älskade skärgården


Vi ses i augusti igen, tror jag. <3


Summerburst med b-rudarna

La la la looove...

 


in i dimman bah

Pågrund av den kassa uppdateringen på senare tid då sommaren faktiskt är här så kommer jag nu att låta bilderna tala för sig själv. Och för att underlätta lite delar jag upp dem i olika inlägg. Åårkar inte få skrivkramp. Enjoy :)

Det finns miljarder fler bilder att ta del av. Men det skulle ta mig en hel dag att lägga upp så det får räcka med suddiga bilder nu :) För det lär ju inte bli dem sista heller... bara början.

 


första kvällen som ensam hemma på mycket länge


jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller



:)


bye bye vallentuna

Jag tittar in här ibland, kollar statistiken och slutar aldrig förvånas över att ni läsare inte ser ut att blir färre, så dålig jag är på att faktiskt skriva. Det har hänt en hel del sen sist. Jag jobbar inte längre kvar på vero moda efter ett mycket snabbt beslut. Det gick dåligt för affären rent ekonomiskt vilket betydde att det tvingades köra med nedskärning av personal. Så jävla typiskt. Kan man ha mer otur än mig när det kommer till jobb och tjäna pengar? Jag tror fan inte på den trygga lyckan just nu. Men lite tur hade jag allt. En fin kille hjälpte mig med kort varsel och jag fick mig en veckas jobb på en förskola. Ovan och trött dock men det har det varit värt :D Imorgon är sista dagen och sen for jag iväg till skärgården över helgen. Det var ett tag sen nu.

Annars då? Summerburst lyckan var total och vi tjejer kunde inte varit med nöjda. Overkligt bra och med ett tryck jag aldrig skådat live tidigare. Solen har gett med sig och vi har helg efter helg förtärat alkohol på ett eller annat sätt. Vi har lyckats bilda ett litet järngäng som hängt ihop i vått och torrt. Soffor har det övernattats på och minnesluckor har kommit på besök både en och två gånger. Poolbad och middagsmys har blivit av och även lite kubb i långgräset. Ett besök i vaxholm och lite mys med det motsatta könet har bockats av på listan. Min älskade systerdotter har döpts och sommarklänningen har åkt på. Det känns att den är här nu. Älskade och underbara sommar. Skrämmande hur fort det går bara. Midsommar nästa helg liksom. Vafan??! Och vad ska man göra då? Gaah... Jag skulle behöva gå ide. Men nu får det räcka. Jag är ingen storskrivare av mig så jag väljer istället att gå till sängs strax. Imorgon har jag lite sovmorgon och inte nog med det så får jag skjuts till jobbet. Skön start på en skön fredag :) Bilder på vad som gjorts på senaste kommer att få pryda bloggen inom kort. Ett löfte till er. PUSSSSSSSS!




dop

Här snackar vi dålig uppdatering. Men jag har varken haft ork eller tid. Dagarna går så fort och det är så mycket man vill hinna med nu när vädret är med oss varje dag. Underbara fina sol :) Jag tänkte därför inte vara så långvarig här nu heller. Mitt sovsällskap för natten valde precis att ta en promenad till tåget och jag själv ska strax hoppa in i duschen för att sen bege mig mot åkersberga och österåkers kyrka där min älskade systerdotter ska döpas idag. Ikväll väntas det en inflyttningmiddag hos camilla med snygga tjejer! Det kmr bli en bra dag.


sliten tjej

Igår var det lycka att se alla glada studenter. Jag saknar verkligen den där tiden. Efter utspringet i mitt gamla kära gymnaium, var det jobb som stod på schemat. Mötte sen upp therese, käkade lite mat och drog oss hemåt för ett glas vin och alfapet. Haha vilka töntar. Efter någon timma fick vi sällskap och där satt vi och hade det bra i soffan. Idag har jag spenderat min dag med Andreas. Men ingenting fick vi gjort. Så trötta och jävliga skiljdes vi åt och nu väntar jag på terror som slutar jobba vid sex. Det bjuds på tacos a lá marre ikväll ;)

Jag vill ocksåååå


RSS 2.0