Lite nytt

Det är mycket som förändrats sen Andreas fick sin diabetes diagnos. Inte minst maten här hemma. Jag har aldrig sett en så grön och nyttig kundvagn som under senaste storhandlingen vi gjorde. Men jag klagar inte, snarare tvärtom. Jag känner redan av skillnad i kroppen och kanske att man nåndag lyckas se något man vill på den där vågen?! Men det återstår att se när en sådan införskaffats. 





Annars då? Jo det är rätt så bra, om man bortser från att jag varit dunderförkyld sen i fredags och att jag led av en jävligt tung bakfylla igår efter en lördagkväll på både lokala och tegel. Jag kan verkligen inte dricka samma mängd längre, den tiden är förbi :/ Men igår kom något väldigt efterlängtat med bara en försening på nio dagar. Min mens. Så lite bättre mår jag nu och kanske är min kropp påväg att återhämta sig? :) Dock har jag fått sota för det under dagen då det har känts som att något varit påväg att lossna. Ja gott folk, en sån trevlig mensvärk har jag haft idag! Så med en svullen mage ligger jag nu i soffan och väntar på att pojken min snart ska komma hem från en fotbollsmatch. Han går aldrig på fotbollsmatcher annars, men just idag, dagen efter det ofattbara mordet på en djurgårdssupporter.. så väljer han att gå.. såklart. Men jag kollade läget för ett tag sen och han lever - tackar gudarna för det! :)

Imorgon är det tisdag och det innebär öppning på jobbet för min del och att min fina vän Becca landar i Stockholm under kvällen. På onsdag ska jag få träffa henne och världens sötaste lilltjej igen 😍 SOM jag längtat!!







Puss och godnatt! 
 

En av alla nackdelar med små fötter

Jag vill verkligen ha ett par av dessa gamla godingar från reebok Många av er har säkert ägt ett par en gång i tiden, men inte jag! :( Dem är ju inte bara snygga utan det sägs ju faktiskt att dem är hur sköna som helst också! Så om det finns någon snäll själ därute som råkar titta förbi här ibland och tror sig veta vart jag kan hitta dessa i små storlekar - SKRIK! 😃😀




Kom igen nurååå


Gaaah! Denna jävla menstruation börjar gå mig på nerverna!! Det är inte det att jag inte vill ha den som många kanske tänker istället, nej för mig är det tvärtom. Jag vill bara att den ska bli regelbunden nångång!! Okej jättekul är det inte men däremot är det ju ett ett tecken på att kroppen fungerar som den ska och det är det väl ändå värt. Sen jag slutade äta p-piller i mars 2013 så har min kropp spelat mig ett spratt... mars 2013!!! Det är en längesen nu. Enligt läkaren så brukar det ta upp från 6 till 10 månader för kroppen att hitta tillbaka. Så nu hoppas jag verkligen att denna jävla mensvärk kommer som ett brev på posten imorgon och sen är det jag som aldrig kommer utsätta min kropp för något konstigt preventivmedel igen, det pajar ju verkligen allt! Tråååååkig jag är va? ja jag vet, men livet är inte alltid roligt!


Nu är jag inte ensam längre,

för min bättre hälft är hemma igen ❤️



#@%!?

Jag fick inte hem min kille idag heller. Men imorgon ska han få komma hem en stund över dagen, dock inte över natten. Så var det med den helgen :( Men trots det negativa får man försöka se det positiva i det hela och ikväll har två samtal hjälpt mig på den fronten. Tack min fantastiskt fina vän Becca för att du alltid får mig att skratta och ett tack till Andreas fina syster som ringde mig för att jag inte ska känna mig bortglömd i den här karusellen. För även om det är Andreas som faktiskt blivit sjuk och har det jobbigast just nu, så är det även jobbigt för en anhörig som mig som bär på miljoner tankar och lika många frågor... om inte fler. Men nu måste alla få landa, inte minst Andreas. Allt annat tar vi därefter. 

Så efter en halvbra natt med alldeles för lite sömn så tänker jag nu bädda ner mig i sängen igen och hoppas på en betydligt bättre sömn inatt. För imorgon får jag åka och hämta hem honom igen, en liten stund iallafall :)

Puss och godnatt.

Dumma diabetes



Imorse åkte jag till jobbet som vilken annan torsdag som helst. Men vid lunch fick jag ett samtal och fick slänga mig i bilen hem igen. Mitt fina hjärta har blivit sjuk. Nu väntar ett liv med nya rutiner, men det kommer gå bra, det vet jag :) Jag fick säga hejdå till Andreas och åka hem själv från sjukhuset. Nu hoppas vi att det går bra imorgon och att han får komma hem igen. ❤️ 

Passion



En lugn söndag

Idag har vi njutit av en låång promenad i solskenet. Vilket fantastiskt väder! Vi besökte kyrkogården och promenerade längs vattnet. Nu har vårkänslorna hittat hem till mig också ☀️ Sen bar det av hem till Posten, Johanna och Stellis för en snabbvisit innan vi tog oss hem och gjorde iordning mat. Nu tar vi kväll! Puss

Min fina kärlek! ❤️


Älskade mormor ❤️

Älskade farfar ❤️



Tjejkväll






Det är inte så ofta jag träffar dessa fina tjejer, vilket jag många gånger kan få riktigt dåligt samvete över. Därför är det så skönt när vi väl träffas och ingenting har förändrats (även om det alltid hänt nya saker i våra liv) så kan vi prata om precis allt. Tack för att ni finns ❤️ Jag älskar er! 

Min torsdag

Jobb, brynfix, hem, på med träningskläderna och ut på en spring/promenadrunda, nudlar till middag, duschar och däckar i soffan framför tvn. Tillsist; förflyttar mig från soffan till sängen. Roligare än så blev det inte :)

En längtan

Såhär ser min dagliga läsning ut;











Och om ni inte redan visste det så är den gemensamma nämnaren för alla dessa bloggar barn och allt som hör därtill. Men det har blivit lite av ett beroende för mig att följa deras vardagliga liv och få en inblick i hur det är att ha barn efter den där "bebisbubblan". Men mest är det väl för att jag själv har en så stor längtan efter egna barn! Jag kan till och med komma på mig själv sitta och söka på barnvagnar, fina barnkläder och mycket annat. Ni som känner mig blir nog inte ett dugg förvånade nu :) Men trots den stora längtan så är den kanske många gånger lite för stor för mitt eget bästa.



Jag har kärat ner mig i bugaboo donkey vagnen. Jag kan verkligen inte låta bli!! :))


Att drömma är alltid gratis, och tackar fan för det!

Åååååh!! Jag vill vara riiiiik!! Sen skulle jag kunna tänka mig att vara hemmafru också :) Sen jag flyttade hemifrån för snart ett år sen har jag nästan dagligen gått in på hemnet eller blocket och suktat efter alla dyra, stora och fina bostäder. Min dröm är att få bo i en stor vindsvåning, gärna lite gammalt och slitet men på ett modernt sätt. Mycket vitt och balkar i taket, gamla pelare och öppen spis. Men samtidigt drömmer jag också om att en dag flytta till ett fint barnvänligt radhus med gräsmatta på baksidan någonstans i närheten av vallentuna. Jag är trots allt en väldigt hemmakär familjetjej som gärna inte flyttar för långt bort från där jag själv vuxit upp trots att det är en liten skithåla 😄 Den drömmen känns närmre, och vem vet, kanske att vi om några år har bytt upp oss. Men tillsdess får jag skatta mig lycklig över den lilla lägenhet vi har. För det gör jag :)

Men jag dör lite varje gång..




Eller...



För märkligt nog är Villa något som lockar minst...

...just nu iallafall :)

 






Det borde vara förbjudet att köpa


Här försöker man göra ett klokt val i vad man väljer att stoppa i sig när sötsuget tar över under kvällen. Jag tar fram påsen med blandfrukt, som iaf ser ut att vara gott på framsidan. Jag stoppar en frukt i mun i hopp om att jag har hittat ett nytt, betydligt nyttigare snacks än mycket annat jag egentligen hellre stoppar i mun. Men fyfan! Ut kom det lika fort vill jag lova. Hur fan kan man äta sånt skit????!! Näää.. då blir jag hellre fet av något jag älskar, än smal av något jag spyr av.. ;)


Måndagspromenad, check!

  

När gymmet inte lockar





8 veckor med start imorgon... 



RSS 2.0