Just nu kollar jag korpen fotboll

och blir uppkäkad av mygg.


.

Men något mys efter matchen blev det ju inte såklart... surprise... Så nu ligger jag på min sida av sängen och ska försöka sova trots alla tankar som annars brukar göra det svårt att somna.


Hockey

Hejhopp! Just nu ligger jag i soffan och kollar kvartsfinalen mellan sverige-tjeckien, med min bästa vid min sida. Men med bara någon sekund kvar ser set ut som att sverige är påväg ut ur vm. Typiskt!

Annars har dagen varit väldigt lugn. Vi har röjt, städat lite och hängt massaa tvätt. Men än är det inte klart så för mig väntas ännu mer städning imorgon på min lediga dag. Men kom igen nu Sverige!


Friday i'm in love

Äntligen fredag och jag är på ett bra humör. Efter jobbet väntas god mat och förtäring av dryck hos en kollega. Imorgon blir det att möta upp syrrorna med sina respektive för att grilla och förtära ännu mer alkohol :) ser ut att bli en mysig helg! Kram på er.


Tröttsamt

Det här är inte jag. Jag vill ha mitt gamla jag tillbaka.


-

Jag ligger just nu och tittar på reprisen av big brother från igår. Usch... jag får så ont i magen. Jag förstår verkligen inte hur man kan ljuga så hårt. Inte hur man kan vara så blåögd heller för den delen!? Pinsamt. Va bara tvungen att nämna det :) Byye.

RSS 2.0