den första snön

Ja så sant så .. den första snön har nu fallit till marken :) Vilket snöoväder det blev, en dag för tidigt tycker jag :P det kan ju anses vara mysigt men också alldeles för mörkt och kallt. Men dagen har varit helt okej ändå för vi har ju trots allt varit inne och småshoppat lite :) Dock var det ganska märkligt att det inte bars hem fler kassar av oss sex tjejer som var med, det var inte alla som var lika nöjda med andra ord. Jag själv fick med mig hem en vanlig svart tröja och en annan tröjaliknande sak som jag nog endast köpte för textens skull, haha! "if i don't hear youre heartbeat you're to far away" :) fint va? Lite strumpbyxor fick även plats i väskan och lunch och fika :D Eftersom jag bara lever på studiebidraget just nu så är det strax slut. Efter att jag betalat det vi kröksugna flickor ska äta imorrn så lär jag vara pank :/ menmen.. vad gör man inte?

Nu sitter jag och skriver den där jäkla uppsatsen i filosofi som ska vara inlämnad på måndag senast. Det allra sista arbetet som ska göras i just filosofi då kursen avslutats och självklart är jag ute i sista stund.. jag är sämst. Nu ska jag fortsätta, hare fint allesammans :)

jajamensan

sådärja, nu var det dags att bege sig mot tåget och möta upp flickorna för en dag i skärholmens centrum :)

kärlek till er tjejer

Oj va deprimerad jag lät nu med tanke på det tidigare inlägget. Det kan tolkas på olika sätt, och visst nej jag kan inte påstå att jag studsar upp ur sängen med ett leende på läpparna varje dag men jag kan inte heller påstå att jag ligger gömd under täcket. Det här suger just nu så därför ska det bli skönt med en heldag med tjejerna imorgon :) och även på lördag. Då får jag annat att tänka på och det gör mig iallafall glad för stunden! Tack Ni.<3

         

soffpotatis


Eftersom jag är en ensam själ i huset just nu så ska jag försöka mig på att tända en brasa.. Det ser inte bara mysigt ut, det ger ju en värme också, det som annars är så trist, grått och kallt ute nu för'tin. Ni får ha en trevlig kväll tjejer :) Själv tänkte jag lägga mig och kolla på en bra film!

ännu en lugn dag

Jag mådde rätt bra imorse, och igår kväll :/ jag kan inte dricka sprit .. jag vet inte hur många ggr jag har försökt få mig själv att aldrig mer dricka en droppe sprit, men det funkar inte. Nästa gång är man där och pillar ändå^^ dumma mig! Men hur det än slutade så hade jag iallafall trevligt den tiden jag var vid medvetandet, tro det eller ej (;

Så vad har hänt idag då som inte hände igår? Haha, typ inget :P jag klev upp samma tid, tog samma tåg, körde bil i 80 minuter och satte mig återigen vid datorerna för lite plugg av teoridelen. Men, är det lov så är det (: det är riktigt skönt att inte ha några måste-göra-saker den här veckan förutom imorrn då jag ska tillbaka till tandläkarspecialisten på en kontroll bara.

Skulle vilja hitta på något ikväll men samtidigt inte med tanke på att jag inte är på sånt jättebra humör. Jag vet inte vad det är, men känner mig lite nere. Det kanske är vädret? eller också känslan av ensamhet? Nej, bara därför så ska jag ta mig till macken och köpa lite choklad, för den här veckan i månaden får jag faktiskt unna mig.. med just choklad, sådeså :D 



Måndag

Dagen idag har varit en lugn sådan .. Jag tog mig till körskolan vid ett och hade en lektion på 80 minuter, efteråt satte jag mig vid datorerna där för att plugga lite teori i en timma. Det gick sådär, men lite framåt går det allt (: Sen bar det av hemåt igen för en sovstund på soffan .. så fram tills nu har det med andra ord inte varit en så händelserik dag i marias liv :)

nu ikväll däremot, bjuds det på lite krök ..

egypten

Här nedanför är bilden på det hotell jag ska spendera en vecka på tillsammans med pappsen som då fyller 50 år, flickvännen helena med hennes barn och systeryster. Det är bokat och klart, den 26 dec lyfter planet och landar återigen den 2 jan. Ska bli hur skönt som helst att komma bort från allt .. Känns lite sisådär att jag missar nyår men inte alltför sorgligt då jag inte tkr nyårsafton är lika speciellt längre, och så slipper man ju leta som F*N efter en klänning också :D
istället blir det bikini och schteek som gäller!


Jag är lite smårörd över att dem ens tänkte tanken på att ta med mig, jag som alltid på senaste fått höra att jag faktiskt är 18 år nu och tjänar egna pengar, och får därför åka med mina vänner nu istället. Så man kan väl säga att jag blev rätt så glad :)

Skulle behöva komma bort redan nu efter allt gammalt som väckts till liv igen som dag för dag inte blir mindre jobbigt ..

breaking my own heart


en helkväll

Igår kväll skulle vi som sagt till tegel för att fira Andrea som fyllt år. Vi hade bokat bord vid 9, och trodde då vi skulle få stanna kvar eftersom vi fått betala mat osv.. åldersgränsen är nämligen 22 på lördagar. Men det första vi får höra när vi kommer är att vi är tvungna att lämna tegel efter maten, som förövrigt serverades kvart i tio och vi skulle vara ute därifrån senast tio :/ och otrevliga var personalen också.. uselt! Det slutade iförsig med att vi fick stanna kvar efter mkt om och men .. men då vare dock inte så många av oss 12 tjejer som hade någon större lust att stanna kvar, vi bestämde oss därför för att ta oss till m&g istället där en hel del vallentuna bor höll hus :) många gamla ansikten som dök upp, alltid trevligt. 

Natten slutade i en ungkarlslya med två trötta pojkar.. kom precis hem och ska nu ta mig något att äta, och jag skojar inte när jag säger att jag nog är den mest segaste människan vid liv just nu..

middag och utgång

Godmorgon :)

Jag, camilla och therese åkte in till stan igår för att fika på ett mysigt ställe, och vart hamnade vi tror ni? Ja inte på det mest mysiga cafét om vi säger så, nämligen donken :P Men efter ett bra tags letande så kom vi fram till att det var lika bra. Glassen var god trots det lilla vi fick och det är alltid en helt okej kväll när man bara snackar skit och fånar sig :) Therese klippte förövrigt mitt hår där också, vilket kan uppfattas som väldigt äckligt.. Ingen större skillnad men starkt jobbat ;) Ska beställa tid nu i veckan för en klippning tänkte jag, för när man har en utvuxen lugg som jag går det inte en dag utan att man känner sig som en luffare.

Vad bjuder denna kväll på då? Jo runt sju tiden är det dags att inta Andrea's hus för lite förkrök och annat mys innan vi beger oss in mot tegel där hon beställt bord för middag med härligt sällskap :) Vad som händer därefter återstår att se, men det jag vet efter gårdagen så kan jag avslöja att det är camilla vi kommer att behöva släpa ut inatt^^ Ciao!  


behöver värme!

Nu är det looooov :)

jag kom lagom till två musikal lektioner i en iskall teater, och när jag säger iskall så menar jag det, boktavligt talat. Det är helt sjukt kallt och i stort sett alla har med sig högar med andra kläder för att göra det någerlunda varmt. Plus att vi blev tillsagda att gå ut och samla ihop löv, hallå? haha, skulle jag som fryser ihjäl välja att göra det? Njae. Hade vid det här laget inte bangat på en sista minuten resa till någon fint och varmt ställe med en massa sol och bad :D

Men nu tänkte jag lägga mig framför tvn under filten en liten stund innan jag troligtvis ska ta mig in till stan och fika med tjejerna :) om inte, så är det väl partaj som väntar ..


hur mycket jag än vill så kan jag aldrig hata dig

alla dagar som gått, alla dagar du sårat mig och
nätter jag väntat, beredd på att förlåta dig, man måste greppa
fakta, du vet jag älskar dig. Från en svan till en anka,
jag blev kär i en alien.

Tisdag

OONT! har så jävla ont i mitt huvud, som om en bomb precis fått för sig att landa där.. blä!

Gick hem tidigare från skolan idag då jag inte var på topp.. hängig och trött för det mesta. Väl hemma somnade jag gott framför tvn och väcktes av att magen ville ha mat. Nu senare fram emot kvällen var jag ute och övingskörde, jag har nu mera gjort upp ett schema här hemma. Tisdagar, torsdagar och söndagar kör jag :D kan ju slinka in en dag lite här o där också men annars är det meningen att jag ska läsa teori. Det har jag också förengångsskull lyckats med trots huvudvärken som inte vill försvinna. 

Annars då? det är ju lov snart, hur fantastiskt är inte det? :D och den stora frågan just nu är väl, blir det någon kryssning eller ej? Att vi tjejer kan prata så mycket men sen att det oftast aldrig blir av. Så det kan gå, menmen (: här ska njutas ialf! soooooooova, med andra ord. Haha :)

Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker hålla mig kvar på internet och msn ett tag till, viruset tillåter mig inte att befinna mig framför datorn så mycket nuförtiden.
 
Puss på er // M

Söndag

Nu var helgen förbi, och fort går det .. snart sitter jag här och berättar vad jag fått i födelsedagspresent och julklapp känns det som! Jag ser fram emot julen jätte mycket men jag tycker också att det går alldeles för fort fram..

I fredags hade jag, camilla, sandra och jossan fått i uppdrag att jobba för dem såkallade fältarna eller vad dem nu var .. i åkersberga. Vi gick runt och skulle hjälpa till med en undersökning som kollade hur många resturanger samt pubar som tog legg. Det gick bra och en timlön på 400 kr var ju inte helt fel :) Efter en kall och mer eller mindre matfattig kväll tog vi oss sen till donken där vi gjorde oss mätta innan det var dags att ta sig hemåt till värmen. Lördagen började med att jag tog mig tillsammans med sandra och pontan till solna för att kolla på vallentuna p90 som var i final i sanktan, det blev guld! ett stort grattis gubbar! Det blev en helt okej lördagskväll..  dock är jag rätt så seg idag så just för tillfället ser det ut att bli en resterande soff-dag och kanske lite övningskörning..

Bara en vecka kvar innan det var dags för lite ledighet igen :) jag älskaré!

Tillbaka

Här har det inte skrivits på ett par dagar nu pågrund av ett äckligt virus som kärade ner sig i våran dator. Efter allt slit med att få bort det är jag nu back on track :) Men bara för det så går det inte att utföra mycket här, facebook låser sig hela tiden och sidor man vill in på funkar inte.. Har på känn att denna dator inte kommer vara vid liv länge till.  Jag har väl mer eller mindre tur om detta inlägg publiceras! 

Nej, här blir inga barn gjorda. 
Godnatt <3

JAG VILL HA DIG!


man kan ju önska att det vore så ..

Jag ringde dig och sa
Nu vill jag ha dig här igen
Bry dig inte om de där som jagar dig
Du sa, jag kommer kanske någon gång imorgon
Jag har just inte min agenda framför mig
Och dagar kom och dagar gick igen
Du var väl hos någon mycket bättre vän
Och det fanns stunder då jag grät liksom ett barn
Men det var då, ja det var då
..

ett steg närmare

Hejsvejs!

Nu kom jag precis hem igen efter att ha varit ute och övningskört i sollentuna och på vägarna där. Det gick bra och jag fick beröm, det är körningar som dessa som får en motiverad till att fortsätta kämpa och inte ge upp! Om man ändå fick sig en belöning eller något kul varje gång man bestämde sig för att öppna teoriboken också, då vet jag någon som redan skulle kunnat alla de hemska reglerna vid det här laget^^ dessvärre är det ju inte så nu .. illa.. men det gäller att inte stressa för jag är säker på att min dag snart är här ändå! :)



det är sant

Det är som du säger Andrea, det är märkligt att det alltid är dem oskyldiga som drabbas av mest skit. Varför inte boven i dramat kan man ju undra? Ja, inte kan jag påstå att det är rättvist iallafall .. 

Annars har jag nu gjort lite skolarbete och ska om någon timme bege mig till järfälla o kolla lite boll. Orkar inte sitta hemma och göra ingenting så jag har bestämt mig för att ta klivet ut i kylan helt enkelt. Macke kirrar skjutsen :)  

nu igen

känslorna, tankarna och alla de dåliga dagarna`..

älskade vän


Alltid du ..

seeeegt

Vilken dag.. vilken äcklig dag.. som det känns nu mår jag alltid dåligt på söndagar! och idag var det inte alls kul att vakna upp o känna sig jätteseg.. speciellt inte när man inte gjorde annat än o springa till toaletten :/ stackars c som inte kunde gör så mkt (: jag skulle jobbat från 12 till 4, men det blev ju självklart aldrig av. Jag får väl snart sparken så som jag alltid mår när jag ska jobba ;) men jobbet suger ändå så det är väl skitsamma kanske^^

kvällen igår blev ialf lyckad. Jag, therese och sandra åkte hem till c för att ta det lite lugnt med några sköningar som redan befann sig där :) och nu har jag iallafall lyckats ta mig upp för första gången idag, så nu ska här ätas något och hoppas på att det får stanna!


vilken röst!


Födelsedag

Grattis till syster som fyller 23 år idag! :) Så snart jag jag och familjen ta oss ut till åkersberga och äta onyttigt och hälsa på nära & kära. Det blir en lugn kväll med mycket tårta och pusskalas, yes! ;)

:)


...

du är ett skämt!

fulingar

www.fackyou.blogg.se - ja, det är nu namnet på mina kära vänner Jossan och Sandra's nya heta blogg.. Dem är i en särklass försig och bestämde sig för att skaffa en blogg där dem nu tänkt skriva om allt smaskigt som händer, så kika in där nångång.. för vem vet, du kan ha hamnat där du med ;) haha

RSS 2.0