Heja olle!

Fortfarande helt slut efter nattens bravader samtidigt som jag fortfarande är lika kär i Olle. Kollade idol nyss. Det är svårt att säga vilka som går vidare på killfronten. Men jag håller min ena tumme för mitt ögongodis :D Men innan resultatet avslöjas i tv-rutan så ska jag hinna ta frram något att äta och sen bänka mig framför reprisen på kungar av tylösand då jag missade gårdagens program. Sen blir det en liten titt på Tyra&Kenzas show. Det sägs att det ska vara ett fint första program där dem uppfyller drömmar. Jag är en nörd utan liv idag. Ungefär som varje dag. Men what to do?

 


Det blev en sjuk jävla natt

Kvällen började som sagt hemma hos amanda med lite skönt folk innan vi begav oss till det nya sbn, tegel. Det märktes mer än vanligt att man inte satt sin fot där på ett bra tag då det bokstavligen kryllade va 92or. Inget illa menat, men jisses va fort tiden går. Det är skrämmande. Men kvällen var inte förstörd för det. Träffade även på många andra kända ansikten. Gamla som nya. Det värmer i hjärtat att man fortfarande skrattar åt samma gamla minnen varje gång man ses. Som om tiden aldrig runnit ifrån oss. Som om vi alla vill gå tillbaka. Så det blev med andra ord många diskussioner och därimellan slank både en och två öl ner med jämna mellanrum. Så var man plötsligt lite rund om fötterna. Men inte farligt alls. Becca hade sen fixat ride home. Eller ja, nästan. Hennes kära ex till busschafför hade körning förbi tegel så vi passade på att hoppa på. Fick med oss otippade personer också som trodde sig skulle bli körda till vallentuna. Men ha, så fel dem hade. Istället började bussen rulla åt fel håll och vi skrattade oss trötta. Slutade med att grabbarna snällt fick åka med oss och göra vår kväll. Vi åkte och åkte och åkte... Vi stannade utanför donken och köpte oss lite besnin till magen och fortsätte sen vår resa. Det spårade och vi hade allt annat än tråkigt. Efter närmare 3 timmar på bussen så var det dags att hoppa av. Mörby var stoppet. Vi blev sen fyra stycken som tog taxi till kärrdal. Jag, becca och två gossar. Det slutade med att vi alla däckade ganska fort  när vi väl var hemma. Nästan alla iallafall ;) Vaknade upp imorse och kände oss sådär lagom snygga. Fanns dem som kände sig fulla också. Otippad kväll med ett otippat gäng. Men jag tyckte vi gjorde oss ganska bra ihop ;) Haha..

Vi sa sen hejdå till becca som tappert skulle iväg och jobba, stackarn. Medans jag och gossarna tog oss till ett matställe. Vi gjorde sen varandra sällskap på bussen mot vallentuna där dem hoppade av på vägen och jag själv fortsatte hem. Blev medbjuden på lite film. Men jag orkade verkligen inte. Helt slut. Nu tänker jag inte ta mig utanför dörren på resten av dagen. Men för att slutligen beskriva natten och dagen kort, så var det något utöver det vanliga :D

Amanda blir nästa stopp för kvällen. Sen vidare till tegel.


En mycket stolt moster till världens sötaste gose!


En gång om dagen, varje dag


Tegla lite ikväll då

Det är onsdag. Ännu en dag mitt i veckan och jag ligger som vanligt och sträcker på mig i sängen framför något jävla skitprogram då dem bättre inte börjat sändas ännu. Lite lagom kul sådär. Men om fem timmar bär det av till ett par taggade tjejer. Det blir nämligen, hör och häpna, tegel för min del ikväll. Jag kan inte komma på sist jag var där. Sorgligt men sant. Jag hängde mkt där för något år sen. Men det avtog ganska snabbt när jag förlorade mig själv i någon. Men ikväll besöker jag tegel för första gången på länge, så jag hoppas att även du tar dig dit, så ses vi där :D Natten ska sen spenderas hemma hos kära beccis <3

Godnatt på er


Någon

dör av en hjärtattack
ramlar på isen
lyssnar på Bob Dylan
ber till Gud
får orgasm
blir hjärtkrossad
planerar ett mord
förlorar oskulden
tar någons oskuld
blöder näsblod
läser Koranen
åker taxi i New York
föder ett barn
förlorar ett barn
misshandlar ett barn
dricker sprit på en bar
tar en huvudvärkstablett
skär med kniv tills handleden går av
hoppar framför tunnelbanan
tänkte hoppa framför tunnelbanan men vågade inte
porrsurfar
letar efter kärleken på match.com
hittar inte kärleken
tappar hoppet
tänker på barndomen
minns första kyssen
vill inte minnas den
håller en pistol i handen
räknar till tio
snuddar vid avtryckaren
vågar inte skjuta
skjuter

Vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Jag bär med mig dig överallt

Jag vet inte hur jag ska förklara. Men jag känner något slags lugn i hela mig när jag vet att jag inom kort kommer att få befinna mig nära personen som gör mig knäsvag. Det är inte det där hetset hela tiden, alla stressiga tankar avtar plötsligt och klumpen i magen är inte längre där på samma sätt. Inga tårar. Inga blöta kinder. Det går inte att sätta ord på hur skönt det är. Allt det här bara för att jag vet, för att jag vet att han tar sig tid för mig och för att jag vet att jag snart får krama honom igen. Det är imorgon, imorgon som jag kommer få känna mig lycklig för en kort stund igen, lycklig i den trasiga värld jag lever i. Men det gör ont också. Stunden varar inte för evigt. Jag vet, ingenting varar för evigt längre. Imorgon kommer jag gråta, jag kommer fälla tårar och jag kommer förlora mig själv. För jag vet, att när han stänger dörren om sig, så är han borta igen. Och jag blir då lämnad, ensam kvar - med ett hjärta som blöder.


23.40

Jag ska faktiskt sova ganska så hyffsat tidigt inatt, vilket betyder innan tre iallafall (; Dock blir det inte innan tolv då jag dumt nog missade idol tidigare ikväll. Så jag sitter nu och inväntar reprisen av den som börjar 00.25. Sen ska jag sova. Så ja, om det inte vore för idol hade jag försökt sova redan nu. Men jag orkar...

Let me be your teenage dream tonight.

 


En matglad jäkel

Jag håller på att döööö av svält. Har inte ätit så lite som en brödsmula idag och håller bokstavligen på att avlida mkt snart. Jag har känt lukten av mat i en evighet nu känns det som, men inte fasiken är det ngn som ropar att det faktiskt är mat. Baaaah! Ligger och kollar på the city på mtv för tillfället. Ikväll blir det en lugn kväll. Ingen vid min sida som ska göra mig sällskap. Jag funderar på att åka till macken om en stund och unna mig lite smågodis som faktiskt får bli min tröst för idag :))

En del av mig försvann med dig


Söndagar har aldrig varit en favorit

Hej hej. Lever gör jag knappt. Har så fruktansvärt tråkigt. Igårkväll befann jag mig bara inne i stan och tog det lugnt hela kvällen då jag var supertrött efter att ha flängt runt på båten som en idiot. Det var a-lagarnas afton, gamlingarna var kåtare än någonsin och raggningsreplikerna kunde inte blivit mer billigare. Så ni kan ju tänka er hur kryssningen upplevdes i det stora hela av oss lammkött på båten ;) Vi var allt annat än pigga när vi väl var hemma igen. Gick snabbt upp till lägenheten för att droppa av packningen och gick sen till närmsta pizzeria. Gott. Senare på kvällen gick jag och emelie ut för att säga hejdå till hennes man. Det slutade med att vi satt på en parkbänk i över 2 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Sånt man måste prata om ibland. Kväll blev till natt och vi var fullt upptagna med att berätta våra egna livshistorier för att upptäcka att vi började bli en aning frusna. Men det var skönt att få lätta lite på hjärtat. Jag håller alldeles för mkt inom mig just nu. Jag håller i stort sett allt inom mig vilket gör att stunder där jag bryter ihop riktigt ordentligt är något som börjar bli allt mer vanligt nu... Mardrömmen är för tillfället min verklighet. 

Kom hem runt halv 4 idag och dog då för en liten stund i sängen. Har nu precis ätit och ska strax ta bilen över till mamma för att dra på mig lite fräschare kläder. Sen tillbaka till pappa igen för att om någon timma ta tåget till en killkompis där kvällen ska tillbringas. Och för er som inte vet så är det ensam mamma söker ikväll :D Imorgon väntas annars en intervju på morgonen så det blir till att stiga upp tidigt :) wish me luck!


Kryssning

Gissa om jag var trött imorse? Missade första tåget jag skulle tagit in till stan också pågrund av en punkterad cykel. Typiskt. Sen fick jag springa för att hinna med andra tåget. Inte det roligaste då det var 30 plusgrader ute. Lite lökig man var. Väl framme i stan var det skönt att få i sig lite mat i magen. Det är storbråk mellan mamma och dotter här. Ja inte är det någon ljuv stämning här inte ;) Jag själv sitter och tar det lugnt framför tvn. Strax ska vi ta oss till bussen här utanför för att åka mot båten. Kram!

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter

Sitter fortfarande uppe i mörkret och gör ingenting alls. Det verkar blåsa en del ute. Har fönstret öppet så jag hör hur det brusar. Lite smått obehagligt tycker jag. Ska nog stänga. Jag borde egentligen ha lagt mig för länge sen då jag ska upp tidigt imorrn och ta tåget in till stan för att möta upp emelie. Men jag fastnade framför burken som vanligt. Men denna gång var det ganska trevligt då en gammal vän, eller man kanske ska säga flirt, smög sig på och tog kontakten. Kan inte komma på sist jag stötte ihop med honom senast. Så det var lite kul. Men strax måste jag nog dessvärre börja avrunda samtalet om jag ska vara någerlunda pigg imorrn. Det väntas nämligen kryssning för hela slanten över natten. Jag tror det kan bli bra. Jag vet att det blir bra. Hemma på lördagkväll igen. Ha det bra nu ni rara och underbara :)

-

Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann.

märks det att jag tråkigt?

1. är du kär? ja tyvärr
2. har du snusat? ja men det är inget jag rekommenderar
3. har du fimpat en cigg på nån annan? inte gått in för det men har hänt
4. har du legat i sängen brevid en kille? ja, det mysigaste som finns :)
5. har du blivit slagen allvarligt? hm.. nja
6. tar du droger? nej
7. har du pussat en tjej? oja ;)
8. hatar du någon? japp!
9. älskar du någon? ja det gör jag
10. har några av dina vänner svikit dig? jag har blivit sviken
11. har du djur? nej
12. har du legat brevid en tjej i sängen? självklart har jag det
13. hatar du dig själv? nej, men alla har vi väl våra stunder
14. gillar du orange? vilken jävla fråga. nej
15. har du skämt ut dej för den du gillar? jag är ganska bra på det, så ja
16. har du en gris? nej, men skulle vilja ha en minigris :D
17. har du en plattång? ja
18. har du en bror? nej bara systrar
19. har du sjukt bra humor? haha tveksamt
20. är du brunett? nope
21. gillar du att stå i duschen flera timmar? så jävla skönt!
22. har du skilda föräldrar? ja
23. har du sagt bög till en kille? många ggr
24. har du sagt fitta till en tjej? inte face to face men visst har jag använt det ordet
25. har du fuskat? i skolan lite då o då
26. har du en tv på ditt rum? yes
27. har du lunar? höhö nej
28. har du msn? ja
29. har du en syster? två stycken
30. har du bruna ögon? nej, blåa
31. gillar du att fota? älskar att fota
32. har du sett dig själv brinna? nej
33. hjälper du dina vänner? så gott jag kan
34. gillar du tacos? bästa maten!!!
35. tycker du att du är söt? skulle behöva ett bättre självförtroende
36. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? skulle vilja göra det men jag är tveksam till det
37. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? nej jag klarar mig bra utan det
38. har du ätit sniglar? finns inte på min matsedel
39. äger du en locktång? arå!
40. gillar du att tugga tuggummi? ibland...
41. borstar du tänderna varje morgon och kväll? har blivit dålig på det, men ska bli bättre
42. hatar du falska vänner? det är ju inte direkt så att jag älskar falska människor?
43. älskar du någon nu? bortsett från vänner & familj, ja
44. Har du gråtit inför en vän? alldeles för många ggr, tro mig
45. Har du sett nån dö? nej tack gode gud för det!
46. säger du vad du vill? oftast!
47. Är du stor? haha inte direkt
48. vad är ditt hela namn? emma maria laura lindgren
50. kan du tala spanska? fick ig i spanska :P
51. är du kortare än 1.60? ja
52. älskar du sommaren? men åååh jaaaa!
53. älskar du vintern? den kan vara mysig
54. har du mer än 6 par skor? japp
55. brukar du sjunga när du är i duschen? nynnar för mig själv gör jag nog alltid, men väldigt tyst ;)
56. har du hoppat ut ifrån ett fönster? ja ett par ggr har jag smygit mig ut
57. har du mer än 3 par mjukisbyxor? hm nej
58. gillar du att städa? bah.. näää
59. gillar du att sova länge? OM jag gör. min passion här i livet (;
60. har du vart med om en olycka? ett par stycken dock ingen allvarlig
61. är du förvirrad? det är mkt som rör sig i huvudet just nu ja
62. har du mer än 6 par byxor? nej
63. gillar du att shoppa? gillar? jag älskar att shoppa
64. har du varit i paris? nej
65. gillar du ormar? hatar ormar
66. har du lagat mat? ja det har jag gjort men det är en av mina sämsta sidor
67. är du klantig? ja, och glömsk!
68. har du foppatofflor? jajjamensan
69. har du mer än 20 låtar på din data? har för tillfället ingen musik på datorn
71. har du träffat en kändis? jo ett par st
72. har du busringt? det har väl alla ändå gjort nångång
73. har du skällt på din bror? ganska svårt när jag inte har ngn bror
74. har du en vän som skiter i dig? det skulle isåfall inte vara min vän
75. har du velat göra saker men vågar inte? ja mycket tyvärr
76. sover du med nått gosedjur? ludde och miranda :D
77. har du åkt nånstans utan att du får? förr gjorde man väl ett och annat bus
78. vill du bara bort ibland? ibland? vill alltid bort nuför tiden..
79. har du tältat? det är klart jag har!
80. har du bränt dig? ja
81. har du lekt med levande ljus? ja dumt nog
82. har du lekt anden i glaset? många ggr, men gud så länge sen det var
83. skäms du ibland? ja
84. bor du i skåne? nej i stockholm
85. är du på sista frågan nu? nej?
86. är du singel? mm
87. har du flygt flygplan nån gång? arå
88. har du kul just nu? med tanke på att jag gör detta så nej inte direkt
89. är du blyg? ja jag kan vara väldigt blyg

Gokvällér

Ikväll är jag hemma. Ensam. Inte sovit i min säng på 2 dagar nu och knappt varit hemma alls. Det är tomt och jag känner mig bara depp som vanligt. Men nu blir det en sandwish framför idol. Olle olle olle!!! :D


Som jag saknar honom!

http://publishme.se/286/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body


Min framtida man


I can't tell you what it really is I can only tell you what it feels like

Tänka sig att jag är vaken redan vid den här tiden på dygnet. Steg till och med upp för över en timma sen. Jag vet, visst låter det helmysko? Jag ska därför lägga mig framför tvn och vila ett tag till :D pussi puss



Hemma en snabbis

Det blev en mysig natt tillsammans med becca och fiona. Jag och becca låg kvar och sov oss igenom hela dagen medans fiona fick ta sig upp i gryningen för att jobba. Men hon var snabbt tillbaka. Låg och gjorde absolut ingenting ett par timmar. Skönt. Sen var det dags för mig att rulla hemåt, denna gång med buss och tåg, inte bil. Det är verkligen stört jobbigt när man vant sig med bilen. Älskade varma bil. Men nu ska jag hoppa in i duschen och vidare till nästa sällskap som har turen att få umgås med mig ikväll ;)

Ensam är inte alltid stark

för ikväll slipper jag sova själv :)

Såhär kan det se ut om två nötter inte kan sova

Men nu har vi båda bestämt oss för att göra ett försök.. go'natt :)


Det blev en dag på akuten

Igårkväll fick jag ju som sagt sällskap framför tvn hela kvällen. Det blev först ensam mamma söker, som sen togs över av gamla avsnitt av big brother på datorn. Sen var det dags för en repris av kungar av tylösand. Jag började känna mig trött strax efter tolv och kände då att det var dags att börja röra sig hemåt. Väl hemma igen var jag  inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Typiskt. Så jag slog på en film som jag efter ytterliggare någon timma somnade till. Vaknade mitt i natten av att jag frös och att tvn stod på. Jag stängde av och satte på mig ett par mjukisar. Låg därefter och önskade mig sovällskap ett tag innan jag sen lyckades slumra in igen.

 

Vaknade imorse av att telefonen ringde. Tjejen i andra luren, nämligen becca, ville ha lite sällskap på akuten då hennes astma inte var att leka med. Så jag tog bilen och hämtade en halvt döende person och styrde bilen mot danderyd. Väl inne på akuten fick vi komma in direkt. Phu, det här går kanske fort...? Men tji fick jag. Där satt vi i båda en, två och tre timmar innan det hände grejer. Mitt blodtryck föll och jag blev alldeles svimfärdig, svettig och skakis. Gick för att hämta vatten. Kände mig sämre så jag var tvungen att sätta mig ner. Men snabbt upp igen efter att fått i mig lite vätska och in till becca som hade fått klartecken att åka därifrån. Yes, äntligen skulle ja få äta. Det blev ett besök på burger king. Sen skjutsade jag hem becca till sig och nu är jag hemma igen. Sådärja, där har ni min dag i sin helhet ;) Nu ska jag hoppa i myskläderna och lägga mig framför tvn. Lööööv

 

Tur är väl det att denna sötsak på ett eller annat sätt alltid lyckas få mig på bra humör iallafall ;)

Röstat för första gången

Igår blev det några lugna timmar hos becca. Sen åkte jag hem och dog rätt snabbt i min säng. Idag har jag inte gjort mer än legat i sängen i stort sett hela dagen med undantag för röstning. Jag bestämde mig ju ganska tidigt för att inte rösta då jag inte är insatt för fem öre. Men jag röstade ändå, så vuxenpoäng till mig :) Så var det bara att åka hem igen och få i sig lite mat. Nu ligger jag och slöar. Men ska om någon minut hoppa in i duschen och sen ta mig härifrån så jag hinner till ensam mamma söker som är ett måste på söndagar :D Har nämligen lyckats skaffa mig lite sällskap ikväll, så med andra ord får den människan offra sig en timma för att kolla på ett av mina favvisprogram med mig :)) Puss puss

Norska är väl ett jävla språk alltså

Det blev inget sturep för mig och therese igår. Vi mötte istället upp becca och fiona i sollentuna och bestämde oss ganska snabbt för att bege oss ut på lite egna äventyr. Vi kan väl säga såhär, att vi hamnade lite överallt. Från pub till pub där tjejerna hävde i sig en och annan öl, fick sig en shot och räddade en vän i nöd medans jag satt och smuttade på mitt vatten då jag snällt valde att köra. Men det var det värt. Det blev tillsist en bra fredagkväll med ett riktigt bra sällskap i bagaget :) Då jag slöt mina ögon närmare kl 5 så var jag en tröttmössa imorse. Gick upp för en stund sen bara och har sen dess inte hunnit med så mkt mer.

Ikväll är det fest med temat medeltiden. Men då jag varken har ngt att dricka eller en krona i plånkan så ser det mörkt ut för mig :/ Har ingen vidare lust att låna pengar för att sen ge bort när jag väl får. Så jag funderar på att skippa den. Trist men sant. Men än så länge är jag inte säker och öppen för förslag. Förhoppningsvis dyker det upp andra bra planer. Men nu ska jag äta tacos. Märks det att jag gillar det? :D



Fredagkväll

Nu blire tacos med familjen. Sen blir det kanske en tripp hem till pojkarna på sturep för mig och therese. Men innan det ska det hinnas med att bli klar med plugget och sen skrubba sig ren i duschen. PUSSSSSSS

Det finns ingen rubrik på detta

Ledsen var allt jag var idag. Tårar var allt jag delade med mig av. Jag kände mig liten och då menar jag inte sådär bra liten som man kan känna sig i någons famn. Det var inge kul. Jag släppte taget och lät han försvinna. Försvinna igen. Bort från mig. Bort från allt. Jag vet att han finns. Jag vet att han lever och andas ett par mil bort. Men här hos mig finns han inte. Smärta. Sorg. Saknad. Men det är dags att dra ut vingarna igen. Få mig själv att lyfta. Lära mig att älska igen. Det kommer vara svårt. Väldigt svårt. Jag har nu en lång väg att gå framför mig. En väg som bara fortsätter och fortsätter utan något slut. Kanske att jag en dag närmar mig en korsning och måste göra ett val. Men just nu går jag bara. Stegen är tunga. Jag vet att vi ses igen. Du och jag. Vi två. Men sålänge säger jag, hejdå.

En drömmare

Det är nästan sorgligt att jag inte lyckts somna innan klockan slagit ett under flera veckors tid nu. Idag har jag inte ens sovit lika länge som jag brukar, inte såsat i ngn soffa eller lyckats slumra till i en säng. Så whyyy? Jag har verkligen ingen lust till nånting längre. Det vankas fest på lördag och vad säger jag? att jag inte har lust. Vad i helvete är det frågan om? Jag måste ha slagit mig hårt utan någon som helst aning om hur var och när? Men förhoppningsvis hinner jag rycka upp mig lite lite innan lördag så jag kan pallra mig dit med ett leende iallafall. Imorgon ska jag upp tidigt. Ställt klockan och grejer. Inte varje dag det händer. Nio dagar har gått, nio hela dagar utan en skymt av personen som fick mitt hjärta att gå i tusen bitar. Personen som imorgon knackar på dörren redan vid elva. Jag kommer vara trött. Jag kommer vara lättad och jag är rädd för att jag kommer vara en ledsen tjej. Ja, säg mig vad jag inte kommer vara.....? Men nu blir det en dejt med kudden som jag ser fram emot mer än någonsin. Go'natt



Tillbaka på landet

Så satt man här igen, i gamla tråkiga lindholmen. Det är bara segt och tråkigt just nu. Vädret är ju inte alls med oss vilket gör att jag har lust att gå i idé. Åh, det är ingen liten depig period jag är inne i just nu ska jag säga er! Det här sugerrr. Annars har jag inte så mkt mer att tillägga mer än att jag precis fått i mig lite mat i magen och ska nu sätta mig ner för att plugga lite alldeles strax. Sen blir det en lååång varm dusch då jag håller på att frysa ihjäl. Men för att inte tråka ut er alltför mkt så slänger jag in lite bilder från ett besök jag och becca gjorde i fredags hos två trevliga gossar :) hej så länge.


http://publishme.se/286/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body


För jag blir så dum av dig


Tisdag

Godmorgon för några, godeftermiddag för de flesta ;) Jag har legat och såsat i någon timma nu. Tog resterna av tacosen vi hade häromdagen till lunch. Sitter nu och försöker överföra bilder från datorn till olika skivor utifall datorn skulle gå sönder. Kul att den tekniska av oss alla ska sitta och klura med det här. Men jag tror det ska gå fint :) Befinner mig fortfarande i stan. Just nu ensam. Men om en stund är det fullt hus igen och då ska vi ta en promenad till solarieöarna, igen. Ja nu när man väl börjat så känns det ju onödigt att sluta. Om man ändå orkade ta sig till gymmet lika ofta som dit. Men en dag ska jag väl försöka ta mig dit också. Men vilken dag återstår att se. Funderar på om jag ska hoppa in i duschen. Men det känns ganska onödigt. Tar det efter solningen istället. Efter idol kanske :D Så nu blir nog till att fortsätta vara tråkig och kolla på tv. Ska börja kika lite på vad det är jag ska göra i pluggväg också. Snart. Imorgon åker jag nog hemmåt. Men ha nu en fortsatt bra dag <3 

La staden

Halloj. Som sagt så befinner jag mig fortfarande inne i stan. Igår käkade vi tacos och begav oss sen ut på en liten promis till solariet. Lite ovanligt att kliva utanför dörren och befinna sig centralt. Något jag skulle kunna vänja mig vid ;) Vaknade för en halvtimma sen och ska nu bara fortsätta att ta det lugnt fram tillsdess att det väntas ett möte vid halv 6. Skönt att förengångsskull redan vara inne i stan då det är här jag ska hålla till. Huset står förnärvarande tomt men om inte en alltför lång tid för jag sällis igen. Blir kvar här inatt också. Nu ska jag kolla tv :) Puss på er


Utsikten fån balkongen.


Hejdå

Nu åker jag till stan för att ta det lugnt. Blir kvar där inatt.

Jag vill vara där du är

inte här...


Mys

Dagen igår började med jobb. Sen åkte jag snabbt vidare till becca där vi käkade pizza och dog för en kort stund innan vi började göra oss iordning för kvällen. Vi åkte sen mot stureplan. Hem till carl-hugo och hans rumskamrat adam. Det blev en lugn kväll. Nästan iallafall ;) Så nu har man fått sig en titt på nya lägenheten. Riktigt fin! JAG VILL OXÅÅÅÅ! Tack för en bra kväll grabbs + becciiis.

Så efter en massa strul med taxin var jag på bussen hem. Väl hemma gjorde jag mig en pizza och drog i mig massa cola. Jag var hungrig. Mätt och belåten somnade jag sen in närmare 6 imorse. Vaknade 9 igen och ville inte gå upp. Lyckades somna om till 11 sen var det full rulle igen. Iväg till åkersberga och nu hemma. Har nyligen fått mat i magen och ska strax ta med mig två andra nötter i det här hushållet till macken på lite shopping. Ikväll blir det hemmamys. 

I AM FAR FROM PERFECT. BUT I WILL BE PERFECT FOR THAT IMPERFECT SOMEONE WHO IS PERFECT FOR ME


Första jobbdagen, check!

Hejsan hoppsan lillebror!

Nu är jag nyligen hemkommen från alla snoriga sötnosar på dagis. Håller ena tummen för att inte bli sjuk. Men jag brukar klara mig rätt bra. Är en trött flicka just nu. Natten blev lång, som väntat. Jag bestämde mig ju som sagt för att sova redan runt elva, men gick det tror ni? nej långt ifrån. Vågade inte kolla på klockan så jag låg med ryggen emot. När mobilen väl ringde kände jag för att kasta in handduken. Vafan, nu? Men det var bara att sova in i det sista, snoozade i över en halvtimma och drog sen bokstavligen talat upp min trötta kropp ur sängen knappt en kvart innan jag skulle åka. Imorgon går nog dagen snabbare då jag inte ska jobba så många timmar. Fredag också. Ännu skönare.

Planerna för imorgon efter jobbet är att det blir till att åka in till stan med becca. Vi är bjudna hem till en kille som jag inte sett på år och dar. Fått egen lägenhet och grejer. Kul att det går bra för ngn ialf.. verkligen ;) Tanken var ju först att jag skulle med till grönan och kolla hoffmaestro med ett annat gäng. Men nu blir det inte så då pengar är ett problem för tillfället. Gjort av med allt på skit :/ Så jag får bita i det sura äpplet och hoppa över det helt enkelt. Men jag tror nog det blir en bra kväll utan hoff också ska ni se. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv en liten stund innan det väntas mat. Puss&kram!

Kungar av tylösand

Hemma igen. Haft ett mysigt sällskap framför idol och en skål popcorn ikväll. Alltid lika bra. Hunnit vara hemma i någon timma nu, tagit en snabb dusch och bänkat mig framför tvn. Jag fryyyyser. Mina älskade raggisar fick åka på :D Nu ligger jag och kollar på kungar av tylösand som har premiär ikväll. Jag vet inte riktigt vad jag tycker än mer än att det är ett flippat gäng. Det kommer spåra. Programmet slutar snart och då är det jag som ska försöka sova då jag ska upp tidigt för jobb imorrn. Det känns som att det kommer bli svårt. Jag är inte trött. Jag vill vara trött. Det suuuger.

Look for the girl with a broken heart

Vaknade för en sisådär 2 timmar sen och har knappt klivit upp ur sängen än. Har sökt lite jobb och kollat tv. Jag är långt ifrån mig själv. Jag vill kunna vrida tillbaka klockan och uppleva saker och ting om och om igen. Uppleva det där som gjorde mig lycklig. Men jag kan inte. Det går inte. Det är tre veckor kvar innan jag får se personen igen. Jag lever för hoppet. Jag lever i nuet, i nuet som är förjävla kasst. Men jag försöker. Försöker att hålla huvudet högt. Jag vill utomlands. Jag vill åka långt härifrån. Men bara för en kort stund. Jag vill finna glädjen igen, men med en person vid min sida som som inte finns där. Det är tungt, ja jävlar va tungt det är. Åker nog och träffar två kära vänner om några timmar. Jag behöver det. Jag behöver dem och jag behöver den där gurkan och dippen :) Men tillsdess ska jag infinna mig i sängen. Där jag befunnit mig mycket dem senaste dagarna. Där ingen sviker och där ingen stampar på mitt hjärta.

Nu är klockan mycket igen

Jag kan inte sova. Ligger och grubblar på allt mellan himmel och jord. På allt jag inte vill tänka på.
En dejt kom nyss på tal igen. Ska jag, eller ska jag inte, det är frågan? Ska försöka sova nu. Natti!

Du som tog mitt hjärta

Jag vill höra av mig. Det vill jag verkligen. Men jag är rädd, rädd för att du ska rycka på axlarna och läsa det lika fort som du trycker ner det. Utan en endaste tanke på mig. Jag vill ge dig mina ord jag bär på, åh va jag vill, men jag ska inte. Inte nu. Men ibland är jag nära, väldigt nära på att knappa in orden för att sen bara vara en knapptryckning ifrån att skicka. Jag skriver ner min känsla på en blank sida. Allt för att inte störa. Men nån dag, ja, nån dag kanske det inte går längre. Jag kanske måste.

Det svider till i hjärtat. Det gör ont. Men i huvudet bär jag på stunden då vi träffas igen. Jag bär med mig känslan vart jag än går. Intalar mig gång på gång att jag måste andas. Varje dag. Mitt hjärta börjar klappa fortare. Gråten är nära. Jag blir blöt på kinden. Torkar bort fort och anstränger mig till det yttersta för att tänka på annat igen. Det går inte alltid. Inte nu. Jag blir blöt igen. Drar täcket över huvudet och ligger vaken i timmar. Fan, jag har förlorat, förlårat dig... kom tillbaks till mig.



 


Ge mig sam!

Filmen va bra. Ganska konstig, men mysig. Jag blev depp.


Bye bye


I rymden finns inga känslor

Morsning korsning! Idag gör jag absolut ingenting vettigt. Jag ligger bara och zappar mellan kanalerna och har det supertråkigt. För några timmar sen vibrerade telefonen. Äntligen lite jobb på schemat. Så på torsdag och fredag har jag mina två första arbetsdagar på mycket länge :)) Förhoppningsvis blir det grönan med ett suget gäng på fredagkväll för att kolla in hoffmaestro. Men det visar sig då jag fortfarande inte är 100 på när jag har mitt pluggmöte. Men än så länge är det ett par dagar dit och planerna allteftersom är inte många som det ser ut för stunden. Men ikväll blir det bio med två favoriter. I rymden finns inga känslor ska det kollas på, och jag kan bara hoppas på att det inte är en alltför sockersöt film så jag blir alldeles depp efteråt. Jag som annars föredrar mysiga filmer, skulle helst vilja undvika dem nu...

Med den här låten säger jag, godnatt.


Även om ett sekel går ska jag vänta på vår tur

Så sitter man lite smått begravd i plugg. På dagarna orkar jag inte ta tag i det vilket resulterar i att det blir en del sena nätter. Dels pågrund av sömnlöshet och dels pågrund av att det är något som måste göras. Men eftersom jag inte kan sova så ser jag inga hinder. Idag har jag spenderat ett par timmar i stinsen med becca. Skulle inte shoppa något, men vad gör jag då? Jo shoppar. Min plånbok gråter just nu, och kommer så att göra resten av månaden också. Sen for jag hem igen innan det var dags för en kvällpromenix med therese efter att ha hämtat mallan på jobbet. En del tjat om en såkallad dejt ligger på mig också, men jag vet inte, vet inte om jag vill. Så med andra ord har det inte skett något mer roligt i mitt liv just nu. Imorgon får vi se vad dagen bjuder på. Skulle behöva åka ut med lite CVn men det ser dock mörkt ut då jag saknar bil. Så det blir nog en lugn dag och sen bio på kvällskvisten. :)

Kvällspromenad, check!


Mosters älskling!


I'm out of here

Nu rör jag mig från sängen och ut till bilen. Jag måste härifrån!

Helvete va kallt det ska vara då!

Blir så jävla depp. Hösten är kommen och det känns som att allas humör är påväg neråt, även mitt. Långt ner. Jag kan inte ljuga och säga att jag hatar vintern. Men jag ljuger fanimej inte när jag säger att jag hatar kylan och allt som har med den att göra. Mysigt, visst. Men är det så jävla behagligt? nej. Vill mer än gärna plocka upp vinterjackan som ligger i den stora påsen nedanför sängen. Typiskt att man skulle bli sedd som en mupp om man drog på sig den nu. Ge mig november så jag får sätta på mig min vinterkärlek!


Färglägg min värld, någon?


Att vara olyckligt kär

Är nog nästintill det värsta som finns. Den där tomma känslan som kryper sig på. Från att ha allt det där, till ingenting av det. Det är tyst nu. Minnena samlas på en och samma plats och jag har inte längre någon kontroll över varken mig själv, situationen, eller mina känslor. Tårarna kommer ständigt påminna mig om smärtan samtidigt som leéndet kommer påminna mig om allt fint vi hade. Jag var lycklig med dig. Jag vill skrika ut allt jag känner men mest av allt vill jag skrika ditt namn och hoppas på att du hör mina rop. Jag vill lägga mig ner och dö samtidigt som jag vill leva, leva för oss, dig och mig. En månad är en lång tid och de bildas fort en klump i magen av bara tanken. Jag räknar dagarna på fingrarna och inser snabbt att saknaden kommer bli smärtsam. Jag är rädd för att inte orka. Jag är rädd för att vissna med tiden och jag är rädd för att jag kommer ha det väldigt svårt att resa mig.

Men så länge jag lever på hoppet kommer jag kunna le igen och så länge jag lever på hoppet kommer jag med lite hjälp kunna ta mig ur sängen. Så länge hoppet finns där ska jag leva. Leva för alla som bryr sig och för alla som står mig nära.
Det kommer gå upp och ner. Jag kommer ha mina perioder, perioder där jag måste få vara för mig själv. Jag har lovat, och denna gång inte bara mig själv, att jag ska klara det jag sagt. Att jag ska stå för mina ord. Men det kommer bli svårt, svårt utan dig, som för mig alltid varit en stadig punkt vid min sida. Det kommer bli svårt utan dig, utan den enda för mig.

Känsla just nu;


Det där med stadskörning är inte riktigt min grej

Så sant som det var sagt så var det ett kärt återseende med tjejen vid namn sara :) Det var dock efter en lååång tur lite överallt som vi möte upp henne i centrum. Jag hamnade inne i stan av misstag, helt själv. Eller ja, själv var jag fanimej inte då 1000 miljarder bilar fanns vid min sida och ungefär lika många filer, kändes det som. Fyfan vilken pina det var! Har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Det såg seriöst ut som att jag hade sprungit flera mil. Nej det där med stadskörning är inte min grej, inte för fem öre! Efter många om och men hittade jag tilldsut becca ståendes utanför karolinska. Det var en lättnad vill jag lova. Sen dröjde det inte någon längre stund innan vi mötte upp sara i mörby c där vi intog ett fik och snackade om allt mellan himmel och jord, men mest skit. Yepp, that's us! Tjejer i ett nötskal :D Men det var en härlig pratstund och en hel del skratt föll även på sin plats. Precis som det ska vara.

Skjutsade nyligen hem becca och har nu kommit hem igen för att pusta ut. Vilken resa. Haha. Nu sitter jag med datorn i knät och med tvn framför näsan. Hittade ett test där man kan testa sig för vilket parti man håller på. Jag som inte har någon som helst koll på det där testade och fick fram att jag tydligen är lite folkpartist och moderat. Men inte hjälpte det mig något, jag fattar fortfarande noll :P Men nåja, nu ska jag fortsätta kolla lite på rena rama rolf som sen följs upp av fångarna på fortet. Ciiiiao!

Kärt återseende

Morning! Återigen är jag en tröttis. Jag tror det kan bero på att jag sover alldeles för länge. Men jag orkar inte gå upp. Ska om ca 1 timma börja rulla mot solna där jag ska möta upp beccisen för att sen ta oss till mörby där vi ska träffa sara för en fika och en massa skitsnack. Vi har mycket att ta igen med den tjejen då vi inte träffats på år och dar känns det som. Inte på hela sommaren iallafall, sorglig men sant. Så det ska bli mycket skönt att få se henne igen och höra vad hon haft för sig på senaste :) Sen blir det nog hem igen skulle jag tro för att ta det lugnt innan jag styr bilen mot sollentuna senare ikväll.

jag, sara & becca på rödlöga sommaren 2009.

dags för tandborstning.


1:38


RSS 2.0