Torsdag

Imorse tog jag mig en skön sovmorgon och vaknade till liv när solen tittade fram. Det var riktigt behagligt ute för en stund idag. Tydligen regnade det när jag låg och snoozade och om väderprognosen talar sanning ska det även komma regn i helgen också. Inte okej. Men i vilket fall som helst så klev jag upp i lugn och ro och gjorde mig lite frukost förengångsskull. Det blev mannagrynsgröt, min favvogröt :) Sen rullade jag mot täby c där det inhandlades några välbehövliga t-shirtar och en bikini. Jag får unna mig ibland och idag var en av alla dagar. Lite senasre ikväll får jag sovsällskap av min bästa pojke men fram tillsdess har jag inga fler planer för idag. Valborgsplaner finns det inga heller. Högtiden verkar har dött ut för att vakna till liv igen när man fått sig egna små knoddar!?


Stört sugen på att skaffa en tatuering!





Riktigt snygga tatueringar. Gillar båda skarpt. Har varit inne på att göra mig en tatuering i nacken väldigt länge nu. Men även den första tatueringen precis nedanför var också himlans fin. Jag kan inte bestämma mig!? Men en tatuering är något jag vill göra snart. Det ska vara en kort text med fin stil, inget mönster. Det störta problemet är bara att jag är så fruktansvärt feg och rädd för smärta lika mycket som jag är rädd för att ångra mig. Jag är en mes.

blev lite småkär i denna också...


Bilder från djungelskivan igår

Dagen började med jobb till 4. Åkte sen hem till beccas pojke där hon höll hus för att efter ha gjort oss iordning där åka vidare till david där ett gäng militärer väntade. Vi åkte sen tillsammans in till skivan som ägde rum på pilot. Men då det blev lite för mycket av det goda slutade dock kvällen rätt tidigt. Jag är nu därför lite smått rädd för alla bilder och videofilmer som jag kommer att hitta på facebook inom kort. Observera att jag bara lagt in dem snällare bilderna ;) Men kvällen blev lyckad! :)


Hola amigos!

Igår åkte jag hem till niclas efter jobbet och tog det lugnt ett tag innan vi bestämde oss för att åka in till stan och se på bio. Vi såg the bounty hunter, som jag tyckte hade kunnat vara bättre. Men mysigt vare. Idag har jag jobbat och även haft orken att sen sätta mig och gör både 1 och 2 arbeten. Duktigt! Så nu har jag lite ledighet från plugg, igen. Mycket skönt må jag säga. Men efter jobbet blev det inte hemmet som väntade direkt utan därifrån åkte jag och hämtade upp becca för att ta oss två till stinsen där vi köpte en outfit till henne inför skivan som är imorgon. Min är ordnad. Jag vet att jag hade lovat mig själv att bara gå på två skivor då jag inte har pengar för en tredje egentligen. Men nu är det bestämt, och temat är djungel. Sen bar det av vidare till pappsens jobb för att få dem önskade sommardäcken på där jag möttes av en kille i dörren som jag inte kände igen, men som var en kopia av min farbror som jag väldigt sällan ser, aha min kusin tänkte jag! Gash, det var väl runt en sisådär 7-8 år sen jag såg honom sist. Skrämmande hur vi alla åldras. Vi känner inte varandra vilket resulterade att vi knappt vågade ha den minsta ögonkontakt. Snyggt! När jag blir stor ska jag banemej hålla ihop släkten, det är ju en sak som är säker.

Imorgon jobbar jag igen och sen blir det fort hem för att dra ihop grejerna till skivan innan jag drar mig mot sollentuna och becca igen. Väl där blir det troligtvis förkrök med ett par goa gubbar innan vi börjar röra oss in till staden. Nu ska jag strax ta en dusch och bara ta det lugnt en stund innan min nickepicke kommer för att göra mig sällskap resten av kvällen :)


Idiot x 2!!!

Fan va trött jag blir på äckliga människor alltså! Jag är less på att höra skiten. Speciellt när man bli uppringd av någon jävla subba som tror sig vara någon. En subba som bara verkar vara ute efter att såra. Eller om man får reda på att det pratas bakom ens rygg om något som den här personen inte råkar ha ett jävla skit med att göra. Jag kräks på er.


Helgen!

Jag hade precis skrivit ett långt inlägg här på bloggen när sidan plötsligt inte vill visas. Typiskt. Men inte är jag förvånad då internet har varit så jävla kasst dem senaste veckorna. Gah! Så för att berätta om helgen lite kort; den mesta tiden har jag tillbringat i sollentuna. Vi har hunnit lira lite golf, kollat fotbollsmatch i iskall kyla, kramats och kollat film :) Det krävs inte så mycket för att man ska ha det bra med världens bästa pojkvän <3 Men nu är jag hemma igen och ska strax sätta igång att plugga lite. Ska försöka att inte somna framför tvn som alla andra dagar då jag har bestämt för en tidig kväll. Imorgon väntar jobb och troligtvis bio senare fram emot kvällen. Vi hörs :)


Som liten ville jag faktiskt bli bandyproffs för ett tag (;

Niclas lämnade mig tidigt imorse för fotbollsträning. Jag somnade om och vaknade senare upp till en tv som stod på. Det var innebandy final. Wiho, eller? Nej inte min grej dehär med sport på tv alltså. Men då jag inte orkade släpa mig till vardagsrummet och byta kanal fick det duga för en stund. En riktig rysar match såhär långt och det visade sig att jag knappt kunde gå däifrån när jag väl fastnat. Men nu står tvn på i bakgrunden istället, måste ju följa den hela vägen till slutsignalen :P Mål hit och mål dit med bara minuten kvar, det står lika. Kul :D Om någon timma blir det en träff med niclas igen, där jag misstänker att det bjuds på hockey. Men fram tillsdess, blir det bandyy.  


Nej, nu har jag varit ifrån min kärlek alldeles för länge


men imorgon är det jag som kryper in i hans famn igen,
och då finns det inget som kan ta mig därifrån <3


Första skivan, check!

Igårkväll var det som sagt skiva. Jag vettefan om jag kan ge kvällen så mycket som ett godkänt ens. Det var lamt och inte alls som jag trodde att det skulle vara. Speciellt folk lite här och var, lokalen var inte alls bra och så var jag ju nykter. Har betydligt större förväntingar på nästa skiva som äger rum den 26e april. MEN, visst finns det alltid något som gör kvällen till liite lite bra ialf. Denna gång var det alla gamla godingar som man fick chansen att träffa igen. Härliga människor :) Så det ska vara för deras skull som jag ger kvällen betyget; G. Sen så ska therese ha mycket cred för att hon körde. Det var riktigt skönt att slippa åka kommunalt hela vägen hem till vårat lindholmen. Vi fick med oss två pojkspolingar också som gjorde bilfärden (; Var hemma vid 2 och dök då medsamma ner i säng och somnade gott. Imorse var jag väldigt seg. Jag hatar att vakna upp förkyld, när huvudet är sådär tungt och näsan täppt. Så idag har jag bara tagit det lilla lugna. Pluggat lite, kollat tv och käkat en jäkla massa mandariner. Det ni. Nu står maten snart på bordet här hemma. Lär bli ett par timmar till framför denna burk sen då inga andra planer väntar.



Gratis spotify premium

Jag hatar när folk lägger in länkar som man ska trycka sig in på för att göra något så att den personen i sin tur får tillgång till massa grejer osv.. Men den här gången är det en aning annorlunda. Vem vill inte ha spotify premium gratis liksom? Ingen reklampaus, bara musiiic :) Jag har inte det och har inte heller tillgång till någon annans inloggning, därför valde jag att offra mig ett par minuter för att svara på ett par frågor för att få programmet gratis. Du får även det du själv om du klickar in dig på den här länken och gör som det står. Jag måste nämligen värva 6 vänner så det vore ju vänligt om ni ställde upp. Kom iiiigen. 

Håll musen under denna textrad så kommer länken ni ska klicka er in på upp:
http://www.gratispremium.com/?ref=129363


Mys i vårsolen

När telefonen ringde imorse möttes jag av en pigg becca på andra sidan. Hon fick mig upp på benen för att börja rulla mot henne. Hon skulle iväg på en arbetsintervju som jag körde henne till. Satte mig i solen och väntade för att sen köra vidare mot lite olika bra ställen att dela ut Cvn på. Så jag är nöjd över vad jag lyckats göra idag :) För att belöna oss lite gled vi in på systemet och köpte oss en varsin öl och sen lite donken mat för att sätta oss i en park o ha det mysigt i solen. En bra dag. Annars springer folket här hemma just nu runt som yra höns och har börjat göra sig iordning för skivan som äger rum senare ikväll. Familjen ska på middagen nämligen så jag själv ska strax luta mig tillbaka i soffan, ta mig något att äta och njuta av tystnaden ett tag till. Vi tjejer beger oss dit senare.





Efter att vi båda försökt oss på att öppna flaskorna med nycklar (;


Älskade underbara våååår.


Natti natti

Jag fryser, näsan rinner och halsen värker. Det är synd om mig, trots att jag får skylla mig själv då jag umgåtts med en dunderförkyld pojke dem senaste dygnen. Idag har jag inte gjort någonting speciellt heller vilket har resulterat i en ännu hängigare tjej. Har inte kunnat sitta ute då jag bara skulle bli sämre även om man ibland kan luras av solens fantastiska strålar. Hoppas på att må en smula bättre imorrn och att solen skiner då också. Men nu ska jag krypa ner i sängen alldeles strax. Dessvärre tror jag att det kommer ta sin tid innan jag lyckas somna. Det är tankar hit och tankar dit. Att jag ska lägga märke till minsta lilla :/ Det tar kål på hjärnan alltså. Aja, imorgon står det i vilket fall som helst fler punkter på listan. Tanken är att jag ska träffa becca på dagen. Vad vi ska hitta på får vi se då. Men jag måste iväg och lämna in den förbaskade mobilen någonstans där dem kan hjälpa mig att ta reda på vad felet är. Knapparna lyser nämligen nonstopp och det gör att batterierna är slut efter bara någon timma, mycket mystiskt det där. Senare på kvällen vankas det skiva. Den första jag går på för i år. Nostalgi. Denna gång är det lillesyrrans klass om ordnar kalaset. Men nu får ni ha en härlig dejt med kudden allesammans! Godnatt :)


Bra sällskap!

Nu ska jag strax ut i kvällsolen och bara njuta en liten stund. Tänkte ta mig så långt bort som på altan (; Men innandess så bjuder jag på några bilder från i lördags. Hade mig en bra kväll på tegel med tjejerna.


















Girls night

Godmorgon :) Eller ja, jag har faktiskt varit uppe ett tag nu. Är hemma hos niclas, ensam. Han är på match och hans föräldrar har jag inte en susning om vart de håller hus. Alltså står huset tomt här. Har tagit mig lite att äta och nu sitter jag stundvis här och framför tvn. Förhoppningsvis kommer min man hem om någon timma så jag hinner mysa lite med honom innan vi skiljs åt för olika planer ikväll. Jag ska träffa tjejerna. Länge sen vi alla samlades så det ska bli riktigt kul :D

Svar på frågor

Postat av: Angelica
Hur länge har du och niclas varit tillsammans?
- Vi har varit tillsammans i 8 månader nu på måndag den 12e april :)


Postat av: Paulina
Såg att du jobbar med barn. vilken förskola? jag jobbar också med det :)
- Jag står för tillfället uppskriven på en vikarielista för runt 20 förskolor inom vallentuna och täby. Så det varierar vart jag jobbar beroende på vilka som behöver hjälp.


Postat av: Anonym
vilken sexställning tycker du bäst om? ;D
-
Varför är jag inte förvånad över att sånna här frågor ställs? Men om du nu så gärna vill veta det, doggy och den vanliga missionärställningen.


Postat av: jesus
gillar du niclas kuk? den e stor
- Jaså, så det säger du. Jag gillarén ;)

Hemma för en stund

Det blev inget jobb idag. Jag och niclas vaknade upp runt 11, åt lite frukost och bäddade ner oss framför tvn igen. Det har varit en riktig slappar dag. Fredagsmys helt enkelt. Mådde sådär när jag skulle åka hem för att lämna bilen som mamma behövde. Jag frös och humöret var inte på topp, och att det regnade gjorde allt bara ännu gråare. Kom innanför dörrarna hemma och möttes av en kille som alltid är glad. Piggelin i högsta hugg och strax dags för att bygga med lego. Humöret är snart tillbaka på toppen igen. Om en stund ska jag ta tåget mot mörby där niclas hämtar mig för att ta oss tillbaka till honom. Vi ska äta mat med hans föräldrar senare ikväll och sen har vi förhoppningsvis hittat oss en film som går att se. Men innandess ska det hinnas med att vara barnvakt en stund när syster åker för att handla. Mycket mysigt.

Mys

Det blev ett kärt återseende igårkväll. Min sötnos låg så sött och kollade på tv när jag kom. Många pussar och kramar blev det. Min gullegos!! och Imorse var det inte mer än rätt hans tur att ligga kvar under täcket medans jag var tvungen att dra mig upp. Jag var såhåå trött, ett tag iallafall. Men ganska så snart var jag på fötter igen och då också på ett rätt bra humör faktiskt :D Slutade redan kl ett. Åkte då direkt hem och har suttit framför burken och pluggat en hel del senaste timmen. Inte kul, men något som dessvärre måste göras. Ska lite senare bege mig mot sollentuna där jag ska träffa becca och hennes b-friend. Vi ska väl bara käka middag och hänga ett tag innan jag ska vidare till min kärlek. Jobb väntar imorgon igen. Sen vare äntligen dags för den efterlängtade helgen! :)


Min baby kommer hem!

Tidigare idag slocknade jag framför tvn i ett antal timmar. Det gick så långt att mamma fick komma och väcka mig så jag skulle hinna få i mig någon mat innan det var dags att lägga sig för dagen igen. Så jag släpade mig upp och åt min mat som bestod av fiskbullar, vilket vi självklart fick på förskolan idag, men yähäs. Strax efter det var det meningen att jag skulle tagit en promenad med therese men pga mitt tillstånd så pallade jag inte det. Så jag satte mig ner och tog tag i lite plugg. Så nu var det fixat. Men egentligen borde jag ligga i sängen nu och redan ha somnat, men jag är inte ett dugg trött. Attans då. Hur ska detta gå? Jag får helt enkelt göra mig trött genom att låta niclas springa runt i mitt huvud och på så vis somna in väldigt gott (; han kommer nämligen hem imorgonbitti, så efter jobbet får jag träffa honom :D känner mig som ett barn på julaftonsmorgon trots att han inte varit borta någon längre tid. Min lycka.


Alla är vi väl nyfikna, right?

Fråga något, jag svarar :D


"Asså jag är så jävla hungrig, kan vi inte bara stanna på donken och sen gå till en jävla bar! Vi dör nu vi dör nu.. gå för fan. STANNA!"


En bra dag

Tummen upp för solen. Kom precis hem från jobbet där jag haft det rätt bra idag. Inga större bekymmer med barnen då dem bara var 12 stycken små sötnosar. Alltså typ inga alls tillskillnad mot vad det brukar vara. Vi spenderade förmiddagen ute i solen för att sen gå in och äta oss mätta på lunch. Pysslade ett tag inne och käkade sen lite mellis. Man äter hela tiden känns det som. Rullar ju hem. På eftermiddagen tvingade vi på alla barnen sina kläder för att återigen gå ut. Då fick jag sluta. Wiho. Trots att jag intallat mig själv att jag inte ska dricka någon cola på vardagar längre så sitter jag nu här, med ett glas påskmust. Inte bra. Men jag skyller på att det varit påsk och att påskmusten som aldrig annars brukar ligga i kylen inte får gå till spillo ;) Nu ska jag sätta igång att plugga lite. Hej så länge!


Working nine to five

Jahapp gott folk, nu har jag suttit här till och från sen jag kom hem, alltså i en evigheeet. Vad har jag gjort då? Inget vettigt alls :) Så funderar på att hoppa in i duschen och kura ner mig under täcker återigen. Saknar förstås mitt sovsällskap som befinner sig alldeles för långt ifrån mig just nu. Jag tycker att det är dags för honom att komma hem faktiskt. Men imorgon vankas det jobb, och likaså resten av veckan också. Hoppas fanimej på lite sol om jag ska behöva vara ute med alla dessa småskitar varje dag. Att marken var vit igen när jag vaknade imorse drog ner på humöret rejält. GE OSS VÅR!

Det blev en hel dag på vift

och den spenderade jag i stinsen tillsammans med becca. Lite smått sletna sådär.



Köpte en ny jacka. Satt som en smäck (;



och så denna leksak som köptes för "skojsskull" aa tjena!
nu har en viss pojke ngt att bita i, redan inatt kanske? ;)



Inte sista gången

Så var jag återigen hemma. Nu känns det sådär himlans skönt efter en rejäl promenad, för det var just vad det blev också. Till en början var vi lite skeptiska då ingen av oss hade så jättevarma kläder på oss. Men inte blev det till något större problem inte. Det var snarare riktigt behagligt! Stegräknaren var på och jag kan nu bocka av den första av många promenader framöver ;) Nu tänkte jag strax krypa till sängs och somna till en film. Imorgon väntar en träff med becca. Det pratades om att vi troligtvis ska förbi bella och en gammal classmate till mig för att kolla in lägenheten. Se där, tjejen som inte fyllt myndig ännu har flyttat. Eller ja, pojkvännen har flyttat. Men vi vet ju hur det brukar se ut då ;) Det kanske är dags att själv börja tänka ett steg längre? Nej usch så jag pratar, tiden går alldeles för fort. Nu ska vi vara glada för det lilla vi har så länge det varar :D Men visst är man allt sugen... Godnatt på er

På med varma kläder...

För nu beger jag mig till therese som befinner sig hos sin mor i vallentuna. Vi ska ut på en promenad nämligen, vilket passar alldeles utmärkt. Man måste ju börja nånstans :)


Vi påväg till lokala krogen för sisådär ett år sen kanske.


Jag har bestämt mig!



Nytt i garderoben


















Solen skiiiner. Kan man göra annat än att le?

Hemma från kista efter ett par timmars shopping med terrores. 


Nu

Duscha. Ta fram cola. Knäppa på en film & somna in :) Natti på er!


UNDERBARA ÄLSKADE SOMMAR!


























Påskägg

Påskmiddagen är avklarad. Folket är kvar och har bänkat sig framför tvn för att kolla på mora träsk sånger. Inte något som är så vanligt kanske, men då vi precis fått våra små påskägg så finns det en liten sötsak här hemma som är väldigt glad över en av presenterna. Lucas har fått sig en DVD med bara mora träsk sånger. Nu ska här dansas ;) Själv fick jag lite annat smått & gott som alltid behövs men som man däremot aldrig orkar lägga pengar på, så det tackar man för. Fick mig även ett par skor som inte såg bra ut för fem öre på min fot så dem hade jag tänkt åka och byta redan imorgon. Har fått syn på ett par till skor som ska få komma hem till mig. Lite shorts och annat fint får gärna också pryda min garderob för att invänta sommaren tillsammans med mig :)

Fick nyss sms av niclas. Bara ett litet sms från honom får mig att le innan jag ens hunnit öppnat upp det för att kolla. Den loppan har kommit fram nu iallafall. Men visst hade det varit bättre om han fanns här hemma ;)



Klart som fan att denna underbara sak är slutsåld överallt i min storlek. JAG VILL HA!


Min andra halva lämnar sverige

Godmorning sunshines! :)

Själv har jag hunnit vara vaken ett tag nu. Vaknade upp som en riktig tröttis, men då jag hade tagit på mig ansvaret att få niclas till arlanda så var det bara att kliva upp. Vad gör man inte för den killen? Så nu är jag ganska nyligen hemkommen från arlanda. Niclas flyger nämligen till turkiet på träningsläger idag. och gissa om jag saknar gulleponken redan nu? Gud vilken mes jag är, jag vet. Men va tusan! Är man kär så är man ;) Men då min vecka är fylld med jobb så ska det nog gå ganska snabbt ändå. Hoppas... 

Annars är planerna för idag inte många alls. Det vankas påskmiddag med nära & kära här hemma senare idag så jag blir nog hemma faktiskt. Funderar på att kanske ta en tripp till täby c strax vilket jag egentligen inte borde. Har inte dem pengarna just nu. Så jag får väl försöka underhålla mig på annat sätt så suget efter lite shopping avtar ;) Hörs senare! Puss på er.

April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

Jaja, det där har man ju hört förr. Men idag har jag inte tänkt på att man kan luras, så fick mig 2 skitkorkade lögner presenterade för mig tidigare idag. Niclas berättar för mig att man kan ringa vem som helst på mobilen bara idag, utan kostnad. Coolt tänkte jag, då kanske man ska ta tillfället i akt och ringa upp ngn jäkel som inte har comviq eftersom jag typ aldrig ringer någon pga dåligt med pengar. Så bara minuten efter häver han ur sig att det hänt världens olycka på centralen imorse. "två pendeltåg har krockat i så hög hastighet att det ena tåget åkte upp på perrongen och skadade männiksor" Vad i helvete? Jaha, sorgligt tänkte jag.. Men det höll dock inte så länge, någon minut kanske sen så körde han den tråkiga meningen "april april..." Det var ju kul? Hm... :P Men i vilket fall som helt, så glad påsk på er allesammans! :)

Annars väntar jag just nu fortfarande på ett samtal av en ung dam.
Vad som sker ikväll är ännu planerat till 100.



RSS 2.0