12.27

Godmorgon :) Jajajaja, jag vet att det är sol ute och att det faktiskt inte är okej att sova bort halva dagen då. Men what to do? Jag var trött och ledig så jag gör vad jag vill. Nu väntar jag bara på att lenny ska ringa så ska vi träffas för att inhandla lite smått och gått till valborg imorgon. Jag är fortfarande lite små chockad över att tiden gått så fort. Förra valborg spenderade jag i sollentuna, hos då min handra halva. Det kändes som igår. Men imorgon går jag all in.

lite bitter bara

Jag har så förbannat jävla ont i mina stackars små fötter att jag bokstavligen talat håller på att avlida här och nu!!! Och min rygg. Jag ligger förbrilt och försöker massera mig själv så gott jag kan men inte fan blir det bättre av det. Behöver en mans händer. Kanske dina händer? I vilket fall som helst så behöver jag det snarast! Allt spring och hets på jobbet de kvällar det är mycket att stå i, gör att jag känner mig som 99 år gammal när jag väl kommit hem igen. Fyfan alltså. Fick order av mamma att börja vårda mig själv. Att börja ta hand om min kropp och själ mer än vad jag gör. Kanske att hon har rätt? Jag behöver nog det. Så kan någon bjuda mig på en spa dag tack? :D Men annars då? Mer än att jag gått runt och irriterat mig på mina fötter under kvällen, så gled jag förbi therese efter jobbet. Vi gjorde oss en varsin skål med guacemole, tröck i oss lite chirre och kollade rulle. Nu ligger jag halvt död i min säng igen. Gud vad jag älskar den. Väntar på reprisen av bb. Den här gången har jag bestämt mig för att vänta på den då jag är ledig imorgon vilket betyder att jag får sova läänge. Har jag sagt att jag älskar att sova? Höhö. Godnatt finisar :)

nu har du kul va?

När man under en längre tid befunnit sig i en jobbig period av sitt liv och äntligen, efter mycket om och men, börjar må hyffsat okej iallafall. Nej men då ska nästa kalldusch komma med en rasande fart istället. Jaja, nu påverkar inte det här mig sådär mycket som det tidigare skulle gjort, men det är själva grejen. Känslan jag får för stunden. Den där känslan som gör en så orklös. Som får lungorna att fungera sämre. Du är bara sorglig nu. Ja, duja! Jag vet att du läser.....

jag låter bilden få tala för sig själv


hur kär var man inte då liksom? :D


Ta mig tio år tillbaka i tiden. Om det så bara vore för en kort stund.


du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu


trött tjej

Gokväller mina vänner, fiender, bekanta och främlingar :) Jag är tröttare än vanligt och ska därför gå till sängs alldeles strax. Min kväll har varit allt annat än lugn på jobbet. Jag startade mitt pass med nästan en timmes strömavbrott. Hela sollentuna visade sig vara nedsläckt. Jackpot. Kassorna var ur funktion överallt och kunderna var lite smått irriterade sådär. Ja, som om vi butiksbiträden inte var det eller?! idi***r. Men efter mycket om och men såg allt ut att klarna upp sig och det blev liv i luckan igen. Många kunder och en stressad maria som nog sprungit flera mil fram och tillbaka idag. Inte så lite som en enda droppe vätska hade jag fått i mig under hela dagen vilket resulterade i huvudvärk också. Katjing! Så efter jobbet var det full rulle hem för att få i mig lite mat och fylla på kroppen med bensin. Nu mår jag betydligt bättre. Njöt av min middag framför, hör och häpna, fotboll. Yes det var det som fanns att titta på här hemma nämligen. No choice. Men det funkade förengångsskull. Den där messi är ju en helt okej kille för fan ;) han må vara ful, men fotboll, det kan killen lira. Med andra ord missade jag mitt kära bb ikväll. Men om jag inte har helt fel ska det gå en repris om en timma. Orkar man vänta? Nje. Jag tror inte det. Puss på rumpan

Keep shining


Shopping


slut som artist

O herre min jesus vad jag är trött i kroppen. Och för att inte tala om frusen. Idag blev det som sagt en heldag på stan med linnea. En kort stund i solen på snaps tillsammans med ett gäng okända pojkar han vi med också. Vädret blev sen sämre och det kändes snabbt som det blev från plus till minusgrader. Att ha shorts på sig från morgon till sängsdags, trots vår sommarkänsla, är inte att rekommendera. En snabbvisit hos födelsedagsbarnet camilla är nu också avbokat och just här och nu vill jag inget hellre än att bara få sova. Krypa ner under täcket och drömma fina drömmar. Så det tänker jag göra nu. Imorgon är det dags för jobb igen efter ett par dagars ledighet och avkoppling. Lite ångest på den. Men det ska tydligen regna imorgon? Hoppas. Natti :)



Grattis camillutt!

Nej nu blir det en lite tidigare natt än vanligt trots att jag är ledig imorgon. Men planerna är att gå upp tidigt, ta mig till banken, vidare hem till lenny och sen la staden. Shopping och snaps står på schemat. Senare fram emot kvällen blir det till att möta upp therese innan vi gästar en fin vän som bjuder på födelsedagsfika. Japp, för idag fyller världens bästa camilla 21 år. Massa massa grattis vännen :) <3 Sov så gott nu sötbollar!


-

Vi sågs en kall September dag, vi lät det ta ett litet tag
och sen var allt bara som eld och vatten, vi gick där brevid varann
och alla segrar som vi vann, och vi firade dag och natt
efter ett par år kom de en storm och våran värld kastades om
och vi sov så tätt i natten

Ja då var de vi, mot alla dom

Ja det var livet som slog in
som vi stod och beskådade helt blint
vare nångång då, sanningen föll oss på
Ja det var livet som slog in
som vi bara lånade helt blint
inte vare väl så som vi hoppades på

En dag slog vinter frosten till, kylan trängde ändå in
där i mörkret sökte vi varandra, dagar kom och dagar dog
vi båda började få nog, när jag sov smet du ut i natten

Ja då såg ja dig, ryggen åt mig

Ja det var livet som slog in
som vi stod och beskådade helt blint
vare nångång då, sanningen föll oss på
Ja det var livet som slog in
som vi bara lånade helt blint
inte vare väl så som vi hoppades på

När jag vaknar upp den morgonen
av att ytterdörren går igen, förstår jag att vi aldrig ses igen


om sanningen ska fram vill du ligga med mig då?


Sol, fotboll, bästavän och restaurang besök


Kärlek från utö


i'm back

Hej&hå mina tappra läsare som nu dem senaste dagarna bara varit så få som två. Men det har varit skönt. Precis så som jag velat ha det. Snart tar jag bort lösenordet. Kanske redan imorgon, jag får se? Men i vilket fall som helst, så befinner jag mig nu hemma i stockholm igen. Denna gång på kungsholmsstrand. Här hemma har det gjorts hembakad pizza och smulpaj ikväll. Bra duo. Annars så har helgen på utö varit hur bra som helst. Inga måsten. Men däremot en jävla massa sol. Så jävla värt. Skönt att få komma bort, umgås med plastsyster och rensa huvudet lite. Så det är nu en brunbränd tjej som ligger nedbäddad framför tvn i soffan. Tänkte sova strax. Imorgon intar jag lindholmen igen. Ska kolla fotboll och sen få mig en träff med fina lenny om allt går som planerat. Jag hoppas ni haft en bra påsk allihop! Nu väntar sängen på att få bli omfamnad. Godnatt <3

Dagen innan ledighet

Det här kommer bli en seg dag på jobbet. Jag bara vet det. Med tanken i huvudet om att man snart får massa dagar av ledighet kommer få varje timma att kännas som år. Knappt någon mat har jag ätit heller. Så nu måste jag sätta fart om jag ska hinna handla lite måste-ha-i-magen grejer innan jag börjar. Det är lite småskönt att solen inte är lika stark idag också måste jag erkänna. Även om jag älskar solen mer än någonting annat. Du är mer än välkommen ut till skärgår'n :)

Och med den här låten säger jag godnatt


Let the sunshine in.


förändringar

Nu vill jag bara att det ska bli torsdag. Fort. Så jag får njuta av en långhelg i skärgården. Det känns ganska välbehövligt just nu. Både för hjärta, själ och huvud. Och att sen få komma hem till ytterliggare lite ledighet gör mig mer motiverad till att faktiskt ta tag i saker och ting. För nu har jag bestämt mig.

Den kvällen. Den känslan.


puss puss puss


i vårens tecken

En sallad på café fotöljen och mysigt vårhäng i kungsträdgården. Det är skönt att vara ledig ibland :) Tack du fina vän för en mycket bra dag.

 


You know my weakness

That is why i'm sleepless.

I love you more than songs can say, But I can't keep running after yesterday. So, why you wanna break my heart again?


Snart


inte så mycket till leénde kvar


När man inte längre finns där för att ta hand om sig själv

Funderar på att sätta lösenord här. På att för en stund stänga igen. Jag skulle behöva en egen plats dit bara jag & mina närmsta kan gå in och läsa om mina innersta hemligheter. Jag skriver ju trots allt här för min egen skull och ingen annans. När jag tidigare mådde dåligt skrev jag av mig här. Ni som varit med några år vet precis vilken tid jag pratar om nu. En dag när solen sken och jag mådde någerlunda bra gick jag tillbaka och läste. Bestämde mig för att radera allt det tråkiga och ledsna för att sen börja om. Men nu har jag har fastnat på samma bana igen. Det är mycket depp. Men vad ska jag skriva? När allt jag känner är saknad, ilska och sorg i mitt stackars liv just nu. Att det är vår och solen ger ifrån sig strålar gör saken ibland mindre tungt. Men jag skulle behöva den där dagen. Den där dagen då jag mår sådär bra. Så jag kan gå tillbaka och radera för att i samma stund känna den där livsgnistan igen. För jag saknar den.

bästa du

Fyfan va jag saknar honom just nu. Han som alltid fanns där för mig och ville mitt bästa, vad det än handlade om. Om det var dag eller natt spelade ingen roll. Jag grät i hans armar och föll handlöst många gånger. Men jag slog aldrig i golvet, sådär hårt, som jag många gånger annars gjorde. Hans armar fanns då där snabbt till hands för att dra upp mig igen. Den tryggheten finns inte längre och det skrämmer mig idag. Den är borta. Han finns fortfarande. Han andas ett par mil bort, det vet jag. Men den hand som tidigare drog mig upp ur den djupaste grop, den handen finns inte längre. Jag skulle behöva allt det där nu. Jag skulle behöva få återuppleva allt det där fina igen. Allt det där fina som idag fått mig att tro på att livslång kärlek faktiskt kan existera. Den kan, men än har jag inte kommit dit, att jag är säker på att den gör det. - Men det är ett annat kapitel.

 


Niclas Wilow
.
Du
fina underbara och älskade människa. Du är, utan att tveka en sekund, den människa som berört mig som allra mest. Jag finns här - idag, imorgon och föralltid. Jag älskar dig och kommer så alltid att göra.

!"#%&

Det tar aldrig slut. Vad jag än säger och hur jag än försöker vrida och vända på det hela, så har det ingen större påverkan. När ordet, förändring, inte biter på andra och när åren som gått inte lärt oss att se saker och ting ur andra synvinklar. Hur ska man då orka? Jag, som är världens svagaste människa, gör iallafall inte det. Jag lägger mig alltid i just den frågan som ikväll blev till ett stort svart moln kring mitt huvud, men när jag hade hoppats på någerlunda bättre respons och inte fick det, så raderar jag denna gång hela mig istället. Nu har jag gett upp 101 gånger för mycket känns det som. Det får räcka. Det går med andra ord att klara sig väldigt bra utan mig. Det kan jag tydligt se.


ooooooops


:)

Det blev ingen hemmakväll som jag egentligen hade planerat, enda fram tills det att klockan slog åtta. Hoppade in i duschen och tog bilen till ett gäng grabbar tillsammans med min vapendragare therese. Japp japp. Plötsligt var vi tre tjejer som intog en hemmafest. Där har man ju varit ett par ggr tidigare. Riktig partyfixare den där lucas. Bra kille. Väl där fann vi gamla godingar som vanligt och skrattade åt det mesta. Killen med leéndet tog nog priset som underhållaren för kvällen. Fint med sånna människor. Hämtade sen upp sovsällskap åt ena bruden och jag tog mig hemåt. Nu har jag kollat klart på eric saade för ikväll. Det är lite småjobbigt att han har så mycket att göra jämt, men snart ligger han i min säng igen (haha my wish). Egentligen har jag inget att säga så det känns ganska onödigt att ta upp mer tid av min skönhetssömn. Så nu ska här sovas :D

le sådär som bara du kan...

...och jag är din.


Min pluttenutte har kommit ut med en ny musikvideo. Stolt flickvän. Och ja, vi är ihop alla som inte visste det!


När allt du kan tänka på är allt det du inte vill tänka på

Till en början spenderade jag min fredagkväll tillsammans med fina tjejer. Grillad mat i takt med väldigt mycket skratt, dans och nästintill tårar. Bästa ni <3 När dem sen ville vidare till stan tog jag med mig nötterna till danderyd och droppade dem vid tunnelbanan för att sen ta mig vidare till trogna lenny för en fika. Jobbar hela helgen = ingen alkohol och inte heller någon utång för min del! Sad story. Men igår fick jag mitt nya schema för en liten tid framöver, och gissa om jag blev lycklig. Inge jobb över påsk och då ser det faktiskt ut att bli lite skärgårdsmys i ett par dagar. Inte heller någon jobbdag väntar på mig dagen efter valborg, vilket förhoppningsvis betyder, vin i mängder :D

Men annars då? Har precis haft de hemskaste av de hemskaste tankarna i huvudet. Satt i bilen och fick mig någon slags snetanke. Det verkligen svartnade. Tänkte på så mycket skit att det knappt kändes verkligt. Hjärtat hoppa till både en och två gånger och jag höll på att dö av skräck efter att ha fått syn på en råtta. Plockade upp en full lillasyster med pojkvän påvägen och ligger nu i sängen. Redo för att sova. Stinker vitlök gör jag också. Jobb imorgon! Sen ser min lördag väldigt väldigt oplanerad ut. Hemmakväll kanske? Längesen nu.


Framsteg

Jag vet inte vem jag tidigare försökte lura när jag nämnde att jag skulle försöka somna tidigt idag. Jomen tjena hejsan va. För det blev ju inte riktigt så som ni kan se. Vid halv tolv blev det en tripp till centrum för att hämta upp en viss ung dam som hade fått sig en myskväll. Sen intog jag sängen och datorn igen. Fy mig. Men tro't eller ej så ska jag faktiskt stänga igen den här burken nu och sova. Bättre att göra framsteg än inga steg alls ;) Imorgon väntas däckbyte på pappsens jobb innan jag själv ska jobba. Sovsällskap till senare är som sagt också kirrat. Bra dag. Förhoppningsvis iallafall. Natti natti på er <3

-


Dagens kvällssnacks

 


people who matter


egen lyx

Jag får mig inget sovsällskap inatt. Jag får vänta med det tills imorrn. Typiskt. Men för att sysselsätta mig med något överhuvudtaget idag så tänkte jag nu ta mig till solariet och fuska lite. Det behövs. Sen tänkte jag förengångskull pyssla om mig själv lite. Ansiktsmask, hårinpackning, ögonbrynsplockning och målning av naglar står på schemat. Sen ska jag invänta bb och försöka somna tidigt.

En stjärna lyser nu så klart

Jag kan inte riktigt släppa det faktum att det slocknade ett liv på en av de hemskaste platser här i vallentuna, natten till lördag. Bara 15 år gammal valde han att ta sitt liv. Att en så ung person får för sig att avsluta sitt liv på det sättet får mitt hjärta att värka. Trots att jag inte kände honom personligen så blir jag så himla berörd. Jag blir ledsen i själen och tänker konstant på vilken sorg hans familj och vänner går igenom just nu. Mina dyrbaraste tankar går till dem alla. Speciellt till Linda. Det märks tydligt att han var en färgstark person och att han utan tvekan lyckades beröra så otroligt många med sin glädje. Sov gott.

deppmode

Idag är jag ingen rolig människa. Idag är jag en sån där person som inte känner för att göra någonting. Jag vill bara hyra en eller två filmer och krypa ner under täcket igen. Det är deppmode på högsta nivå idag. Känner för att krypa upp i någons famn. Att bara ligga nära, tätt intill. Jag håller min ena tumme.

Bra helg!

Hejhejhej, alla ni rara och underbara :) Jag är inne på min tredje lediga dag. Riktigt skönt med lite ledighet måste jag säga. Har nu en dag kvar sen är det jag som har en mindre rolig helg att se fram emot. Så med andra ord är jag mer än helnöjd med helgen som varit. I fredags blev det som sagt häng hemma hos therese. Det bjöds på tacos, biljardspel och alkohol. Jobb väntade sen för mig i lördags innan jag äntligen fick ta mig hem och in i duschen. Sen bar det iväg fortare än kvickt hem till Sandra med kinamat och vin i påsen. Kvällen skulle ta oss till friday's men det blev inte rktigt som vi planerat då vi hade med oss en liten räka som inte kom in. Så jävla töntigt. Men vi bet i det sura äpplet och tog oss till wooken istället där både en och två shots han slinka ner innan vi började röra våra runda fötter mot tegel. Väl inne på tegel var det bra drag och jag kan inte påstå att det var annat än en helt okej kväll där. Med alldeles för mycket alkohol i kroppen sluddrade jag väl som vanligt alldeles för mycket. Konstigt hur man kan få EN svart lucka när man i övrigt minns allt annat. Jag i ett nötskal.

Så söndagen är inte ens värd att nämnas. För ja jävlar vad dåligt jag mådde. Det var nästan så att det tog priset för min värsta bakisdag. Men bara nästan. Då kan ni tänka er hur min dag såg ut. In och ut från toan från det att jag vaknade till det sista som valde att komma ut vid halv åtta. Nej fyfan vilken mardröm. Befann mig på kungsholmen och soffan över natten. Fick njuta av tacos en gång till och träffade på plastsyster också vilket var ett tag sen. Men igår tog jag mig hem igen, efter en träff och en fika med lenny. Väl hemma fick jag avnjuta årets första grillning. Syster med systerson var på besök också. Gullegos. Sen in i duschen och vidare mot ett fint sovsällskap. Det var mina dagar i en kort sammanfattning det. Jag hoppas ni haft det lika bra! (bortsett från söndagens bravader då såklart) Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar för  just i denna stund vägrar min mage att sluta prata med mig. Obehagligt. Puss :)












Fredag

Hola! Tänk att det alltid är nånting med mig nuför tiden. Dem senaste månaderna har jag råkat ut för både det ena och det andra och min lilla kropp förstår ingenting!? Så strax jag bege mig mot apoteket för att inhandla behövligheter och sen tänkte jag sola. Borde ta mig till banken också om de inte hunnit stänga. Ikväll blir det tacos och ett såkallat biljardhäng hemma hos therese. Jag jobbar på lördag så idag blir det lugnt, igen. Andra tag imorgon :) Men nu ska jag packa ihop lite grejer och sen ta mig över till pappas tomma hus över helgen. Hörs sen!

Nytt

 


godnatt alla fina

Och så var jag uppe alldeles för länge igen. Den här gången lite skrämmande länge. Men jag kunde inte slita mig. Har nämligen befunnit mig i en väldigt intressant konversation i ett par timmar nu. Det pratades om allt ifrån alkohol till barer, om det förflutna, sex och till det jag fick reda på mest om, droger. Det ni. Det kan vi kalla ett samtal. Det sjuka är att den här människan inte är någon närstående till mig. Snarare en närstående till mitt ex. Men vem har sagt att det inte funkar? För om man är en nattuggla som jag uppskattas varje samtal man kan få med någon efter 00.00 om nätterna. Så honom tackar jag inatt. Men nu var jag tvungen att tacka för mig och inta kudden. Jobb väntar imorgon! :)

Just put it down on me


Nu får det bära eller brista

Nej nu skiter jag i det här. Nu stänger jag dörren om mig, bygger upp min mur igen och låter mig inte raseras i första taget. Kan låta hårt. Men det är inte hårdare än va allt känns just nu. Jag kommer alltid minnas dig för den fina människa du var. Och självklart är. Jag kommer alltid minnas dig för den fina och underbara pojkvän du var. Men du finns inte längre. Borta med vinden. Och du, din gamla räv! Ja just precis, duja. Shape up eller försvinn ur mitt liv för gott. Jag är faktiskt bara människa - precis som du.


Gör mig liten igen


Det gör ont i mina lungor

Idag har jag en själ trasigare än igår och ett hjärta som inte slår. Smärta, ångest och saknad. Jag orkar inte. Jag gör bara inte det. Och till alla människor som säger sig förstå, ni gör inte det! Jag är ledsen, men om hela sanningen ska fram så är det nästan sånna människor som er man blir som mest irriterad på. Inte arg, bara irriterad. Men jag lever ständigt med det. Dag in och dag ut. Att bli irriterad har för mig blivit en vardag. En tråkig vardag. I tre timmar lyckades han göra mig lycklig. Mitt hjärta slog och jag log. Men sen då? Jag blinkar och han är borta. I g e n. Jag hatar att allt underbart ska vara så förbannat jävla kort. Jag vill bara lära mig känna igen. Leva och fyllas med färg. Ska det vara så svårt??

Fika

Hej lovers! Godmorgon på er :) Som vanligt är jag trött idag. Om någon undrade? Inte? Nej jag tänkte väl det. Men iallafall. Just för tillfället dricker jag lite varm choklad och kollar ellen degeneres. Snart väntar en dusch och sen ska jag iväg till täby och träffa fina Niclas. Kanske att man skulle shoppa ngt också?


Tankar

Jag vet inte varför, men jag känner mig väldigt låg. Kanske för att alla tankar bara leder till besvikelse, för att hjärtat inte orkar hålla denna saknad inne längre eller för att jag är helt slut efter att känna som jag gör? Jag behöver något att få energi ifrån. Något som får mig att ta itu med de jobbigaste sakerna, som ger mig energi när det känns som allra svårast, och något som får mig att klä mina läppar med ett leende. Nu är dom så tråkiga, bara kalla och tysta. Jag behöver någon som får mig att sprudla med färger. Det är ju då man mår som bäst, då ingenting känns tråkigt eller jobbigt. Då man tar varje dag med storm och bara leker med livet som en enda stor fest.

-

jag vill skriva om allt jag inte kan.

Saknar det

Jag har tråkigt och är alldeles för trött för att sova. Kollar en massa bilder och tänker tillbaka. Jag saknar det såå. Speciellt sommaren och allt det som hör till. Nu får det fan räcka med vår. Hur fint det än mår vara. Sådetså :)


killar med keps vare jah!


Blev bara väldigt sugen

På lördag är du min :)


Det sägs så mycket fint


En lite lagom kåt tjej sådär bara


I, and love, and you


01:02

Sådärja! Nu har jag två dagars ledighet framför mig. Mycket skönt. Men vad jag ska göra med dem vet jag inte? Käkar fortfarande medicin, så träning är inte det första som prioriteras nu. Tråkigt men sant. Shoppa kan jag inte heller göra. Jag har köpförbud nämligen. kuljul. Men en fika imorgon har jag givit mig själv tillstånd till. Faktiskt. Det ska bli ett kärt återseende med en person som står mig varmt om hjärtat. Det var tre månader sen sist nu, om jag inte minns fel? Kanske fyra tillochmed? Aja, jag kommer i vilket fall som helst ha en ännu större klump i magen än vanligt imorgon. Tur är väl det att jag har skrattat och varit glad idag. Lenny höll mig som sagt sällskap på jobbet och efter det unnade vi oss donken innan vi slog oss ner hos henne framför tvn. Men nu är jag hemma igen. Lite besviken på att oth har haft något sorts uppehåll en längre tid nu. Jag som verkligen behöver den serien om nätterna. Men men. What to do? Hejsvejs!

haha, bästa!!


i'll wait...


God förmiddag!

Det var nästan så att jag trillade baklänges när jag såg mig själv i spegeln imorse. Ingen vacker syn vill jag lova. Jag var för en kort stund förvandlad till en emo. En ful jävla emo. Men nu har jag lyckats stoppat något i magen och ska strax in i duschen för att värma mig en stund innan det bär av mot jobbet. Sista jobbdagen, sen tar jag helg. Två dagars ledighet är mycket har jag i dagsläget kommit fram till. Och det tackar jag för! Lenny gör mig sällskap på jobbet ikväll också. Hon är fin hon den där lenny. Annars är det ju derby ikväll. Woho. SOM jag längtat!!! Djurgårdskrooossss!!!! Jag ser verkligen fram emot alla statusar på facebook ikväll... eller? Gäsp.....

Repeat på denna och jag hoppas få mig en blund. Fina fina bruno mars, tack för att du finns


jag är inte rädd för att gråta men jag är rädd för att jag alltid kommer att få gråta över dig

Okej, kvällen övergick från ett, iallafall svagt leende, till något helt annat. Så en minst sagt grå och tråkig tjej säger nu tack&hej för sig.


Lite helg


tiden kan göra mycket men allt kan den inte göra

Jahaja, så sitter man nu här... igen. Känns som att jag gjort det en hel del idag. Sen jag kom hem från jobbet närmare bestämt. Han med en kort powernap också. Det var nästan ett måste så mycket trötthet min kropp skrek tidigare idag. Men nu är det bättre. Tog en plats i vardagsrummet, gjorde mig lite gurka och guacemole och kröp ner i soffan framför bb live. En ensam kväll i ett tomt hus. Och bara för att jag inte har något vettigare för mig så ska jag nu, snäll som jag är, iväg och hämta terrores hos ett manligt sällskap. Kul att någon lyckas här i livet ;) Men om jag känner mig själv rätt så sitter jag här snart igen :) Ciao!

sweet little lies

Fyfan va jag är trött. Jag hatar helgjobb. Fredagen börjar då alltid med ångest vilket oftast gör helgen ganska ointressant. I fredags blev det tjejhäng och lördagen bjöd på ett nyktert förkrök för mig. Hur låter inte det då liksom? När alla sköna bestämde sig för att dra vidare ut på skiva så drog jag in till stan och hade det mysigt framför både en och två filmer innan det var dags för mig att leta mig ut ur stan och hem till min varma säng. Klockan var på tok för mycket och jag kände redan då att den här söndagen skulle bli den segaste på bra länge. Jag hade rätt. Gick runt och såsade som en zoombie på jobbet. Försökte rycka upp mig själv men föll tillbaka in i samma tråkiga hållning lika fort. Men sen tyckte mamma jag skulle köpa med kinamat hem, och det blev lite av min räddning idag. Är det söndag så är det. Då får man äta sån mat :) Annars har jag gått runt med en klump i magen hela helgen. Jag orkar inte. När ska det sluta kännas såhär? Men nu ligger jag i sängen och ska jobba mig igenom lite serier tänkte jag. Alltid mysigt. Det är så fint att mysa. Men det är finare att mysa med någon. Den där någon som är ute efter att faktiskt också mysa med dig. Men saknar du inte mig, så ska jag inte sakna dig heller. Okej, nu ljög jag kanske en aning. Men jaja, ibland får jag ljuga för mig själv. Iallafall försöka intala mig själv att det är sant. Men nu får det räcka med en massa osammanhängande text. Hejdå.

I would give you my all

Hahah. Big brother ska ikväll ha ett stort tack. Det var längesen jag skrattade så gott. Men däremot har det här avsnittet, som oturligt nog bara handlade om skräck, fått mig en aning nervös. Jag är inte den tuffaste tjejen och verkligen inte den modigaste. Nu är det ju bara jobbigt att vara ensam. Jag behöver någon. Jag behöver dig. Men nej. Vem har sagt att det ska vara lätt när det är svårt?


en film som denna borde alla se <3



00:50

Jaha, så var klockan sådär mycket igen. Sicken osis. Men den här gången är den inte som alla andra gånger alldeles för mycket för jag är nämligen ledig imorgon. Wiho. Så morgondagen ska jag spendera hemma har jag bestämt. Eftersom jag så fint lyckades klämma in alltifrån jobb och shopping, till att gå ett-måste-ärende och sola solarium för att sen njuta av en otroligt gullig biofilm idag, så känns det beslutet helt okej än om jag inte hade gjort någonting alls. Hade velat trycka in lite träning under dagen, men jag är fortfarande inte helt hundra, och kommer därför få det knepigt. För tillfället knaprar jag antibiotika och pysslar om mig själv på bästa sätt för att snabba proceduren. Så förhoppningsvis är jag bättre snart och kan börja ta tag i mig själv igen. För just nu står det tyvärr still. Men jag antar att det faktiskt är okej när kroppen inte riktigt fungerar som den ska. Så den ursäkten står jag för. Men nu börjar strax big brother, tja tja! :)

såhär kul kan man också ha på jobbet, höhö


hopes and dreams


RSS 2.0