COME BACK TO BED

What will this fix
You know you're not a quick forgive
And I won't sleep through this
I survive on the breath you are finished with

MÖSSPÅTAGNING

Jag fick nu ikväll för inte alls länge sen ett telefonsamtal som överraskade mig litegrann. Det var inte igår den människan ringde mig direkt. Klart jag blev lite förvånad & det kändes allt lite små konstigt trots att det var så vanligt förr ..

Men iallafall. Imorgon är det som många kanske redan vet, mösspåtagning och en mysig lunch med resten av alla lyckliga 3or som vrider och vänder på sig så fort någonting med studenten kmr på tal  :P Men innan det är vi några tjejer som hoppas på fint väder så man kan sitta ute, umgås och njuta av det som komma skall. När allt sen är över är tanken att vi ska ta oss till våning ett för att sitta och umgås ytterliggare lite till på ute terassen där med en kall öl i handen (; då är allt komplett. Lite senare blir det finsällskap av några sugna grabbs och så var kvällen i full gång. Ännu är planerna lite sådär halvt ofärdiga och valborg i sig har ju blivit ganska så överskattat. Men inte kan man bryta en tradition för det :)



TISDAG

Jag tog en liten sovmorgon imorse och valde att komma vid halv elva. Vi hade då redan börjat med älskade databaserad och jag bestämde mig för att ge det ytterliggare ett försök. Det gick hyffsat men han dock inte så långt förrän det var dags för en genomgång. Så, ja .. än så länge har jag en del kvar att göra innan jag är redo för provet som hålls nästa vecka! Jag hoppas att morgondagen ska ge mig lite bättre information om hur jag ska gå tillväga för att fixa detta. Men jag säger som alla andra i min klass, att jag inte kan bli mer besviken på hur denna kurs varit! Att vi bara får 2 veckor på oss att klara en hel kurs när vi egentligen skulle haft hela terminen på oss, hur sjukt låter inte det? 

Annars så blev det en rätt lång dag i skolan ändå trots den lite längre sovmorgonen. Stannade kvar efter skolan och mötte upp en sjukling, nämligen lilla Beccisen som gjorde mig o dessa andra härliga flickor sällskap så fint genom att bara sitta och prata. Vi gick för att hälsa på Marika en snabbis som blev till en timme, nästan två. Det är skönt att bara få prata med lite nära & kära ibland, alltid lika kul med minnen som aldrig glöms :) och den tjejen är stark hon! Jag kan knappt förstå hur hon klarat gå ner hela 11 kg på 4 veckor bara, 11 kg?? :O Det är fan bra jobbat och jag önskar dig lycka till :) Se där, man kanske har en chans att förbättra sig innan studenten ialf^^

Nu har jag precis avslutat ett lååångt pluggande av teori. Jag tror jag la ner närmare 2 timmar på att bara läsa ur boken ikväll. Ska alldeles strax trycka upp ett prov och kolla om jag lärt mig ngt innan det blir sängen. Puss på er


AGGRESSIONER

Gaaah! Fan va värdelös man känner sig när man sitter och tragglar med något man har jävligt svårt att förstå, och det är precis så jag känner just nu. Ja, jag känner mig värdelös. Har suttit med uppgifter som ska vara klara tills imorgon och försökt vara duktig. Jag tog iallafall tag i det och det är bara det, något som tyder på att det börjar hända saker därinne någonstans. Jag är nämligen inte den som alltför ofta har orken med mig och nu när jag äntligen hade det, gick det ändå åt helvete! Frågan är ju då vad det är för en mening med att ens försöka? Det känns rätt kul att det hänger på den här kursen också.





.. snälla kom och skjut mig!

I WILL NEVER BE YOUR STEPPING STONE

I rememeber way back way back when
I said I never wanna see your face again
'Cause you were loving, yes, you were loving somebody else
And I knew, oh yes, I knew I couldn't control myself
And now they bring you back into my life again
And so I put on a face just like your friends
But I think you know, oh yes, you know what's going on
'Cause the feelings in me, oh yes, in me are burning strong

But I will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
I'm standing upright on my own

You used to call me up from time to time
And it would be so hard for me not to cross the line
The words of love lay on my lips just like a curse
And I knew, oh yes, I knew they'd only make it worse
And now you have the nerve to play along
Just like the maestro beats in your song
You get your kicks, you get your kicks from playing me
And the less you give the more I want so foolishly

But I will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
I'm standing upright on my own


SÖNDAG

Kvällen igår slutade tillslut hemma hos Sandra. Det kom dit en hel del blandning på folk och vi hade det trevligt :) Men eftersom jag var så trött sen jag hade suttit på kurs hela dagen så kände jag mig rätt så otaggad på slutet, så det fick bli sista tåget hem. Fy bövelen va kallt det var!! Speciellt om man man missar tåget och satt som jag och två andra snögubbar o väntade i 35 minuter på att ens komma på ett tåg som för den delen gick åt fel håll för min del också. Men ska man hem får man ta en tripp fram & tillbaka lite här och där innan man kommer till slutstationen. Lindholmen är så jävla off ibland.

Idag har jag inga direkta planer förutom det att jag hade tänkt gå ut i solen en stund trots att vädret kanske inte är lika bra som igår. Sen är det väl bara för mig att sätta mig framför teoriboken ett tag och försöka få in ytterliggare lite mer behövligheter till provet. Kanske att jag går och köper lite jordgubbar också, så jävla sugen :D och så måste jag gratta Camilla som fyller år idag! Grattis på 19 års dagen :D



POWERNAP

Ahaja, som om den där alkoholkursen skulle ge något? Det var i princip samma sak som togs upp under dem fyra timmarna vi var tvugna att sitta där. Bara en jäkla massa statistik och meningar som "killar är värst i trafiken" Det är vad jag kommer bära med mig därifrån och jag tror med säkerhet Linn kände samma sak. Okej att det är jävligt obehagligt när det händer en massa olyckor i trafiken som har med alkohol och droger att göra, men om jag får säga vad jag tycker så har den som kör full s t o r a problem och bör söka hjälpa snarast ! ! Vilket är ganska logiskt, eller?

Jag ska nu ta en liten powernap men först ska jag lägga mig och kolla en liten stund på damfotbollen. I vanliga fall tycker jag att det är jätteointressant att kolla damfotboll på tv men nu när det är Sverige som spelar så kan det vara kul. Dem möter Brasilien och Martha ;) Annars ringde Therese nyss och informerade mig lite om kvällens planer vilket lät lockande men jag vet inte ännu. Det hade nämligen smidits lite andra planer också, men det lär ju ganska snart visa sig hur kvällen slutar helt enkelt :)

MITT I NATTA

Gokvällér allesammans! 

Nu sitter jag här efter en liten promis Jag & Emelie precis genomlidit i kylan. Hon ligger förtillfället i rummet bredvid och pratar med sin lover. Det låter precis som när man själv va yngre då man i stort sett bara satt och fnittrade genom hela samtalet. Gulligt (; Snart så blir det nog läggdags för våran del då det blir en relativt tidig uppstigning eftersom det tydligen ska bli upp emot 25 grader och sol imorgon, hur underbart som helst :) och då jag ska sitta på en tråååååkig jävla äckelkurs i tre till fyra timmar imorrn så får man vare sig man vill eller inte, pallra sig upp hur trött man än är för att ta till vara på solen. Jäkla alkoholkurs! Sup & svälj, trevlig helg!




Vi på kamelridning i Egypten ;)

24 APRIL 2009

Har precis kommit hem från skolan som bara bjöd på datorbaserad redovisning idag. Fan att jag ska ha så svårt att förstå saker o ting, kursen lär ju gå åt helvete :/ kändes som att jag satt där i år och dar och tragglade med allting .. Det var tillslut bara Sara & jag kvar, och det var inte förrän då man fick den hjälp man behövde. Hon är rätt snabb :/ Det är dagar som denna man bara vill stå där i sin studentmössa och skrika av glädje, samtidigt som jag vill gå kvar och vara liten förevigt.

Men eftersom solen skiner & helgen ligger framför en går det inte att vara på dåligt humör, snarare tvärtom :) Här hemma bjuds det snart på middag och så kommer pappas kärlek o hennes dotter hit. Sen var tanken att jag lite senare skulle bege mig hem till Camilla och fika då hon fyller år så söndag. Men trist nog måste jag tacka nej till det då jag precis fick reda på att vi ska till min syster i åkersberga. Så som det ser ut nu blir jag inte utan fikat iallafall och tur var väl det ;D

SHE'S GOT THE LOOK



Jag har blivit helt tokbesatt av the hills, trots att det redan gått flera säsonger av programmet på MTV. Hur kan man inte gilla Lauren Conrad? som för mig inte bara är grymt jävla snygg, hon verkar ju för den delen också vara den mest perfekta människan både som vän och person! Så som hon tar all skit, lever dagarna och bara ler sådär fint som gör en varm ända in i själen. Varför fick inte jag den gåvan? Det är ju nästintill omöjligt att inte bli inspirerad av denna dam, helt klart!

.

you can write a book on how to ruin someones perfect day

LOVE IS MY DRUG


22 APRIL 2009

Datorbaserad redovisning måste fan vara det mest TRÅKIGASTE ämnet som någonsin införts. Sitter här och fattar absolut ingenting. Istället kollade jag runt lite på gamla bilder från förra årets studenskivor och hittade av min förvåning en bild från 15 maj 2008, då sp3d hade sin skiva på flemmings. Lite kul :)


JAG ORKAR INTE

När man tror att allt är bra, men plötsligt inser att allt däremot inte är som man vill att det ska vara, vad gör man då?
Jag är trött på alla dessa ständiga tankar, känslor och förvirring :/ Att det ska vara lättare sagt än gjort, att bara stänga av.


EN STOLT MOSTER


Söta systerson, Lucas (:

BÄTTER LYCKA NÄSTA GÅNG

Jajjamensan, så skulle man kunna beskriva min kväll igår .. Den blev inte så förjävla bra som jag hade hoppats på, utan istället blev den lite av en ren flopp. Det var kul så länge det varade, men som dem flesta redan vet så var ju inte jag den som lyckades så bra :/ Men trots misslyckandet han jag turligt nog med att delta på skivan ett par timmar ändå. Men som plåster på såret är det bara för mig att blicka framåt och nu ser jag istället fram emot nästa skiva, som då är Sp3d's :) 

 


Annars är vi här hemma nu bjudna på födelsedagskalas samt en god middag hos min syster i åkersberga där hennes pojkvän Robban fyller år :) Grattis på dig! Så kanske att man skulle gå och sätta på sig lite passande kläder istället för pyjamasbyxorna som suttit på hela dagen^^ Snacka om slitet ..


DEN GER MIG RYSNINGAR


HEJ, JAG HAR KOMMIT FEL!?

Helgen som skulle bli en lugn sådan, blev inte riktigt så lugn som bestämt. Igår hade jag och Becca planerat att åka in till stan och köpa det sista till min outfit som jag ska ha imorgon på skivan, vilket vi också gjorde. Det blev en hel del traskande i stan och trötta som vi var tog vi oss sen hem till becca där vi väntade på att Linda också skulle komma. Efter en lång väntan på maten stog den äntligen på bordet, och det var värt väntan! Vännen är kung i köket ;) Efter ett tags funderingar på vad vi skulle göra kom vi på en sån dum idé som att åka bil, nercabat. Det var ruskigt kallt, men riktigt mysigt trots det att vi såg ut som tre jubelidioter. Haha. När vi väl var ute och cruisade lite bestämde vi oss för att åka hem till mig och hämta lite gott innan vi landade hemma hos Linda. Där joinade vi lite grabbar och styrde våra onyktra nyllen till M&G. Dock var det inte en av dem roligare kvällarna där om vi säger så. 

Ikväll har jag planerat lite bordsplanering och annat roligt till skivan som går av stapeln imorrn eller ja, idag om vi ska vara korrekta :) Det gjorde jag tillsammans med Sandra, Therese & Camilla. Jag tror att det kommer bli en f ö r j ä v l a bra kväll ! ! :D

TORSDAG

Idag tog jag mig upp en kvart innan tåget skulle börja rullas mot skolan. Jag fick lite brådis men skyndande mig bra. Det serverades pannkakor till lunch och någon timma senare fick vi våra efterlängtade studentmössor. Fy vad jag inte passar i den :P Nu är det verkligt alltså .. nu är det vår tur att gå ut, hjälp? Efter ett tags hängande innanför skolans väggar bestämde vi oss ett par stycken för att dra oss mot cafét i centrum. Där satt vi ett tag och pratade om allt från himmel till jord, och en hel del skratt han vi med också :) Sen ringde mamma och sa att hon var redo för att åka och inhandla min studentklänning som jag hittade efter att ha provat miljader stycken. Lite måste fixas på den men annars är den enkel o fin :) Vi köpte sen med oss lite donken mat och svängde förbi min moster emma, där min andra moster och en vän till familjen höll hus. Men nu ska här göras ingenting. - Ciao bella!


JAG ÄR GLAD ATT JAG KOMMIT ÖVER DET

Idag slog tanken mig att det måste ha varit jättesvårt för alla mina nära & kära att ha lyssnat på mig dag in och dag ut, när jag mådde som sämst. Okej, att lyssna är en sak men att sen försöka få fram vad man vill säga genom ord som verkligen stöttar är otroligt svårt. Idag satt en vän till mig och öppnade sitt hjärta, och jag kände verkligen med honom. Allt jag fick höra är precis det jag själv varit med om och som jag aldrig mer vill uppleva. Jag visste precis vad jag ville ha sagt men som jag inte sa. Man sitter där, nickar och svarar lite kort. Allt jag ville var att gå därifrån då jag själv började tänka på hur svårt jag hade det. Jag kom för stunden fram till att jag är bra mycket bättre på att säga hur jag själv känner än att vara den som sitter och försöker få den andra personen i frågan på bättre tankar genom att sätta situationen i ord.


BUBBELBAD

Kvällen igår slutade lite otippat i brottby. Jag åkte dit strax innan elva och möttes av resten av folket i en bubbelpool som stog så fint på tomten där. Jag tyckte självklart att det såg för mysigt ut för att tacka nej till att joina. Det var 39 grader i vattnet och hur jääkla skönt som helst!! :) Dags att smöra för päronen lite kanske? ;) Det var i stort sett vad vi gjorde hela kvällen innan jag fick nöjet att kolla lite fifa fotboll då vissa är alltför kaxiga när det kommer till hur bra man är (; Helt slut gick vi till sängs runt fyra och vaknade närmare ett idag, tur va väl det att vädret inte var på topp.

Fick skjuts hem runt tre och la mig för att vila lite då jag fortfarande inte fått igång kroppen igen. Somnade ett tag och vaknade till sex and the city en timma senare. Nu hade jag tänkt att ta mig en liten promis :) Behöver rensa tankarna och få lite frisk luft.

SÖNDAG

sol sol sol (: så på den fronten finns det väl ingenting att klaga på direkt. Idag blåser det dock lite kallt, men ska strax ta mig till centrum för att köpa lite frukt & något i matväg för att sen ta mig hem igen och sätta mig i lä någonstans. Känns som att man lyckats bättra på brännan den här veckan som varit då jag suttit ute i stort sett varje dag, riktigt härligt :) Men däremot har mina sovrutiner inte varit dem bästa senaste dagarna nu. Varit uppe väldigt sent och därmed inte vaknat innan tolv vad jag kan minnas, kan kännas som att hela dagen är förstörd då så det gäller ju att sätta fart när man väl fått sig upp på benen igen. Jag sover så jäkla dåligt och självklart ska de komma lagom till när skolan börjar. Orka.

:)

- Nittiotvå.
- Va?
- Nittiotvå. Du har nittiotvå leverfläckar.
- Hur kan du veta det?
- Jag räknade dom när du sov.


EN SYSSLOLÖS FREDAG

Jag är förvånansvärt inte ett dugg trött ikväll, men det kan ju iförsig också bero på att jag inte haft någonting ansträngande för mig idag. Det blev lite förbättring av solbrännan ute på altan ngn timma tidigare, läste nya cosmo och åt min frukost i det sköna vädret :) Sen öppnade jag mina presenter jag fick av mamma & kära mormor, egentligen ska dem ju öppnas imorgon men om man ger mig en present utan övervakning så får man räkna med att det öppnas fortare än kvickt :P I paketen fann jag lite smått o gott så som smink, presentkort, hudgrejer och självklart godis. Tacki tacki :) 

Jag tog mig tidigare ikväll en låång promenad också. Kändes som att det verkligen behövdes då jag bär på en jädrans många tankar just nu och då är det alltid skönt att få vara lite för sig själv. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag är så hängig, jobbigt läge. Imorgon däremot kanske jag förhoppningsvis lyckas göra mig själv på bättre humör, genom att lite snabbt besöka täby c och investera något för presentkortet jag fick :) wish me luck.

NÄR MAN HAR TRÅKIGT

10 saker du har gjort idag.

Där måste jag göra er besvikna då jag inte hunnit göra mer än att ha stigit upp, ätit frukost och suttit här.

9 första.

1. Första bästa kompisen - Rebecka Hansson, vi fann varandra på dagis.
2. Första bil - Det måste väl vara en leksaksbil isåfall^^ om jag ens haft ngn?
3. Första kärlek - Om vi räknar bort alla barnsliga år då man var kär i hundra pers,
så var Daniel min första riktiga kärlek.
4. Första husdjur - En massa kaninisar :)
5. Första semester - Hm, skulle tippa på dalarna?
6. Första jobb - Praojobbet på dagis.
7. Första köpta skiva - Oj, ngn smurfhits kanske? kan ha varit aaron carter också! :P
8. Första piercing - Öronen
9. Första konsert - Har märkligt nog aldrig varit på en riktig konsert

8 senaste.


1. Senaste alkoholdrycken - En päroncider från tegel
2. Senaste bilfärd - Från stationen i Lindholmen, hem.
3. Senaste filmen du såg - Rädda willy på tvn nyss.
4. Sista ringda telefonsamtal - Therese.
5. Senaste bubbelbadet - På fyrishov
6. Senaste spelade CD-skiva - Länge sen man spelade en skiva, minns ej? :P
7. Senaste gången du grät - Efter musikalavslutningen vad jag minns.
8. Senaste måltiden - Ett knäckebröd med salami på.

7 saker du har på dig


Strumpor, trosor, BH, mjukisbyxor, t-shirt och en tjockiströja. Hm, får väl säga gårdagens smink också.

6 har du någonsin.

1. Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej det har jag inte.
2. Blivit arresterad? Nej.
3. Blivit kär vid första ögonkastet? Nope.
4. Fastnat med blicken i någons urringning? Haha, det har väl hänt.
5. Sagt att du älskar någon utan att mena det? Mjo, vem missbrukade inte det ordet i sina yngre dar?
6. Busringt till någon? Tusentals ggr.

5 favoritsaker (ingen rangordning).

Vännerna, Familjen, Myspys, Cola och sommaren.

4 personer du känner att du kan berätta allt för.

Jag har fan inte många jag känner att jag kan berätta allt för.
Det skulle isåfall vara Mamma, Therese och Becca kanske?

3 val.

Blått eller rött? Som mindre hade jag valt blått, men måste säga rött nu.
Sommar eller vinter? Sommaren, helt klart! 
Choklad eller chips? Gah! nu blev det för svårt.

2 saker att göra innan du dör.

1. Jag vill hinna resa mycket
2. Självklart hitta kärleken och skaffa familj!

1 sak du ångrar

Jag ångrar alldeles för mycket
:/

DU SKA GILLARÉ


HEJ ALLA GLADA


 Jag har nu precis kommit hem efter att ha varit nere i centrum och inhandlat lite nödvändiga saker. För första gången i år åkte cykeln fram också, men det vore ju en klar fördel om man hade kondisen att cykla upp för alla uppförsbackar som bjuds på vägen! Ha :P Jag längtar såå efter att ha tagit det där himlans körkortet som man slitit så mycket med. Har nu bokat uppkörning och teori, och det skrämmer mig. Nu är det dags att börja plugga som bara den då jag stängde igen den där boken för länge sen. Om man ändå bara hade haft det avklarat nu.

Jag börjar bli riktigt hungrig och ska strax göra iordning något att äta innan det blir en träff med några taggade tjejer lite senare :) det ryktades om fest i akalla, så ikväll blir det till att åka dit och checka läget. Kanske att det blir en tripp till tegel om det visar sig vara en flopp :P men det återstår att se ..? Egentligen har jag ingen energi till något av delarna, jag vet inte vad som har hänt, men jag är så trött och orklös :/ aja, hur som helst är det ju ett trevligt sällskap så det är väl bara för mig att dra på mig ett leende och försöka göra det bästa för att ha kul, vilket jag hoppas det blir också :)

MIN MAN, HAN VET BARA INTE OM DET ÄN





DET ÄR ETT IDOGT JOBB ATT DRIVA UNGDOMEN


PICKNICK

Idag blev jag väckt av ett riktigt härligt solsken, det kan inte bli så mycket bättre :) Planerna för dagen var att jag skulle ta mig in till stan med Therese för en fika och kolla studentklänning. Men istället drogs vid med Sara & Viccan som jag hittade påvägen, till ICA och köpte lite smått & gott. Vi hade grejer för att kunna dela med oss till helt fotbollslag kändes det som^^ Vi hittade en gräsplätt som vi slog oss ner på och hade det bra i solen :) Gud va jag älskar det här vädret!



För nu är det vår, och inte långt kvar till sommaren gott folk!! :)

19.51

Idag har jag tillbringat någon timma ute på altanen i min ensamhet. Det var så skönt att jag slumrade till en snabbis och strax därefter fick jag besök av Therese. Meningen var att vi skulle ta oss ut på en promis men vi kom inte speciellt långt efter att ha upptäckt att solen faktiskt gått i moln och det blåste en aning kallare. Suget avtog ganska hastigt :P Vi blev sittande vid datorn ett bra tag efter ett långt sökande efter ett boende på gotland till v.29. Inte fasiken är det lätt att hitta något som ligger på ett rimligt pris och sen att det ens är ledigt just den tiden, det verkar nästan vara en omöjlighet. Att vi tjejer inte kommer överrens om ngt bidrar ju inte heller till att sökandet blir lättare .. hur ska detta gå? :/

Men nu ska jag poppa lite popcorn och lägga mig framför en film (:

.

Love can do you like a shotgun.

OCH FÖR ATT GÖRA EN SAMMANFATTNING AV HELGEN KORT

fredagen bjöd på en heldag tillsammans med ett härligt sällskap i vårsolen.
Som jag nämnt tidigare så blev det en dag hos beccabus med therese. 

lördagen började med att mamma drog upp mig tidigt för att snabbt åka in till stan och kolla på skor. Väl hemma igen han jag vila upp mig ngn timma framför tvn innan vi skulle till Norrtälje för att övningsköra. Jag har nämligen valt att köra upp där och tänkte då att det bästa vore ju om man vet lite om hur vägarna valt att korsa varandra i stan innan det är dags :) Vi åt god mat och hade det mysigt i det varma vårvädret som gjorde en glad ända in i själen. Senare fram emot kvällen bestämdes det att jag skulle med becca och therese ut i stan. Vi började kvällen på nivå 22 och sen vidare till toxic. Kvällen blev lyckad och en del okända ansikten valde att glatt bekanta sig lite med oss^^ Däremot väcktes jag runt fem tiden då jag precis lyckats somna av ett samtal som gjorde mig väldigt orolig, jag han knappt förstå vad jag hörde. Du får fan inte skrämmas sådär. Jag finns här för dig.

och Idag vaknade jag inte förrän vid två, började då kolla en film och låg helt död i sängen fram tillsdess att det var dags att ta sig till åkersberga för lite grillning och ett besök hos min syster. Efter det fick jag snällt skjuts till kyrkbyn där moif-brottby möttes i fotboll, vinsten gick till gamla kära moif :) Jag hade ingen ork för att hitta på någonting annat så resten av kvällen spenderade jag hemma. Godnatt :)


UNDERBARA HÄRLIGA VÅR!

Befinner mig just nu hemma hos becca tillsammans med therese. Vi tog oss friheten o la oss på balkongen där solen värmde så skönt :) där blev vi liggandes ett bra tag innan vi bestämde oss för att ta en liten promenad. Det är sånna här dagar som uppskattas lite mer än andra, med både ett härligt sällskap och en underbar vårsol :D kärlek!



   

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT



FÖRSTA SKIVAN

Vilken seg dag! Jag är så sjukt jäkla trött, har fortfarande en hemsk hosta och känner mig som en gammal kärring då jag har ont i hela kroppen. Har legat i sängen i stort sett hela dagen, kollat lite film och ätit en hel drös med vindruvor :) Det kan vara rätt mysigt, men i det här fallet gick dagen så fruktansvärt långsamt bara. Anlednigen till mitt humör idag är väl skivan som hölls igår, den första av dem alla :) Vi befann oss på Cafe Umbra för att joina mediaklassen. Det blev en helt okej kväll faktiskt. Kunde varit lite mer folk och en bättre lokal kanske, för den var ganska uff .. Men vi tjejer träffades innan, och tillsammans har vi alltid kul! Jag var hemma runt halv 4 och frös som en tok. klockan rinde 07.45 igen, men jag hade det väldigt svårt att få upp ögonen vid den tiden fastän jag hade lovat mig själv att gå på miljötemat i skolan på förmiddagen. Men sängen lockade mera :) så det blev ännu en ledig dag.

Imorgon väntas en dag i skolan vilket känns ganska konstigt då vi knappt gått i skolan på senaste. Så förhoppningsvis blir det ingen sömnlös natt i hopp om att vara någerlunda pigg imorgon, då det är fredag också vilket betyder att det är lov! Herregud, tänk så fort det går :)




Vi tjejer hemma hos Sara innan skivan.
Temat var kaos, och som ni ser har vi bildat vår egna uppfattning om hur det kunde se ut^^


RSS 2.0