Gott nytt år!

Om en timma ska jag hämta upp therese för att bege oss till camilla för att droppa all den mat vi ska ha till senare och för att åka till täby c där strumpbyxor ska handlas. Det blir sen racerfart hem för att göra iordning allt som ska göras. Kläderna, håret, sminket ja you name it. Middagen blir hemma hos sandra tillsammans med bra människor och god mat. Sen blire partyyyy, vilket jag tror kommer bli ännu bättre :D


Nyår 2009/2010.


Så var det dags att i år igen avslöja sina nyårslöften som man inte kommer lyckas hålla... eller?

Bli nyttigare. Börja träna. Sluta röka. Skydda mitt hjärta och inte gråta så förbaskat mycket.

Håll den ena tummen!



Jag saknar min snygga vän

 

massor...


But I see your true colors shining' through.


Rapport från mitt hjärta

"Jag når inte fram till dig längre och det krävs för mycket kraft att riva ned alla hinder. Det är alltid du som lämnar rummet först. Jag är en tung sten som du gång på gång skakar av dig. Hon tog din plats, säger du och rycker på axlarna som om det vore en struntsak. Sluta med det. Jag vill att du slutar. Det här är ingen bagatell. Det är den mest iskalla vintern på hundra år och du skyller på Gud men faktum är att det är du som har förorsakat den. Ditt hjärta fryser snart till is och allt är ditt eget fel."



Den 30 december 2010

Herrenjesus, gissa om jag var trött imorse. Nästan alldeles för trött för att stiga upp överhuvudtaget idag. Men det var bara att gilla läget och ta sig till centrum för shopping inför nyår. Kom sen hem och gjorde iordning lite lunch, som också får bli min middag senare idag. Det föll på pasta med kräftstjärtar. Något jag skulle kunna äta sju dagar i veckan känns det som. Men nu ska jag vila mina ögon en liten stund :) Puss.

Fuck what I said, It don't mean shit now


Bara för att han är världens sötaste kille

Liten kille

 

Större kille

 


En ensam själ

Jag vill egentligen sova men jag kan inte. Just nu är det är south park på tvn också, vilket kanske kan klassas som det absolut tråkigaste som finns att titta på. Har ingen ork att gå ut till vardagsummet för att byta kanal. Märkligt att jag inte är tröttare än vad jag känner mig då hockey var det som stod på schemat fram till 4 imorse. Det kommer väl imorgon kanske? Klockan är iallafall ställd på 10 då jag en timma senare ska möta upp mina fina tjejer som ska förgylla mitt nyår på fredag, för att handla mat och gå på systemet tillsammans. Sen ska therese få hjälpa mig med mitt stackars hår. Inte sådär supersnyggt med en utväxt lika svart som ozzy osbourne kanske? Men men, nu ska jag försöka leta upp något program värt att se från datorn istället. Så framför denna burk lär jag bli insnöad några timmar till framöver om jag känner mig själv rätt. En vitlöksklyfta har jag på bordet bredvid mig också som bara väntar på att få tänderna i sig. Jajjamensan, en rå vitlök var det jah :D På tok förkyld. Passar på nu när jag inte ska pussa på nån inatt ;)

-

Idag skulle jag behövt dränka alla mina tankar i spriiit.

I can not hide from what I feel inside


Förklara för mig, varför?

Jag skulle aldrig ha tänkt den där tanken. Jag skulle aldrig ha klickat in mig där och jag skulle aldrig tagit mig tid att läsa just den raden. Den där meningslösa raden som precis fick mitt hjärta att slå 17 miljarder gånger fortare än vanligt. Fan. Jag är inte ledsen, bara arg. Jävligt arg. Men varför vet jag egentligen inte!? Jag har inte längre någon rätt att vara arg, bara väldigt besviken. Men det känns. Det känns i mitt hjärta. Det målas upp en bild i mitt huvud som skriker sommaren 2009, om och om igen. Men what to do? Att en tår inte hittat till min kind ännu är ett mirakel. För jag är less, less på den här skiten. Jag är less på allting. På han och mig, och på dig och mig. Du säger att du bryr dig. Att du vill vara med mig. Jag snubblar in över tröskeln igen och förlorar snart mig själv, i en kamp jag egentligen borde vunnit för länge sen.

Dags att bli medvetslös för en stund, ciao!

Ikväll firade jag som sagt pappa. Det bjöds på mat som blev till lite presentöppning och tårta. Sen var det häng hemma hos amanda med skönt folk som stod överst på listan. Där bjöds det på chips. Nu ligger jag i sängen igen, redo för att välkomna natten. Imorgon ska jag göra ett försök att ta mig iväg till mellandagsrean då jag inte haft någon ork att trängas med så mycket folk tidigare. Natti natti :)

Justin fick mig just knäsvag. Så fint!


Grattis pappsen

Ååååh! Jag hatar att vakna upp dunderförkyld. Kunde inte sova inatt heller pågrund av den jäkla hostan jag fått. Sen att man är täppt i ena sidan av näsan och vrider och vänder sig därför om hela tiden för att få det förbaskade snoret att rinna över på andra sidan för en stund, gör ju inte saken mycket lättare direkt. Gör mig frisk, och det är nu tack!? Idag fyller min fina pappa år så om några timmar ska jag förbi där och gratta honom. Vi ska fira lite jul också då jag inte fått julklapparna från den sidan ännu. Mysigt :)

Ny kryper jag till sängs. Natti natti


Ni är väldigt bra

<3

Johnnys senap skare va!

Idag vaknade jag sent. Med en täppt näsa och halsont. Jag är en sjukling som känner sig väldigt hungrig idag. Har nu tagit mig lite mackor med skinka och johnnys senap. Så jävla gott! :) Ligger fortfarande i sängen med tvn på. Just nu visas fångarna på fortet. Vad som sker idag har jag inte den blekaste aning om. Blir nog en sängdag för att fram emot kvällen bestämma mig för något annat, Pusshej!

02:32

Får jag gå precis så nära
Att min axel stryker vid din arm
Jag vill inte verka jobbig eller så men jag är varm
Du ser kall ut

Får jag hoppa över orden om hur vädret kan förändras
Får jag kliva indirekt på delen om hur allt skulle kunna ändras
Dom kanske tror att vi är typ kära
Får jag gå precis så nära

-


Så var det ett år kvar till nästa jul

Julafton var mysig, som alltid. Tomten kom på besök och alla dem små liven sken av lycka. Såna ögonblick är fina :) Hamnade i matkomma som alltid på julen. Lilla jag är inte så förtjust i julmat nämligen, så nu känns det bara jobbigt att öppna kylskåpet. Efter paketutdelningen tog jag mig till chris och svepte lite vin innan det var dags för den lokala krogen med alla nära och kära. Helt okej kväll! Roligt när man träffar på så många kända aniskten. Imorse var jag bakis. Det var längesen jag kände mig så låg efter att ha druckit dagen innan. Jag har alltid varit den som haft mig rejäla bakisdagar, så idag kände jag igen mig litegrann ialf. Kvällen annars har varit lugn. Min syster med man och barn har varit här. Så jag har gosat mycket. Jag vet att man ska ut och spåra inatt egentligen. Men jag kände inte för det idag faktiskt. Imorgon ska jag sova länge. Jättelänge. Det var några veckor sen jag fick mig en riktig sovmorgon så den ser jag fram emot. Min tanke först var väl att jag skulle försöka ta mig till mellandagsrean nåt imorrn. Men jag hoppar nog det och tar det på måndag istället. Behöver en lugn heldag :)

Jag har mycket att tacka honom för

Det är snart en tidig julaftonsmorgon. Tänker tillbaka på året som gått. Många tårar. Alldeles för många. Inatt delade jag med mig av några till. Jag är splittrad, känslomässigtstörd och väldigt nostalgisk. Det är jobbigt. Jag kan inte sova. Jag har försökt. Trycker mig in på en massa mappar. Jag ser bilder som får mig att minnas. Bilder som får mig att vilja vrida tillbaka klockan. Få allting ogjort. Allt det där tråkiga. Det där som fick mitt hjärta att gå sönder. Jag förlorade en fin människa. En fantastisk människa på alla sätt och vis, som var och är även idag, någon jag värdesätter högt. Han visade mig sidor som jag aldrig tidigare sett och han tog mig till ställen som bara drömmar kan. Han blev till en vän. Förhoppningsvis, en vän för livet.


Alla har vi något i bagaget, även Du


-

Jag fryser som aldrig förr och jag har en klump i magen. En jättedum klump som inte vill gå sin väg. Jag känner mig ensam. Jag tycker inte om att känna mig ensam. Vill inte sova själv. Jag hatar att sova själv.

I just had sex and it felt so good


Kärlek till er alla

Så var födelsedagen över, i år igen. Tack för alla gratulationer, det värmer. Trots att jag mot slutet började känna mig helt sänkt så drog jag i mig några alvedon och fick besök av ett gäng underbara människor som gav mig den bästaste födelsedagspesenten, en bilstereo :D Tusen tack! Jag har verkligen världens finaste vänner. Nu hoppas jag på en frisk maria under julafton. God jul :)

Dagen före julafton

Just nyvaken av ett paketregn vid sängen. Känns alltid bra med presenter. Då känner man sig viktig. Finfina saker var det också men dock hade jag inte lika tur storleksmässigt i allt. Så det passar ju utmärkt att jag nu ska dra mig till täby. Bytdags och julklappsshopping i samma veva. Därinne möter jag upp becca också. Men något som däremot inte kändes lika finfint var lönen som kom idag. Alldeles för lite. Hade mina förhoppningar på mer. Men men, jag ska väl inte sitta här och hänga mer läpp över det då det är min dag trots allt. Ikväll kommer släkten och äter en massa gott med mig. Jag gillar min släkt. En liten sådan, men ack så underbara, släkt. Men nu ska jag ta mig upp ur sängen. Ha en mysig julstöksdag allesammans! :)

Klockan har passerat tolv och jag fyller år. Grattis till mig!

Ikväll har jag skrattat. Känt mig lycklig i själen för en stund. Jag har två fina tjejer att tacka. Fick mig en födelsedagspuss och massa grattis vid tolvslaget, rebecca är bra hon. Ni två är bra.

Tack!


Dubbeldejt

Nu har jag gjort tårta! :D Ska strax dra på mig lite kläder och sen drar jag iväg och hämtar upp linnea i mörby för att åka och käka lite middag i kista. En träff med becca är bokad till senare också. Hejsvejs!

Om klappar ändå vore gratis

Idag var det sista dagen på praktiken. Det har jag själv bestämt då jag inte är klar med mina julklappar och måste därför tillbringa en del av dagen till att fixa det imorgon. Det är första gången på flera år som jag på min alldeles egna födelsedag måste åka iväg för att införskaffa mig det sista i ren panik. Så ikväll ska jag kolla igenom dem klappar jag har, slå in dem, och dubbelkolla vilka det är kvar som jag behöver köpa till. Annars brukar jag alltid slå in paketen den 23e, på kvällen när släkten lämnat mig. Men nu har jag fått order av mamma att det måste göras idag då jag tydligen inte kommer hinna göra det imorgon av någon konstig anledning? Surprise surprise. Tårta är något som också ska göras ikväll. Men nu är det mat. Tjing!

Could have been


I need your loving hand to guide me

En fin film resulterar i en ledsen maria. Så frågan är då, varför jag alltid envisas med att kolla på just, fina filmer? Jag kan se att den kommer att sluta med evig kärlek. Evig lycka. Det snurrar i mitt huvud. En massa bekanta tankar men också en del nya känslor. Jag har just nu, inte själv svaren, på alla mina frågor. Varför har jag inte det? Jag vill ha det. Jag ska ha det- snart så...?

Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln


Trött, frusen och hungrig!!

Och så möts man av ett tomt och mörkt hus igen. Typiskt. Ingen hemma som fixat maten. Jag blir tokig! I vanliga fall brukar vi sitta vid bordet kl fem och inte en minut senare. Lite av vår grej i den här familjen. Så ja, jag är megahungrig! Fryser som in i helvete gör jag också då jag varit tvungen att stå och stampa snö på jobbet i 15 minus grader. Sådär lagom kul. Märks det att jag är på dåligt humör? Ligger nu nerbäddad under täcket och planerna för resten av dagen ser inte mer annorlunda ut. Jag älskar min säng.



Sha la la la la. Life is life.

Jag har tråkigt. Kom hem från jobbet för bara någon timma sen, stängde idag. Nu sitter jag med en tom mage och väntar på att min kära mor ska komma hem med mat till mig. Hinner nog ta mig en snabbdusch innandess skulle jag tro. Jag är lite småledsen över att jag måste jobba på min födelsedag. På torsdag har jag förbrukat systemet i ett helt år. Det är ju knappt att det är roligt att fylla år längre. Nästa speciella siffra är ju typ 30? Nej fyfan va det låter illa! Men jag ser fram emot julen iallafall. Julen är mysig :) Men nu ska jag fixa och dona lite innan jag sticker iväg igen. Ska införskaffa mig lite chilinötter och sen slå mig ner i någons soffa. Alldeles själv. Men i väntan på sovsällskap. Pusshej! :)

Söndag

Idag känns det i kroppen att jag drog i mig en hel del alkohol igår. Träningsvärk eller blåmärken på rumpan, har inte tagit mig tid att kolla men ont gör det. Jag misstänker att jag såg ganska rolig ut igår när jag la vurpa efter vurpa. Mina skor ville inte samarbeta. Det blev en lyckad kväll. Dem finaste tvillingarna ska ha ett stort tack :) Jag har inte tagit mig upp ur sängen på hela dagen förutom dem korsta stunder då jag fyllt på mitt glas med cola. Ja jävlar vad med julmust jag druckit och ändå är jag fortfarande törstig. Gott gott. Nu kollar jag handbollen. Trist att det ser ut som att norge vinner. Trots att mitt nya hem inom kort finns i just norge så slår mitt hjärta för gult&blått. Inatt får jag mig sovsällskap av en fin människa. Kanske att man skulle ta sig ut till bilen snart för att starta den isgloben. Men först blir det en lång dusch.


En känsla


En trött tjej tackar för sig...

Upp tidigt imorse och mot arlanda där jag hämtade upp två förälskade rävar. Ikväll drog vi ihop ett litet gäng på bowling och jag lyckades hålla mig borta från sista platsen, woop wopp! Vill ha sovsällskap men får inget. Men tur är väl det att jag knappt orkar hålla mina trötta ögon uppe så länge till. Så jag kryper till sängs nu. Känns konstigt att inta sovställning vid denna tid en fredag. Men det behövs. Imorgon vankas det cocktailpartaj. Första gången man faktiskt befinner sig på hemmaplan och därmed kan gå hem i dimman. Det var fan inte igår ska jag säga er. Sov så gott :)

Kloka ord


Varför föddes inte jag i ett varmare land?

Vilket jävla deppväder alltså. Det får gärna vara snö men då ska det vara strålande sol och inte snöstorm. Kom hem från jobbet vid halv sex och njuter nu av att jag är ledig imorgon. Men dock blir det ingen längre sovmorgon för mig inte. Ska nämligen befinna mig på arlanda redan 11.15 för att hämta upp becca som varit på vift långt åt helsike. Med sig har hon en prins också. Intressant :) Men nu ska jag packa en väska full med kläder som jag ska bära med mig till pappsen imorrn då jag inte ska sova hemma ikväll. Mysigt ..

23:41

Men all cred till meeej. Jag har nämligen lyckats hålla mig vaken hela dagen. Wiihoo!! Jag kommer med andra ord kunna sova gott inatt och just nu finns det inget annat jag ser mer fram emot mer än just det, att sova. Dock kommer jag inte vara samma lyckliga människa imorgonbitti. Men den dagen den sorgen.

-Natti natti.

Jag älskar dig och snygg är du också!

 

 

 


Puss mitt hjärta


E.M.D. - Save Tonight


Go on and close the curtains,
'cause all we need is candlelight.
You and me and a bottle of wine,
gonna hold you tonight.

Well, we know I'm going away
And how I wish, I wish it weren't so
so take this wine and drink with me
let's delay our misery...


Livet är alldeles för kort

Har hunnit med att äta lite mat och tagit mig en varm lång dusch sen jag kom hem från jobbet. Nu ligger jag under täcket och kollar handboll, men fråga mig inte varför eftersom jag inte är ett dugg intresserad av handboll överhuvudtaget och ännu mindre av damhandboll. Men bara för att det är sverige som spelar så ger jag lite av mitt hjärta till dem för en stund. Tanken var att jag skulle ta mig hem till terror ikväll för att kolla en film. Men jag måste nog hoppa det tyvärr. Jag är för trött. Jobbar sista dagen imorgon för den här veckan. Skönt. Läste förövrigt i tidningen för någon timma sen om att en av killarna i fucking åmål, som då heter marcus, dog nu i början av december. Bara 29 år gammal. Han var man ju småkär i. Sjukt!

Sov gott.


Tvåsamhet


Dejt med två gulliga tjejer

Kom nyss hem från jobbet och nu väntar jag på att fiskbullar med hummersås ska serveras på bordet. Sen ska jag försöka hinna med ett skolarbete innan jag drar iväg till v-town för att träffa hp och sara, som jag förövrigt inte sett på alldeles för länge. Så det blir med andra ord en hel del catching up och om jag känner oss rätt slinker det nog in ett och annat skitsnack. Men det är så det ska vara. Oss tjejer emellan ;)




Justin Bieber brukar sjunga för mig när jag ska sova. Godnatt.


-

Jag föll isär igår
Jag är fortfarande trasig
men ingen ser ens sår om man bara går fort

Du


13 December - Lucia

Det kändes tungt att gå upp imorse. Det var varmt under täcket. Varmt intill en annan själ. Men jag tog mig efter många livet-är-skit tankar upp ur sängen och promenerade med tunga steg ut genom dörren och vidare mot bilen. Skrapade dem förbaskade rutorna och tjugo minuter senare var jag på jobbet. Luciatåget räddade min dag. Vilka underbara sötnosar. Det var nästan så att man blev alldeles för berörd när man stod med så otroligt gulliga barn och lussade för föräldrarna. Väldigt speciellt var det också att för första gången gå ett luciatåg ute. Det var finfinfint. Luciakänsla fick jag på köpet vilket jag inte fått på flera herrans år. Så nu lyssnar jag på jullåtar bara för det i hopp om att få en gnutta julkänsla också :)



Har jag berättat att du ska bli pappa?


Svenskahjältar.

Ligger och kollar på svenska hjältar, gråter en skvätt och knaprar på en rå vitlök. Vilka otroligt starka människor det finns. Jag som kan känna att jag har det förjävligt ibland och inte har långt kvar ner till botten. Bara det talar väl för att jag aldrig skulle klara av något mer än vad ett krossat hjärta kan ge.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

 


Are you living your dream?


Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu. Allting har förändrats. Men du finns kvar


Back on track.

Ett par dagar utan internet och jag måste erkänna att jag kände mig väldigt vilsen där ett tag. Internet blev lite som plåster på såren men dock inte mkt till tröst. Om karlssons klister ändå gjorde underverk. Vilket önsketänkande.

Men för att beskriva mina dagar lite kort så har dem för det mesta bestått av arbete. Då gratis denna gång. Inga plåster hjälper här inte. Jag praktiskerar alltså, och som ni alla vet så betyder praktik = no money. Jag kräks. Men ungarna på förskolan får ett plus i kanten. Aldrig trivts så bra med en barnaskara på 23 pers. I onsdags blev det bowling med dem bästaste tjejerna. Jag förlorade.. såklart. Idag efter jobbet hämtade jag upp therese på vägen hem och parkerade bilen utanför hennes lilla boende. Vi gjorde våfflor och "pratade ut". Vi har ju varken setts eller pratats vid på ett tag nu pågrund av en del ouppklarade ting. Det kändes bra. Sen tog vi oss ut i kylan igen för att lite kort besöka varmare breddgrader. Jajjamensan, solarieöarna fanns där för oss. Jag somnade och vips så var det dags att komma tillbaka till verkligheten. Nu har jag duschat länge länge och legat och lyssnat på massa fina låtar. Jag älskar musik. Imorgon är det lite bye bye partaj på lobby för nära och kära. Bra sällskap! Bra utgång! Bra kväll helt enkelt! Vi ses väl där? :D

-

Idag är jag inte närvarande hos mina äldsta vänner som just nu i skrivande stund fyller 20 år. Både hon och jag vet varför. Men grattis på er båda. Jag älskar er oavsett vad! Nu är jag redo för att dra vidare för kvällen. Med mig har jag min vapendragare becca. Det väntas krök hos någon pojkspoling i sollentuna.

I väntan på kvällen

Det blir inget vin idag. Blev ingen vidare god mat heller för den delen. Huvudet var inte med alls tidigare idag vilket resulterade i att jag missade systemet. Såg att det fanns öl hemma. Lucky me att jag gillar det då. Men planerna är fortfarande rätt så oklara. Förhoppningsvis klarnar det till snart så jag kan börja snygga till mig, byta om från mjukisar och flippa lite ;) Men nu blir det en lååång varm dusch. Ciao bella!

Älskade underbara fredag

Nej om man kanske skulle ta sig upp från sängen nångång idag. Packa väskan och dra hem till pappa över helgen. Jag är förövrigt sugen på vin och god mat. Sugen på att flippa lite...

Var är du john blund?

Åååååååh! Varför sover jag inte? Jag fattar inte alltså!? Ändå väljer jag att släcka ner rummet och stänga av datorn nångång efter tolv för att göra ett försök till att sova. Men jag lyckas sällan och jag blir så fruktansvärt rastlös av att ligga och vrida och vända på mig i timmar. Så jag drar alltid datorn till mig och fastnar här. Jag glömmer bort att sova. Somnade en liten snabbis mellan åtta och nio tidigare ikväll. Men den lilla stunden borde väl inte kunna förstöra hela natten för mig? Aja, jag fattar ingenting. Jag har varit trött och frusen hela dagen idag. Kom i säng närmare 5 imorse efter en helkväll. Först tegel som sen fick frabror blå att stoppa oss. Första gången jag fått blåsa. Helt clean. Donken väntade efter polisbesöket och sen kördes det runt på ett gäng fulla människor överallt och ingenstans. Inte det bästa avslutet. Då var det nästan så man kunde skymta rök kommandes ur öronen på mig. Ja jävlar var arg och besviken jag var. Det mesta lades sig när jag fick krypa ner under täcket och stänga av hjärnkontoret för en stund.

Klockan stod ställd på 10.30 för att jag skulle hinna vakna till liv innan det var dags att sätta sig i bilen och köra mot frissan i täby. Det var mycket som behövde göras med mitt hår. Mer än jag trodde. Steg efter steg som sen också därefter skulle upprepas både en och två ggr. Klockan tickade på och jag satt plötsligt och nojjade mig över tiden på p-skivan. När det började närma sig tre timmar var jag tvungen att berätta hur det låg till och därefter gick det lite fortare. Jag han, puh... Men fysatan så dyrt det var. Tackar gudarna för att jag slapp betala :) Klippte mig en hel del på längden också. Det gjorde lite ont i hjärtat måste jag säga. Men jag är nöjd. Sen for jag hemåt igen och tog det lugnt resten av dagen. Kollade film, hade tråkigt och fällde även några tårar. Jag har varit med om bätte dagar. Nu: skrivkramp! Godnatt.

Should've known you was trouble from the first kiss. Had your eyes wide open. Why were they open?


Onsdagskvällen ska spenderas på tegel, bye bye


Egentid.

Nu drar jag iväg till täby c för att i lugn och ro promenera i affärer. Puss puss :)

Dagen efter en hård natt vilket också förklarar beteendet


Men om inte ens mörkret får vidröra ditt bräckliga skinn

vem skulle då någonsin
nå ända in?

 


Att börja om kan även det ha sin charm

 


Att känna sig sviken


Första december

Tjingeling. Nu ligger jag återigen här med datorn i knät vilket jag har gjort hela dagen faktiskt. Inte haft några som helst planer idag så jag släppte allt och gjorde vad jag kände för. Jag tog det lugnt. Imorgon åker jag iväg och inhandlar mig ngn julklapp kanske. Förhoppningsvis hittar jag en klänning som kommer väl till hands om ett par dagar. Men viktigast av allt är att jag ska gå till frissan med mitt hår. Snälla mammsen erbjöd sig att betala. Wiho :) Och för er som vill veta vad jag gör nu, så ligger jag och kollar på reprisen av paradise och snart ska jag kolla något avsnitt till av the hills innan det blir en skönhetssömn.

RSS 2.0