SÅ VAR DET ROLIGA SLUT


Hugo vann!
och det skulle inte förvåna mig om det inom kort kom något som råkar heta den rätte för hugo,
nu när eftertraktad som han blivit, är back in action igen. Otippat? nej, inte så värst va :)

ALLA DESSA HEMSKA TÅGLOCYKOR

Man kan ju börja undra om inte Vallentuna har någon sorts förbannelse över sig, när det kommer till tågolyckor? Det har bara nu inträffat två olyckor på mindre en två veckor. Innan dessa var det dödsfall efter dödsfall och svårt skadade personer som olyckligtvis fall offer för tåget. Vad är detta? och inte görs det något åt det, jag förstår inte? Okej, det är inte så att man går och grubblar på det under en längre tid utan bara mer när det just hänt. Men när det väl hänt så känns det bara så sorgligt, att ingen verkar jobba för att förhindra det även om det i vissa fall kanske inte går. Men man bör kanske börja tänka lite mer på säkeheten? Det är väl bara en tidsfråga innan det händer en själv, eller någon annan i ens egen närhet? :/




FINALDAGS

Det känns jätteskönt att ha gjort halkbanan och att allt gick bra trots det att vi var dem två mest nervösa idioterna på plats ;) Vi fick bra med beröm och kände oss efter halva tiden lite små kaxiga, eller ja Linn gjorde, och både hon och jag vet att det råkade bidra till ett o annat^^ men det var riktigt kul faktiskt! :D Nu ska här bokas en föreläsning om droger och alkohol, det sista som görs innan man kan få möjlighet till det heliga kortet.

Men nu däremot, så ska jag bänka mig framför den rätte för rosing och jag hoppas att ingen har missat att det är final idag? :D Ett riktigt skitprogram, jag vet. Men det är just det som gör det så kul. Så nu hejas här för fullt på lille hugo!



 

.


would you catch me, if i fall?


SHOPPING

Dagen började med en lång och välbehövlig sovmorgon då jag var lediga från skolan idag. Efter en dusch och lite frulle framför tvn var det sen dags att börja knata mot tåget för att joina therese, vickan och claudio till täby c. Väl där hittade jag två par jeans som jag så fint la undan och det kunde inte bli mycket bättre då jag råkar vara den som köper ett par byxor om året, just för att jag aldrig annars varken har ork att prova eller hittar det jag söker. Man vill gärna ha saker och ting serverat på ett silverfat, men jag är otroligt lat :P Det är märkligt det där, hur man som person faktiskt kan ändras med tiden. Jag har förändrats mycket på så vis då jag för bara något år sen alltid var fit for fight och hade ständigt nya saker inplanerade. Jag ville aldrig vara hemma och gjorde allt för att ha något att göra. Så frågan är ju, varför jag har gått och blivit så hemmavan och en riktigt soffpotatis nu? gud så hemskt det låter^^ Det kmr blir ett måste för mig att ta tag i det där nu när det snart inte längre är tillåtet att vara lika lat som mig, nu när skoltiden börjar lida mot sitt slut och man inte längre har något kvar att luta sig mot. Men samtidigt måste man ju få njuta av det lilla man har kvar :')

Imorgon är vi lediga från skolan, igen! och det passar alldeles utmärkt då det är en 4 timmars halkbana som väntar, tillsammans med en gammal goding till vän, Linn. Heja oss! ;)

SÖNDAG

Ja, vad finns det att tillägga idag förutom att det är söndag? jag hatar söndagar. Dem är så jäkla sega och det känns som att det inte finns någonting alls att göra, iallafall vad man fått för sig. Det är just vad jag gjort idag också, absolut ingenting. Har kollat igenom hela tv tablån och somnat lite i omgångar. Fick mig en ny mobil idag också, eller ja ingen ny på så vis. Det fick bli mammas gamla tegelsten som numera får följa med mig överallt, och inte är den snygg! Hoppas att pappa hittar något till mig inom kort :)




Såhär ser numera min mobil ut.
En riktig skönhet, visstdå? ;)

SOMMARTIDER, HEJ HEJ


 

SJUKLING

Okej, först måste jag få uttrycka mina aggregationer mot min mobil innan jag tar upp någonting annat. Laddfan funkar inte och jag vet inte vad problemet är, om det ligger hos mobilen vilket jag tror, eller laddaren? Nu har jag försökt i snart ett dygn att få igång skiten men inte går det något vidare bra. Helt svart. Jag som känner mig så naken utan den där fula äckliga tekniska saken, en sak jag egentligen inte förstår mig på och det irriterar mig just nu då jag hade behövt behövt vara expert. Gaah! En mobil till utlåning kanske? (A)

Gårdagens planer gick som planerat. Jag träffade x, och det kändes bra :) Jag tog mig sen vidare till markim där festen höll hus. Det blev en relativt lugn natt för mig, kände mig bara slö och inte tillräckligt frisk heller. Men det var lika bra det känns det som. Kom hem runt 3, och somnade på bara några sekunder. Jag är tokförkyld och har en sjukt jobbig hosta, känner mig med andra ord rätt död idag. Jag fryser, är trött och hade mina tankar på att ta en powernap, men istället ska jag strax lägga mig under värmen och låtsas att man faktiskt befann sig i ett varmare och skönare land för en liten stund.. vilket skulle vara drömmen för mig nu.

puss&kram, ses på stan.   

:)

Nu när nervositeten över punkt ett på listan idag har lagt sig, muntliga talet på fem minuter. Så börjar det kännas lite nervöst nu också. Dags för punkt två på dagens göra-lista :) 

Sen är det dags att börja ta sig mot beccas o wallés födelsedagsfest senare ikväll ..


DET ÄR DIN DAG IDAG, HJÄRTAT


GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN VÄNNEN!
Jag älskar dig, <3

SKOLAN

Jag sitter nu i skolan med det mesta under kontroll. Det väntas en slapp dag med en föreläsning efter lunch, som förövrigt idag bjuder på lasange :) Den här veckan har det blivit många strö-dagar då vi inte gjort så mycket mer än jobbat på våra tal. Imorgon 12.20 är det dags för min grupp och det känns skönt att ha det avklarat innan helgen då det skriftliga provet väntas vara nästa vecka. 

För imorgon är det ingen vanlig dag, nej! för det är Beccabus födelsedag!! hurra hurra hurra :) och det ska självklart firas, denna gång i markim hos festfixaren wallé då han också fyllt år.


JOHN LEGEND - EVERYBODY KNOWS

Klar klar klar, woho! och gissa om det känns skönt :) så mkt problem det var med det där talet ikväll ..
Men nu behöver vi inte oroa oss något mer där förrän det är dags, på fredag. Gah!

Jag är kär! japp det är jag :D i den underbara, John Legend. 
Helt såååld på hans låtar, den ena efter den andra.  

 

Godnatt på er, sussa sött :)

PLUGG PLUGG PLUGG

Ååh, jag kastar snart in handuken alltså! Det är fanimej inte långt borta och ingen större hjälp finns till hands heller! Hur ska jag kunna bli klar med mitt tal när jag egentligen inte intresseras av det jag skriver om, behöver hjälp och för tillfället har hjärnstopp? Det var kanske jättedumt att välja den här miljöskiten till en början eftersom det hade underlättat om jag valde något som var kul att skriva om, men nu råkade det vara så att jag bara valde något i all hast då jag kände mig stressad inför att komma igång så jag skulle bli klar i tid. Så nu sitter jag här, och inte är jag klar ännu. Hade gärna velat byta ämne, men nu när det bara är två dagar kvar skippar jag det. Måste köra på, och det är nu. Ciao!


MED SYSTRARNA LIND

Nu sitter jag med systrarna Lind uppe i malins lilla stuga :) Vi har dukat upp för lite gott och sitter o småpratar. Vi funderar på att sätta på en film snart, känns lite som förr. Jag gillaré :) <3


ETT BI KANSKE?

Så börjar ju även skivorna närma sig snart, och jag som är så otroligt fantasilös får krupp. Jag har inte en aning om vad jag ska vara!? Den 1 april håller den första skivan till och det är sam.medias, alltså beccabus :) temat är kaos och där har jag verkligen inte råd att köpa en hel outfit till då jag är helt pank. Så det blir väl något random från garderoben, tuperat hår och lite färglada lösögonfransar. Lite hippie kanske, men det kan också vara kaos ;) 

På vår skiva då, som förvrigt håller hus på blue moon bar den 19 april, så köp biljetter :) Så funderade jag först på att vara tingeling men har inga bra kläder, okej att man kanske inte behöver matcha helt korrekt men jag ska fundera lite till. Har annars cheerleader som förslag och det visar sig om jag kan låna en dräkt annars hittade jag en bi-dräkt på internet som var billig och bra. För det är ju trots allt tema, "hej, jag har kommit fel".. så varför inte? ;) Frågan är om man kommer hinna få den innan skivan?! 



 

NATIONELLT PROV

Det känns som att jag börjar bli sjuk, har halsont och jag är rätt seg hela tiden. Ingenting blir ju bättre av att man blir deppig bara genom att titta ut genom fönstret, då äckliga kalla sverige vägrade ge oss våren som så fint kom där ett tag. Som om det inte skulle vara nog med det, så har även jag mitt muntliga nationella tal i svenska b den här veckan, på fredag. Jag som aldrig har klarat av sånna här såkallade "redovisningar" då man ska stå och prata inför folk, det har varit min största rädsla genom alla skolåren. Men nu var det dags igen. Den här gången har jag valt att skriva om reklam typ, eller ja mer om miljömärkta varor, hur de påverkar oss osv. Allt detta för att det ska gå under temat påverkan och engagemang. Jag började idag och har kommit en bit påväg, kanske att man slipper jobba ihjäl sig den här veckan o istället väljer att bli klar i god tid? Kan bli så :) 


DAGENS ..

Dagens humör: rätt så seg
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: hade utsläppt, har nu en slarvig knut
Dagens klädsel: jeans, t-shirt och en kort jacka på det
Dagens planer: endast plugg
Dagens materiella vill ha: en ny mobil!!!
Dagens längtan: sommar & soliga dagar :)
Dagens fundering: när fan kmr mina skor?
Dagens beroende: a camp - stronger than jesus
Dagens tråkigaste: vädret! usch!

SVÅRT ATT SOVA

Efter att ha tagit mig en promenad från mitt hem till det andra vid halv tolv imorse la jag mig ner för att vila runt tolv, och där låg jag inte bara en timma. Jag somnade lite då & då och orkade verkligen inte ta mig upp förrän det var mat, som inte var förrän vid sju. Då kan vi snacka slitet :/ och nu har jag fått sån där huvudvärk som bara går en på nerverna efter att ha slöat för länge. Behöver luft, men har ingen större lust att ta mig en promenad nu när det inte existerar en enda lampa på min fantastiskt tråkiga väg. Så jag har tagit mig en alvedon och lyssnar på lite mysmusik i hopp om att må bättre fram tillsdess att jag ska försöka få mig själv att sova. Önska mig lycka till! 

Igår då, jo det blev ju som jag sa tidigare en kväll på M&G med en hel del härliga bruds. Det började med att jag o therese var hos mig innan vi tog oss till sandra där tjejerna befann sig, ja dem som skulle med iallafall :) Och så bar det av, jag o therese tog oss dit tidigare för att möta upp lite annat folk och så var kvällen igång. Nyktert? Nej. Jag som hade lovat mig själv att lugna ner mig lite, men se så det går då.. fuck! Men turligt nog klarade jag mig igenom kvällen smärtfritt.

Det som förövrigt hände igår, ser jag nu i efterhand som något nyttigt fastän det kanske inte var det bästa som kunde hända. Jag är stolt över mig själv på så sätt och pulsen översteg aldrig det normala, något jag har vetat om under en längre tid nu, men det är klart det känns ännu bättre när man har fått det bekräftat också.

LÖRDAG

Kom precis hem efter att ha tagit mig en liten tripp till centrum för ett besök i solarieön. Egentligen hade man ju kanske kunnat sätta sig ute på altan idag och njuta av det vackra vädret och det varma solstrålarna. Hur skönt som helst ute och nu börjar det kännas som att man snart kan börja förnya garderoben lite :)

Idag skulle jag ha varit barnvakt, men det går tydligen ngt virus där och influensan kanske spökade. Så tur var väl det att jag fick det ledigt, för nu när det börjar vankas vår vill man ju inte ligga hemma sjuk det första man gör. Så dagen i sig har hittills varit rätt så lugn, men om redan ngn timma ska jag börja ta mig hem till pappsen där jag och Therese ska spendera resten av dagen/kvällen. Det blir en utekväll på M&G sen, har hört att det är många som ska dit så det lär ju förhoppningsvis bli en bra kväll :)




GJORT ÄR GJORT

Tänk så mycket man gör här i livet som man sen ångrar något så otroligt, iallafall vad jag gjort. Jag vet att det går en jävla massa konstiga rykten om precis allt o alla häromkring, och jag är väl ett hett ämne på en viss front som aldrig verkar dö ut. Men vet ni vad? Det skiter jag fullständigt i. Jag står för det mesta jag gjort fastän jag nu ångrar det såhär i efterhand. Det sprider sig fortare än man hinner blinka från person till person, tillslut har det gått så långt att ALLA vet om det och det har även gått så långt att historien har blivit totaländrad. Vissa saker är tokfel och en del detaljer har inte ens hänt. Men jag får väl stå mitt kast. En annan sak som hänt har börjat lägga sig som en klump i magen nu, det var liksom en fyllegrej. Det finns en del som vet, det är jag medveten om. Men snälla! visst tyck vad ni vill om det som hände och mig, vilket jag inte tvivlar en sekund på att det finns olika åsikter om. Men jag är inte boven i den historien. 

Jag vet att man inte kan lägga skulden på alkoholen, men vad tusan! Det här var så illa att man nästan kan göra det. Jag var arg o besviken den kvällen, och person nummer 2 får stå själv för vilken ursäkt som ligger bakom det beteendet. Något som inte är okej, men nu finns det inte mkt att göra åt situationen som hände. Så för att göra saken enklare så lägger iallafall jag locket på, sen om någon väljer att lyfta på det får den personen i fråga se till att göra det på ett snyggt sätt och sen vara beredd på att ta konsekvenserna över att ha gjort det. Även om jag nu också kommer att få göra det.

Livet är en fest, och du är bjuden!
eller vad är det man brukar säga? ;)

DET BLEV EN FILMKVÄLL

Jag gjorde iordning lite smått & gott, vilket dem som känner mig vet vad det då handlar om för gott vid det här laget ;) jag bäddade sen ner mig i soffan och väntade in hundtricket som faktiskt gick på ettan vilket uppskattas då det inte är någon irriterande reklam efter var femte minut! Alexander Skarsgård är ju för skön, och filmen i sig är riktigt mysig :) Men innan jag satte på filmen gick det ett program som hette grillat, även det på ettan. Det är komiker som grillar en ny kändis varje vecka, och jag höll bokstavligt talat på att tjickna av skratt, och observera då att jag satt i min ensamhet. Jag som har svårt för att skratta åt ngt som är kul på tvn höll i det här fallet nästan också på att applådera när publiken i programmet gjorde det  .. då är det illa :P haha, men i vilket fall som helst, så var det skitkul :D
 
Så när man sätter sig här börjar det plötsligt tjuta som fan! Först trodde jag att det kom från tvn, men nej utan istället var det ngn som stog med bilen utanför huset och tutade. Jag som var själv ikväll blev lite smårädd och tänkte, vafan är det för en jävla galning? Ut kliver Therese kära pappa och springer fram för att knacka på fönsterrutan, otippat :P Mamma och Jonas kommer innanför dörren, med en hel del alkohol i kroppen och gör inte saken bättre av att hitta på en massa bus. Alltid samma visa efter varje fylleträff dem har ;) Det är tur att vi inte har alltför många grannar^^ 





GE MIG!

         
                                   
       
   
       
      

LEDIGHET

Efter en jättestressig morgon blev den resterande dagen otroligt seg och tråkig. Jag är i stort sett klar med mitt arbete som ska vara klart imorrn och kände därför inte för att medverka så mycket på dessa lektioner vi hade idag. Svenskan vi senare mot slutet hade har jag tröttnat på så jävla mkt! Jag klarar inte av det längre. Men men, snart nationellt prov så det är väl bara att bita ihop :/

Om vi ska nämna ngt positivt då, så är det ju faktiskt fredag imorgon igen :D men ingenting händer dock. Tjejerna ska på bio men eftersom jag inte fått mitt bankomatkort hem på posten efter det att jag spärrade det för att jag trodde jag hade tappat bort det, vilket jag i själva verket inte hade gjort. Så ser det ganska mörkt ut för min del. Jag får istället snällt stanna hemma och ha det mysigt i min ensamhet.

Något jag absolut inte ska göra är att ge min kropp mer alkohol på ett tag, jag har vill vänta med att skämma bort mig några dagar till iallafall^^ har bestämt mig för att vila upp mig på den fronten fram tills nästa fredag då det har smidits planer om en födelsedagsfest som jag tror kommer bli helkul :D  och där var ju alkohol ett måste, så har inget större val. Men jag hörde annars lite planer om en utekväll på lördag, så jag får väl se vart den kvällen leder mig :) Annars blir det lite barnvaktssittande och annat krimskrams under helgens gång.


OTIPPAT

och så skulle man pröva studentröjan som man efter lång väntan fick idag, och vad möts jag då av? Jo, självklart har jag haffat fel påse. Men turligt nog tillhör den en gosse i klassen så det ska väl ordna sig. Men dessvärre vet jag däremot inte om han tagit hand om mina grejer? Åh, aja. Sängen väntar, sussa sött!

LA LA LA LA LOVE ..

Jadå! För idag har det varit en bra dag som bara går att ha när solen skiner, alltså väldigt sällan nuför tiden. Allt blir så mycket bättre och alla verkar mer "lyckligare" på ngt sätt. Se så det kan bli när våren knackar på :) men det är rätt, det är så det ska vara. Så på med brillorna, skinnjackan och se glad ut! :) Dock är det fortfarande rätt kallt, men whataheck? solen skiiiner förihelsike :D Det finns även annat som bidragit till lite sprudlande glädje, och det hade inte kunnat komma mer lägligare. 

Det var skol-dm i fotboll idag, så det blev en liten hangaround stund efter skolan för att invänta pojkspolingarna som vi hoppades på skulle ta oss till final, och jajjamensan! Tänk för att det gjorde dem också. Riktigt duktiga, grattis :)

Och så har jag lyckats boka den där jäkla halkbanan nu! Så nu är det banemej inte långt kvar. Yeye (: 



SKOLA

Sitter för tillfället i skolan. Det är egentligen menat att jag ska sitta inne i klassrummet och plågas med att titta på ngn jäkla film om sir lanka, men nejtack :) tog mig istället hit och bestämde mig för att kolla runt på lite vårnytt som kommit ut i affärena. Ska trax bege mig ut till bussen o möta upp becca också. Hörs senare ikväll (: 

:)

- Där, under ditt vänstra nyckelben, sa han och placerade varsamt handflatan mot hennes hjärta.
Finns jag där någonstans?
Man kunde glimta en osäkerhet i hans blick,
så hon nickade flera gånger i ett försök att få det att försvinna, hans tvivel, sedan sa hon:
- Du finns överallt. I revbenen, njurarna och varje litet blodkärl. I lungorna också. Jag låg och tänkte på det igår kväll, att jag inte kan andas lika bra om inte du är i närheten. De blir liksom bara korta, snabba och ansträngande då, andetagen. Syret som lyckas nå ner till mina lungor räcker knappt till. Jag blir lite rädd då. Sedan tvingar jag mig själv att tänka på det där du sa om saknad, att vi lever under samma himmel och att du alltid bara är tio knapptryckningar på mobilen ifrån mig. Då kan jag andas i ett lugnare tempo igen.

22.51

Woho! för första gången har jag lyckats hålla mig vaken hela dagen, utan ngn powernap. Bra jobbat marre!

Så vad har gjorts en tisdag som denna då? Jo, efter skolan tog jag mig som sagt till frissan och satte mig under saxen. Efter mycket om o men börjades tjatet om att det borde tas ännu mer i topparna! Men envis som jag är tillät jag inte det. Så det blev inga drastiska förändringar, mitt hår! som hon sa .. tillslut :P Lite slingor i o så är våren nu välkommen. Annars har det varit lugnt. Tog tag i ett arbete vi fått i skolan som vi har skriftlig "prov" i på fredag som känns sådär lagom tungt, och bara det tog ngn timma eller två. Fastnade sen framför, den rätte för rosing, ofcåååås! och återigen, tillåt mig skratta :D SÅ KUL!


TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Tjingeling!
Idag var det den första riktiga skoldagen på rätt länge nu faktiskt. Det kändes sådär, i vissa lägen känns det skönt att vara tillbaka i vardagen men samtidigt så saknar man allt det som var. För vi hade jävligt kul :)

Jag har inte gjort så mycket idag, tog mig friheten att ringa o beställa en klipptid som jag fick redan imorgon. Så då var det äntligen dags för lite nytt o fräscht hår. Har visserligen hunnit med att övingsköra ngn timme men mer än så orkade jag inte. Har som vanligt lyckats sova såklart, jag som sov så jädrans dåligt inatt. Vaknade precis hel tiden, och varför fattar jag inte. Borde vara helt slut..? Hoppas på bättre lycka inatt.

BARNVAKTSJOBB

Söndagmorgon och jag var uppe med tuppen! Nästan ialf. Jag väcktes strax innan tio och vid halv elva var jag påväg till mötet i bällsta. Jag kom precis därifrån och allt gick jättebra. Det var ett ganska ungt par med två hur söta barn som helst. Kasper på nyfyllda 3 år och Stella på 1 år. Jag ska komma tillbaka på lördag om en vecka för att lära känna dem lite bättre då dem var en aning blyga idag :)  


JOHN MAYER - FREE FALLING

Det blev ingen utgång ikväll. Jag var alldeles för osugen på att dricka och hade svårt för att få upp det rätta humöret. Lite tråkigt dock, då det var ett bra gäng som jag tror kommer få det kul inatt :) Men däremot blev det en rysare framför melodifestivalen, med fel låt som vinnare såklart. Hoppades starkt där på måns ett tag men det sket sig ju ganska snabbt. Grabbarna i sällskapet är ju inte dem mest seriösa, så där hejades det förfullt på snälla snälla .. som SÖG! 

Nu sitter jag hemma och ska strax bädda ner mig,
min ömma kropp skriker nämligen efter en lång sömn utan olyckor under nattens lopp. 



Åh! Jag är förälskad i denna låt, som jag nu så gott ska somna in till.
Den är underbar. Så godnatt på er :)


UTGÅNG ELLER INTE?

Nu sitter jag och lyssnar på lite mysmusik och dricker cola, som förvrigt måste vara det godaste man kan dricka dagen efter. Jag är beroende.

Annars nu så ska jag strax få skjuts av pappsen till bussen. Ska hem till becca tillsammans med ett härligt gäng för att kolla melodifestivalen :) Jag antar att det blir som ett förkrök där också då alla är taggade på att dra ut i stan efteråt. Men jag vet inte riktigt om jag är så sugen efter gårdagens onyktra natt. Så jag får se om jag kanske tar mig hemåt när dem bestämmer sig för att börja ta sig till staden. Jag ska upp tidigt imorgon också då jag ska på ett möte angående ett barnvaktsjobb, och då kan man ju inte se ut hur som helst heller .. Men man tackar inte nej till lite sällskap såhär på kvällskvisten :)

IBLAND GÅR DET INTE RIKTIGT SOM MAN TÄNKT SIG

Ja, vad ska man säga? Så det kan gå ..
Igår var det sista kvällen med musikalgänget. Vi åt mat, kollade föreställningen på storbild, skrattade och applåderade gång på gång! :) Nu vare ju såhär också att vi fick ta med oss "druvjuice" vilket vi också gjorde, bara vi inte visade att vi bar runt på alkohol innanför skolans väggar. Så smidiga som vi var smusslades det hit o dit och både det ena glaset efter det andra gick ner fort som fasen. Lite för fort .. pang sa det och så var man inte riktigt sig själv längre. Jag har redan plågats med beccas alla fula videosar och foton från gårdagens kväll..

Vi sa hejdå till resterande gäng som ännu inte fyllt 18 och tog oss till våning ett där vi minglade runt lite innan vi började ta oss mot mg. Det gick ju som det gick, dit in kom jag aldrig .. snipp snapp slut^^
 
   

   
lite gott & blandat från gårdagen.

MER ÄN VAD JAG VISSTE,


Vi som inte håller på med någon fritidsaktivitet,
har tydligen sex 3 ggr så mycket än dem som faktiskt går på det.


Ja, det hörde jag nämligen på tvn idag.



 


BABY GOODBYE, BABY FAREWELL

Nu är det snart slut på skiten! snart så .. imorgon har vi våra två sista föreställningar för dem jag vet är, bällstaberg, där man förövrigt har en massa goa minnen ifrån! och efteråt är tanken att vi ska ställa till med lite festligheter :) Alla är taggade, så det ska nog bli bra dehär! Druvsaft åt folket :D

men samtidigt känns allt det här lite sorgligt, det känns nästan som ett hejdå föralltid fastän vi kommer att stöta på varandra varje dag. Men det blir ju aldrig samma grej. Sen så vill man ju aldrig riktigt komma tillbaka till skolan och tillbaka till alla måsten som man lagt åt sidan. Vi har ju trots allt "levt" ihop i stort sett varje dag en längre tid nu, så det har ju blivit till en vana och vi har blivit lite av en familj, en väldigt speciell familj om vi säger så^^ Men vad är det man säger? Underbart är kort.

Annars så blir det blir en tidig kväll och en låång sovmorgon! yähäs!

GE MIG SOLSKEN


 

  


LAT SOM MAN ÄR

Det känns som att man kliver upp och går till skolan lika fort som man bäddar ner sig framför tvn hemma igen. Nu när vi har musikalföreställningar så är det ju bara det vi fokuserar på och det gör att vi befinner oss i skolan en timma innan den sätter igång och kanske tio minuter efter, sen är alla putsväck igen. Tiden bara rinner iväg. Men imorgon blir det en heldag än en gång ..

Annars har jag inte haft ett så händelserikt liv idag. Kom hem och la mig för att kolla lite tv och  vips, så hade man somnat lite fint sådär. Sov en timma och gick sen upp o tog mig lite att äta innan det var dags för, den rätte för rosing. Det är lika kul varje gång! Heja hugge! ;)

IT TAKES SOMETHING MORE THIS TIME


MUSIKALPREMIÄR

så var måndagen förbi, och även så den allra första föreställningen inför en riktig publik! Fytusan va jag var nervös, det var nog det jobbigaste jag gjort på jävligt länge. Jag var så nervös att jag skakade mig igenom hela musikalen och becca som då märkte detta, försökte desperat hjälpa mig att komma på bättre tankar .. det första bästa hon kom på var en del av vår vackra pepplåt som vi sjung upp innan det var dags för gruppen att samla sig inför premiären! Hon sa så fint, "alle balle sarre, fitta balle kuk.." haha, vilket mähä! :D Jag lyckades få fram ett kort leende, men inte slutade jag skaka för det. Snacka om att det var skönt när det äntligen var över :) men gaaah, sex föreställningar kvar!

Och för första gången på länge ska det bli skönt med en sovmorgon också!



Jag & Vickan efter föreställningen.

GODNATT

Hej kära ni! Nu sitter jag nerbäddad under täcket hemma hos becca framför en film. En riktig´gammal goding, nämligen crazy beautiful. En film jag och therese var först med att fastna för och det var många år sen! Efter det att vhsn slängdes ut från hemmet och ersattäs av dvdn så har jag inte kunnat kolla på den.. men se här, så hade beccas kribbe så snällt lämnat den här hemma hos henne och nu har vi sett den två ggr under en kortare tid. Den är fin fin fin :)

Tidigare idag befann vi oss i skolan redan vid 10 imorse och har fram tills klockan 6 befunnit oss där. Sen gick vi för att sola och mötte strax därefter upp bella som skulle med hem till becca på lite mys. Vi beställde pizza och gick hem för att kolla andra chansen i melodifestivalen, han dock inte hänga med på vilka som gick vidare.. men det blir säkert skitbra! Senare in på kvällen droppade klara förbi också och gjorde oss sällis en liten stund innan det vart tomt här i huset, alltså bara jag o becca kvar nu :) och klockan tickar på som vanligt, Dagarna har gått så otroligt fort nu på senaste och det är nu dags för oss att gå till sängs då ytterliggare en skoldag väntar på oss tidigt imorgonbitti!

Det kan bli bra det här :),  men det visar sig..

EFTER REGN KMR SOLSKEN,

Ja! för såhär känner jag mig just nu,
och det känns riktigt bra ..


NEJMEN OJDÅ :)


och så  var du tvungen att lägga till lite effekter där på sidan om,
och riktigt nöjd ser man ju ut att vara också!^^ Lille lille du .. <3

FREDAG

Nu sitter jag för tillfället i en datasal i skolan tillsammans med beccisen och vickan :) Vi har haft halvdag med musikal idag och har precis hunnit bli färdiga. Mer skola väntar imorgon och på söndag, så denna helg blir en lugn sådan.


MAN KANSE SKULLE TATUERA SIG?



Jag såg den här tatueringen på megan fox och blev därefter riktigt sugen på att tatuera mig. Har tänkt på det ett ganska bra tag nu men jag kan aldrig riktigt bestämma mig vart jag vill ha den och vad det ska föreställa. Men jag vill, och det är snart .. Den här tatueringen skulle jag nog själv inte vilja ha då jag inte tror den skulle sitta bra just där på mig, men den är förjävla snygg! Jag vill ha ngt lite mindre första gången.. Kanske vid höften? nacken? underarmen? skulderbladet? vristen? Åh! vart vore finast?

EN SEN NATT OCH TIDIG MORGON

Fytusan va trött jag var när jag kom hem idag, skoja inte! Jag höll på att somna stående flera ggr under dagen. Några sköningar i musikalgruppen bestämde oss nämligen för att sova kvar i skolan efter det att vi hade fått hört att vi skulle hålla på till sent in på natten, och däribland oss befann sig självklart jag och becca. Observera att vi då varit i skolan sen 10 på morgonen! Plus att vi kommit fram till att vi kommer att tillbringa 16 dagar i skolan UTAN ledighet. Det känns ju inte lite slitet. Dock gjorde vi inte alltför mycket, kanske 5 minuters jobb. Det var mest ljussättning och lite ljud som behövdes fixas till och där har vi i gruppen inte så mycket att säga till om då det sköts av några enskilda. Men inte klagade vi för det inte :) Vi satte oss istället och fick igång stämningen med lek efter lek och en jävla massa skratt! Vi blev tröttare och tröttare men ingen tog intiativet till att lägga sig, nej här låg vi uppe till närmare halv sju imorse! Rätt skönt .. men innan vi la oss, var det ett jäkla ståhej på en hel del gubbs, men trots det var det rätt underhållande fastän vi inte var dem mest tuffaste när mörkret slog till. Kvällen/natten blev lyckad, och det var jättemysigt :)

Så när jag kom hem, som var runt 5 idag, bytte jag i all hast till mjukiskläder och hoppade bokstavligen i säng och somnade på 2 sek, som det kändes som ialf. Vaknade runt 9 igen och min första tanke var, åh! nej! nu kommer jag inte kunna sova inatt och ännu en heldag väntar imorgon! Men konstigt nog så är jag fortfarande trött, men det kanske bara är ngt jag inbillar mig att jag kan, sova alltså.. Så det lär ju visa sig om jag intar hängmattan på scen för första gången imorgon ..

LILLY ALLEN - FUCK YOU

Så måste man ju ta lite breaks från pluggandet som jag så duktigt kommit igång med, vid halv elva kvällen innan provet, bra gjort maria! Jag är inte förvånad, det är typiskt mig att vara en sån där sista-minuten-tjej när det kmr till skolarbeten och annat .. Så nu är det väl bara att hålla tummarna för att det ska gå bättre denna gång!?

Jag såg den rätte för rosing för ett tag sen också, kan det bli mer patetiskt? Haha .. det är otroligt hur vissa drar till med drastiska åtgärder för att hitta kärleken, men att göra ett eget program av det och tro att man kan bli lycklig efter det och att det sen ska hålla! Kom igen! Och inte var det otippat att det var Linda Rosing som skulle vara offret. Men det dumma är ju att jag fastnat i det nu och det betyder ju att jag måste följa det såklart .. just för att hela grejen är så fjantig, men det är sånt som är kul! 




Och så får ni ta del av låten jag just nu lyssnar om och om igen på!  

DET ÄR MYCKET MUSIKAL NU

Jag är trööööööött! Det är det enda jag är nu förtiden. Efter en halv vecka av musikal hela dagarna och att efter det sen komma tillbaka direkt till skolan där alla andra är uppvilade efter lovet känns ju rätt skönt? nej. Visst kan det vara rätt slappt även under våra lektioner fastän vi är tvungna att sätta in dem som nu, på ett lov och en massa heldagar framöver för att vi behöver tiden otroligt mycket! Men ibland kan det gå timmar utan att man gjort något, och då kan man ha hunnit gäspa minst hundra ggr innan dagen är slut.
 
Det är helt sjukt vad knäppt det känns, innan varje replik har jag fått tagit ett djupt andetag innan jag gått fram o gjort mitt och ibland har det inte funkat som jag velat o har då fått göra om och om igen.. Jag har sån scenskräck :/ Det är så himla nervöst, jag som ska agera som en ledsen person också, som är sämst på det! Det hade varit lättare o vara glad, så det känns inge vidare .. Det som känns skönt är att alla i gruppen peppar en, men inte fan blir jag mindre rädd för det.

Idag hade vi en heldag och jag var hemma runt halv fem, trodde vi skulle gå till 9 men turligt nog fick vi sluta tidigare än väntat. Men imorgon däremot, då är det vanlig skoldag som gäller fastän vi då verkar sluta tidigt.. men det blir till att stanna i skolan då vi ska ses i teatern kl 5 och vara kvar hela natten lång, vi ska nämligen sova där! Låter jätteknäppt, men det kan bli mysigt :) och på torsdagen dagen efter så har vi musikal hela dagen.. igen.. 

:)

Nu ska jag äntligen få gå till sängs efter en hel del plugg inför omrpovet jag ska genomlida på onsdag. Imorgon är det heldag med musikalen återigen, men det är skönare att ha det nu mitt i veckan när det egentligen är skola .. bättre än på lovet! älskade lov! Snart är det slut på den fria tiden då man kan bestämma lite själv, hemskt. Men iallafall .. Vi går sent imorrn, på schemat står det 21.00 :/ och efter det är det bara att ta sig hem och fortsätta plugga! Det var ett jävla hets alltså. Godnatt :)

TRIST

Jag vad ska man säga, mer än att erkänna ens egna brister och medge att man gjort fel? Men om inte det godtas eller ses som ngt bra så finns det ju inte så mkt mer att tillägga, då får det vara!

SÖNDAG

Och så var man precis hemma igen efter en heldag i skolan, och vilken jävla dag det blev! Som jag nämnde tidigare så var det mg som gällde igår. Jag och becca kom inte hem förrän strax innan 8 från skolan, så väl hemma åt vi lite mat och strax därefter kom linn för att göra oss sällskap. Timmarna gick otroligt fort och vi var plötsligt påväg till tåget, största delen av tiden gick åt till att fixa iordning oss o kolla lite melodifestival, så vi han med andra ord inte dricka speciellt mkt. Men väl på plats gick det utför, och både ledsna och glada miner visades upp. Det slutade med en taxi hem strax efter 3. Det tog ngn timma innan vi somnade eftersom ingen av oss var särsklit nykter, inte bra gjort med tanke på att vi skulle upp till skolan ett par timmar senare bara..

Jag vaknade med en tickande bomb till huvud, fyfasiken va dåligt jag mådde. Jag han tänka både en och två gånger att jag aldrig mer skulle dricka! Men det var bara att ta sig en brustabletter o snällt gå till skolan där musikalen väntade. Jag mådde så jäkla dåligt ett tag och trodde inte jag skulle klara av dagen helt utan problem .. men efter lite mat i magen, vilket aldrig brukar funka annars, så var jag på benen igen. Vi lyxade till det lite idag också, då dem inte kom in i matsalen så vi fick sponsring på lilla valentina :)

Nu orkar jag inte göra någonting, är helt slut! Och inte ser jag fram emot ngn skola imorrn direkt, rätt så osugen på det faktiskt.

RSS 2.0