Onsdag

Nu ska jag åka hem från sollentuna. Hem och fixa med pengar innan jag drar vidare mot täby och forex. Dags att börja växla in lite cash nu :) På fredag åker vi, wie wie wie. Sen ska jag hem igen för att bara ta det lilla lugna. Det väntas bio senare ikväll med therese och camilla. Men nu måste jag åka om jag ska f¨å ngt gjort idag innan det är kväll igen. Puss

Borta bra men hemma bäst

Igår vid 6 tog vi båten över till fastlandet igen. Rätt skönt att komma hem trots att det alltid är lika mysigt i skärgården. Bilder därifrån kommer upp när jag haft orken att föra över dem till datorn.

Fick skjuts hem till min älskade pojke direkt från båten och har varit här sen dess. Imorse ställde vi klockan för att saker och ting skulle bli gjorda. Solen sken och vi var snabba med att ta vara på den efter det att vi besökt sollentuna centrum för en klippning åt herrn. Vi åkte och hämtade upp oskar och styrde sen bilen mot david och hans pool. Grabbarna grus badade medans jag snällt satt vid sidan om och kollade på. Hade inga badkläder men det gjorde mig inte ngt. Nu har vi varit hemma ett par timmar och niclas har hunnit åka på träning. Hemma igen runt 10. Jag själv ska väl ta mig en snabbdusch och ta mig uppför trappan, till tvn och hans föräldrar :) Imorgon ska det solas igen då det tydligen ska bli närmare 30 grader. Ska man skratta eller gråta? :D

i väntan på båten hem.


i skärgården

Hejsvejs. Vi kom ut till skärgården för ett par timmar sen nu. Det är underbart väder här, dock börjar dessa förbaskade mygg komma fram, inte ok! Men annars har vi hunnit ta moppn iväg till det såkallade centrumet. Tagit oss förbi en massa klippor och suttit och hängt på en brygga vid vattnet. Med andra ord har vi det rätt så bra här. Nu sitter vi och väntar in maten. Det blir grillat. Imorgon ska vi upp med tuppen om vi ska hinna sola ett par timmar. Får se om det blir något dopp i vattnet, ha. Sen blir det midsommarfirande. Hoppas ni har det lika mysigt som vi :) Hej på er.


i väntan på maten












uuuuunderbara sol

Imorse väcktes jag först av niclas som skulle iväg på jobb. Så efter en hel del pussar och kramar så lyckades jag turligt nog somna om i några timmar till. Det blir ju ett par dagar ifrån varandra nu. Åkte hem rätt tidigt och har hunnit ligga ute ett par timmar på förmiddagen och bara njutit av solen och dess värme. Det känns att solen tagit då jag blivit frusen trots värmen. Känner lite försiktigt i ansiktet och upptäcker att jag bränt mig en aning, är man konstig om man gillar det? ;) Imorgon åker jag ut till skärgården tills på söndag. Det kan inte bli så mycket bättre. Där ska brännan förbättras och midsommar ska firas. Kanske blir det ett första dopp i svenskt vatten också? Inte omöjligt då vi bor strax intill klarblått vatten :) När jag väl är hemkommen igen är det bara 5 dagar kvar innan jag och min kära pojke åker till turkiet. Det är lycka.

Men nu ska jag strax åka hem till pappa där resten av crewet ska befinna sig inatt. Men innan det ska jag äta fiskbullar med hummersååååås. Puss på er gott folk! 

Slappardag

Igår kväll kollades det sex and the city 2 i kista. Hade inga höga förväntningar då den fått riktigt dålig kritik och många som sett den har även dem sagt att den var sådär. Men om ni frågar mig så tyckte jag bra om filmen. Var hemma närmare 1 igen och strax efter det la jag mig i sängen. Fastnade för ett program och lyckades inte somna förrän halv 4. När klockan ringde imorse var jag trött. Jag och emelie styrde bilen mot ungdomsmottagningen där jag hade tid kl 11. Hämtade ut lite nya piller och sen vidare hem igen. Väl hemma fixade vi oss i oss lite mat och jag somnade i soffan strax därefter. Sen dess har det varit lugnt här hemma. Vi sitter nu och kollar lite tv vilket vi lär göra fram tillsdess att maten är serverad. Min kära nickepicke dyker upp lite senare också, gosigos :) Det blir en kort vecka här hemma i stockholm. Följer med till utö över midsommar. Håller emelie lite sällskap. Det ska bli skönt att få komma bort från den tråkiga vardagen för en stund. Sola, bada och cruisa med moppen (; där kan man allt känna sig liten igen! Jag gillaré.

Tråk

Jag blir galen på det här förbaskade internet. Det är inte första gången det händer att det bara slutar fungera när det själv känner för det. Aaaah! Jag blir tokiiiig. Men nu har jag lyckats få igång det och trot eller ej, internet har låtit mig vara inne i snart 10 min, yey. Hela dagen idag har jag haft sällskap av världens bästa killar. Systersonen och pojkvännen har funnits vid min sida. Vi har busat, kollat VM och sovit lite till och från. Jag är så sämst, jag har blivit så fruntansvärt trött på senare dagar. Sover fanimej ALLTID. Nej, måste fan rycka upp mig och börja leva lite? Inatt har jag inget sällskap att ty mig till. Det är alltid ensamt, speciellt nu när man umgåtts så mycket på senaste. Men imorgon blir det till att åka hem till niclas för lite födelsedagsmys. Min prins fyller nämligen hela 19 år. Han blir en stor pojke ;) Nu är det inte många dagar kvar till turkiet. Längtar.  

Snabb vistelse i stinsen

Sålänge man inte har någonting att göra så älskar jag regnet. Trots att det inte alls borde vara något regn nu utan bara en massa sol och härliga sommarkvällar, så tycker jag att det låter så himla mysigt :) Det smattrade så fint på fönstret inatt. Blev dock rädd då det blixtrade till både en och två ggr här borta i lindholmen. Men tur som jag har låg min prins bara någon cm bort :) Vaknade till liv i imorse och såg att det inte skulle bli någon större värme idag heller. Niclas åkte iväg rätt tidigt då han skulle spela match i västerås och jag tog mig mot stinsen med becca och fiona där vi strosade runt i någon timma och satte oss ner ett tag för att äta. Det blev inte en så långvarig vistelse då det råkade vara så att båda tjejerna vid min sida var rätt så bakfulla (; riktigt skönt att jag har lyckats hålla mig i skinnet ett bra tag nu. Ha. Hem i spöregnet igen och nu har jag inga andra planer för dagen. Ska vänta in min kärlek som kommer tillbaka efter besöket i västerås. Ha en fin kväll.



Det senaste i bilder.
































Skjut mig!

Jag är trött, sjukligt jävla trött. Var ute igår, satt på en uteservering på söder med fina personer. Myste och hade det helbra fram till på slutet när allt vände. Kom inte i säng förrän närmare halv 5 efter mycket om och men. Vaknade till liv närmare 2 och tog mig upp för att förflytta mig så kort som till soffan bara. Jag orkar ingenting idag. Imorgon väntar jobb.


.

Ledsen. Irriterad och Arg.


Jag vill också ta studenten igen :')

På lördag är det precis ett år sen jag tog studenten. Åh, jag blir så nostalgisk. Jag vill göra om allt igen, spola tillbaka tiden och gå igenom dagen en gång till. Alla finfina vänner och den sprudlande känslan i kroppen. Pirret i magen och med tårar av både lycka och sorg. Absolut en av de bästa dagarna i mitt liv trots att det var över alldeles för snabbt. Skulle fan kunna kapa vänsterarmen för att få gå tillbaka till skolan igen. Det är verkligen tomt utan allt det där bra runtomkring en. Man var trygg där på något vis. Hur mycket man än suckade och stönade åt den där förbaskade skolan så var den lite lite bra ändå. Imorgon ska jag på 2 utspring och 2 mottagningar. Först väntas niclas springa ut vid 12 från rudbecksskolan i sollentuna. Så där ska jag stå med hans föräldrar för att ta emot honom. Det ska bli så kul att se alla lyckliga studenter. Är väldigt glad för mitt hjärtas skull :) Sen bär det vidare av mot vallentuna vid 3, för att kolla syrrans utspring. Åh! Alla skruttar som man lärt känna där under åren. Jag kommer bli lycklig av att se dem. Efter systers utspring så blir det till att återigen ta bilen till sollentuna, och niclas mottagning för en stund. Sen hemåt igen lagom till att johanna åkt flaket klart. Mycket åkande, men det är det helt klart värt. Ta mig tillbaka.  




Man fick slåss om platserna i fönstret.
Här fick vi för en kort stund se folkmassan som stod och väntade spänt på att få se oss springa ut :) underbart!


Första juni.

Nuså, nu är det änligen sommar! Maj måndad har nämligen alltid setts som vår för mig trots att det varit varmt och riktigt mysigt vissa dagar. Så det är med glädje jag nu kan säga till mig själv, att det faktiskt är sommar och ingenting annat :) Och det var ju bara ett plus i kanten att första sommardagen har bjudit på sol och skönt väder. Hoppas det håller i sig nu resten av veckan också så man kan få sig lite färg på den annars så vita kroppen, och för alla glada studenters skull såklart :D 

Idag har jag traskat omkring inne i stan igen. Denna gång för att hämta ut skorna som jag för några veckor sen beställde hem till stockholm från skåne. Turligt nog passade dem och befinner sig just nu i min garderob. Mycket bra. Men då jag inte tog mig tid att äta något innan jag for iväg tidigare idag skriker min mage just nu efter mat. Vi brukar äta rätt tidigt i den här familjen men bara för att jag är i behov av mat NU, så är den inte ens påbörjad. Ska nog fördriva tiden men att skicka ut några CVn sålänge. Ciao!

RSS 2.0