Skönt när man får saker gjorda

Jobbat, promenerat, duschat, tvättat och diskat. Nu väntar jag bara på att lasangen som min fina kärlek har lagat ska bli klar och sen är det fan dags för lite kväll. :) puss&hej!


När det känns i kroppen

Och så sant som det var sagt så gjorde solen min dag. Jobbet rullade på i vanlig ordning. Jag slutade tidigt och tig mig hemåt för att damma av mina träningskläder och tig mig sen ut på en promenad. Det var inte sådär jättevarmt men nu såhär i efterhand känns det mkt bra. Imorgon är tanken att jag ska lyckas med denna känsla igen. Jag la mig framför tvn och gjorde strax därefter mig en portion gulaschsoppa. Nu väntar duschen och sen vidare till kyrkbyn för att kolla pojkvännens sista korpenfight. Egentligen vill jag bara sova. Jag är alldeles för trött. Med vad gör man inte?


Natti natti

Efter allt annat än en lugn helg med två helvilda barn så är jag nu mer tacksam än någonsin över min säng. Så det är med en fylld vattenflaska och en nässpray vid min sida som jag nu är redo för att sova. Jag kommer vara trött imorgon. Kan inte jobbet bara öppna sig själv? Det vore så mkt skönare då. Nej istället måste man upp innan tuppen. Typiskt! Jag kommer vara trött imorgon, så jag håller min ena tumme i hopp om att det blir sol, för bara det lilla gör hela min kropp glad :)


Fredagsmys

Klockan är fortfarande bara barnet och här sitter jag och kan knappt hålla mina ögon öppna. Haft en mysig kväll med mina tre absoluta favoriter här i livet. Vindruvor, godis, chips och popcorn... så ja jag är minst sagt ganska så mätt. Båda gullungarna sover och pojkvännen sitter i vanlig ordning framför datorn och spelar. Men för att orka en hel dag imorgon också så funderar jag på att krypa till sängs nu. Kalla mig tråkig, men är man trött så är man. Det här med att sova har faktiskt blivit lite av min grej, vilket många i min närhet redan vet ;) Så nu ska jag hoppa ner i sängen och göra det jag är bäst på. Natti natti!


:)

Just nu har jag rast på jobbet, ser mig omkring och har svårt att tro på att snön faktiskt är så gott som borta. Blir man inte glad då är man sjuk :) Slutar tre idag också, ännu gladare tjej! Efter jobbet ska jag hämta mosters Sötnosar. Jag och Andreas ska få sovsällskap inatt. Äntligen börjar livet kännas lite lättare. Åh vad jag tkr om våren :D


RSS 2.0