utgång

Hej alla söta :)

Dagen började med att kloclan ringde 9.45 då det var dags att börja ta sig till jobbet. Skulle ha jobbat 9 timmar, fram till 20.00, men fick gå tidigare. Ikväll blir det utgång med bästaste tjejerna :) men innan dess ska vi förkröka, äta smått&gott tillsammans och bara umgås. Fullt ös medvetslös gott golk! 

Hörs imorgon, då jag troligtvis inte är lika pigg och glad^^

.

Det blir myskväll i en varm famn :)

kul

Att kliva upp tidigt på morgonen.. gå till skolan, hem igen, strax därefter vidare till jobbet och raka vägen i säng för att vänta in en ny dag. Yes!?


jag har blivit beroende


Klicka er in på länken

En länk både du och jag tjänar på :) Brukar inte intressera mig för sånt här, men varför inte testa. Lite presentkort gratis hemskickat i brevlådan skulle inte sitta helt fel. Eller vad säger ni? Lust att hjälpa till lite? (: Det enda ni behöver göra är att bli söta medlemmar.

Här under finner du länken;
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=3884
 

.

Orka alla kommentarer, där folk gör reklam för något eller vill att man ska vara med på en tävling eller svara på någon dum fråga. Om du inte har något vettigt att säga så skriv ingenting alls, tack.

återigen den där söndagen

Jaha, då var den första riktiga helgen efter sommaren snart slut och inte har det varit en händelserik helg inte. I fredags gjorde jag ju som sagt ingenting, låg hemma och kollade film hela kvällen vilket faktiskt var skönt. Igår jobbade jag från 11 till 17 och sen tog jag och sandra oss till berga för att kolla film med ett par goa killar (: Idag är det söndag, den första söndagen på riktigt länge då man får lite ångest i tankarna över att man måste börja gå upp tidigt o ta sig till skolan varje jäkla dag framöver.. det är just dessa dagar jag aldrig har något för mig om det inte vore så att jobb stog på schemat, men inte idag. Vaknade runt ett och har sen dess bara gått runt i sovkläder och halvsovit :P Hoppas på lite mysig söndagsmiddag och några bra tvprogram man kan lägga sig framför, under filten.

Puss & kram på er!

Kid rock - all summer long


tillbaka till verkligheten

Första helgen efter det att skolan börjat igen, wohoho :) Så vad händer? Absolut ingenting. Jobb imorgon för min del och jag har därför bestämt mig för att bara tillbringa kvällen hemma framför en mysig film o lite chips kanske :D haha.

Skolan har konstigt nog hittills varit helt okej, men vi har ju iförsig inte hunnit komma igång med så mycket ännu så det kan ju alltid vara därför det känns rätt så kul ändå^^ Det var mysigt att få träffa alla igen :) Men det roligaste var/är ju ändå att se alla 92or befinna sig i skolan, att vissa kan se så osäkra o söta ut. Vi alla har nog haft den där nervösa och bortkomna känslan dem går igenom nu dem första dagarna i den "vuxna skolan", men jag måste ju säga att det ser ut att vara en väldigt speciell årskull de där :P

Åh vad jag tänker tillbaka på då jag själv skulle börja ettan för första gången, gud så läskigt jag tyckte att det skulle bli.. och det vare också! Men vi kom snabbt in i det och minnen som aldrig glöms bort fick jag uppleva just det året. Vill tillbaka dit, allt var så mycket lättare och roligare då. <3 Nu däremot, är vi inne på sista året och det börjar nu sakta men säkert ta slut.. en dag närmare studenten.. vad händer sen? :/  Kommer vi alla splittras? Blä för dessa tankar. Nu ska här istället njutas fullt ut resten av året :D


Det är vårat år i år :)

Det var som jag hade trott

Jag ringde och hoppades på ett annat mottagande än vad jag fick. Det var som om jag ringde och störde i hans såkallade "nya liv", det var iallafall dem orden han kastade ur sig. Hur kan man vara så kall mot någon? Nu är han tydligen tvungen att fråga henne om det är okej att han träffar mig, och det känns så jäkla konstigt och sjukt :/ Det var ju trots allt inte alls längesen det var vi fastän han nu tycker det för att han lyckats avsluta allt det här och mår toppen.. (kul för dig, verkligen!) Jag kan inte påstå att jag mår dåligt hela tiden, för det gör jag inte. Jag älskar honom inte, och det är något jag verkligen tackar för! Utan, det är mer på sättet allt tog slut och tanken på att han faktiskt hittat någon annan som han nu bryr sig mer om än vad han någonsin brytt sig om mig.. iallafall så som det känns nu.. Visst han kan inte rå för att han träffat någon men så som han har behandlat mig på senaste, bara det får mig att gråta. 

Det var så mycket prat på honom när vi gick skilda vägar, att vi skulle kunna bli jättebra vänner, att vi skulle kunna umgås med varandra ändå och att allt skulle bli hur bra som helst. Vad hände med allt det? Nej nu låter det istället tvärtom.. att vi aldrig mer kommer kunna umgås normalt. Hallå? Här ringer jag och är ledsen.. ville bara höra lite fina ord från dig, träffas och bara prata.. jag ringde inte för att få dig tillbaka! Vi ska ses ikväll, önska mig lycka till för det lär behövas. - Jag var tvungen att få det ur mig.. att lätta på hjärtat

det är känslosamt

Jag vaknade precis. Skulle egentligen ha jobbat nu, vilket jag önskar att jag också gjorde så jag slapp tänka efter på allt jag inte längre vill tänka på. Jag ska iväg för att jobba vid fem istället, så dessa 5 timmar framöver kommer jag dra täcket över huvudet hur soligt och varmt det än är för tillfället.. Skolan börjar imorgon och det är så typiskt att jag ska börja känna såhär nu.. Jag är orolig över att just det jag har varit så rädd över ska ha hänt. Jag vill kunna le åt det och säga va kul för dig, men samtidigt vill jag bara härifrån.. långt långt bort där inga bekymmer väntar.



Egoistisk är vad jag är nu, men det enda jag vill är att må bra och då gör jag på mitt sätt för att få det att funka. Kanske att jag ska höra av mig, kanske vill jag prata.. gråta ut en aning och bara vara..?

Ska jag våga?

Jag slog numret till frisören, men kände att jag lika fort ville lägga på.. Jag har tänkt länge på att klippa lugg nu och att jag skulle göra det lagom till skolan. Men vågar jag tror ni? Nej jag är så feg när det gäller att göra en förändring med mitt hår, men kanske är det för att jag i stortsett alltid sett likadan ut så länge jag kan minnas.. okej, om man bortser från den där fåniga mittbenan som inte klädde mig det minsta^^ Men eftersom jag då alltid sett likadan ut så är det nu dags för en liten förändring.. snart så (:



Ashley Olsen i söt lugg.


18 år vännen.


ångest

Med bara tre dagar kvar på ledigheten är det nästan med gråten i halsen man tar ett farväl av det sista riktiga sommarlovet :/ hör bara hur det låter? Känns ju sådär alltså.. Det ska bli skönt att varje dag vara omringad av personer man tycker om, men frågan är hur länge jag orkar innan jag är less igen.

Förnärvarande sitter jag och äter ostbågar och lyssnar på mysmusik :) imorgon blir det en lugn dag, men här ska det hinnas med att förhoppningsvis gå på bio, kanske shoppa och umgås något med flicksen innan dess att skolans tråkiga vardag är på plats för att göra livet surt igen ;)

rädsla

Fan vad det ska låta överallt och att det ska vara så mörkt :/
Det var länge sen jag kände mig såhär ensam och rädd.

en slapp dag

Idag kan man beskriva mig med ett enda ord, och det är.. trött! gud så seg jag är vill jag lova. Och riktigt sugen på skräpmat, kebab o pommes :) tänkte om en stund tillsammans med therese kanske ta mig till vallentuna c för att hyra någon mysig film och köpa med mig den efterlängtade maten. Idag känner jag att det är en riktig mysdag, när vädret ändå inte är det bästa passar jag på när det känns okej att ligga inne framför tvn.

Kvällen/natten igår var rätt lugn och helt okej. Det var lite trist att det tog slut så fort men det är alltid lika mysigt att träffa dessa människor som gör en på bra humör :)

Din varma famn :)

jag kysste en tjej och jag gillade det


timme efter timme

Har nu legat i min ensamhet och kollat färdigt på filmen offside. Enligt mina åsikter är den sisådär, men om man har lite sjuk humor och gillar dålig fotboll så.. why not? ;) Harinte äns tänkt tanken på att äta frukost heller då jag känner att min mage kurrar för fulla muggar. Va elak jag är, kanske dags att trycka i mig ngt :)

Men innan dess så ska jag städa mitt rum som för tillfället ser ut som ett bombnedslag, sen tänkte jag ta mig en dusch och vänta på att therese ska dyka upp :) Vi blir ett par stycken här hemma ikväll, det vill säga alla flickor förhoppningsvis och nåra goa killar. Frågan är om vi inte ska förflytta oss till min kära mors hem istället då det är bra mycket mysigare där , och lite kvällsbad skulle väl sitta fint :) Men nu väntar dammsugaren!^^

puss&kram, på er alla.

en ny start

Det börjar kännas bättre, eller med andra ord.. mycket bättre :) Det var längesen jag kände såhär och det var länge sen jag kunde stå på mina egna ben och gå vidare med tanken på att det faktiskt löser sig. Jag klarar mig själv, konstigt nog så gör jag det. Jag är ingen vidare stark person och inte heller någon som föredrar att vara ensam.. därför känns det extra skönt att jag inte har bråttom någonstans och att jag helt enkelt är stark nog att ta dagarna som dem kmr. På senaste har jag inte varit mig själv, utan det känns mer nu i efterhand som att jag verkligen behövde tvinga fram det där leéndet på läpparna. Men nu idag, ler jag av lycka :)

När jag tillsammans med tjejerna åkte iväg till Zakynthos i Grekland slog tanken mig; vad håller jag på med? varför har jag kämpat så? var det värt det? vad händer nu? är jag återigen efter allt.. ensam? Men nej jag är inte alls ensam, jag har ju mina vänner fastän dem inte alltid finns i närheten så finns dem ju där nånstans. Det känns egoistiskt och dumt o påstå att jag är värd bättre.. Jag tänker inte så. Nu vill jag bara gå vidare och göra nästa steg till något bättre även om jag nu hade det bra, men om det hade varit bra nog hade jag i dagsläget inte befunnit mig i denna sits. Så nu var det dags, en helt ny början :) Jag är säker på att dem dagar då man bara vill krypa till sängs o dra täcket över huvudet för att inte visa någon att man fäller tår efter tår kommer att dyka upp då & då.. men för tillfället njuter jag bara av den känslan jag känner nu. 


sen en tid tillbaka

en bra beskrivning på en del tankar och känslor jag har - http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c ..

!

maybe baaaby.

hejsvejs

Nu sitter man här igen :) lite småtrött efter att ha varit i täby c, på rusta, willy's och jysk hela dagen med pappsen och hans flickvän, haha.. igen.. befinner mig alltid i täbban nu förtiden! Men vad gör det, när pappa langar cashen? ;) Jag införskaffade mig en ny eyeliner, för dum som jag var hade jag sönder den ännu inte använda eyelinern igår.. en ny mascara fick även plats i påsen och en vit långärmad tröja. Från rusta köpte jag en inpackning för håret (haha lite b affär, men det finns faktiskt bra märken där ;D) och sen betalade pappa även ett nytt täcke, hihi.  

Ikväll ska jag ha en mysig hemma-kväll bara, köpte mig lite kex och brieost från willy's :D så jag ska strax sätta mig framför tvn. Igår var det däremot inte lika lugnt då jag jobbade först och åkte i stort sett direkt till tegel.. Det var hur mycket folk som helst, knappt att det gick att komma fram alltså. Roligare kunde det ha varit men det var väl helt okej ändå (: lite trist att det var något skumt liveband som spelade, det förstörde stämningen lite :/ aja.. imorgon blir det nog inte heller så lugnt då jag, therese och sandra tänkte bege oss in till stan där, 080808 festen är i fullgång :)

Vi hörs senare så tillsdess, ha en mysig kväll :)

jag vill ha det så

 

en av våra mysiga dagar på zakynthos :)

oväder

Regn&rusk, vad är detta? Idag tog jag mig tillsammans med therese och hennes pojkvän niclas till fyrishovbadet i uppsala för att bada lite :) det var längesen man badade inomhus så det var mysigt, speciellt med lite bubbelbad då & då :D Nu däremot ser kvällen ganska mörk ut.. det började precis åska vilket är det västa jag vet när man ligger själv o kollar på tv. Egentligen borde jag stänga av datorn och tvn nu, men orka? vad ska man göra då helt ensam? Jag som verkligen är sämst på att sysselsätta mig själv :P Ska fixa mig något att äta nu, och stänga av datorn.. värre åska än den jag hörde precis har jag aldrig varit med om :/ så det är väl bättre att ta det säkra före det osäkra. Hörs kanske senare. <3  


RSS 2.0