-

Ja, jag faller faller faller, som höghus vid jordbävningar, som träd i blåsväder. 


AND THE TEARS COME STREAMING DOWN YOUR FACE




TILLBAKA I SKÄRGÅRDEN

Befinner mig nu på utö och blir kvar här tills på söndag. Det är alltid hur mysigt som helst och det känns skönt att inte ha några förbindelser till annat. Men trots en mysig helg framför mig så är det ju klart jag saknar hjärtat som väntar på mig hemma :)

Jag och emelie skulle ta oss en powernap runt tolv tidigare idag just för att vi gick upp så tidigt imorse, redan runt sex och det är långt ifrån min grej så jag var helt slut. Det blev dessvärre ingen kort sovstund då vi vaknade halv sex igen, aj aj då kände vi. Det lär bli en lååång natt. Så vi får väl se vad som hittas på, men det har vi som tur var blivit lite utav experter på när vi befinner oss här ute :D Nu ska vi alldeles strax grilla (: pusshej!


JAG ÄLSKAR DIG THERESE



Du klarar detta, <3

FASTNAT FÖR DENNA GODING



NYKTER KVÄLL PÅ TEGEL

Va märkligt hur planerna kan ändras lika fort som man bestämt sig för något annat. Det blev nämligen tegel för mig ändå igår. Trots att jag var hur seg som helst och inte alls på humör stog jag ut för mina kära vännersskull ända fram till 2 tiden. Jag var nykter, och alla som känner mig vet att jag inte dansar nykter :P så ja, ingen lyckad kväll. Men med lite trevligt sällskap på donken efteråt gjorde min kväll (;

JOBB

Idag när solen äntligen sken lite på oss här i kalla ikea land så valde jag att åka bil runt runt hela dan fram tills nu. Bra jobbat marre. Om jag hade vetat att det skulle bli fint så hade jag allt skjutit upp jobbsökandet en dag till (; Men nu känner jag mig lite sådär småvuxen och stolt över mig själv trots att det inte krävdes så stora insatster. Men jag skrev in mig på arbetsförmedlingen tidigt imorse och blev sen skjutsad runt till en massa olika förskolor i närheten fö att lämna in mitt cv och visa lite intresse. Allt gick som på räls :) men ännu har jag några kvar att lämna in till, men nu är oddsen för lite cash bra mycket större än förr ialf. Som en liten bonus fick jag även med mig lite fina underkläder hem på mammas beskostnad från täby då det blev en snabbvisit där innan hemfärd. Kompis det går bra nu..


Ikväll var tanken att jag skulle möta upp några tjejer för att umgås lite men efter en del tänkande bestämde dem sig för att ta sina partyglada nyllen till tegel, rich bitch! Tyvärr kan då den fattigaste inte haka på, som i det här fallet är jag. Så nu väntar jag bara på att maten ska serveras på bordet och sen på att beccabus ska höra av sig, en till som också i dagsläget är rätt fattig^^ & imorgon väntas skärgården återigen för lite avkoppling på utö till på söndag! Hej så länge.

FLYTTA HEMIFRÅN?

jupp jupp, så sant som det är sagt. Nu har jag och becca bestämt oss för att flytta ihop :D Vi är nu på jakt efter en fin liten hyresrätt till oss, och det kommer bli så bra så :) Men nu råkar det ju vara så att ingen av oss har ett jobb vilket inte bådar så gott om man ska ha råd att flytta hemifrån. Men det får ta den tid som krävs då detta verkligen är ngt vi vill, så med andra ord har det fått oss att vilja ta tag i våra liv nu. Redan imorrn blir det jobbsök för bådas del. Wish us luck!


i drömmarna..

VART TOG SOMMAREN VÄGEN?

Att man skulle känna sig mer deprimerad och trött så fort det visar sig vara sämre väder är verkligen något som stämmer hos mig. Det har inte varit min dag för fem öre idag och jag har inte heller känt för att sysselsätta mig på något vis alls. Men det är väl inte alltid meningen att man ska ha det bra heller. Jag vill ha fint väder, jag vill ut och göra grejer, dra ihop ett gäng glada människor och bara vara för en stund. Inte fan har vi gått och blivit gamla nu på äldre dar bara för att skolan inte längre finns där att luta sig mot, eller? Tur är väl det att jag har Niclas som snart kommer och förgyller min kväll (:


RÖDLÖGA


NÄR MAN INTE HAR NÅGOT VETTIGT ATT SKRIVA OM

KÄRLEK OCH SEX

1. Är du singel nu? knepig fråga
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? om det känns bra
4. När hade du sex senast? i lördags
5. Har du kört oskyddat nån gång? ja
6. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? nej
7. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? ett flertal gånger
8. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? nej
9. Har du haft sex på fyllan? yes
10. Har du sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? ja, ung & dum
11. Har du sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja
12. Har du sparat något från ett gammalt förhållande? ja
13. Har du somnat gråtande pga kärleken? många gånger :/
14. Har du varit otrogen? mjo, men aldrig mer
15. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst?  ca 2 ½ år
16. Har du någonsin varit kär? ja

KOMPISAR

17. Har du någon bästa vän?
ja
18. Är du ofta med dina vänner? jag försöker
19. Vad brukar ni hitta på? vi är alltid lite spontana av oss ;)
20. Kan du vara dig själv med dina kompisar? till 100 %
21. Har du hatat din bästa vän? haha ja det har väl hänt
22. Litar du på din bästa vän? ja
23. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? ja
24. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
25. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? haha, att vi är tjejer säger en hel del
26. Har du ljugit för någon kompis någon gång? ja, inget jag är stolt över
27. Har någon kompis ljugit för dig någon gång? mm..
28. Ljuger du för dina vänner ofta? men gud, nej
29. Vilken kompis var du senast med? becca :)
30. Har du många kompisar i din klass? ingen återvändo till skolan för min del längre
31. Vilka/Vem är du mest med i din klass? det var; therese camilla sandra rarra och jossan

SISTA SOM

32. Du fick en puss av?
niclas
33. Sov med dig i samma säng? niclas
34. Du delade ett riktigt skratt med? becca
35. Du höll i handen? niclas
36. Du gick på stan med? becca
37. Delade en pizza med dig? delar aldrig^^
38. Du ringde? therese
39. Skickade ett sms till dig? therese
40. Du kramade? sara
41. Du skrev med på msn? therese
42. Du åkte bil med? hp sara vickan becca och therese
43. Gav dig en komplimang? niclas
44. Du kollade på film med? niclas becca och pontus
45. Du åt med på resturang? pizzerian med niclas becca och pontus
46. Betalade något åt dig? beccabus

PARADISE HOTEL

Hola!

Tidigare idag vaknade jag upp som en jävligt trött zoombie efter att ha fått mig max 3 timmars sömn inatt. Men det var det värt, då han varit mycket saknad :) det sjuka var ju att när jag och becca var påväg i bilen för att hämta upp snyggingarna trodde jag att en olycka hade skett för att det var köer och blåljus överallt. Så efter en hel del inbromsningar blir det tvärstopp i tunneln. Det kändes som att vi var mitt uppe i en film, när alla gick ut ur bilarna för att antingen filma eller fota. Alla tutade helvilt och undrade vad fan det var som pågick eftersom dem stoppade upp hela trafiken. Det obehagliga var att det nästan bara var killar i vår ålder, kändes som att man var påväg från en festival eller nåt. Låste fort som fan gjorde vi trots den tjocka röken som uppkom då dem burnade bakom oss, idioter. Men så efter mycket om och men kom vi hem igen, till ett par riktigt trötta tjejer i soffan vilket jag kan förstå (: söta var dem,

Ikväll har jag umgåtts med becca och carro. Inte har vi hunnit med att göra någonting speciellt då becca mådde riktigt uselt där ett tag pga sin astma. Men det var mysigt, tog en liten pratstund på pizzerian någon timma. Sen var meningen att vi skulle träffa killarna. Men så blev inte fallet. Istället slutade det med att jag snällt satt bredvid turturduvorna och kollade på film ett tag. En besvikelse där. Bestämde mig för att åka hem i skaplig tid för att göra iordning lite nudlar och nu är jag precis färdig med det. Hade tänkt kolla några danska paradise hotel avsnitt. Helt besatt. Inte för att man fattar så mycket av vad dem säger, men danskarna verkar göra bra mycket roligare saker och det är mer action än vad den svenska paradisön kan komma med. Klockan börjar bli morgon, dags att sätta på ...



MYSKVÄLL

Sitter just nu och tittar på tyra bank show som idag handlar om skönhetstävlingar för småflickor. Det är helt sjukt hur mycket skit vissa föräldrar trycker i sina barn.. vad är de för en mening att styla sitt barn något så otroligt att dem inte längre ser ut att vara naturliga nånstans. Smink löshår och fejktänder, frågan är ju om dem inte älskar sitt barn precis som hon/han är? aja, sjukt är det iallafall.

Vi ska strax bege oss hem till mamma. Becca har precis duschat och nu är det min tur. Runt halv sju kommer ett gäng tjejer hem till mig för att bada och ha det lite mysigt. Det var länge sen vi samlades för att ta igen det som hänt.. så med andra ord kommer vi nog ha en hel del att prata om, om jag känner oss rätt :) Senare ikväll ska jag och becca också bege oss ut med bilen för att hämta pojkarna som kmr hem från spanien inatt. Dem har varit saknade :)


HOME SWEET HOME

Nu är jag hemma igen efter nästan en vecka ute på utö vilket har varit en mysig sådan. Det är skönt att få komma hemifrån ibland och koppla bort alla onödiga tankar för att sen komma hem och vara fit for fight ;) Nu sitter jag och väntar på resten av familje-crewet innan middagen är redo för att serveras på bordet, och senare ikväll ska jag hem till Camilla som jag förvrigt inte träffat på ett tag nu som nämligen bjuder på kräftskiva :) Jag äter dock helst inte kräftor, bara ngn enstaka gång men jag känner inte för att göra det ikväll så jag ska väl mest dit för att checka läget och hälsa på alla.

imorgon kommer älskade becca hem också :D åh så jag längtar! var ju över till henne förra helgen, men det är alltid lika mysigt att ha henne hemma. Känns tryggare så :P och kort därefter kommer en till mycket saknad person hem, eller jag kanske ska säga, saknade.  - Ciao bella!

RSS 2.0