Min helg.

Shululu :) Kom hem från stan för någon timma sen där jag befunnit mig en stund på dagen. Syftet med trippen dit var att jag skulle hitta mig ett par skor på en affär som hade rea på allt då dem skulle stänga igen. Men hittade jag något? nej, det var utplockat överallt. Jag kom inte hem med mycket. En tunn strandtunika denna gång.

Men annars har helgen varit en mysig sådan. I fredagskväll drog jag och niclas ihop några för lite kubb vid rösjön. Trots att det mörknade fort hade vi det trevligt. Vi blev lite nostalgiska på slutet och körde en omgång burken. Ha :) Sen skjutsade vi hem folket och åkte vidare hem till honom. Jag somnade ganska snabbt medans niclas låg uppe och kollade hockey. I lördags var det snack om utgång från två olika håll. Det var svårt att bestämma sig så jag valde att inte kröka alls. Kollade fotbollsmatch på dagen och åkte senare på kvällen till kista med niclas och becca för att kolla bio. Men med vår usla planering visade det sig att filmen vi ville se redan hade börjat, så vi hyrde oss en film istället. Det blev skräckisen paranormal activity. Jag och becca höll på att kissa ner oss. Den va riktigt obehaglig. I söndags när vi vaknade upp var vi båda trötta. Niclas drog på samling och jag städade hans rum, (jag vet att jag är bäst!) Sen åkte jag tillsammans med hans föräldrar för att kolla på matchen. Hem sen igen, käkade pizza och åkte vidare till lindholmen. Det var min weekend. Nästa helg springer småskitarna ut. Ååååh, ta mig tillbaka!!!

Update

Nej, det blev ingen tripp till becca. Slå mig en pling imorgon gumman. Niclas kom hem från matchen strax innan 10 och han vara hemma i max en halvtimma innan det blev dags för mig att köra honom till pendeln som skulle ta honom till stan, till ego. Väl hemma hos honom igen umgicks jag med hans föräldrar i någon timma. Blev bjuden på vin och bullar, grym kombination ;) Runt elva var det dags för dem att hoppa i säng så jag drog mig ner på undervåningen där niclas har sitt rum. Skönt att slippa störa. Sen dess har jag hunnit kolla lite på SATC. Är det någon serie jag skulle kunna kolla på om och om igen är det just på dessa 4 underbara tjejer. Har även hunnit duscha och funderar nu på att hoppa i säng och sätta på något bra på tv. Inte så värst trött för tillfället men förhoppningsvis har jag hunnit somna innan en alkholpåverkad kille kommer instaplandes :) Hoppas förövrigt på bra väder imorgon!!! Godnatt på er.


I min ensamhet

Gokväller! Sitter för tillfället i sollentuna, utan någon man vid min sida. Han är på match och ska senare ut på krogen. Men det stör inte mig då jag har en massa plugg som bör göras i min ensamhet. Har pluggat lite och tänkte fortsätta med det lite senare. Tog mig en välbehövlig paus bara :) Idag har jag annars varit på en arbetsintervju som var rätt så konstig faktiskt. Det var på en förskola. Men då jag inte hade fått någon bra information angående intervjun slutade det med att jag tyckte det var väldigt underligt att ta in 4 stycken på en och samma gång som ska vara med under hela dagen. Lite mycket kanske? Aja, hoppet är väl inte det största men jag har ialf försökt än en gång. Inom en snar framtid hoppas jag ha lite koll på vad som händer i mitt liv framöver. Efter den såkallade intervjun åkte jag hem till niclas, vi åt lite och tog det lugnt. Ska bänka mig framför tvn en liten stund. Kanske blir en liten sväng förbi becca. Jag vet ingen annan som har sån otur i kärlek som henne. Skrutten <3

Så var det slut shoppat för den här månaden...











+ En inte alltför billig studentpresent. Men det är han värd.
Vågar inte kolla på kontot, så illa är det nu igen.


Godnatt

Mötet gick bra. Lika tråkigt och onödigt som vanligt. Jag drog in lite tidigare än planerat för att hinna äta och strosa runt lite utan att behöva stressa. Då får jag syn på tove, hon den där tove från idol som alla små pojkar var som galna i. Öööh? Vilken sliten brud. Såg ut som att glans dagarna var förbi där måste jag säga. Eftersom skoaffären som jag skulle hämtat skorna ifrån var stängd så hade jag inte så mycket mer att göra i la staden. Åkte hem direkt efter mötet och har precis fått i mig lite soppa. Ska nu hoppa in i duschen och krypa ner i sängen för att somna till något halvbra program. Hörs imorgon :)
 


En dansk sommarplåga. Jag gillaré.


Jag tar tillbaka det där med solningen

Jag frös. Det var ju för tusan nästintill storm ute. Tråkigt. Så istället ska jag nu kika runt på lite olika presentalternativ på internet. Kanske efter något fint och somrigt åt mig också? ;) Ringde nyss skoaffären för att dubbelkolla att skorna verkligen kommit in som de ska, men utan något svar. Jag går in och kikar på öppettiderna och få då se att de har stängt idag. Åh så typiskt. Det blir med andra ord kanske shopping inne i stan imorgon då, allt för att underlätta.

:)

Godmorgon :) Har nyligen blivit hemskjutsad av en söt kille vid namn niclas. Han skulle iväg till skolarn den filuren. Jag var så trött för ett tag sen att jag funderade på att sova ett tag till. Men nej, jag får lite ont i magen av tanken då det är så fint väder. Så här ska inget dåligt samvete få träda fram. Ska därför strax ut på altan och sola :)) Det är ju ett otroligt väder tillskillnad mot igår då det blixtrade och dundrade något fruktansvärt. Jag var själv hemma så blev rätt skräckslagen. Drog därför ut alla sladdar i en jädra fart men tydligen måste jag ha varit försen med tvn då boxern vägrade att slå på när vi senare hade satt in alla sladdar. Så jahapp, no tv hos pappsen nuför tiden alltså. Jävla pissväder! Men nu är jag hos mammsen igen så turligt nog påverkas jag inte så mkt av det. Imorgon kommer studiebidraget + lönen också så jag är väldigt glad just idag :D Senare idag ska jag in till stan för att hämta ut ett par skor som ligger och väntar på mig (lycklig!!) och så är det dags för det sista kursmötet innan sommarlovet. En kurs kvar nu, på 50 p. 2 veckor. och imorgon måste det inhandlas en studentpresent till pojkvännen, det börjar ju närma sig nu. Det kommer bli ett himlans flängande överallt den 4e juni då vi har studentmottagning här hemma för lillesyster också. Sommar sommar sommar. 




Hotel City.

I säkert 2 timmar har jag nu försökt sitta och designa samt skrapa ihop pengar till detta, egentligen jättetråkiga spel, bara för att göra det. Ni hör ju hur det låter? Det är så tråkigt att man blir fast. Haha :) Jag hittade spelet på facebook för ngn dag sen och tänkte att det kanske kunde vara en liten rolig sysselsättning. Tji fick jag. För vem blev också fast? Jo, niclas. Trot eller ej, men den mannen är mer besatt än vad jag är. Så woho, nu var inte jag lika poppis längre^^ Men just idag sitter vi på skilda håll och det visar sitt tydliga tecken då jag fått besöka mitt hotell mer än vanligt. Ha. Men nej nu måste jag försöka slita mig härifrån så att jag kommer i säng nångång. Upp tidigt imorrn för att ta mig kommunalt till mörby. Lagom kul. Efter mötet kommer niclas söt som han är och hämtar upp mig. Natti natti :)



Här har vi konstverket. Hotellet alla suktar efter ;)


Jag blir fan knäsvag...


Sommarvärme! <3

Hallå där! Vilket jädrans väder det har varit idag! Helt fantastiskt. Nu får vi alla sommarälskare hoppas på att det håller i sig :) Klockan ringde vid halv tio imorse. Inte för min skull, det var för niclas. Men jag följde snällt med upp och åt frukost för att sen förflytta mig ut lite då och då för att sola samtidigt som jag ibland kikade in hos niclas som satt i köket och pluggade. vid halv 2 lämnade han mig och jag han då bara ta mig ut en kortis igen innan det blev till att åka till mörby c och onoff med mammsen. De ringde nämligen från ett jobb idag från just mörby c, så vi tog tillfället i akt och svängde förbi för att kolla läget där. Ska på möte imorrn och hoppas då på det bästa. Det är egentligen ett skiiitjobb om ni frågar mig, men jag orkar fan inte bry mig längre. Skulle nästan kunna gör vad som helst för pengar just nu känns det som. Så vi får väl se hur det blir framöver efter morgondagens möte. Men jag kommer förhoppningsvis kunna fortsätta som vikarie hos de söta barnen på olika förskolor också. Bra bra :)

Söndag

Filmen i fredags var bra, mycket bättre än förväntat måste jag säga. Hade som sagt inte så stora förhoppningar på den då miley curys inte är någon av mina större favoriter. Men jorå, berörd blev man och hela salongen hade blöta kinder efteråt. Med andra ord en film att rekomendera :) Efter filmen tog jag pendeln till norrviken för att möta upp världens bästa pojkvän som jag hade saknat en hel del under hans englandsresa i veckan. Har varit kvar hos honom sen dess och ska nu alldeles strax hoppa in i duschen innan jag och hans kära far ska åka och kolla på hans match i spånga. Han själv åkte härifrån för en timma sen. Jag har märkligt nog bara lyckats se en enda match som han själv spelat så det ska bli kul att få se honom rulla lite boll idag. Matchen är väl slut runt 7, och då blir det bara hem igen för att ta det lugnt. Ledig imorgon, så någon söndagsångest har jag inte :)

Fredagsmys

Förövrigt har jag nu beställt hem ett par riktiga sommarskor, eller ja snarare beställt hem ett par skor till stockholm, från skåne. Väntan är olidlig när det har lagts in en massa röda dagar också. Typiskt. Jag som annars aldrig handlar hem ett par skor jag riktigt gillar är mycket nöjd. Nu väntar jag annars bara på att maten ska sättas igång att lagas. Det blir grillat med pommes. Solen verkar titta fram nu också så kanske att det blir en middag ute. Sen är det jag som drar mig in mot la staden för att möta upp sara och hp för biomys. Sen kommer jag äntligen, efter 4 nätter på egen hand, få mig sovsällskap inatt :D Kan ju inte bli så mycket bättre. Så jag hoppas ni precis som jag, får er en bra fredagskväll :)



Pinsam tjej!

Hade nyligen ingenting att göra och tröck då upp bella&tyra show och kollade på det senaste avsnittet när kissie var gäst. Allt jag kan säga är, piiiinsamt! Hon gör ju bara bort sig, att hon inte förstår det. Nej usch, något kissie fan är jag banemej inte. Hela hon är ju ett skämt.

En lugn torsdag

Godmiddag :) Idag har jag inte haft en enda syssla att göra. Jag bestämde mig därför för att stanna hemma hela dagen. Så för det mesta har jag legat och kollat tv och bara tagit det lugnt. Lagade lite lunch för ett tag sen och ska strax göra det sista arbetet i kursen jag håller på med nu. Ska bli skönt att bli klar innan helgen då man vill vara ledig som mest. Nyligen blev jag tillfrågad om jag ville med på bio imorgonkväll och se the last song, och självklart är jag på då jag velat se filmen ett bra tag nu. Har hört att den ska vara riktigt bra trots att jag själv inte är det största fanet av miley curys (har bara dåliga bilder av henne som hannah montana) Även filmen remember me står högt upp på listan, men den får vänta. Svar ja, jag är lite svag för romantiska drömmar filmer :P Det var inte heller igår jag träffade dessa söta tjejer så det ska bli mycket mysigt. Min kärlek kommer hem från england imorgon också, så förhoppningsvis tar jag mig till honom efter filmen för att ta igen alla mysdagar vi missat nu i veckan :D Puss på er. 


För det är vår dag idag, och jag saknar dig.


51 dagar kvar till det turkiska paradiset


och som jag längtar!


Håll hårt i era nära och kära

Idag började dagen med urnsättningen av min älskade mormor. Det var sorgligt, men otroligt fint. Den närmaste släkten var samlad och allt kändes väldigt fridfullt. Prästen var densamma som på begravningen och hon hade inte kunnat vara bättre. Nu är det bara en sten som fattas. Världens finaste sten ska det vara, det är du värd. Strax efter kyrkogårdsbesöket tog jag mig hem till becca där balkongmys väntade. Där satt vi och stekte i över 2 timmar. Härligt med sol! Var hemma igen närmare sju och har sen dess inte haft så mycket för mig. Tänker på hur orättvist livet kan vara ibland. Att få sitt liv raserat av en hemsk olycka eller av en för tidig död. Det är helt ofattbart. Jag får tårar i ögonen av bara tanken. Jag sänder alla mina tankar och håller tummarna för att denna person kommer att orka fortsätta leva.


Mormors fina viloplats.
En plats jag kommer att vända mig till många ggr.



En solig dag på rödlöga förra sommaren.


Såhär ser det ut hos mig just nu;


En skål med massa favoriter och så lite multijuice på det. Jag var bara tvungen, det var ett bra tag sen jag smaskade på godis. Men nu ska jag strax stoppa undan sötsakerna och hoppa i sängs. Godnatt på er :)


Underbara sångerska, Melissa horn - Vår sista dans.


Sol = lycka!

Trots att jag somnade väldigt tidigt igårkväll, redan vid 9, så  var jag hyffsat trött imorse. Ett klart och tydligt tecken på att det inte spelar någon roll när jag går och lägger mig för jag är ändå alltid precis lika trött varje morgon. Imorse snoozade jag alldeles för länge också vilket jag upptäckte exakt 5 minuter innan det att jag skulle sitta i bilen och åka mot jobbet om jag skulle ha någon chans att komma i tid. Utan att tänka mig för kastade jag mig upp och drog på mig kläderna i farten och 2 min senare satt jag i bilen. Men gissa om jag blev en aning piggare när jag möttes av solskenet utanför dörren. Jag hade då på känn att dagen skulle bli bra trots den zombien jag var. Det blev den också. Vilken sommarvärme det blev tillslut! Vi var ute i stort sett hela dagen och jackan åkte av både en och två ggr. Skönt att inte vara barn i det läget då man måste behålla jackan och mössan på. Höhö. Men jag hade det bra där jag satt i solen. Alla blir verkligen så mycket gladare när solen tittar fram och man får själv helt plötsligt en annan syn på livet :) Slutade halv 4 och åkte då hem för sätta mig ute på altanen en liten stund. Tröttnade dock rätt fort. Satte mig då här framför burken och pluggade istället. Tog mig en tripp till macken också och handlade lite plockgodis.

 Jag är nu ledig resten av veckan också, vad jag vet just nu. Det kan vara så att det dyker upp något men det visar sig. Jag är ialf nöjd med dagen och imorgon ska jag få träffa beccabus också. Mycket bra. Men innandess väntar en jobbig sak. Mormor, jag saknar och älskar dig något fruktansvärt :'/ <3



Vart fan är värmen?

Det är en ju en bra jävla fråga alltså...?! Nu är jag trött på det här regnet och rusket, speciellt när man jobbar på en förskola där barnen vill gå ut vare sig det snöar, haglar, regnar eller stormar ute. Jag som är en mycket frusen människa gillar inte alltid det. Idag stod jag knappt ut. Började 07.30 och precis när jag klev innanför dörren kom barnen springandes ut i hallen. Jahapp, här han man inte ens klä av sig innan man ska ut i kylan. KUL! Hade ju för tusan knappt hunnit återhämta mig från det att jag sekunden innan låg nerbäddad i värmen med världens gosigaste kille. Som förvrigt idag åkte till england och blir borta till helgen. Saknar idioten redan nu :P Jag själv har inte så stora planer för veckan. Jobbar imorgon och dagen därpå är det dags för det sista farvälet av min underbara älskade mormor. Urnan ska sättas. Usch, jag har ont i magen redan nu. Det pratades om att jag skulle träffa becca efter kyrkomötet på onsdagen, vilket jag nog skulle behöva. Orkar inte sitta hemma och deppa ihop en sån dag. Nu ska jag gosa ner mig under filten då jag håller på att frysa ihjäl. Men jag ska inte somna, jag får inte somna. Vill kunna somna tidigt för att återigen gå upp med tuppen imorgonbitti. Love life.   


Batterierna är slut

Jag är en trååååkig människa just nu, så därmed har jag ingenting kul att skriva om heller som ni kanske förstår. Den här veckan har jag varit allt annat än pigg. Med tidiga jobbtider och rätt så sena dagar skulle jag nästan kunna somna här och nu. Jag har haft en verklighetsvecka för första gången, typ. Nu ska jag gå och lägga mig och njuta av de få timmar som medvetslös. Jag vill inte upp på mornarna, jag vill iinte. Äh, jag vänjer mig väl och hoppas då på att bli en aning roligare kanske? Men i helgen ska jag ialf sova uuut, det är ju en sak som är säker :) Sen så flyger min kära niclas bort från sverige och mig igen på måndag, så honom ska jag pussa&krama lite extra mycket på såklart. Godnattis allesammans!



Jobb

Idag är jag trött. Alarmet sattes igång redan 05.45 imorse och det högg då till i mitt sköra hjärta vill jag lova er. Det råkar ju vara så att jag inte alls är en van arbetande kvinna, iallafall inte den tiden på dygnet. Jag har haft ganska sköna tider innan vilket kanske har gjort mig en aning bortskämd. Men imorse skulle jag vara på förskolan redan kl 7. Det tog emot lite då jag hade en sötsak intill mig som skulle få ligga kvar ett par timmar till. Så jag pussade honom ett par gånger innan jag begav mig mot det som skulle bli min dag. Snoriga små skitungar. Uppfatta mig inte fel, dem små liven är himelskt söta men jag gillar inte riktigt när det går alla möjliga sorters sjukdomar som sprider sig som herpes. Just nu går det nämligen det på den förskolan jag ska jobba på denna vecka. Så, jag håller tummarna. Men bortsett från det gick dagen ändå rätt snabbt. Att vara ute i solen och leka gör en verkligen glad enda i själen :)

Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag. Kom hem för lite drygt en timma sen och har sen dess hunnit med att käka, typ. Tanken var nu att jag skulle dra fram lite plugg som bör göras men det har jag konstaterat att jag är för trött för. Det får bli imorgon :) Istället ska jag nog rensa ut lite kläder ur garderoben och sen ta mig en sväng förbi macken för att köpa lite glass innan jag slår mig ner framför tvn.

Ett telefonsamtal gjorde mig nyligen...

...irriterad och nedstämd.
Jag gav upp och tog på mig att felet är mitt och att jag ska gott göra det när jag kan,
men då förväntade jag mig också lite förståelse av dig vilket jag kände att jag fick 0 av.


RSS 2.0