Bläääää

Gaaah! Jag blir så jäkla trött på mig själv. Jag bestämde mig för att försöka lägga mig tidigt idag, men även om jag är cp trött så kan jag inte sova. Jag fattar inte???! Har haft väldiga problem med sömnen de senaste dagarna. Okej att klockan inte har hunnit bli sådär jättemkt ännu. Men jag vet precis hur det kommer bli. Jag kommer att kolla på klockan en sista gång runt 4, halv 5 och så är jag sjukligt trött imorrn vilket kmr resultera i att jag ligger kvar i sängen hela dagen. Det spelar ingen roll om jag stänger av datorn, släcker ner och stänger av tvn för att blunda så hårt jag bara kan. Jag kommer ändå på mig själv tillslut med att ligga och stirra upp i taket och med huvudet fullt av tankar som gör att jag får ont. ont. ont. ont. Fan! Jag kan inte sova själv. Jag vill inte sova själv.

- Ta mig till kärleken.


Shopping

Det blev lite nytt till garderoben idag igen. Rätt nöjd. Vi båda kände sen att vi skulle avsluta dagen med en solning, och så fick det bli också. Becca tog sig sen till bussen och jag tåget. Är nu hemma igen och har precis ätit. Nu ligger jag och kollar fångarna på fortet och tänker alldeles för mycket. Samtidigt som jag har nära till gråten så har jag lika nära till skratt. Det är en riktig bergochdalbana jag tar mig igenom just nu...

Ge mig din värme

Kom hem för en timma sen. Trött och frusen. Funderade en kortis på om jag skulle krypa ner under täcket ett tag till, men nej. Jag blir bara så seg för resten av dagen då. Så nu ska jag försöka sysselsätta mig med annat tillsdess att det är dags att slå en pling till sömntutan ett par mil bort. Det blir en sväng till täby c idag med beccabus. Men nu ska jag läsa en bok. Ja, ni hörde rätt :D

Dagen efter...

Dagen har ägnats åt plugg och toabesök 3 ggr i kvarten. Japp, så bra mår jag efter gårdagens bravader som bara rent ut sagt var sjuka från min sida. Kände inte igen mig för fem öre. Fy skäms. Usch. Men nu mår jag bättre vilket jag alltid lyckas göra vid just den här tiden vid varje bakfylla och idag kan jag inte hålla mig undan från mat, magen skriker av hunger så här ska det strax ätas pizza :)) Förhoppningsvis får jag ner hela och sen ska jag dö i min säng framför tvn en stund innan jag åker till sollentuna.

-

Kvällen började bra, men slutade dessvärre mindre bra......

But i do know that i love you. And i know that if you love me too. What a wonderful world this would be.


Lördag

Tjenixen. Har nyligen vaknat. Klockan ringde tidgare imorse redan vid 10.30 då det var meningen att jag och therese skulle åka och göra naglar i sollentuna. Men då varken hon eller jag hade ngn bil så hoppade vi det så förhoppningsvis blir det så att vi gör det imorgon istället, om vi nu inte känner oss alltför bakis vill säga. Jag var snabb att ställa om klockan igen så jag fick ett par timmars extra sömn :) Annars var kvällen igår en mysig sådan. Slingade mitt hår, tog en tripp till både donken, såstaholm slott och sen vidare mot sollentuna för att därefter snurra runt ett tag i mörby. Ha. Var hemma igen strax efter ett och då dök jag raka vägen i säng. Dock tog det ett par timmar innan jag somnade vilket förklarar min trötthet idag.

Ska strax ta mig till centrum för att sola och hinna med systemet innan de stänger. Sen bär det av hem igen för en liten powernap kanske, för att sen åka in till stan och käka med tjejerna innan vi börjar korka upp inför kvällen som komma skall. Det blir en utgång i stan :) Jag hoppas ni får en lika bra dag som mig.

Kram på er.
 

Cola går alltid ner

Jag känner ingen hunger längre. Två glas cola är det enda som hamnat i magen på 2 dagar, och då light dessutom. Det är märkligt hur allt kan vända då jag vanligtvis är en matglad tjej som gillar allt sött man kan komma på :P Så kanske är detta något positivt för stunden även om det inte är av någon bra orsak som det har blivit såhär. Men men, vi får la se hur det utvecklar sig. Kanske är jag megahungrig imorgon?

Annars så blev jag nyligen bjuden på någon slags dejt. Haha, det var ett tag sen man sysslade med sånt. Det var en fin tanke, men då jag hade behövt åka till ett landställe och sen sova där också så tackade jag snällt nej. Men kanske att man hade behövt komma bort för att tänka på lite annat? Det var ju trots allt en fest som skulle hållas. Men aja, en annan gång kanske. Nu ska jag istället strax hoppa in i duschen och sen ska jag möta upp två snyggingar. Det blir en helkväll, men jag är säkerligen tillbaka inatt eftersom min sömn inte är den bästa just nu. Puss puss :)  


hunken henrik lundqvist dejtar jag mer än gärna :)


I hope to find light in the tunnel at the end with a little help from my friend


Godmorgon

Halvvaken och sliten ligger jag nu och kollar på något himlans skitprogram på tvn. Jag har varken ork eller lust till att göra något idag. Gråten är alltid nära. Jag blir hemma bara. Imorgon väntas utgång med ett gäng gölliga flickor, så förhoppningsvis mår jag bättre. Kanske att jag skulle orka ta mig till centrum för att sola lite? Jag är ju blekare än någonsin. Jo, men det ska jag göra nu. Ha en bra dag alla ni :)

Du fattas mig...


ta mig ur denna mardröm.

Nu är jag hemma i sängen efter en mycket smärtsam dag. Jag och niclas gick skilda vägar tidigare idag. Vi är nu inte längre tillsammans. Finns ingenting att säga om saken mer än att jag är otroligt ledsen och är inget annat än det just nu. Jag trodde inte att det skulle hända nu, jag ville inte att det skulle hända nu, men mest av allt så ville jag aldrig att det skulle hända. Jag vill inget hellre än att ha han hos mig nu. Det är tungt. En del av mig saknas.  

Annars har min kära becca tagit hand om mig idag. Jag älskar dig! Sen var jag en kortis med therese och sandrew, fina tjejer <3 Men nu orkar jag ingenting. Jag vill bara bort! Ska kolla dagens paradise avsnitt och sen sova ihop om att vakna upp ur denna usla dröm. Natti

att få sitt hjärta krossat...

ge mig dig tillbaka.

skjut mig

Jag orkar inte skriva något om kvällen igår just nu. Är hur trött som helst och ligger nerbäddad i sängen och kollar the city. Ska nog sova lite innan maten. Är öm i kroppens alla delar och inte alls på något vidare humör. Har hunnit spendera någon timma i stinsen tidigare idag och är därför nu några hundralappar fattigare. Lagom kul. Men ikväll blir jag hemma, det är ju en sak som är säker iallafal...

den som påstår att pengar inte gör en lycklig är inte frisk nog.

Så sant som det är sagt. Slog precis in min kod till min internetbank på min älskade svarta dosa. Väl därinne blev mina ögon en aning större och hakan satte sig lite längre ner. Jag hade pengar! Wihoooo :D Inte superduper mycket, men jag hade pengar! Hade fått skattepengar tillbaka och hälften av mitt studiebidrag hade kikat in på kontot. Gissa om jag blev glad :D Resten kommer på onsdag och då ska jag handla kläder. Sha la la la laaaa. Det kunde inte kommit lägligare då jag ska käka med två finfina tjejer ikväll för att sen göra dem sällskap ut på la krogen i stan :) Kan inte komma på sist jag var ute i stan?! Men tro't eller ej så är jag ingen krogmänniska. Jag gillar att ha det mysigt, ta ett glas vin och umgås. Spendera tid med vännerna på annat sätt. Men jag tankar inte nej till en riktigt bra hemmafest. Det har däremot alltid varit min grej ;) Men ikväll tror jag det blir riktigt kul. Man får aldrig tråkigt med dessa två nötter! Hoppas ni får en lika bra lördagskväll som jag. Kram och puss på er alla :)


Tråk

Det är nästa skrämmande hur länge jag kan sova nuför tiden. Okej att jag alltid varit morgontrött, men nu börjar det bli lite överdrivet kanske. Kan det ha något att göra med att jag inte har något liv om dagarna? Med andra ord, inge jobb, bara kompisar i min närhet som jobbar och inga ärenden jag måste springa?! Mjo.. visst kan det kan nog ligga ngt i det. Men jag klagar inte för tillfället. För nu ska jag lägga mig under täcket i värmen och kolla lite tv trots att jag vaknade för inte så länge sen. Egentligen har jag ett megasug efter att få shoppa. Så pengar, någon? 7 dagar till. Sen bliiire allt shoppiiiing :) Om en timma kommer min favorit hem från jobbet igen och om jag har tur så vill han kramas lite... pussi pussi

shakira - waka waka

Jag är nu i sollentuna hos min fina nickepicke. Han själv värmer upp inför match och jag sitter och små kollar på room raiders. Så jäääääkla tråkigt program, så fråga mig inte varför jag ens tar mig tid att kolla. Väntar på att jag och niclas kära föräldrar ska åka och kolla hans match, som idag råkar vara mot mitt älskade vallentuna (; Sen ska vi hem och kolla paradiiiise :D :D Men tillsdess sätter jag på mig hörlurarna och njuter lite av waka waka. Cha chaa!


Kräftskiva

Kräftskivan igårkväll blev lyckad. Det var länge sen vi tjejer sprang omkring som små fjantar och hade jäkligt kul tillsammans :) Jag har inte så mkt mer att säga om kvällen då bilderna vi tog säger en hel del. Det blev inte så jättesent för min del, men det var rätt skönt att komma hem till sängen och sova då. Men tack alla fina för en bra kväll! Nu ska jag göra klart det sista på plugget. Sen blir det duschen och fönen innan jag styr bilen mot becca. Vi tänkte ta oss någonstans för att käka lite och snacka skit :) Senare ikväll ska jag pussa och krama på min bebis igen :D Puss&kram!


Fredag

Gokvällér på er! Igår hade jag och mitt hjärta 1 år tillsammans. Vi hade ingen ork att göra ngt på dagen utan bestämde oss istället ganska sent för att gå på restaurang inne i stan. Det blev slutligen en 3 rätters på cypern, riktigt gott! Det blev en lyckad kväll, och jag tackar gudarna för världens finaste pojke. Idag har vi tagit det lugnt. Mannen är på träning just nu och jag kollar lite smått på em i simning. Många finaler med svenskar nu, kul. Senare ikväll har vi inte heller några bestämda planer. Förhoppningsvis blir det en film som jag vill se :) Imorgon däremot, så ser planerna ut som så att jag ska hem till sandra som bjuder på kräftskiva. Så som jag längtat efter att få äta kräftor och så som jag ser fram emot att få träffa många kända ansikten igen. Hoppas på en bra kväll med härliga människor :))

jag behöver dig mer än någonsin nu.

Det är segt. Tiden går alldeles för långsamt när man är en ensam själ hemma. Jag ska strax möta upp emelie och johan som är påväg hit ut i börsen. Senare ikväll kommer niclas för att göra oss sällskap också. Tankarna snurrar i huvudet och rädslan finns ständigt där, rädslan av att du ska försvinna. Jag vill inte. Du får inte. Så snälla, stanna kvar hos mig.
   

i medgång och motgång.


-


Skärgården

Godmorgon :) imorse var jag uppe tidigt då jag skulle få skjuts hem av niclas i samma veva som han och en kompis till honom skulle iväg och spela golf. Igår tog vi det bara lilla lugna hemma framför en film. Jag älskar min pojkvän. Gästade tegel i onsdags tillsammans med becca och 3 skånepojkar som är uppe på besök. Mådde sådär dagen efter.

Senare idag bär det av ut till skärgården över helgen. Hemma igen söndag eller måndag. På tisdag är mitt sommarlov slut också. Så det blir till att åka in till stan på möte för att visa att jag lever och sen är det bara att sätta igång att göra arbete efter arbete igen. Jag är seg nu, så ska nog bara vila mig en stund framför tvn tills det är dags att börja packa iordning lite. Ha en bra dag! Puss.

Lycka


Dagens:

Humör: en tröttis
Längtan: ett riktigt jobb!!
Saknad:
lyckan
Låt: john mayer - heartbreak warfare
Beroende: Cola
Godaste: Knäckemacka
Frisyr: Utsläppt
Klädsel: Ett lätt nattlinne
Tanke: alldeles för många

klockan står på 05.42...

...och jag har ännu inte lyckats somna.
Helvete vad svårt allting ska vara just nu!

För er som inte vet så kan jag inte laga mat

Att detta är min middag säger väl en hel del (;

 


Första natten ensam på mycket länge

Guhud, så trött jag är.. men jag har haft det bra idag tillsammans med beccabus. Även igår ;) Vi vaknade upp här hemma på soffan och kände oss inte helt okej. Men vi styrde bilen mot centrum och fick i oss lite frukost. Hem igen och degade ner oss i soffan i stort sett hela dagen fram tills nu. Jag körde precis hem flickebarnet till far sin. Fick förfrågan om att gå ut och gå, men nej jag är inte på humör. Alldeles för trött också för den delen. Jag stannar hemma och kollar på ytterliggare ett avsnitt av paradise. Passar mig bättre just nu. Inga fler planer för kvällen så jag ska ta mig en dusch och krypa ner i soffan och bara vara. Dock har det gått och blivit på tok för mörkt här i huset så innan jag gör det skönt för mig ska jag tända alla lampor och skruva upp tvn lite. Det är så tomt och tyst annars, kusligt på ngt vis. Det är inte min grej att vara ensam.... och om allt går som det ska är det dags för oss stockholmare att visa vad vi går för. Ett par skåningar kan nämligen vara påväg hit redan imorgon. Kan bli kul.

Powerwalk

Nu har jag precis kollat in dagens paradise hotel avsnitt. Danmarks säsong i det här fallet. Ser fram emot svenska paradiset som förhoppningsvis kmr inom kort :D Therese slutar om en halvtimma och då är det tänkt att vi ska ta oss en promenad. Sen får vi se. Kanske bjuder henne på ett glas vin, så vi kan sitta ute och hinna med ännu mer skitsnack innan vi skiljs åt igen. Men fram tillsdess ska jag göra det jag är bäst på just nu, lägga mig under täcket och dö för en stund. Det kommer bli en jobbig natt, en väldigt jobbig sådan. Tom, ensam och sorgsen. Gah, kommer jag orka? Jag vill inte.

im walking... but im falling behind


Ni gör att jag orkar




Jag vill spola tillbaka tiden...

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart...

-

Nu är jag hemma för första gången på riktigt länge. Helt själv också dessutom. En hel vecka. Men
allt känns så konstigt, ja känner mig så himla svag och hjälplös. Hur ska det här gå? Jag, ensam? Jag har inte varit mig själv på flera dagar nu. Självklart har allt en förklaring till det också, men det är något jag väljer att inte skriva ut här. Det är ingenting man häver ur sig hur som helst. Mina närmsta vet om det, och om inte så lär de få reda på det. Men jag behöver få skriva av mig för att sen torka mina tårar igen. För bara några veckor sen var jag världens lyckligaste, men nu vet jag inte vad jag känner!? Jag är alldeles tom samtidigt som jag har så många frågor och tankar. Jag trodde aldrig det här... Trist att det är måndag. Hade behövt en riktig fyllekväll nu när det faktiskt är okej att dränka sina sorger. Fan! Det här är sjukt.

Nu ska jag hänga tvätt. Duktiga jag. Hejsvejs!

RSS 2.0