dålig uppdatering

Jag vet jag vet .. är inte alls bra på att skriva i bloggen under loven men det blir lätt så när man inte är hemma någonting. Jag har spenderat denna vecka tillsammans med min underbara D (som förövrigt fyller år imorrn :D) i vaxholm.

Har inte tid med något längre inlägg nu för ska hoppa i duschen och ta mig till vallentuna för att köpa något gott ja kan väcka födelsedagsbarnet med imorgon :) sen ska jag kolla lite match och käka pizza. Pusshej!

Hejsvejs!

Kvällen igår blev en lättroad sådan. Jag Camilla och Therese tog oss in till stan och fikade ett tag. Väl där lättade vi på våra hjärtan, pratade en massa strunt och skrattade en hel del :D Sen bar det av hem till Camilla. Det blev en lyckad kväll att se tillbaka på :)

Idag blir det middag med några tjejer hemma hos mig och sen kommer också lite annat folk, så det här ska nog bli en hel kväll det med ska ni se :)

Påskafton

Godmorgon och glad påsk på er allesammans! :) Idag ska det tas emot påskägg med gott godis och förhoppningsvis bjuds det på lite pengar också, men det återstår att se ;D

Kvällen igår bjöds på en massa prat och lite gott att mumsa på framför tvn med tjejerna. Det var mycket trevligt (: sånna kvällar behövs ibland. Det kan vara skönt att bara träffas och prata utan att det ska sluta med fest eller att man måste ta sig någonstans. Några killar i klassen kom även förbi en snabbis då dem senare skulle hem till en annan kille i klassen som tydligen hade "fest", men inte var vi bjudna ;) menmen, inte oss emot. Imorgon ska vi nämligen träffas ett gäng tjejer och käka middag tillsammans och ta hem lite folk hade vi tänkt :) så det blir nog lyckat och vi tar nog med säkerhet igen det vi missade :P

Så har vi ju Jossan som ska till egypten imorrn, ha det så tråkigt och jag hoppas du fryser ihjäl när du kommer hem sen ;) aja, jag skriver mer senare för nu ska jag på äggjakt^^ kram! 

och så var det lov

Igår kom det efterlängtade lovet, fastän det nu var lov nyss är det otoligt skönt att kunna sova ut på morgonen. Men dum som jag var, hade jag fortfarande min klocka ställd på 6.45 imorse och vaknade av att den tjöt men turligt nog kunde jag somna om ett par timmar :)

Nu har jag precis fått i mig lite fruktsallad med glass vilket jag kan äta hur mycket som helst av :P Kollat lite tv och bara haft det slappt. Senare ikväll ska det bli en träff med tjejerna (: så ska väl ringa och höra med pappsen min om det möjligtvis är fritt fram där hemma senare. Under den här lediga veckan har jag har annars inga speciella planer. Någon dag skulle jag vilja åka och köpa mig en klänning, känns som att lite sånt måste införskaffas. Men så snart som Ikväll blir det som sagt tjejerna och sen eftersom min pappa åker upp till fjällen en vecka från och med söndag står huset tomt där så något blir det väl att vi hittar på ;)

Tisdag

Nu har jag precis kommit hem från min kära mormor som hjälper till med de mesta, denna gång att lägga upp mina armar på min jacka som var något långa :) Familjen har tagit sig till åkersberga för att tillsammans med min äldre syster och hennes pojkvän gå på en visning av ett radhus, hon ska nämligen ha barn rätt snart, eller ja i juni (: så jag ska bli moster :D Så för tillfället sitter jag ensam här hemma och funderar på att kolla lite tv och ta mig en tupplur, men samtidigt vill jag vara uppe så jag kan somna gott inatt. Svårt det där :P

Gud så det snöar då! och mer ska komma. Visst är det fint och sådär, men det är ju trots allt påsk. Lite känsla vill man ju ha .. Snöälskare kan gott åka upp till fjällen, för nu vill vi att våren ska komma :)

image71

slut på helg

Ja, nu har det gått ett par dagar sen jag skrev här sist. Har inte riktigt tagit mig tid och skriva för har under hela helgen nämligen befunnit mig i vaxholm.

I fredags köpte vi tacos och hade det mysigt, blev en tidig kväll för min del. I lördags blev det först lite fotbollstittande på bällstaberg och sedan hem igen för att kolla på finalen av melodifestivalen där rätt vinnare enligt mig vann. Även om Charlotte Perelli ser ut som en afghanhund eller vad det nu heter så kan hon allt lyckas bra i europa (; Men bäst av alla var ju helt klart Björn Gustavsson, haha! :D såå skön och att han bara är 87:a visste jag inte. Imponerande :P och sådär lite småsöt också. Men dessvärre mådde jag verkligen skit senare under kvällen och det var inte mycket jag fick behålla kvar i magen av den tidigare måltiden. Inte det roligaste en lördagskväll. Som tur var hade jag ju min D där, fastän han nu är väldigt känslig för sånt där äckelpäckel så kändes det skönt :)


image69

Nu sitter mitt hjärta och kollar hockeyn medans jag själv sitter här och gör ingenting.
Ska gå och pussa och krama på honom nu, hej så länge (:

Torsdag

Och så var det snart helg igen, alltid lika skönt :D Ska med D till hans pappa i waxholm imorgon och på lördag ska jag vara med några tjejer i klassen, vilket ska bli kul för det var ett tag sen :)

Men först skolan imorgon då vi har prov på morgonen i rättskunskap. Har pluggat i timmar nu känns det som och ännu är jag inte helt säker på någonting. Att det ska finnas så många lagar? Det är helt sjukt :/ aja, det blir till och gissa sig fram rätt mycket :) Jag ska göra mitt bästa, måste fixa ett G iallafall.

Det perfekta leendet

image66

Jag får ingen tandställning, (inte för att jag vill ha en men skulle inte tackat nej om jag blev erbjuden en gratis.) Utan nu får jag bara en ynka ihopsättning av min glugg som jag haft komplex över i, få se nu? jo hela mitt liv. Det är väl tandläkarnas uppgift att göra kunden nöjd. Om jag ändå hade haft råd med ett sånt där hollywood smile. Ge mig! 

Onsdag

Idag har det inte hänt något speciellt direkt. Dagen började med en rätt så onödig turismlektion och sen gick jag på en snabb kontroll hos tandläkaren. Kom lagom tillbaka till 2 timmar matte :/ skiiitråkigt. Efter det kollade vi på musikalen som dem flesta redan hade sett en del av, men inte jag. På vissa lät det verkligen som att den skulle vara kass, konstigt för jag tyckte den var jätteroolig ju :D Lite skrämmande att jag ska vara med i den nästa år. Så mycket vill inte jag delta, min roll får bli att spela död eller stum har jag bestämt mig för. Haha ;P

Annars har jag bara sovit en del idag så vi får se hur det blir med sömnen ikväll men innan det blir det top model kl 9 på 3an.

fin

 

Väskan hittade jag på asos för bara 200 kr, billigt och bra.
Jag ska beställa den senare ikväll (:

Tisdag

Det blev en kort skoldag idag. Tog mig en skön sovmorgon fram till 10 och då satte vi igång att plugga lite rättskunskap som vi har prov i på fredag. Vi var snabbt färdiga och då gick vi tjejer på lunch. Pågrund av den sjukt äckliga mat som ibland serveras i skolan fick det bli sallad på våning ett. Och så fick jag lite pengar över som jag glatt kan lägga undan till resan och en annan del gick till en hockeymatch. Hur skulle min kära pojkvän klara sig utan mig egentligen? (; Det är pengar hit och pengar dit. Men allt för dig, nästan iallafall :P   

   

det gick fort

Det måste nog varit den kortaste arbetsintervjun någonsin, haha :) Det tog bara 8 minuter. Men det gick jättebra! Jag var inte så nervös när vi väl kom igång. Nu var det iallafall avklarat, puh! (:

Ska strax hem till pappa nu, lat som jag är orkar jag inte vakna upp här hos mamma när hon åkt till jobbet redan vid 7. Jag får därför ingen skjuts till tåget och det är långt :P då sover jag hellre hos pappsen, nära till tåget och bra. Fick med mig D också (: - pusshej.


 

Nervöst

Jag är nervös :P jättenervös. Ska på min första arbetsinterjuv om 45 minuter, och det är ju snart. Gaah :) Har aldrig haft ett riktigt jobb så nu jäklar ska det tjänas pengar. Nej men nu ska jag snart åka skriver lite senare.  


sötunge

Nu är kusinerna här på besök (: så dem springer runt och härjar och gör inget annat än o skrattar. Tänk vilken energi man hade som liten egentligen, nu orkar man ju ingenting :P Erik som är precis fyllda 1 år måste vara den sötaste ungen jag någonsin sett :D ja åh så söt han är! Med sina blonda lockar och världens finaste smileysar. Så ska min unge se ut (;


se sicken söt skitunge :)

Men nu ska jag lämna snyggingarna och bege mig till D. Vi ska äta pizza :)

Andra chansen

Nu har jag precis ätit lite pastasallad och väntar på att några bra reprisprogram ska börja så ja kan lägga mig framför tvn och vila ett tag.

Vi kollade på meldoifestivalen igår på andra chansen och jag tycker seriöst att låtarna där var bra mycket bättre än vissa som redan är finalister. Jag gillade Sibels låt med that is where i'll go, den var verkligen jättefin. Men bäst av allt var ju att Carola inte gick vidare :D


Kvällen

Ska strax åka till D, det var sagt att vi skulle äta kina men jag vet inte om jag får ihop pengar till det. Mamma ville bjuda men för tillfället är hon inte hemma och kommer inte hinna hem tillsdess att jag ska åka om en halvtimma. typiskt. Fick en hundring sålänge och det kommer man ju inte långt på. Kanske blir så att vi äter pizza istället och sen ska vi förhoppningsvis se andra chansen i melodifestivalen, eller det kanske är mer jag som vill se den bara :P För om jag inte är ute och cyklar nu så är det säkerligen någon speciell fotbollsmatch precis just då! Men nej! det vill inte jag se ;) 

soool

image57
Idag vaknade jag av solens starka strålar och en liten väckning av sötnosen :) Blev nästan lite förvånad över att det var så pass varmt som det var när jag gick utanför dörren imorse. Jag menar, det brukar ju alltid blåsa även om man nu tror det ska vara varmt eftersom solen skiner och himlen är blå.. Men idag var det inte någon dum blåst eller kalla minusgrader utan istället varmt och gosigt. Eller bara för att jag tittar ut nu har det kommit stora mörka moln som täcker himlen, dumma. Aja det var iallafall fint väder (;

Idag var det meningen att lite släkt och vänner skulle komma hit för mammas kille fyller år men jag vet inte hur det blir med det nu för mamma är sjuk. Annars har jag inga planer eller måste-göra-saker .. precis så som det ska vara när det är helg :) Hoppas att D kommer hit lite senare så vi kan kolla melodifestivalen och mysa. Men nu kanske jag ska ta mig en bit av den kakan som står nygjord i köket för jag är sötsugen :D 


Fredag

Det ska bli riktigt skönt med helg nu efter en vecka som i stort sett har varit tråkig varje dag. Men fort har det gått för snart är det ju påsklov också, tänkasig! (: Det var ju precis lov! Nästan så att det är lite läskigt hur tiden bara passerar.

Annars då? Det är jobbigt när saker och ting dyker upp som man inte alls kunnat föreställa sig och att det ska ljugas hit och dit, vad ska det vara bra för? Känner mig alldeles för snäll egentligen, men jag är ju så som person tyvärr. Önskar jag kunde vara lite starkare. Men att det ska vara okej nu? Hm .. För mig tar det alltid ett tag, det kan ta ett bra tag. Iförsig är det aldrig okej men just nu orkar jag inte lägga ner mer energi på det, eller ja jag önskar att jag inte hade orkat! Ibland känns det konstigt nog ganska ensamt.

- Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Onsdag

Jag har varit hur trött som helst idag och inte alls på det gladaste humöret, bortsett från sista lektionen då jag och Tessiressan måste varit lite övertrötta pågrund av all jobbig företagsekonomi som inte råkar vara vårat favoritämne (;

Många tankar höll mig uppe i princip hela natten .. klockan var väl kanske runt 3 när jag kollade på den en sista gång, han knappt somna innan ja skulle upp igen :/ Jag blir bara så arg och ledsen på allting för jag vet inte vad har jag gjort för att det ska bli såhär? Men någonting måste det ju vara tycker man ..

jag gillar färgerna

    
Det ger en känsla av sommar (:

Måndag

Så var skolan igång igen och jag var inte alls taggad på att gå upp med morgonklockan. Men efter att ha tvingat mig själv upp var dagen igång, den där tråkiga vardagen som bara går om och om igen utan någon förändring känns det som.. Sen bar det av till täby med Jossan för att lägga undan en jacka och köpa ett par tygskor som jag fick höra av flickorna att dem fanns även för mig (; för jag är ganska speciell^^ Men fanns dem? Nej, dem tog i princip slut första dagen sa hon i kassan och fanns jackan jag hade tänkt lägga undan? Nej, då finns den självklart inte kvar i min storlek :/ Det är rätt så typiskt att när man väl bestämt sig för att köpa något, då kommer man istället hem tomhänt ..  


.

Varför alla dessa lögner?

Äntligen

Nej, blä! Jag gillar inte alls dessa individuella val tema dagar, vill också vara ledig som många är. Det känns iallafall ovanligt tomt i skolan just dem här dagarna. Har haft levande verkstad och därmed fått göra drakar av papperstidningar, hahah! Rätt slappt men riktigt tråkigt! Nu återstår det bara en dag till och den är på torsdag då vi ska göra gipsansikten, kul? Sen dröjer det till nästa gång, men det får det mer än gärna göra.



Idag var jag med mamma i arninge för att kolla om skorna och jackan fanns där, och turligt nog kunde jag köpa både skor, jacka och lite annat smått och gott som mammsen snällt köpte till mig :) Inte nog med det. Jag hade nämligen ett missat samtal idag när jag kollade på mobilen. Det var ett konstigt nummer som jag inte alls kunde gissa mig till vem det var, så tänkte inte ringa upp. Men så kom jag på att det faktiskt skulle kunna vara ett jobb jag sökt till, vilket det också var! Mcdonalds i hägernäs ringde. Ååh vad glad jag blev :) P e n g a r ! ! - Något jag behöver mer än allt annat just nu!! interjuv på måndag, wish me luck :)

image54


slut

Jag har inte bloggat under den här veckan pågrund av att jag spenderat hela veckan hemma hos D och där får jag nämligen inte röra datorn :P skitunge. Men iallafall. Lovet är nu snart slut, och vad har jag gjort under ledigheten då? 

För det mesta har jag bara legat i sängen och kollat på de mest tråkiga programen som finns för att det varit vardag och då visas bara strunt. Konstigt nog har vi vaknat tidigare än vad vi brukar göra alla dagar så det var inte heller de roligaste. En dag orkade vi ta oss till Uppsala för att kolla på en träningsmatch då djurgården spelade trots det att hjärtat mitt hade 39 graders feber. Vi trodde inte att det skulle kosta oss så mycket att ta oss dit, men ack så fel vi hade. Det kostade nämligen runt 400 kr att komma dit och hem :/ typiskt. Vi är världsbäst på att göra oss av med pengar. Men nu har faktiskt D betalat rätt mycket (: tack! Jag är fattigare än vanligt nämligen. Sen har vi shoppat lite i täby, för mycket blev det inte. Frågan är hur jag ska ha råd med D:s födelsedagspresent? :/ han som ska vara så dyr också, jobbigt .. Det har varit många snurvel, hosta och feberdagar denna vecka så jag har inte så mycket att säga om lovet direkt. Jag hatar att det är måndag imorgon även om jag tycker att det känns lite skönt att få gå dit igen. Men att man känner så nu är ju inte ovanligt, efter 2-3 dagar så har man ju tröttnat .. igen ..
 

RSS 2.0