Bra jobbat Maria, Sex Dagar.. Starkt

När jag skulle ta ut pengar idag fick jag en klump i magen när jag skulle vända på minneslappen. Min rädsla över att ha spenderat all min lön på en massa skit, hade jag all rätt att känna då det var precis vad jag hade gjort. Jävla skit också. En skuldövertrassering på 80 spänn. Vafan!!? Jahapp.. de var den lönen med andra ord. En hel jäkla månad kvar tills jag får känna av att ha pengar på kontot igen.. åååååh. Jag är sämst!!!!! Det gör ju inte heller saken bättre av att alla kära vänner är så taggade på att dra ut hela tiden.. Hur tusan ska jag klara mig resten av månaden? Buhu :'(

Kryssning Ikväll!!!!


-

Idag blev jag besviken när jag kollade på tvtablån. Ingen big brother. Why? Jag som kände för att lägga mig i skaplig tid för att ligga och titta på den gamla underbara säsongen från 2003. Men istället fastnade jag här. Typiskt. Imorgon vid den här tiden däremot, då lär varken jag eller becca må speciellt bra^^ Det vankas kryssning.. WOHO! :)


ÄLSKADE SOMMAR... VILL VARA BRUN




TÄBY C

Godmorgon :) Nu har jag precis tagit mig en dusch och ska alldeles strax klä på mig för att gå mot tåget. Ska möta becca i täby c, om nu den tröttmössan hinner ta sig dit vill säga. Ha en bra dag. 

KESHA - TIK TOK

Kvällen började med att jag och therese tog oss hem till sandra där även camilla befann sig för att äta och göra oss iordning tillsammans. Sen bar det av till en liten klassåterträff där det värmdes upp inför en annan fest. Vi tjejer, som förövrigt inte träffats alla ihop på ett bra jävla tag tog oss till mackan som skulle ha en såkallad inflyttningsfest. Herre min gud, vilka grabbar.. och tjejer om jag får tycka till. Men ihop med mina kära tjejer så måste jag ju medge att jag trivs riktigt bra :) Fick mig skjuts ner till centrum av en snäll sandra, men insåg ganska snabbt där att det inte skulle gå att ta sig hem till äckel lindholmen, som jag har lust att flytta ifrån redan imorgon. Då man ställde om klockorna inatt så trodde jag dumt nog att jag skulle hinna med tåget för att klockan inte hade hunnit bli så mkt. Men ack så fel man hade. Inte fan brydde dem sig om att klockan hade vridits tillbaka en timma. Nejnej. Istället fick jag ta mina sista pengar som jag fick av pappsen för att klara mig i helgen till en taxi. En rädd maria tog sig alltså hem på egen hand i taxi, förstår ni? Jag som ALDRIG skulle ta taxi själv annars. Men inte fan kunde jag sitta där i närmare två timmar för att vänta på den senaste bussen av dem alla som valt att gå till just, lindholmen. Frös som en tok gjorde jag också. Så nu ska jag bara krypa till sängs och dra duntäcket över mig fort som tusan :D Natti natt <3 



FAVORITEN, HELT KLART.


och med det säger jag, godnatt


LA LA LA LOVE

Idag stog det inget jobb på schemat och jag fick därför sova lite längre imorse, mkt skönt. Vid min sida hade jag niclas som försov sig både en och två gånger vilket resulterade i att han struntade i skolan och gjorde istället lilla mig sällskap. En mysig morgon :) Kom hem för bara en liten stund sen efter att vi varit iväg och ätit. Nu ska jag kurera mig i soffan framför tvn en stund medans jag väntar på att han ska träna klart för att sen åka hem till honom (: Mitt hjärta ska på kryssning imorgon och det känns faktiskt lite småjobbigt. En hel helg utan lille wille. Men.. får man aldrig för mycket av någon så skadar det aldrig att spendera fler nätter ihop ;) <3


GODMORGON

Sitter och lyssnar på sail away med david gray och ska strax göra mig iordning för att åka till jobbet. Men annars hade jag en jättemysig kväll igår tillsammans med mina favvotjejer. Det pratades och skrattades. Tråkigt att ni inte kunde följa med på kryssningen, hade varit så himla kul. Kommer sakna er :') Det är nämligen så att beccisen & jag har bokat oss en kryssning som blir av på tisdagen den 27e. Så mycket som vi har pratat om en kryssning tillsammans så blir det äntligen av. Så nu är det ett MÅSTE att denna resa blir bra, och det tror jag nog :) Med annat trevligt sällskap på båten blir det nog en resa man sent kmr att glömma. Men nu fick jag plötsligt väldigt bråttom, see yah! 


DET ÄR LYCKA






WANT YOUR BODY, NEED YOUR BODY


17.41

you can hide from all the pain, but it will find you anyway.


JOBB

Hejsvejs! Gick upp för sisådär en halvtimme sen nu och har hunnit ta mig en dusch och sitter nu och försöker trycka i mig lite frulle. Egentligen känns det ganska onödigt att äta något innan man ska iväg till dagis för att jobba för min del. Man gör ju inte sådär jättemkt mer än att äta :P Börjar halv ett och redan kl 2 är det mat. Jobbar bara till fyra idag, riktigt skönt. Nackdelen med det är väl att det inte blir lika många jobbtimmar vilket betyder mindre pengar. Men då jag har fler jobbtimmar nu i veckan så gör det inte mig så mycket faktiskt. Så nu ska jag väl fixa det sista här hemma innan det är dags för en massa lek&stoj ;)

Ha en bra dag.

SAIL AWAY WITH ME HONEY


FÖR ATT GÖRA VISSA NYFIKNA MÄNNISKOR NÖJDA

Har dem två senaste veckorna fått mig ett antal riktigt konstiga kommentarer på min blogg. Turligt nog har jag satt så att jag måste godkänna dessa innan dem publiceras då det finns dem som bara kommenterar så mycket skit, vilket är trist. Men nu har jag fått mig en hel del frågor om vilka jag haft sex med.. varför det nu är så intressant vet jag inte? :/ Låter som att jag vore någon som hoppar i säng med vem som helst. Men nej, absolut inte. Så ni som inte frågat tidigare, ta inte detta på fel sätt. Det här gör jag endast för att göra dessa 11 väldigt nyfikna kommenterare nöjda en gång för alla :) Nångång måste man ju kunna bjuda lite på sig själv.. så här har har ni gott folk (; Nu vet jag att det finns dem som säkerligen tror att det skulle varit fler på denna lista, men nejdå! Här är den nakna sanningen..

Jocke x 2
Chris
Daniel
Tim
Robban
Carl-hugo
Niclas


så nu är det väl bara för mig att hoppas på att ingen av dessa pojkar läser min blogg, eller att det finns någon stackars flicka som tar illa upp.. ^^ säg till annars.


IBLAND HAR MAN DET ALLT BRA

Det blev mycket sollentuna och niclas över helgen. Vi tillbringade fredagskvällen bara han&jag. framför idol och annat underhållande på tvn. Kröp ihop som ett litet barn bredvid hjärtat och somnade rätt fort när vi väl bestämt oss för att gå till sängs. Dagen därpå, vilket var i lördags följde jag med niclas som skulle köpa sig en jacka in till stan. Jag ska inte säga så mycket mer än att han är en sån där bortskämd jäkel som man har lust att slå. Tur är väl det att jag gillar honom ändå måste jag säga^^ Efter det var det dags för middag innan vi åkte hem till pontus där annat trevligt folk befann sig. Rätt trötta satte vi oss framför tvn och hade det bra ett tag innan det var dags för sängen, återigen med hjärtat mitt. Så med andra ord kan man sammanfatta min helg som en riktigt mysig sådan :) Kom hem till en sen middag idag för att sen bänka mig framför favvis programmet ensam mamma söker som jag följer så troget varje söndag. Sen dess har mitt liv inte varit det mest händelsrikaste. Ledig imorgon, himla skönt. Men innan det är dags att dejta kudden bjuder jag här på en låt som spelats upp ett antal ggr i mina lurar under kvällens gång..

Godnatt alla söta :)
 


FREDAGSMYS

imorse vaknade jag upp med hjärtat vid min sida vilket gjorde att jag helst inte ville upp till kylan som väntade ovanför täcket ;) Men då vissa inte kan ta sovmorgon, så tog jag min trötta kropp till dagis och lät honom ligga kvar. Väl där var det dags för utelek på en gång. Skönt? nej.. Frös bokstavligen ihjäl. Hade trots det, vinterjacka, halsduk och vantar på mig.. men är man som jag, fryser man fan i 30 graders värme :/ märkligt. Jag har inte heller haft någon helgkänsla alls under dagen, trist. Det måste bero på vädret som gör mig så jäkla deprimerad.. det är den här tiden om året som är som tråkigast. Men det är väl bara att gilla läget nu när man precis blivit medveten om att det faktiskt kommer rulla in lite mer pengar än vanligt på kontot, inte förrän i november dock. Men ska inte klaga :) För mina oktoberpengar ser det ut att bli en kryssning med beccabus. Ska försöka hålla i dem så gott det går trots att det kmr bli ruskigt svårt. Men det är det värt då vi pratat om en kryssning vähääldigt länge. Men nu ska här ätas lite finmiddag innan jag ska ta mig hem till den som får mitt hjärta att slå frivolter. Det är lycka :)

VÄRT ATT MINNAS



































JAG VILL SE DIG LE IGEN


nostalgi..


ALL MIN KÄRLEK

Här sitter jag i mörkret, utan någon vid min sida som frivilligt har sina armar runt min kropp, får mig att känna trygghet och pussar mig på kinden. Klockan börjar bli mycket men jag kan inte sova. Ser ut att bli en lång natt. Det är omöjligt att bortse från den där tomhetskänslan och ensamheten som äter upp en inifrån. Jag blundar hårt och ser dig framför mig, jag vill inte titta.. slänger ofta en blick på mobilen, både en och två gånger för att försäkra mig om att du inte hört av dig, men ingenting där.. de går inga längre stunder utan att du finns i mina tankar, du berör mig hela tiden. Jag ska ingenstans.. jag lovar! Finns här för dig när du vill, och om du nu vill. - Saknar dig

DET ÄR INTE LÄTT...

...när det är svårt


FÖRSTA LÖNEN KOMMER SPENDERAS VÄL KÄNNS DET SOM


TA MIG TILL VÄRMEN!!!


INTERVJU

Har precis kommit hem från en arbetsintervju i vallentuna. Det kändes lite som att gå i skolan igen, samma gamla nervösa maria när det väl var dags för min tur. Lite som innan en redovisning :P Men allt gick bra, dock var det väldigt många som var intresserade och skulle gå in efter mig vilket gjorde att det kändes lite hopplöst. Alla var äldre och hade säkerligen mer erfarenhet än jag som egentligen har, noll. Men nåja.. nu är det bara att vänta och se. Sliten som jag är, har jag nu lagt mig i soffan då jag är en tröttis idag efter lite för få timmars sömn inatt. Fy va jag är morgontrött plus att det ska vara så jäkla kallt. Inte fan vill man kliva upp då, nej usch. Fick mig annars ett sms för inte så länge sen av niclasponken. Han skulle höra av sig senare, så det blir väl troligtvis så att det ska hittas på ngt med honom ikväll. Han åkte härifrån för inte många timmar sen, men ändå är han saknad den jäveln :)



bjuder på en bild av mig som nyvaken.. nångång måste man ju vara det också. 
Den enda skillnaden just nu är väl den att jag ligger i soffan ;)


FINNER INTE ETT ENDA FEL PÅ KILLEN


15.30


TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT


-

En småsak
Blir till en stor sak
Helt utan orsak
Vet inte varför


HEMMAKVÄLL

Hej, kom och skjut mig! Blev inge alkohol för mig igår, men istället blev det en sen natt och tidig morgon. Så jäääävla trött.. ungefär så skulle man kunna beskriva mig idag med bara några få ord. Ska lägga mig under täcket och slå på en film snart. Pusshej!  

DEN TREDJE OKTOBER TVÅTUSENIO

Klädsel

Vad har du på dig idag: underkläder, ljusa jeans, vitt linne och svart kofta
Vad använder du just nu för skor: nu är det mest mina bruna korta stövlar 
Favoritfärg på kläder: det varierar ofta

Senaste person som

Sov i din säng: niclas
Du pratade med: mamma
Du gick på bio med: niclas, emelie och johan
Du gick på stan med: sist jag promenixade i stan måste varit med becca, sara och vickan
Skällde på dig: pappa

Senaste

Låt du hörde:
john ME - love is my drug
Film du såg: jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren, på tv inatt
Mat du åt: mcdonalds
Kram: min syster som idag fyller år
Puss: systersonen lucas :)
Senaste fest: vickans och linus 20 samt 19 års fest i september
Känslan: "orkar fan ingenting idag.."
Ilska: det var en natt, för ungefär en vecka sen 
Resa:
egypten i vintras
Dröm: en sjuk jävla dröm säger jag bara!
Boken du läste: minns inte sist jag läste en bok
Personen du träffade: mammi
Personen du pratade i telefon med: caroline från Odens Förskola
Personen du fick sms av: niclas
Gången du åt en 7-eleven korv: det var ett bra tag sen..
Gången du var utomhus: idag, från och till bilen i regnet
Gången du sov: inatt, eller ja det blir väl mer eller mindre imorse
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i torsdags
Saken du köpte: ett par skor

FRIDAY IM IN LOVE

Hoppar in i duschen nu och sen vidare hem till becca. Det blir tillsammans med ett trevligt gäng som jag ska spendera kvällen där :) Tar nog bilen, så jag skulle tro att det blir rätt lugnt för mig..


HOFFMAESTRO BABY


JAG ÄR SÅLD

Jag vet vad jag vill göra framöver, och det är iallafall en sak som är säker :) Jobbade för första gången idag på en småbarnsavdelning där alla barnen är mellan 1-3 år gamla. Så jävla söta! Det spelar ingen roll hur många blöjor det krävs att byta, hur många gånger man måste torka dem runt munnen, eller alla gånger man måste klä av och på.. Man blir ju alldeles till sig när dem vågar sig fram för att sträcka upp händerna efter lite uppmärksamhet. Det är svårt att inte smälta då (: Men det har ju även sina nackdelar också.. tyvärr. Och dem fick jag smaka på idag, då jag var allt annat än pigg. Känner mig jättegammal^^ men skulle behöva gå och lägga mig redan vid 7 om kvällarna om jag ska vara utvilad dem gånger jag ska jobba dagen efter. För inte finns det någon tid för att gå och dagdrömma här inte.. en blickning och allt kan hända. Var helt slut när jag kom hem! Slocknade på en gång..



RSS 2.0