!"#%

Jävla skitsöndag. Jag hatar dig! Vaknade alldeles för tidigt med sprängande huvudvärk. Går upp för att ta en alvedon och gör mig ett glas cola ihop om att det faktiskt ska smaka cola, men nej så fan heller. Svinäckligt! Idag är ingen bra dag. Jag är arg, ledsen och besviken. Men mest av allt - sårad.

Nu ska jag somna om.

Min lilla pärla har blivit stora tjejen :)


Just nu;

Efter ett kort besök hos syster och pojkvän för lite kalas och pussar på mosters älsklingar, så ligger jag nu hemma igen. Frusen och bara allmänt nere. Hyfsat rolig lördag...


En fredag i lugnets tecken

Jag ligger nu nerkurad under filten framför tvn och lyssnar till tvättmaskinen som kämpar med att bli klar. Jag vill få tvätten hängd så att jag sen kan slappna av. Diskat och städat har jag redan tagit mig igenom. Så nu får jag med andra ord faktiskt ligga här utan att känna någon som helst ånger. Men filmen jag tittar på är kass och jag börjar känna mig en aning ensam. Pojken min är i skärgården över natten och morgondagen för att fiska. Så nja, lite ångest har jag väl ändå. Mest för att behöva sova utan sällskap. Själv i mörkret. Speciellt i detta deppiga väder. Så för att få mig på lite bättre tankar ska jag gå och göra iordning lite guacemole, öppna en chipspåse och leta mig fram efter något att se på datorn istället. Hej hej så länge! :)


:)


.

Jag tackar just nu Gud för att vilostunden på förskolan finns. Ligger just nu under en filt och tittar till barnen. Jag vill också sova! Det var en jobbig natt med många tankar och en inte alltför torr kudde. Så nu vill jag bara hem, krypa ner under täcket och försvinna långt bort, in i djup sömn.


:(

Idag blev det inget jobb för min del. Istället ligger jag hemma och gör absolut ingenting. Jag har tråkigt. Egentligen skulle jag försöka ta tag lite i mig själv. Kanske åka och fixa naglarna? Men jag vet inte om jag kan. Väntar på samtal från läkaren som inte ska ringa förrän om en timma. Så fram tillsdess ska jag bara ligga framför tvn, beställa en tid hos frisören och bara vara. Åh, ge mig bara helg istället så jag får träffa fina becca!


RSS 2.0