Tvmys på rummet


Äntligen har vi en tv i sovrummet! Det återstår dock att se hur mycket vi kommer att njuta av den tillsammans. Nu ligger jag iallafall för första gången nerbäddad med nya minipaddan i handen samtidigt som jag inviger tvn. Andreas är på hockey, lägenheten är nedsläckt och det är dags att inta fosterställnig. Inatt hoppas jag kunna sova bättre än den som var! Oroliga tankar medför oroliga nätter...

4 år och 2 dagar sedan


     
     Vi saknar dig varje dag mormor ❤️



Gammal vänskap

Idag vaknade jag först av klockan som tjuter, men somnar om lika fort. Vaknar sen till igen och blir fundersam över varför inte klockan ringer. Slår på telefon och ser att den är alldeles för mycket för mitt eget bästa. Med en halvtimme kvar innan jag ska vara på jobbet för att öppna kastar jag på mig kläderna i farten och fort in i bilen. Det enda jag fick med mig var var mobilen och bara det var otroligt! Visst är det fantastiskt att jag alltid lyckas när jag börjar som tidigast. Tur var väl det att jag kunde slå mig ner i soffan och lyssna på en föreläsning i 3,5 timme på förmiddagen för att sen sluta tidigt! :) 

Efter jobbet åkte jag till täby centrum för att möta upp Linn, en gammal vän som jag fann i högstadiet. Vi tog en fika och pratade om allt mellan himmel och jord. Trots att det var en 7-8 år sen vi umgicks som mest, om inte mer. Så kändes det så skönt att kunna prata med varandra som om det vore igår! 💛 Jag ser redan fram emot nästa söndag då det blir en brunch hemma hos Linn tillsammans med fler gamla godingar! :) 

En av alla hemmafester i badkaret för nästan precis 8 år sen ;)




Världens finaste Nova!



Ikväll har jag haft min älskade vän Becca med familj här på besök... med familj, ja ni hör ju hur det låter. Helt sjukt men samtidigt jävligt häftigt! Trots att jag nu fått träffa hennes fantastiskt söta dotter så har jag fortfarande väldigt svårt att greppa det faktum att hon faktiskt är mamma nu. Tji fick jag som trodde mig veta att det minsann var jag som skulle vara först. Åh, denna ständiga längtan efter barn. Den där längtan som är större än nånsin. Och tro mig, då har jag längtat i en evighet! 

Om tre veckor ska Nova döpas och vi flyger då till Umeå. Så att säga hejdå den här gången var inte lika tungt som det varit dem två senaste gångerna. Tvärtom, för vi ses ju snart igen.❤️

Du är och kommer att bli världens bästa mamma! Underbara Du. 😘


.




Julledighet

Jaha, då börjar den här semestern sakta men säkert få sig ett slut och runt hörnet väntar istället den tråkiga verkligheten. Och ännu mer bittert känns det när varken jag eller Andreas fått vara speciellt friska. Julaftonskvällen slutade nämligen i halsont och feber. Men trots det valde jag att trycka i mig lite alvedon, locka håret och snöra på mig dem högklackade skorna för en lyckad utgång på den lokala krogen. Men mindre lyckad kände jag mig dagen efter när jag vaknade av att jag bokstavligen höll på att brinna upp. Febern var tillbaka och jag sov mig igenom en hel dag. Därefter har halsen kört sitt race, näsan runnit och hostan gått mig på nerverna. Tänk att det aldrig slår fel! Med dessa dagar i bagaget så var det nästan ett självklart val att tillsammans med två gossar ta bilen till Falköping och Andreas föräldrar för att fira nyår. Vi åt god mat, spelade sällskapsspel och smällde några raketer för att sen skåla in det nya året med lite bubbel. Mina nyårslöften är skrivna och förhoppningarna på ett 2014 fullt av kärlek, skratt, lycka och en och annan överraskning är större än någonsin.




















Tillsammans är vi starka! Det är vårt år i år ❤️




RSS 2.0