?

Jag är inte den starkaste personen, varken inåt eller utåt och jag är inte heller rädd för att gråta samtidigt som jag är medveten om att saker och ting förändras med tiden, även vi som personer mot varandra och att allt då kanske inte är en dans på rosor varje dag. Men varför ska det förändras på så sätt att man vid många tillfällen känner sig riktigt ensam? Jag säger inte att jag vill ha det som förr, det är annorlunda nu .. jag vet! och jag försöker tänka framåt hela tiden, men det är inte lätt. Jag är den som försöker och vill att allt ska vara bra, men då vill jag också att personen på andra sidan är beredd att visa att just han/hon finns där och vill lika mycket ..

är i behov av

.. en ny väska!

 



Måndag

Idag vaknade jag av att D som vanligt glömt stänga av tvn så jag stänger av den och kollar på klockan som visar 06.10, jobbigt. Somnar om men vaknar strax av halsont och en täppt näsa, inte för att jag är sjuk utan för att jag ligger närmast fönstret som alltid står öppet över natten och det gör att det blir kallt där jag ligger. Så jag gav upp och satte istället på tvn. När D vaknat och vi har sträckt på oss lite så tog vi oss till lilla valentina för en pizza. Nu är jag hemma igen men ska strax tillbaka. Vi ska hyra film ikväll, tror jag :) Ska nog ta med mig lite av den kärleksmums jag bakade i lördags som för ovanlighetensskull blev god :D Haha. Vi måste vara det mest lata paret som finns. Men jag gillaré (;

- jag ääälskar ledighet.


en favorit

image50

Slappt

En söndag utan tankarna på skolan, yeey :) otroligt skönt. Det har varit en slapp dag. D sa hejdå redan vid 10.30, jag somnade om och vaknade igen runt halv ett. Nu har jag precis varit ute och övningskört! Det gick helt okej, men ännu är jag inte helt säker. Det kommer ta sin tid. Tänkte snart beställa en tid för lite slir på halkbanan kanske men jag vill först och främst ha någon att utföra det med.

Kvällen ska spenderas hemma hos D med mycket fotboll på schemat. I värsta fall somnar jag, hehe :) Hoppas på att få se fortsättningen av andra avenyn bara. Man fastnar lätt i den serien och den verkar ju hålla på förevigt också ..

Lördag

Igår var vi på älvsjömässan med skolan för att titta på unga företag som tävlade mot varandra. Men varför vi tog oss dit fattar jag inte? Onödigt. Vi var där i kanske 1 timma max och det tog typ 3 timmar dit. Eller ja, egentligen inte^^ Vi åkte lite fel och halka efter. Vi tog buss 524 som vi trodde skulle gå till upplandsväsby men som i själva verket istället gick till Arninge och åkte därifrån tillbaka till Vallentuna. Rarra och Jossan som visste exakt hur och vart vi skulle åka reagerade sälvklart inte förrän det var på tok försent. Haha :) Så vi satt snällt kvar och åkte 1 timma extra. Jätte hungriga och illamående kom vi fram 3 timmar senare.

Annars är det looooov :) Vaknade tidigt idag, redan vid halv 10 bara för att D skulle iväg på ett möte. Orkade inte ligga kvar så tog mig upp och åkte hem. Väl hemma somnade jag gott i en timma till men sen sa de stopp :) Solen skiner, så det känns lite dumt att jag inte varit ute. Om det inte hade blåst så mycket hade jag kanske klätt på mig lite och solat för första gången i år :P Men nu ska jag ta mig något och äta :) Kram!

Rubrik?

Nu är moster Emma och lilla kusin Danielle här, och hon är så söt! (: har ätit mat och fikat lite med sockerkaka. Annars hatar jag just den här årstiden då allt blir så mörkt fort och det finns absolut inget att göra. Man vill bara krypa ner under täcket och låta dagen gå. Och så måste jag medge att det känns lite sisådär att jag valt turistkurs i Franska, jag som hatar språk! Haha. Allt för att få åka till frankrike på skoltid ;) men vatusan, om man inte behöver kunna franska sedan tidigare så kan det väl inte vara så svårt? :) lite fraser som "hej" och "hur mycket är klockan" ska väl gå och få in.. 

Åh! Rarra åker till thailand på måndag, fy så orättvis! Jag vill me!!

guldvärd

image93

       Jag älskar dig baby (:

!

Och så var det söndag igen .. Det blev inte så ensamt igår kväll då jag istället var med på min systers fest och kollade läget. Rätt kul och se varje tjej komma och gå gråtandes, bilda kö till toaletterna och bråka. Än en gång ser vi där ett tecken på att vi tjejer är mycket känsligare, om inte mer när vi druckit. Så har vi ju dem där otroligt jobbiga gängen som har väldigt höga tankar om sig själva och blir därför helt chockade när dem inte är välkomna in men är ändå villiga o gör vad som helst, och med det menar jag slåss. Moget. Trist :) 

Idag har jag fixat tacos till mig :D och sovit länge länge, vilket gör att jag kanske inte kan somna ikväll .. men det återstår och se!? Annars känner jag att min hosta sakta börjar komma tillbaka så ska gå och ta mig lite hostmedicin innan jag gör någonting annat .. hej så länge!

tråk

Jag har en mörk och ensam kväll framför mig, usch. Jag är jätte mörkrädd och inte alls någon som gillar att vara ensam om kvällarna. Pappsen ska stå vakt för min lillasyster som idag ska ha fest, vilket gör att jag snällt får krypa ner i soffan utan sällskap och slå på tvn, skruva upp ljudet och hoppas på att jag slipper höra en massa konstiga ljud som jag alltid får för mig att jag hör. Det är inte kul. Många kan tycka det är skönt och vara ensamma men nej jag är en person som behöver lite extra närhet eller iallafall någon som finns där. Kan inte gå ut med dem som ska det idag eftersom jag är fattig nu och ett par månader framåt, så kul ska vi inte ha .. Åh! aja, har inte ätit något sen jag vaknade så tänkte värma mig en pizza nu. Hörs senare då jag måste sysselsätta mig med något för att inte gå under. Puss :)     


Blä

Sitter i skolan och försöker vara lite duktig förengångskull medans de andra tjejerna gick till fiket. Har inga pengar för sånt så jag satte mig vid en dator och har nu skrivit upp gloserna minst 10 ggr för att få in dem i mitt annars iq befriade huvud. Engelska är jobbigt när man inte förstår. Men nu måste jag fortsätta! förhör snart.

Alla hjärtans dag

Kändes konstigt nog som fredag idag. Men nejdå ännu är det bara torsdag och vi har huur många ord som helst i glosläxa :/  + att det inte var de ända. När ska man hinna plugga in det? suck. Kanske att man blir lite små krasslig lagom till sista timmen imorgon?^^ och vad som händer till helgen är ännu inte planerat.

Idag är det alla hjärtans dag (: okej att vissa tycker att den här dagen är överskattad och ja det kan förstå varför dem tycker. Att köpa presenter för en massa pengar och gå till överdrigt behöver man ju inte direkt, men att göra något mysigt ihop däremot, det vill jag :) Jag och D ska ta oss in till stan för att äta mat och sen gå på bio, men vad vi ska äta och vilken film vi ska se vet vi inte ännu? vilket är ganska vanligt för oss :P Förra året på denna romantiska dag åt vi på den otroligt romantiska retsurangen Mcdonalds, så det skulle inte förvåna mig om det blir en repris detta år. Men i vilket fall som helst är du alltid mitt hjärta. (:

image59

Det är ett evigt tjat

Torres torres & återigen torres. Det är mycket som handlar om denna hunk till fotbollsspelare i Daniels liv, och nu också i mitt. Jag har nog sett lite många filmer, bilder och matcher med honom i för att avguda honom på samma sätt. Men iallafall, min kära man älskar Fernando Torres .. ibland mer än mig kan de tyckas?

Ja älskling, ni har vissa rätt så lika drag (:

   
     


  

Konstigt egentligen

Varför är vi tjejer så mycket känsligare än killar?
Att vara kille verkar vara bra mycket skönare i vissa lägen, vill testa!

Fin fina grejer

Kollade runt lite och hittade jättefina smycken på cocoo.se som jag vill ha.
Inte alls dyra men dessvärre är det mycket jag vill ha men inte kan få.
Hoppas på en gåva någon gång (:


   

   


brum brum


Nu ska jag ut och sladda lite på vägarna. Känner mig inte ännu helt säker på någonting, kommer ta lång tid det här med övningskörningen. Men jag gör mitt bästa :) Ska köra till centrum för att möta upp älsklingen och kanske köpa oss något gott innan vi slår oss ner framför tvn (: - ciao bella! 

image33



jag vill ha!

    

Helt såld. den är så fin (:
om jag hade pengar skulle jag köpa den direkt.

<3

Att sova är det enda jag gör nu för tiden, har blivit riktigt trött på senaste :/ Aja, skoldagen idag kändes rätt så onödig eftersom jag är färdig med allt arbete som ska göras denna vecka. Jag och min kära pojke kände imorse att vi behövde en sovmorgon och tog därför en, så får jag veta att vi kan ta sovmorgon både tisdag, onsdag OCH torsdag, hjälp? Läraren Helen är som vanligt sjuk och grinig och är sjukskriven 50 % så det är därför. Men jag undrar vad hon är för sjuk eftersom hon inte verkar lida så mycket av det? Jag gissar bara på att hon är trött på sitt jobb för tillfället. Ska inte klaga, för det ska bli såå skönt :D Annars ska jag nog hem till pappas för närvarande tomma hus och sova idag bara för att mamma jobbar och kan inte köra mig till tåget, och ja! det är en lång bit att gå när det är morgon och man är en tröttis. Men först måste jag fråga D om han vill komma och göra mig sällskap annars vill jag inte. Gillar inte att vara själv, det är kusiligt på något vis.




För övrigt äälskar jag denna låååt (:


Dumma söndag

Jag vaknade nyss och orkar verkligen ingenting. Tegel igår blev en sådär-kväll, men vi var kanske 15 tjejer som åkte in tillsammans så det va kul :) fastän nu några svek oss och drog till MG redan efter en timma. Själv stannade jag kvar men kom hem i tid så det var skönt. Det är väl bara för att det är söndag som jag är så fruktansvärt trött? hatar söndagar. Allt blir så mycket tråkigare när man vet att det är skola dagen efter. Så vad händer idag? Ingenting. 

 Nej, nu ska jag fixa något smått och gott att äta och lägga mig framför tvn ett tag. hej så länge!

jaha

Nu ska jag strax göra iordning mig för att sen åka hem till johanna på lite förkrök med några tjejer innan tegel :) ska bli kul. Egentligen har jag inga pengar, så det här med att gå ut är inge bra :/ hoppas vi går in innan inträdes tiden för det är nästan ett måste känns det som! Men hoppas på att bli bjuden kan man ju alltid göra :D

Annars har jag inte gjort något alls idag. Åkte hem från D väldigt tidigt för att han skulle kolla på fotbollsmatch. Något jag inte fick följa med och titta på. Blä han kan vara så elak.


Helg

Äntligen! Fredag igen :) Man känner sig oftast lite småtrött men ändå glad när helgen kommer. På lördag blire tegel med några chicks .. treevligt :) och imorgon hoppas jag lite på D, men har inte pratat med honom ännu. Skulle vilja gå på bio men eftersom varken jag eller min käraste har speciellt mycket guldmynt i plånböckerna just nu blir det väl inget av, om nu inte mamsen är på extra gott humör ;) Fast .. skulle inte klaga på lite hemmamys annars (:



Åååh! jag vill ha ett jobb. Eller egentligen inte. Jag vill ha pengar och kunna göra saker, shoppa och bara unna mig en massa. Blä för att vara blyg, att man inte äns vågar fråga om ett ynka jobb .. då är det illa :/ och då får man nog skylla sig lite själv också om det ända man har och spendera är 1050 kr i månaden. Men fram till sommaren måste det få ett stopp! om jag ska kunna göra någonting eller till och med bara skrapa ihop fickpengarna till resan med tjejerna så får jag max kanske ta ut en hundring i månaden! gaaah! :/ Hur ska detta sluta?

Rätt så avis



Gud vad jag skulle kunna göra allt för;
Jessica simpsons hår? Eller varför inte Jessica Albas kropp?

         

Båda är ju jättesöta verkligen :)





och bara för att ..


Så tog jag mig en varm kopp choklad med grädde :)
Att det aldrig blir lika fint hemma som när man fikar ute.






:)

Nu har vi bokat resa till i sommar :) Ska bli såå skönt verkligen. Jag, Camilla, Sandra, Therese och Jossan drar till Zakynthos den 22 juli och blir borta 1 vecka. Nu gäller det bara att spara ihop lite cash, dåligt med det :/

Jag är tråkig idag, jag vet.. men här kommer lite bilder som genast gör mig på bättre humör :)

          

Vill åka nu ..



 


Ledig

Ååh en av det bästa sakerna som finns är verkligen när man inte måste släpa sig upp på morgonen trött som bara den. Utan istället kunna dra på sig och fortsätta sova om man nu känner för det :D Suger verkligen att vi inte har någon sovmorgon alls i veckorna, eller rättare sagt att jag inte har :/ men äh! ska det vara så tar jag en lite när jag känner för det istället :)

Dagen idag har jag mest spenderat framför tvn och bara för att jag inte haft något o göra tog jag tillfället i akt och började lite smått med mitt turism arbete som nu snart är färdigt. Händer inte så ofta att något blir klart i tid så det känns skönt. Glömde nästan bort vad det var för dag idag, men så kom mamma hem med semlor :) är inte så förtjust i grädden, bara när den serveras i en kopp med varm choklad för då kan jag äta hur mycket som helst^^ marsipanen är däremot min favorit :D


image7


Ska strax ta tåget hem till D. Hans sovsällskap gör mig lycklig :)




sovmorgon

Det blev en lång natt för mig. Somnade runt halv ett men vaknade strax därefter. Jag kollade på klockan i hopp om att det kanske var dags att gå upp för att jag kände mig ovanligt pigg. Men så var inte fallet. Istället var klockan bara 02.38 :/ och där låg jag och kunde inte somna. Timme efter timme gick men inte kunde jag få somna in för de. Så när väl klockan ringde ville jag istället inte öppna ögonen.. eller det gick snarare inte. Jag var hur trött som helst. Så efter mycket om och men bestämde jag mig för att ringa och sjukanmäla mig idag. Brukar inte hända sådär super mycket i skolan på en måndag tänkte jag. Hoppas på det iallafall.

Annars mår jag bra, vaknade precis. Otroligt skönt :) Jag gick in för att slå på tvn i vardagsrummet nyss, och gud så varmt det var därinne. Solen sken som bara den, va härligt. Den har man inte sett så mycket av. Jag gick och kollade vad termometern visade och den stog på 9 grader. I vanliga fall skulle det väl kanske stå - 9, men nejdå! 9 plus :D skönt. Men dessvärre har jag inte varit ute någonting alls idag och det blir nog inte så mycket av det heller faktiskt. Hoppas på sol imorgon igen :) då man är ledig på köpet. Egentligen inte, vi har friluftsdag. Men vi flickor skrev på en egen aktivitets lapp om att vi skulle bada, men inte blir det av. Istället blir det endast chill hemma i sängen gissar jag på :) Hade hoppats på att göra någoning lite senare idag kanske. Det visar sig :) Hörs sen!

Gossipgirl


En ny; måste följa serie!

image14

Tisdagkvällar

RSS 2.0