halleluljah

Trots att det här råkar vara eric saades flickvän så är jag för stunden tvungen att svälja min stolthet och lägga upp en låt hon sjunger så brutalt fint. Men jag kan också sjunga? :D Fan ta dig molly, haha.

 


den trettioförsta maj tvåtusenelva

Hej alla fina. Igår ändrade jag mina planer lika snabbt som jag bestämde mig för dem. Struntade i svängen till centrum och åkte istället till mörby där jag mötte upp Lenny för en fika. Det var inte igår jag såg henne så det var en kär återträff. Vi snackade skit och shoppade lite också. Väl hemma igen började jag känna mig alltmer rastlös för varje timma som gick. Jag avnjöt en grillmiddag och smällte maten framför tvn innan jag begav mig ut på en redig powerwalk på en och en halv timma. Riktigt skönt. Min nya kvällssyssla tror jag? :) Idag däremot är planerna väldigt få. Ett möte på jobbet ska hållas kl sex. Annars är jag allt annat än upptagen. Typiskt att det ska vara storm. Jag hade velat sola..


Tjugo år

 


Jag älskar dig Therese och kommer så alltid att göra.

 


men typ...


Helgen

Hej snyggingar! Det är måndag och jag är fri som en fågel. Min helg har varit som alla de senaste helgerna - en bra sådan.

Fredagen fick gå i lugnets tecken.Jag och therese vaknade upp tillsammans och började dagen med en vända till täby tillsammans med camilla. Vi intog hennes nya fina lägenhet och fick hjälp med att färga håret. Jag och therese smed planer och drog på kvällskvisten för att se på bio. Nya pirate. Sämst filmen på länge! Påväg hem blev vi plötsligt fler än två och det bjöds på sällskap resten av natten. På lördagen blev det täby c med therese, andreas och en lillebror. Drog sen med mig therese till åkersberga och min syster. Det var dags att agera barnvakt åt mina älskade syskonbarn. Vidare hem för en dusch och återigen iväg bort från skogen och in i en lägenhet där fotboll hade kollats. Det blev alldeles för mycket alkohol och en svart natt för min del, bokstavligen menar jag då. Vaknade på sebbes soffa bredvid en trött kille och med två ännu tröttare personer i rummet längre bort. Bakispizza och sen han jag med att pusta ut lite hemma. Det var med en sprängande huvudvärk jag intog sängen. Men kunde inte sova. Någon timma senare var det dags att duscha av sig för att sen åka på bio för en andra gång denna helg. Vi tog med oss grabbarna grus och dödade lite tid i kista. Limitless visades denna gång på den vita duken. Bättre film än pirate, men långt ifrån den bästa jag sett.

Men nu ska jag nog strax ta mig till centrum för lite ärenden. Kanske att man ska unna sig några minuter i solariet också? Nu när det inte varit något vidare bra väder på ett tag känns det faktiskt som en okej grej att göra :) Puss på er.


pigg tjej

Godmorgon solstrålar. För mig är det fortfarande morgon iallafall. Lite småtrött sådär också. Men nu ska jag studdsa upp och göra iordning lite lunch innan besöket hos den varma duschen :) Pussi puss.

 


det här var ju bara sjukt...

4:30 - kaos...


Tisdag

Hejsan hoppsan lillebror :) Nu är jag hemma i sängen igen för första natten sen i tordags. Gick som sagt upp alldeles för tidigt idag så det slutade med att jag sov ngn timma på dagen innan jobbet. Otippat? Nej kanske inte :) Men skönt vare. Ganska segt att komma upp när det väl var dags dock. Det gick bra på jobbet. Många kunder och mycket att göra. Kul. Sen for jag vidare till therese där två gossar även befann sig. Drog i mig en muffin till middag och sen drog vi ut på två kubbvändor. En vinst vardera. Nu ligger jag och kollar på plastikkirurgerna och ska invänta reprisen av bb. Imorgon väntas jobb igen. Snart helg! ;)


imorgon kommer jag få känna på träningsvärk

Jag tog mig ut på en powerwalk längs vattnet tidigare ikväll tillsammans med emelie, helena och pappsen. Vi stannade till vid en hinderbana där jag och emelie tappert kämpade på. Slut som artister tog vi sen samma runda hem. Ja jävlar var otränad jag är. Det där kommer kännas imorgon. Imorgon åker jag hem igen också. Så jag får snällt kliva upp vid sex för att få skjuts till sängen där jag ska sova mig igenom någon timma till innan det är dags för jobb. Slut på det roliga.
 




hej

Det är mycket soffhäng för stunden. O.C visas nu på tvn. Den ena nöten ligger och sover efter en natt på jobbet och den andra ska väl vara hemma vilken minut som helst. Så just nu är jag en tråkig själ. Men jag står för det. Även lite lunch har fått mätta magen. Och en vän fyller förövrigt år idag också så jag skänker en tanke till honom. Grattis Andreas på din 26 års dag :)


släng dig i väggen per moberg

Som nämnt tidgare så är jag fortfarande kvar på kungsholmen. Överväger att stanna ytterliggare en natt. Blev väckt imorse av en smånervös emelie. Ett besök hos tatueraren stod på schemat för hennes del och jag med på ett hörn. Fort gick det och fint blev det. Som väntat blev jag väldigt sugen på en liten rackare jag med. Så snart så... ;) Annars har dagen bjudit på ett kort besök i stan bland alla töntkändisar. Peter 08 hade någon förjävla kass show. Varmt vare också. Sen for vi hem igen, fick i oss lite mat och dog framför tvn. En lämnade gruppen för nattjobb och jag och empoli bestämde oss då för att baka. Eller ja, jag gjorde. Hon hade inget val. Vi är födda till bagare hon&jag. Teamwork. Eller? Haha. Nu ligger jag som vanligt i soffan och tänkte om bara någon sekund stänga ner denna burk för att sussa sött. Förhoppningsvis iallafall. PÖSS 









ännu en helg att se tillbaka på

Hej peeps. Haft en bra helg? Det har jag haft. En rätt så städad sådan. Fredagen bjöd först på en massa mys i solen med mamma, storasyster och hennes två barn. Mina älsklingar :) Kvällen blev sen till en vinkväll hemma hos kära vicilitoria som så fint hade styrt upp det hela så bra. Vi var sju taggade brudar som sprang omkring halvnakna, bytte kläder hejvilt och halsade i oss några drinkar vartefter. Tanken var att alla gemensamt skulle ta sig in till stan men efter många om och men var vi fyra tappra riddare kvar som intog nyöppnade sommar. Stört mycket folk. Ett ställe jag kan tänka mig igen. Det väntades sen lite mat från max för att därefter få skjuts hem tilll dörren av en snäll pojkvän. Vaknade upp sent på lördagen, hoppade in i duschen och fick sen finbesök av en annan del av familjen, som man skulle kunna se det. Kebab blev kvällens middag och sen fick jag med mig emelie hem till therese där adde och sebbe också skulle göra oss sällskap. Vi korkade upp återigen och drog ett par omgångar, jag-har-aldrig. Det var sen två trötta nötter jag fick me mig hem. Den ena tröttare än den andra. Kröp ner bredvid manligt sällskap, retades och somnade ;) 





Och sen kom söndagen. En dag som inte behöver förklaras i sin helhet. Det är en trött dag som alltid. Förflyttade mig in till stan och ligger nu på den trogna soffan. Avnjöt en tacomiddag och syndade i solariet. Nu ligger vi alla på vardera sovplats och ska strax vila ögonen. Morgondagen bjuder på ett besök hos tatueraren. Plastsyster ska bli gaddad för första gången. Ja jävlar vad jag också börjar känna mig sugen. Jag är en sån chicken. Kanske att besöker imorgon får mig att känna mig redo inom en snar framtid? :) Vad som väntar därefter tar vi när det kommer. Som det ser ut nu blir det nog med all sannolikhet lugna puckar även då. Blir kvar här en natt till... Ta hand om er :)




det är den tjugonde maj tvåtusenelva

...och jag har härmed upptäckt mitt allra första myggbett för i år.
Jag hatar myggor.


det är inte lätt när det är svårt




Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det var en vecka sen du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig. Jag räcker inte fram.
Men, Du har så svårt att vara ensam så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där



Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel och det kan så lätt bli mitt fel när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

ett tårfyllt farväl


tråk

Min torsdag har bara varit sådär tråkig och värdelös att den inte ens är värd att nämnas. Tvättade bilen gjorde jag ju förstås. Så det ska vara det då. Men nu ser jag fram emot fredagskvällen istället, som ska tillbringas med mina fina tjejer.

en av många konstiga ideér

Jag vill göra något drastiskt som att färga håret. Men samtidigt som jag verkligen vill så kommer jag troligtvis aldrig att våga....!?

 


00:08

 


kvällsmys

 


hanging on too long


måndag

Min måndag bjöd på sovmorgon, en varm dusch och jobb. Den sista timmen fick jag fin besök av bästa vän. Vi ses nu inte bara som grannar i vårt kära lilla lindholmen, utan nu också på arbetsplatsen. Tänk så livet svänger. Vi tog oss sen hem till hennes lilla kossgård och gjorde där iordning mat. Det blev hemlagade köttbullar och mos. Det gjorde du bra terror. :) Nu ligger jag och kollar på repsrisen av bb som jag tidigare ikväll missade. Men sen ska jag sova. Imorgon har jag ingenting på schemat så det återstår att se vad som sker. Puss&kram

 


puss på er

För ni är så jävla bra!


Vaken om natten och drömmer om dagen

Så brukar det se ut hos mig. Men inte inatt. För nu ska jag krypa till sängs, krama lite på min ludde och bara vara. Sov så gott hurrni :)

-


tre kronor

Nu är det sveriges tur att ta hem guldet i ishockey vm. Tvn är på och jag är med i matchen. Slå finnarna nu!! I övrigt har det annars varit en seg dag. Har inte rört mig från sängen mång gånger. Men har varken haft humöret eller orken. Så idag passade jag på allting och valde att vara hemma. Nu ska jag hälla upp lite briogodis i en skål och njuta framför tvn resten av söndagen. Puss


we all have stories we'll never tell.


fuck you fuck you very very much

Jag ber till dem högsta gudarna att jag är på ett betydligt bättre humör imorgon än vad jag är just nu för stunden. Kvällen började bra. Jag fick se min fina eric i eruovision och hade det allmänt trevligt med många bra människor. Men sen så fanns det en kall själ som inte riktigt ville se alla glada. Mitt humör dog och jag blev nere på 2 sek. Bra jobbat. Agerade taxi och skjutsade hem två tjejer till mörby och ytterliggare två tröttmössor till lindholmens mörka skogar. Men nu känner jag mig allt annat än hel. Allt annat än mig själv. Tänk att egentligen något så betydelselöst kan få en på riktigt dåliga tankar. Få hela muren raserad. Det är tomt. Så för att skynda på processen en aning har jag bestämt mig för att tacka för mig. Och tackar eric för en mycket välförtjänt tredje plats gör jag också, foo suure. Helt jävla otrolig! Men nej, gaah! Jag är alldeles för arg nu.


Godnatt och sov så gott.

 


Fredagen den trettonde maj

En otursdag för många men en turdag för mig. Tretton har alltid varit mitt nummer om man nu bortser från en kort period i mitt liv där jag bar nummer 22 på fotbollströjan. Då var jag inte nöjd. Idag har jag som sagt varit ledig men dock har mitt humör inte varit med mig alls. Dåligt väder = depptjejen. Lika nära till skratt som jag haft till gråt. Så jag valde att bara vara hemma idag. Ligger nu och kollar hockey. Så om det är något oturligt som skulle kunna drabba sverige idag är om dem nu förlorar denna match. Men om saade grejade en plats i finalen åt sverige igår så ska väl sveriges hockeylag greja det idag :) Kvällen kommer spenderas några timmar i kista. Bio med bra folk väntar.


love hurts


Flightless Bird, American Mouth

Åh! Eric är tamejfan den enda som är riktigt bra på att göra mig lycklig enda in i själen just nu. Det är nästan så att jag känner mig som fjorton år igen. Haha, den killen alltså. Vilken JÄVLA kille! :D Nu är planerna för lördag spikade iallafall. Och som grädde på moset fick jag precis syn på ett nytt avsnitt av oth. Men kan det bli bättre eller? Don't think so. Så nu ska jag njuta framför denna burk ett tag till innan jag tar mig an reprisen av big brother. Det blev mycket nu. Men man får faktiskt vara uppe längre när man är ledig. Sådetså :) Puss puss puss.

Jag hejar på dig älskling!


shopping är bra för själen

Efter jobbet idag åkte jag och mötte upp lenny i täby. Åt tacos och spenderade för mycket pengar. Nu är jag hemma igen och tänkte strax göra iordning något gottigt att äta framför andra semin av eurovision. Eric tävlar ju :D

 


Godmorgon!

Nu har jag tryckt i mig lite frukost. Då jag annars inte är någon frukostmänniska så blev det ingen stor sådan. Men nu sticker jag iväg till jobbet! Ha en bra dag :)

 


När vissa dagar visar sig bli bättre än andra


 

Klockan är nu efter tolv och jag ska alldeles strax krypa till sängs. Imorgon öppnar jag vilket inte är speciellt vanligt och det betyder att jag kommer vara en tröttis på jobbet med dem rutinerna jag bär på. Inte bra. Men det sägs att det ska regna imorgon? Hata mig inte nu, men jag hoppas nästan på det. Lite iallafall. Men på fredag får solen mer än gärna lysa igen, för då är lilla maria ledig. Lycklig tjej. Och en lycklig tjej var jag efter jobbet tidigare ikväll också. När jag släckt ner butiken och låst efter mig tar jag alltid samma bakväg ut. När man går i trapporna med tankarna långt bort väntar man sig ett mörker när dörren öppnas. Men ne för tji får jag varje gång. Hur härligt är inte det? Att slippa dra på sig byxor eller den där extra tröjan. Det är ett lyckorus svår att sätta fingret på. Så jag njöt hela vägen hem. Även om det hade börjat mörkna en aning då. Kom hem, gjorde iordning lite nudlar och slog mig ner framför tvn. Big brother väntade. Därefter var det dags att packa upp kläderna från pappsens helg som nyligen var. Två dagar försent. Men äh! Ibland får man vara slarvig :) Annars har jag tryckt i mig lite nötter och kikat runt bland några bloggar. Men nu ska jag ställa fönstret på glänt och sen dra täcket över mig.Natti natti.

 


just do it

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there.

Med solen i ryggen och vinden i mitt hår

Nu är jag en seg själ. Har legat ute i solen för länge. Att det är hur skönt som helt råder det inga tvivel om. Men jag klarar inte av att bara ligga stilla. Det kryper i benen och jag blir bara trött och uttråkad. Så nu ska jag ta mig en dusch innan jag beger mig mot stinsen och jobbet, en aning tidigare. Hörs ikväll :)


Saknar min pluttegos

 


-


shoe me!!

Från att vara less på livet till att sprudla av lycka. Ungefär så kan man beskriva mitt humör just nu. Som många redan vet så äger jag inte många skor jag gärna vill bära i och med att jag olyckligtvis föddes med alldeles för små fötter. Men vet ni vad? Jag har hittat den perfekta sidan. SOM jag har letat! Men helvete vad dyrt det ska vara då. Dem billigaste jag fastnade för går på närmare 1600 kr och dem dyraste ligger på 2000. Tja! Hur ont kommer det inte göra i plånboken tro? Men jaja det är nästa problem. Här ska med andra ord inte sparas till någon jäkla resa nu inte. Nej nu är det skor. Nu har jag iallafall hittat min nya favoritsida som jag inte kmr släppa min blick från i första taget. Fan, jag känner mig nästan som er nu tjejer ;D Men bara nästan. Skorna måste ju få pryda min samling först. Sen visar det sig när jag har råd att köpa mina första pärlor. Men snart ska det bli. Om jag så ska behöva ta ett lån ;) Haha. Nej men woho vad jag är glaaaad!! :D Jag tror inte ni förstår. Så nu är det bara att hoppas på lite rea snart :D





en tiodagarskur

Och så har man åkt på att gå på antibiotika... igen. Det går bra nu tycker jag. Eller? Känns som någon konstig träningsvärk när jag gör ett försök att lyfta på armarna eller som att någon jobbig jävel drar i mina leder. Ja, inte särskilt behagligt är det iallafall. Efter läkaren tidigt imorse så köpte jag med mig lite kycklingsallad hem, gjorde det skönt på balkongen och njöt av solen en stund. Annars har dagen i sig varit den tråkigaste på mycket länge. Men man ska aldrig klaga när man får sig en ledig dag. Nu väntar jag bara på maten som jag snart hoppas ska vara serverad. Hamburgare önskades och hamburgare blev det. Annars ska jag kolla på första semifinalen av eurovision song contest ikväll. Dock är inte min älskade eric med förrän i nästa semi på torsdag. Men hur mesigt det än låter så är en tradition för mig, en tradition helt enkelt :) Ha en fin kväll.


detta inlägg är inte värd någon rubrik

Imorse, när jag förengångsskull lyckades vakna på rätt sida av sängen och kände mig en aning lycklig, så ska det självklart komma något i vägen för den där totala lyckan. Det är sådär lagom roligt alltså. Nu är jag sur och lite småless. Men efter doktorn imorgon får jag förhoppningsvis åka hem för att lägga mig i solen. Solen gör mig just nu. Kom och färglägg resten av min värld någon? :D Men jaja, nog om det. Nu blir det ett avsnitt av mitt fina oth och sen sängen.


:(

Åååh! Nu är jag arg. Så är man illa tvungen att ta sig till den där förbaskade jävla lättakuten tidigt imorgonbitti igen. När fan ska det här få sig ett slut? Orkarinte.

Jag älskar dig solen!

Hemskt mycket hej allihopa! Fråga mig inte varför jag sitter vid datorn, för det vet jag knappt själv? Kände att jag behövde en kort paus från solen helt enkelt. Legat ute på altan sen tolv vilket har resulterat i att jag har blivit lite småseg i huvudet. Men men, det är smällar man får ta när hjärtat slår för solen :) Igår efter jobbet hoppade jag in i duschen och sen gästade jag therese lillstuga. Hon låg och kollade något jävla fjollprogram så jag höll på att somna. Så istället för att sitta där och ruttna åkte vi till donken och tog oss en varsin glass. Det var länge sen jag hade en sån lugn fredag. Kvällens planer är ännu inte helt hundra. Jag återkommer. Ut i solen nu!! Puss :D


Godnatt bebisar


lite lycka

Tack du fina, älskade och underbara oth för att du är tillbaka. Jag har saknat dig. Tre avsnitt har jag att ta igen. Hur bra? Skiiiit bra. Så nu ska jag lägga mig till rätta och njuta av ett avsnitt jag väntat på alldeles för länge. Sen ska jag sova. Dålig som jag är skippade jag banken idag IGEN. Det blev istället en snabb visit till täby c med systrarna lind och en nyligen hemkommen kristian. Ovärd shopping timme om ni frågar mig. Sen bestämde vi oss för att köpa lite tacos och ha det mysigt tillsammans. Vilket vi hade också. Jag och therese tog oss sen mätta och belåtna ner till centrum för att hyra en film. Världens sämsta film. Förlåt. Men imorgon då jävlar. Då ska här fixas och trixas på banken. Fredag är det också. Och bara tanken av att jag för första gången, på jag vet inte hur länge, äntligen ska få njuta av att vara lediga en hel helg får mitt hjärta att slå ett extra hårt slag. Man tackar man tackar. Jobbar till stägning imorgon, men sen så. Sen är jag redo att ta emot två lediga dagar. Glad tjej, hej! :)



please don't


Torsdag

Mina nycklar är återfunna! Någon snäll jävel hade lagt dem på brevlådan så dem kom till stöldskyddsföreningen. Hur fint är inte det? :D Nu ska jag iväg till banken, igen. Jag fullföljde aldrig mitt ärende där igår nämligen. För mycket folk för att jag skulle orka. Så jag gör ett nytt försök idag istället. Vad som sker därefter vet jag inte riktigt ännu. Ganska oklart. Om det visar sig att det inte händer något är det jag som kommer unna mig 20 minuter i solariet. Hejsvejs! :)

02:34

Snacka om att ha överflöd med tankar i huvudet när man tittar på klockan och inser att man just nu legat och tänkt i typ 3 timmar. Kul tjej. Sen är ju klockan inte sådär supertidigt som man kanske hade önskat. Nej fyfan va dålig jag är. Men nu går jag till sängs. Hoppas det är fult väder imorgon. Är ledig och vill sova.

when i get older i will be stronger


-

So excuse me forgetting, but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway, the thing is, what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen
.

ni är ljuset i tunneln


new shit


femte maj

Idag är jag faktiskt en aning piggare än vad jag brukar vara. Förvånade? Jag med. Hade till och med ställt klockan på någon timma tidigare. De ni. Så nu har jag lyckats vara uppe i snart två timmar. Tänkte därför strax bege mig till banken för ett litet ärende och sen vidare till stinsen där jag har bestämt mig för att göra göra naglar och köpa mig linnen innan det börjar närma sig shoppingförbud. Pengarna börjar försvinna. Sen väntar ett kvällspass igen. Puss på er :)

 


True story


Stackars mig

Jag tror fan att jag börjar bli en sjukling alltså. Kroppen ger ifrån sig konstiga vibbar. Jag har ont överallt, har börjat hosta och skulle behöva nezeril för att min nos inte ska påverka sömnen. Palla. Nej inte nu. Helt sänkt känner jag mig också. Inte bara fyskiskt utan även psykiskt. Jag skulle behöva en kram :)

For a single moment i want to feel like the universe isn't about to crush me and my heart isn't about to explode. I would kiss you and tell you i love you and ask you please not to go.

 

 


Jag hoppas ni får en betydligt bättre dag än mig

Godmorgon finisar. Eller ja, vad ni nu själva vill kalla det :) Jag har hunnit vara uppe så länge som en timme nu. Jag ljög igår, jag gick inte till sängs efter mitt sista blogginlägg. Jag fastnade i en diskussion som varade i två timmar till. Men det var intressant så den tar jag på mig. I vilket fall som helst så lever jag nu. Vaknar upp, loggar in på facebook och möts där av miljarder statusar som alla innehåller något om snö. What the fuck? Så jag springer fram till fönstret för att dra upp rullgardinen, men möts där inte alls av någon snö? Missade jag något eller??! Allt jag kan se är att det kommer bli en grå dag. Jag är rädd för gråa dagar för då känns livet helt plötsligt mycket jobbigare. Och idag har jag den där dumma känslan i kroppen. Den där känslan som tar över allt det fina och är elak mot hjärtat. Åh, om jag ändå var ledig ikväll. Jag orkar inte idag.


För att citera linnea, "händelser i brottby sprider sig som pesten på 1710-talet."

Ne, nu sitter jag uppe alldeles för länge igen. Men då det inte hänt mycket under dagens alla timmar är det inte många ord jag behöver få ur mig för att summera den vilket betyder att det snart är sovdags. Jag vaknade till liv vid 12 imorse. Vädret var inge vidare så jag valde att ligga kvar och kolla tv, sitta vid datorn och äta mat för att sen duscha av mig lite snabbt innan jag for iväg till jobbet. Träffade sen lenny, kollade bb och snackade skit. Skrämmande hur saker och ting kan spridas så fort. Jag har bott i vallentuna alldeles för länge nu. Men men. Har man gjort något dumt så ska man skit ha. Vad annars liksom? Go'natt :)

snälla bli min igen


Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va


Ja, och ibland undrar man ju hur folk tänker?


Min valborg.

Vilken dag gott folk! Vilken dag. Men inte har det varit någon solskensdag inte. Snarare tvärtom. Jag har mått som man förtjänat efter att man lyckats få i sig en för stor mängd alkohol. Men såhär i efterhand är det alltid lika skönt när man kan blicka tillbaka och känna sig nöjd med det som varit. För min kväll igår började lika bra som den slutade. Mina fina tjejer kom och njöt av en grillad middag hemma hos mig ute på altan. Efter en massa snack, som alltid oss emellan, så smeds planer allt eftersom. Första stoppet blev hem till chrille som bjöd på hemmafest. Mycket folk och bra stämning. Men vistelsen för tre av oss varade inte speciellt länge. Andra stoppet blev sebbe där tre pojkar så gulligt väntade tålmodigt på oss. Men eftersom två av oss hade planer sen innan blev med andra ord vistelsen där inte någon längre stund heller. Tredje och sista stoppet blev istället brottby, där vi möttes av några lite för fulla pojkar. Det bjöds på mys och bubbel, även om jag nu valde att inte bubbla. Jag hade saknat det där. Gick till sängs när klockan passerat sex imorse och vaknade upp av en fruktansvärd huvudvärk vid tio. Fick lite pussar och blev sen lämnad ensam en stund för att försöka må bättre. Somnade om någon timma och vaknade upp på en aning bättre humör. Gick upp och möttes av linneas slitna dagen-efter-look. Skönt, jag var inte ensam ;)

Vi var sen 4 tappra bakissjälar som gick på dubbeldejt ner till grillen. Fick i mig en kebabtallrik men kände ganska snabbt därefter att det inte var min bästa investering. Humöret sjönk och jag blev bara tröttare och tröttare allteftersom. Jag och Linnea sa hejdå vid två tiden och tog bussen till v-tuna c där vi fick vänta ytterliggare en timma på tåget som skulle ta oss hem till lindholmen. Älskar lindholmen, eller? Väl hemma igen dök vi båda ner i sängen, slog på en film och slumrade till en stund. Sa hejdå till linnea, käkade grillat igen och återvände till sängen. Och här har jag spenderat hela min dag. Fortfarande trött så sömnen inatt lär nog inte bli lika svår som annars. Imorgon ska jag sova ut. Länge. Sen jobbar jag kväll. Men innan jag somnar ska jag slå mig själv ett par ggr. När jag för ovanlighetensskull tar mig igenom kvällen smärtfritt, så ska jag istället inte hitta mina nycklar. J*vla helvetes skit också!! Men men. Mer ångest på den imorgon. Jag hoppas ni hade en lika bra valborg som jag :) Puss puss.


Ni är förjävla bra!




RSS 2.0