Måndag

Och så var det måndag och helgen var återigen förbi. Det bjöds på mycket mys med hjärtat mitt och ett mindre lyckat festbesök. Fega idioter. Har också hunnit med att ta den där jobbiga vaccinsprutan som man fått jaga över halva stan känns det som. Snabbt var det över men smärtan i armen satt i betydligt längre. Fick så jäklans ont och blev till en väldigt seg maria. Skönt att det är över, puh. Annars börjar det närma sig jul och min födelsedag :D Funderar på att ha en mysig middag med tjejerna inom kort. Ska bara se till att resten av folket i huset kan hålla sig borta. Frös som tusan när jag vaknade imorse så tur var väl det att niclas fanns vid min sida :) Kom då på att det var ju för tusan första advent igår. Tiden riiiinner iväg. Den här veckan fyller mina favoritvänner år också, dock inte 18 eller 20 vilket är ganska vanligt i kretsarna nu. Nej här blir det istället 19 års kalas för dem sena systrarna Lind :)


Födelsedagskalas

Hejhopp! idag är det födelsedagskalas här hemma. Det märks klart och tydligt, då mamma är stressad till tusen och har dragit fram dammsugaren både 3 och 4 ggr.. hon är hopplös. I vilket fall som helst så är det min lillasyster som idag fyller 18 år. En stor dag :) så ett stort grattis till henne. Ska strax sätta mig och äta lite innan dem första gästerna kmr. Pusshej!    

Kusinvitamin

Min dag började med att klockan ringde 07.45, trots att jag kunde sovit lite längre. Men då mammsen skulle vara barnvakt åt mina kära kusiner så var jag snällt tvungen att åka med då jag behövde bilen vid 10 för ett möte inom arbetsförmedlingen som skulle hållas i roslagsnäsby. Det är tur vi kan dela på den överhuvudtaget, skulle inte orka sätta mig och åka kommunalt längre. På så sätt har man ju blivit bra lat efter att man tagit körkort. Men men, väl på plats så gick mötet fortare än förväntat och jag var strax tillbaka hos mina kusiner igen som så söta satt och kollade på film. Efter ett rätt så rastlöst tillfälle så åkte istället sminklådan fram och jag kunde inte ha blivit mer populär. Så börjades det med sminkadet. Mycket nagellack, läppglans och rough.. och se så nöjd han är :D så jävla söt. Jag undrar då vad det kommer bli av den gossen när han blir stor efter det att jag frågade om han ville bära nagellack när han blev äldre och fick då snabbt till svar... "japp, men då kan jag måla själv tack!" hahaha, gullegos :) 











Måndag

Då jag var en bit under flötet i fredags så har jag tyvärr inte sådär jättemycket att dela med mig av kring utekvällen. Men om ni frågar mina tjejer har dem nog en hel del att säga om både ph och annat ;) Vilken natt. Men lyckad blev den iallafall, av det jag fått höra ;) Annars har helgen spenderats med hjärtat mitt, som jag inte fick se så mycket av veckan innan det. Så det var för mig, en mysig helg :) 




Fredag Kväll

Planerna inför ikväll blir krogen med ett par söta chicks :) Så nu ska jag hoppa in i duschen och dra ihop lite kläder för att sen åka hem till therese för en del krök. Den här gången har jag pengar vilket betyder lycka ;D Hejsvejs! 


Life Is Not About The Breaths That We Take It Is About The Moments That Take Our Breath Away



-


En Mörk Period

Jag vet inte vad det kan vara som orskar att jag känner mig så deppig? Natten var förjävlig då jag inte hade somnat när jag kollade på klockan så sent som vid strax efter fyra. Försökta tvinga mig till sömns många gånger men utan någon som helst lycka. Hade en så himla sjuk dröm också, tjöt som en liten flicka. Det var nästan så att jag för ett tag där trodde att det hade hänt när jag vaknade. Hemskt. Så imorse va jag superduper trött. Mobilen ringde vid 11-12 där nångång och det kändes som om jag precis hade somnat, och då ere illa. Så tyvärr kom jag inte upp utan valde att ligga kvar ett tag till. Nu är jag iallafall på benen och väntar nu in en liten sötsak. Innan det knackar på dörren här så ska jag ta mig något att äta och ta det lugnt en stund framför tvn. Hoppas på att jag känner mig piggare fram emot helgen och jag hoppas även på en träff med lite goa tjejer. <3

Saknar Det

ta mig tillbaka...


Finner Inga Ord. Han Borde Skjutas.


Så himla söt tjej. Vem vill skada någon så illa att det leder till döden? usch. Den här filmen är rätt lång men värd att kolla på. Endast 2 år gammal, förstår ni? Det är ju helt sjukt... fyfan. Fick torka bort en tår första gången jag såg det här klippet.


Sugen På Att Bjuda Mig På En Resa Kanske?

Blev lite ledsen i ögat när jag slog på tv6 vid tio tiden.. vad nu? inget ph? Buhu. Så jag hamnade här igen i väntan på nästa program som måste ses. Nämligen inget mindre än, big brother^^ Jag har så länge jag kan minnas alltid varit en svagis för dokusåpor och andra liknande program. Att det kan vara så kul att se människor göra bort sig i tv, bråka, alla dessa intriger, lögner, kärleksrelationer och skitsnack. Smaskigt ;) Men innan jag ska bege mig mot sängen och tvn så kunde jag inte motså att kolla lite på resor, trots att jag inte har en enda peng undanlagt för något så kul. Nej, allt är som vanligt med andra ord. Men att drömma sig bort har ju aldrig varit förbjudet och tur är väl det (: För jag är rätt osugen på att åka bort?! Nääääe. GE MIG PENGAR FÖRGUDSSKULL!!!



jag & camilla í det varma zakynthos sommaren 2008, underbart.


Meet Me Halfway


Trist Att Det Ska Behöva Bli Såhär

Jag är less. Att få höra av någon att man tydligen bara bryr sig till hälften medans den personen bryr sig till fullo, känns. Tack för den. Har faktiskt ingenting att säga om den saken. För alla är vi olika och visar på olika sätt hur man älskar en och annan. Sen att jag råkar vara annorlunda, tänker jag inte be om ursäkt för. Har redan gjort det, för någonting som jag inte tkr var mitt fel egentligen. För just då, vid den tidpunkten kunde jag inte ställa upp.. men tydligen blev det större än så.. massa annat dyker upp som jag trodde inte var en bidragande faktor i det hela. Så helt ovetandes har jag gått runt och inte fattat någonting. Så om den situationen nu fick personen i fråga att tro att jag inte skulle bry mig.. är det helt fel. Men jag orkar inte hur mkt som helst heller.

Ph, Även Kallat

Nu har det blivit ett litet break från bloggen då jag inte varit hemma på hela helgen. Har nämligen befunnit mig i sollentuna i stort sett hela tiden. I fredags var det dags för överraskningsmiddagen för pontan som fyllde 18 år i torsdags. Vi samlades ett helt gäng på o'learys innan det var dags för födelsedagsbarnet att komma dit. Det blev riktigt lyckat och att han inte hade anat någonting alls var skitkul. Så där käkade vi lite mat och hade det trevligt i några timmar innan vi begav oss mot johnnys bar där vi skulle föra innan krogen. Vi hamnade sen på royal garden, riktigt skönt med bord där måste jag säga. Vi splittrades och jag hamnade med ett gäng pojkspolingar på donken sista timmen innan vi tog taxi hem till niclas. Annars har det varit rätt lugna dagar. Igår startade premiären av paradise hotel också, och det blev ju en väldigt intressant start. En ny måste-följa-serie, helt klart :P


Hemma Igen.. Utan Någon Vaccinspruta

Sverige är ett korkat land som tror vi har mindre invånare än vad vi egentligen har. Hur fan kan vaccinet ta slut på en enda dag? Det är bara korkat. Förhoppningsvis så finns det kvar i sollentuna. Så jag får snällt följa med niclas dit och kolla imorgon helt enkelt. Lite skönt är det ändå, för då finns ju han vid min sida om jag så behöver tröstas :D Annars är jag på rätt så bra humör ändå. Fick min efterlängtade jacka iallafall. Det fick bli en brun boomerang efter en jävla massa tjat. Dock måste jag betala lite själv på den då den är en aning för dyr för mina föräldrars plånböcker nu precis innan jul.. Det var ju nästan så att man hade kunnat fråga om en utlandsresa istället, om man tänker efter. Kanske att man skulle ha gjort det istället?

Grattis Till Oss Alla



Något som idag är värt att nämnas, är att killen i vitt nämligen fyller så mycket som 18 år!! Så ett stort grattis till pontus :) och samtidigt som det är en stor dag för honom så är det idag hela 3 månader mellan mig och niclas. Inte för att jag anser att det skulle vara så jättespeciellt. Men det är ju trots allt vår dag, och gud i himmel så fort tiden gått :) Tack för att du förgyller mina dagar, jag älskar dig


Vaccinspruta

Jag är trött.. men orkar inte krypa till sängs. Somnar bara om och så kommer jag få det tufft att gå upp igen. Sov hemma hos niclas inatt så har inte hunnit vara hemma speciellt länge. Ska strax iväg igen med mammsen för att ta den där jäkla vaccinsprutan. Snälla skjut mig någon! Jag som börjar tjuta bara en spruta är i närheten. Hoppas verkligen inte att jag får några som helst biverkningar. Okej med lite smärta i armen, de får man ju räkna med. Men dem flesta jag känner som tagit vaccinet har oturligt nog fått sig en dos av vaccininfluensan. Nej usch. Jag hålller min ena tumme. Som lite plåster på såren sen så ska vi bege oss vidare i jakt efter en vinterjacka till mig, vilket är på tiden. Så nu SKA jag inte komma hem tomhänt. Det går inte. - Wish me luck :)



Bra Med Blogg Ibland

Jag har kommit fram till att det är en rätt bra grej ibland, det här med att man har sig en blogg. Efter det att man slutade skolan har det ju tyvärr blivit så att man inte träffar dem man umgicks med mycket förr lika ofta längre, även om man så hade velat. Då är det alltid kul att kunna klicka fram sig till en sida och läsa om vad den andra personen i fråga har för sig. Lite uppdatering helt enkelt :)

Här Har Vi Beviset


Vi som nyligen hade kommit fram till att det saknades en studentbild på dig och mig tillsammans. Trots att det finns fler sköningar på den här bilden, så är det iallafall en bild på oss två :) och på tal om ingenting.. så ska jag alldeles strax äta fiskbullar, vilket jag vet är något vi båda älskar ;D


Så Var Det En Ny Vecka... Igen

Har nyligen kommit hem efter att ha varit i stan på en arbetsintervju. Men nej, det var inget jobb för mig tyvärr :/ Men det var ganska väntat. Jag får leta vidare helt enkelt... Ska sätta mig ner ikväll och skicka ut en hel del. Det här börjar kännas riktigt långsökt och tråkigt. Vill ha ett jobb!!! Men men. Nu blir det till att stoppa något i magen då jag inte ätit så lite som en smula idag. Me hungry.

Helgen har annars varit jättemysig. "även om vi nu varit en aning störda", som niclas så fint uttryckte sig igår (; I fredags blev det som jag skrev tidigare.. bio. Vi kollade på this is it med michael jackson. Den va sevärd. Så himla sorgligt att han inte längre finns. Kändisar ska ju leva föralltid... eller?! Men det visar ju sig att vi alla är mänskliga i slutändan ändå. I lördags blev det en heldag i sängen innan det var dags för utgång. Vi åkte hem till mig för att jag skulle hinna plocka ihop lite kläder inför kvällen. Vi hämtade sen upp therese sandra och camilla påvägen tillbaka. Dem följde med hem till niclas där grabbarsna grus från hans sida också skulle befinna sig, och så var kvällen igång. Dessvärre blev det ingen utgång tillsammans med tjejerna som det var menat från början. Det var lördag och det kan ju betyda att man kan ha lite osis på krogen. Så tjejerna ville till tegel vilket jag inte alls var sugen på. Jag ville stanna i stan, så jag tog mig till pilot och mötte upp hjärtat och resten av gänget. Det blev en helt okej kväll med en del kända ansikten. Kul :) Så visst kändes det att man hade hållit igång en hel del i söndags. Trötta som vi var tog vi oss till o'learys, åt lite mat och kollade fotboll vilket var väldigt mysigt. Sen åkte vi hem för att dö i sängen framför en film tillsammans. En bra avslutning med andra ord (:

Biomys

Godmorgon (: Nu har älsklingen precis åkt för bara en liten stund sen. försenad som vanligt, men så bli det när man väljer att mysa lite extra sådär på morgonkvisten ;) Det blir med andra ord några timmar ifrån varandra under dagen, för att sen återigen träffas för lite middag och bio. Vi vill se michael jackson - this is it.. så jag hoppas för guds skull att den är så bra som vissa säger. Skulle ha åkt för att vaccinera mig senare idag också, men det gick inte försig då vallentunas mottagning hade slut på vaccinet.. fuck! Så nu ska jag väl istället dra ihop lite kläder och sen ta mig hem till pappsen. - Ciao bella! 


Stort Grattis Emelie!


liten flicka blir stor (; hoppas du haft en riktigt bra 17 års dag,
trots att du suktar efter nästa års firande^^


091105

Hejsvejs! Tidigt imorse befann jag mig på ett möte hos arbetsförmedlingen i roslagsnäsby, då jag blivit förflyttad dit från vallentuna. Det var ett möte för arbetslösa.. ha, hjälp vad fel det låter. Trots att jag inte är helt arbetslös alla gånger så tillhör jag ändå den kategorin. Det positiva med allt det är ju ersättningen som så fint kommer att sättas in på kontot varje månad numera. Det har nämligen gått 3 månader efter det att jag skrev in mig, och då leder det till.. pengar :D Så det är bara att bita i det sura äpplet och pallra sig dit på dem bestämda tiderna. Men jag kommer inte sluta leta efter ett fast jobb för det. För det skulle vara bra mycket skönare med lite rutiner i vardagen i stället för slappar dagar hit o dit och jobb den ena dagen men ledig dan efter. Nej, dags att ta tag i saker och ting. Men det där skulle man kunna babla på om i evigheter känns det som. Så över till något mycket roligare.. min niclas, som precis slutat sin träning är här hos mig snart :D så som jag saknar honom så fort han inte finns i min närhet. Det är kärlek. 

Ta Mig Härifrån, Vartsomhelst.. Bara Det Är Varmt

Jag frös bokstavligt talat ihjäl idag. Spenderade timmar ute i det här äckligt kalla och blåsiga vädret. Sen att hela tele 2 nätet var nerlagt under dagen gjorde min dag ännu sämre. När jag behövde ringa som mest sket sig allting, försökte verkligen med a l l t innan jag fick reda på att så var fallet för alla. Hade en himlans tur som hittade pappa mitt i stressen. Jag är verkligen i ett STORT stort behov av en vinterjacka NU. Det snöar ju förihelvete (!) Hem fort.. tände lite ljus och la mig framför tvn.. vilket tråkigt liv jag kan ha ibland känner jag, speciellt när det är sånt här tråkigt höstväder :/ Om det ändå visade sig vara lite solsken när man steg upp hade allt underlättat en aning. 

Såg nyligen ett upplagt kryssningsevengemang på facebook med dem allra närmaste som tydligen ska äga rum den 1a december. Kul :) Jag tror jag är rätt taggad på det iallafall.. OM ekonomin tillåter vill säga.
 


I Väntan På Denna Sötnos


 Lycka :)


Alldeles För Lite Sömn

Fan! Det är ju mer eller mindre storm idag :O Usch sicket tråkigt väder. Man blir ju bara deppig. Jag som inte heller kan sova om nätterna längre. Det spelar ingen roll om jag inte sovit något under dagen är eller är hur trött som helst om kvällarna. Det är någonting som sätter stopp för min sömn. Bara det gör mig ännu tröttare dessa gråa dagar. Tittade på klockan varje kvart och hoppades på att den inte hade förflyttats så mycket. Men klockan tickade på och plötsligt passerade den fyra :/ Gaah. Så nånstans där somnade jag inatt vilket ledde till att jag knappt klarade av att ta mig upp ur sängen imorse. Tur var väl det att jag inte skulle jobba. Hade ställt klockan idag så jag var säker på att jag skulle hinna upp och inte behöva stressa alltför mycket innan jag ska bege mig mot arbetsförmedlingen nu snart. Jag är tvungen att gå dit en gång i månaden för att visa upp dem jobb jag sökt nämligen.. och det datumet är den sista varje månad. Men i fredags missade jag min tid pga av att det var stängt vilket jag inte visste förrän det var försent. Så jag undrar vad dem har att säga till mig den här gången? Förhoppningsvis gör det inte så mycket då det bara är måndag idag :) Men nu hade jag tänkt åka.

Kram på er!


You´re The Music In Me


Det Blev En Lång Natt

Igår kom jag hem till ett ganska så tomt hus. Kändes rätt ensamt efter att ha tillbringat så mycket tid tillsammans med niclas. Så jag bestämde mig ganska snabbt för att ta mig till tegel med ett gäng fina vänner, trots bristen på pengar. ( jag tackar ida så mycket för att hon så snällt bjöd mig på inträdet (: ) Då jag inte skulle dricka något tog jag bilen vilket är så jävla värt det när man ska hem sen. Vi åkte hem runt halv två men inte låg man i sängen förrän närmare halv fem för det inte. Nej, istället förvandlades jag ganska snabbt till en chaffis under nattens gång. Det var allt från trevliga människor till allt mindre trevliga äckelfyllon. Fy va irriterad jag var för en stund. Ska det vara så svårt att visa lite tacksamhet? Att man är full och "blir sån" är för mig ingen ursäkt när man försöker vara snäll och ställer upp med skjuts hit och dit. När det för det andra tog en evighet att hitta killen också. Nämner inga namn. Men nej, det var inte okej. Så efter en lång och hetsig natt kom jag hem med en tom mage. Men då jag åt pizza tidigare fanns det som tur var en hel del kvar som jag värmde och tog med mig till sängen. Slog på tvn och kröp ner under täcket. Efter att sagt godnatt genom telefon till hjärtat mitt, som inte gjorde annat än gäspade under hela samtalet, började en film om spice girls som jag låg och tittade på tills ögonen inte längre orkade hålla sig öppna^^

Imorse vaknade jag av att det ringde hela tiden.. blev sur, satte på ljudlös och somnade turligt nog om. Vaknade till liv nångång efter 3 igen. Låg och kollade på aik - ifk göteborg, och kände mig rätt nöjd efteråt :) okej, jag är inte direkt ett fotbollsfreak men så länge jag kan minnas har jag iallafall varit aik:are. Så det är något ingen kan ta ifrån mig. Annars har det varit en relativt lugn dag. Just nu är min moster emma här på besök tillsammans med sin nya pojkvän.


RSS 2.0