GODMORGON

Sitter nu och försöker få i mig lite att äta trots att det är svårt nu. Eller ja, även om det nu inte är morgon för många av er så är det i vilket fall som helst morgon för mig då jag vaknade för inte alls länge sen :) Men jag är nämligen ingen frukostmänniska, föredrar istället att vänta ett bra tag efter det att jag klivit upp. Men nu fick de bli lite fil och flingor. Ska alldeles strax börja göra mig iordning för att sen åka förbi förskolan här igen och därefter göra ett återbesök på arbetsförmedlingen. Det är bäst att passa på nu när man kan, för imorgon står det jobb på schemat igen..

TISDAG

Idag har dagen spenderats med min kära vän, therese. Efter att vi gjort ett kort besök i skolan där alla söta 3or så gulligt satt och jobbade med sina företag, skjutsade vi hem calle och sen var det meningen att vi skulle förbi arbetsförmedlingen. Men inte hade dem öppet när man väl bestämt sig för att fiska lite vuxenpoäng. Typiskt! Vi styrde därför bilen mot täby c där vi delade på en nachotallrik och gick sen runt och kollade lite i alla dem älskade affärerna. Känns egentligen inge vidare att plåga sig på så sätt när man ändå inte kan plocka med sig något hem. Om man ändå var en rich-bitch! Kom hem lagom till middagen och efter det har det inte hänt så mycket mer. Kollad idol nyss, så jag hoppas jag kommer ihåg att kolla 22.40 när dem som går vidare presenteras. Lite av en expert på att glömma saker nämligen..

Imorgon har jag inga speciella planer om nu inte jobbet kallar såklart. Men annars tänkte jag göra ett nytt försök på arbetsförmedlingen. Men först ska jag ta mig en lång sovmorgon :) aah! Så ska jag väl besöka en förskola här i lindholmen för att lämna in ett CV. Tror det kmr kunna bli mycket jobb i höst för min del då jag står uppe på hela 23 dagis. Jag menar, folk är ju inget annat än sjuka varje dag där! Så det känns skönt trots att det går lite segt nu såhär i början..


DET ÄR OTROLIGT MÅNGA TANKAR JUST NU

Kom hem från niclas vid halv två tiden idag och kröp då ner en kortis under täcket. Jag hade planer, men somnade.. vaknade inte förrän vid fem.. Orklös började jag packningen då och har precis fått i mig lite att äta. Nu blir det till att dö i soffan igen för att invänta derbyt som börjar om bara en liten stund :)



och visst hejar vi på aik nu, allesammans! (;


MITT HJÄRTA ÄR SKÖRT SOM GLAS OCH HÅRT SOM IS...

...jag vet inte längre skillnaden


HELVETE!!!!!

Jag blev helt ställd inatt. Skakade och frös, var irriterad och chockad. Tankespridd och ledsen. Fyfan va det här ska vara svårt. Det borde inte kännas såhär. Jag är så jävla värdelös.

LÖRDAG

Hejhopp! Just nu sitter jag med emelie och kollar lite tv. Vi väntar väl i stort sett på att hennes johan ska bli klar så vi kan ta oss till centrum. Det blev en tidig uppgång imorse då vi skulle till arlanda och hämta negrerna pappa och helena som precis kommit hem från turkland. Lite smått avis sådär.. Hade inte suttit fel med en utlandsresa nu, det är ju fan storm ute trots att det är fint väder och solen skiner. Men det är väl bara att gilla läget för det lär ju dröja ett bra jävla tag innan man kan unna sig ngt sådant då jag inte riktigt har ekonomin på min sida..

Men nu är det dags att börja rulla. Hjärtat kmr snart och joinar oss också. Jag blir så glad av hans närhet. Det är läskigt att man kan känna så starkt för någon att man vill ha personen i fråga hos en hela tiden.

I BETTER READ BETWEEN THE LINES IN CASE I NEED IT WHEN I'M COLDER


JOBB

Äntligen lite jobb! Det är första gången efter det att jag tog studenten för nu 4 månader nästan, som jag ska jobba imorgon och det känns riktigt riktigt braaaa!!! :D jag må vara lycklig idag, men jag skulle fan kunna göra nästintill vad som helst för lite pengar på kontot! Gör mig bara ännu lyckligare..

FUSKIS LISTA

Nämn något som gjorde dig glad igår?
niclas mysiga sällskap <3 
Vad gjorde du kl 8 i morse?
jag vaknade vid 8, men kunde gott somna om
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
sökte jobb på platsbanken
Det sista du sa högt?
jag sjöng i bilen :P
Vad har du druckit idag?
nu när jag tänker efter så, endast en enda klunk cola
Vad var det senaste du åt?
glass
Vad är det för väder hos dig just nu?
mörkt och blött
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
nej det gör jag inte
Sover du tungt?
ja oftast ialf
Mardrömmar?
nångång ibland ja
Har du något jobb?
nej inget fast :/ bara vikarie
Favoritlåt just nu?
pitbull - sexy bitch
Vad gör dig glad just nu?
telefonsamtalet med hjärtat mitt 
Favoritgodis?
choklad
Musik just nu?
ingen alls för tillfället
Sommarplaner?
inga alls just nu, men drömma kan man ju alltid
Morgon- eller nattmänniska?
nattmänniska
Bio eller promenad?
biomys helt klart!
Är du kittlig?
OM jag är :P
Snarkar du?
nej! inte populärt hos mig^
Stjärntecken, födelsedag?
stenbock, 23 december
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
oj? vet fan inte
Vad vill du jobba som?
vill jobba med barn :)
Stökigt eller välstädat?
lite småstökigt!
Gillar du att sjunga?
mja, men jag kan inte :P
Spelar du något instrument?
nej! men hade verkligen velat kunna spela gitarr
Vad längtar du mest efter just nu?
vill ha sommar igen

YOU KNOW IT'S LOVE WHEN ALL YOU WANT IS THAT PERSON TO BE HAPPY, EVEN IF YOU'RE NOT PART OF THEIR HAPPINESS


SÖNDAG

Helt sluuuut. Som vanligt är det en sån där riktigt tråkig dag nu när det är söndag igen. Men jag har faktiskt haft en mysig sådan trots att jag inte varit den piggaste, för jag har ju trots allt fått spendera den med min pojke :) Var ute igår tillsammans med ett glatt gäng tjejer och bara det säger en hel del! :) Niclas kom och mötte upp oss för att sen ta mig hem till hans då kalla säng. För inte va det någon sommarvärme nånstans igår, frös fan ihjäl. Men inte dröjde det ngn längre stund innan man fick upp värmen bredvid den sötnöten. Fick skjuts hem idag fram emot kvällen, och kröp ganska snabbt upp i soffan framför tvn i väntan på pizzan. Sen var det bara att slå på tvn än en gång då ensam mamma söker stod på schemat (; Får la se när det är dags för mig att dejta kudden lite senare. Känns som att jag skulle behöva sova, men att jag däremot inte kmr kunna :/ jag fattar inte, det är ett mysterium det där..!?

JAVISST, UTGÅNG IKVÄLL


THERE'S ALWAYS GONNA BE ANOTHER MOUNTAIN

I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb..


DET FINNS BRA SJUKA GREJER SOM HÄNDER MÄNNSIKOR DÄRUTE


NI KAN FÅ BO I MIN GAREDEROB OM NI VILL?



MEN VAD NU DÅ!?





Hon ser ju förtusan ut som en transvestit som tokbantar idag. Nej, inte alls snyggt om ni frågar mig och jag som alltid tyckt hon varit riktigt snygg bortsett från den tid då hon såg ut som en blond bimbo. Skulle stannat som brunett.


FREDAG

Nu har jag, efter ett par timmars letande lyckats söka mig ett antal jobb och det känns så här långt helt okej trots att man ibland får söka sånt man egentligen inte är så intresserad av. Så det  är väl bara att göra det jag gör varje dag nuför tin'.. att hålla tummarna.. Har inte så mycket att skriva om just nu då det inte händer alltför mkt i mitt liv för tillfället :P Jag sover ganska mycket och söker föbrilt efter ett jobb^^ Men igår vad jag för omväxlingsskull på en tvinspelning för Dagens Man med carolina gynning som programledare. Det är ett nytt dejtingprogram som kmr gå på 4an med start i oktober. Jag skrattade så mkt att jag nästan grät då kribbe, en vän, var en av dagens män :D vilken succé! Hur det gick får ni vänta att se med spänning (; Efter inspelningen åkte jag med becca hem och hade det lite mysigt med ganska otippat, GRÖNSAKER och dipp framför tvn ;D Fick mig även små söta samtal från flickorna från fotbollsskolan som jag var med och höll i i början av sommaren. Ha, dem är ju bara för söta dem.


och kvällen väntas nu spenderas med min kära niclas,
som förövrigt tog körkort i onsdags! :') <3


SEN EN TID TILLBAKA. EN LÅT SOM BRÖR.



Det är läskigt hur en låt kan få fram så många olika känslor hos en. Minnen, tankar & drömmar. Den här låten med Melissa Horn, var en låt som alltid spelades av mig när jag var en ledsen person. Den stämde så bra in på mig vilket gjorde att jag snabbt kunde relatera till den. Jag får alltid fram samma tanke och samma bild när jag hör den. Det känns inte alls som att det var speciellt länge sen, och allt är så jävla overkligt för mig. Det är så annorlunda nu från då..
Jag ryser, men om det är av obehag eller en skön känsla, vet jag inte? 

 Fan va fort det har gått...
...ska man skratta eller gråta!?


MY LOVE


-


SJÖRÖVARFEST

Nyvaken och stressad. Ska nu ta mig till mamma och hämta mig ett par skor, sen hem till therese och vidare till hp för att umgås och fixa iordning oss lite inför festen senare ikväll. Det är nämligen vickilitorias och linus 19 samt 20 års fest som dem valt att ha tillsammans :) det kan nog bli riktigt kul. Middagen börjar vid 8, så efter det blir det nog full rulle. Men jag är så jävla dålig på att klä ut mig, gillar inte riktigt när det är teman man måste följa. Föredrar då man får komma som sig själv så det känns lite småjobbigt.. Har ingenting i klädväg som jag kan få till att se ut som en sjörövare direkt. Har inte haft en krona över till att köpa ngt heller. Så det lär visa sig hur det här slutar. Ska göra ett tappert försök men det blir nog rätt diskret. Får hoppas på att dem flesta gått in för det här så någon har gjort det iallafall. 

Men nu har jag bråttom.. ha en bra dag (: bye 

GODMORNING SUNSHINE

Även om det nu är så att dem allra flesta redan varit uppe i ett antal timmar så är det fortfarande morgon för mig. För är man som jag, arbetslös..  så får man sova lähänge.. faktiskt! Men strax ska jag iväg till arninge där becca väntar på att bli hämtad för att sen ta oss vidare till lucas dagis i åkersberga. Det blir till att sitta barnvakt ngn timme för oss, återigen. Idag är det ju fredag också, vilket egentligen inte gör så mycket skillnad, eller ingen skillnad alls med andra ord. När man går och såsar hela dagarna glömmer man lätt bort vilken dag det är när man vaknar till liv. Så vad som sker härnäst vet jag ikke ännu.



me and my love!


I AM FAR FROM PERFECT. BUT I WILL BE PERFECT FOR THAT IMPERFECT SOMEONE WHO IS PERFECT FOR ME


-

Så har man varit med om det som inte får hända när man kör bil.. 
Tur var väl det att jag hade en sån underbar människa med mig i det läget <3


DET ÄR RIKTIGT BRA





...ja någonting unikt med rösten är det ju iallafall
En favorit efter första avsnittet av idol.


00.57

Shu lu lu lu ..

Ligger nu här i min ensamhet och har fördrivit tiden med att titta på gamla avsnitt från big brother tiden 2006. Känns som att det snart är dags för lite underhållning i svensk tv igen, slänga in folk i bb huset kanske? Jatack (; Turligt nog slipper jag vänta länge på nya paradise hotel. Kan låta en aning löjligt, men nu råkar det ju vara så att jag faktiskt gillar dessa typer av program.. och att ensam mamma söker började igår gjorde ju inte saken sämre!^^

Annars idag har jag hunnit med att vara barnvakt åt världens sötaste systerson, vilket jag också ska vara både imorrn och på onsdag. Sicken snäll moster han har va! Hämtade honom på dagis redan vid halv två tiden. Han går på en småbarnsavdelning där alla barnen knappt kan gå, så jävla söta! Ge mig :D Så har jag tagit mig en vända hem till beccisen för lite qualitytime. Nu är jag hemma igen, och fick syn på att jag faktiskt fått mig både ett och två jobbmejl.. gissa om jag blir glad :D :D tell you later, för nu ska här sovas :) <3


KÄNSLOMÄSSIGT STÖRD

Jag förstår inte hur jag kan gå från att vara glad till hur ledsen som helst bara minuten efter.
Ibland brister det rejält för mig, och det jobbiga är att jag inte har ngn vidare bra förklaring till varför!? :'/


MIDDAG

Sådärja! Nu har man hunnit vara hemma en timma efter att ha flängt runt i sollentuna sen igår. Men det blir ingen lång stund det inte.. nej nu ska jag strax hoppa in i duschen innan jag ska ta mig till tåget, och sollentuna igen. Ikväll väntas en middag som varit planerad sen en tid tillbaka nu.. efter mycket om och men vill jag lova er, så blir den av tillslut.. Ibland är det kul att få känna sig lite yngre och göra sånt man faktiskt gjorde då :P middagen är nämligen en.. parmiddag..^^

ONCE IN A LIFETIME




















och många många fler.. bilderna jag tog på flaket med undervattenskameran har jag under en tid nu tänkt scanna in men det har aldrig blivit av. Men jag lovar att dem dyker upp så fort jag fixat in dem på datan (; underbart! jag vill igeeeen.


FREDAG

Är nu hemma hos becca efter ett besök i väsby centrum. Ikväll blir det förhoppningsvis film med pojkarna.

Så tänkte jag slänga iväg en hälsning till kribbe som jag vet läser denna blogg ;) jag minns allt! Ledsen för väckningen^^ Kul att ha en sån trogen läsare :D


DET VAR EN GÅNG...












 
 

 


LÅNG NATT

Igårkväll blev det förkrök hos hp innan det var tegel med brudarna som gällde :) Då jag är bankrutt trodde jag inte det skulle bli så speciellt onyktert vilket jag hade helt fel om. Tegel var hyffsat, dock inte så mycket folk men det kändes ändå rätt skönt att man föengångsskull kunde röra sig fritt därinne utan att känna sig instängd. Jag bjöds på både 1, 2 och 3 öl.. sen fick det räcka då vinet innan också kändes i huvudet. Så efter en bra kväll på tegel var det meningen att natten skulle sluta hos becca. Vi fick snällt skjuts dit. Väl på plats va vi hungriga och bestämde oss för att ta oss till mörby för att köpa oss lite gott :D vi två måste fan vara dem mest svagaste personerna när det kmr till onyttigheter^^ men iallafall.. i mörby var allt stängt så med lite tur kirrade becca en cykel som sen blev en mycket nära vän till henne under nattens gång. Vi parkerade oss utanför en statiolmack och satte oss i gräset för lite vila och käk (; Jag kom tyvärr sen på att jag hade ett jätteviktigt möte om inte många timmar alls, vilket gjorde att jag var tvungen att börja pallra mig hemmåt. Det gjorde ju inte saken bättre av att jag missade bussen med 2 sek.. Så det var bara för oss att börja knata mot mörby för att göra varann sällskap ytterliggare en timme innan min buss skulle gå. Var hemma strax efter fem imorse och skulle upp halv nio igen..zznark.. 

Skiiiiittrött tog jag mig upp för att plocka med mig papprena och så iväg till täbypedagogerna, som är ett huvudkontor för en massa förskolor.. hela 22 st. Så nu är jag uppskriven som vikarie, med andra ord vet man aldrig när dem ringer så det gäller att vara redo varje morgon. Lite drygt, men det ska bli skönt om det nu blir så. Väl hemma igen har jag legat död i soffan hela dan.


TISDAG

En trött maria ska nu, trots fint väder lägga sig ner och kolla lite tv. Har varken lust eller ork till att göra något annat vettigt idag än att bara vänta in Niclas som kommer senare ikväll efter sin match (: gulle! Imorgon däremot har jag möte med min handledare från arbetsförmedlingen. Hoppas snart på att få komma igång inom vikariepoolen för alla förskolorna om inte annat dyker upp..


RSS 2.0