bara en tidsfråga

Ja, vafan ska man säga!? Med breaking news om att ett knivattentat har utförts utanför Vallentuna Gymnasium idag, där man själv gått och upplevt så många minnen, är bara sjukt. Snart står vi väl där.. lika chockade som invånarna i Norge.


första advent

...men inte ett enda ljus har tänts. Och ingen julkänsla har jag heller för den delen. Men några värmeljus såhär i söndagsmörkret ska fixas alldeles strax. Pojken ligger och kollar något djuprogram på tvn medan jag fått mig äran att knappra på datorn en stund. Datorn vi kom fram till att köpa tillsammans igår. Smidigt och bra :) Jag menar, vi är ju aldrig ifrån varandra ändå.. så varför köpa två av saker och ting? Och att hålla ihop, det är ju vad vi tänkt göra i all evighet ;D Annars har helgen gått i lugnets tecken. Fredagen bjöds på 20 års kalas för syster dit släkt och vänner även var bjudna. I lördags gjordes det absolut ingenting vettigt. Vi orkade röra oss till arninge för att köpa en dator och lite kvällsmiddag. Vi gick till sängs tidigt och kunde vakna utan ångest idag, då soffan fått vara prio ett bortsett från ett tvåtimmars fikabesök hos lillkusinen som fyller 5 år. Men nu får jag order om att stänga av datorn o göra popcorn för här ska nu kollas på, vem kan slå filip och fredrik.


Solen gör mycket ibland

Heeeeej alla glada! Solen skiner och jag är på ett ovanligt bra humör faktiskt. Lite svårt att vara det den här årstiden annars tkr jag. Men det börjar sakta men säkert kännas lite lättare att leva nu. Med ett jobb framför mig, en nyligen beställd iphone som förhoppningsvis kommer nästa vecka, pengar så att jag klarar mig, och inte nog med det så sitter jag ju på världens underbaraste pojkvän. Så nja, det kan inte bli så mycket bättre nu :) Så trots förkylning och en dunderhosta som börjar gå mig på nerverna, ska jag styra min smutsiga bil till täby c för att inhandla en eller två julklappar. Någonting måste man ju göra när man är ledig. Kram och puss!

Måndag

Hejsvejs! Jobb idag och imorgon, sen ser jag ut att få det ledigt resten av veckan. Men aldrig går man säker längre. Annars ska jag besikta bilen imorgon och alldeles strax ska jag bege mig till kyrkbyn och kolla fotboll. Kram :) 


plötsligt händer det...

Plötsligt ser framtiden betydligt mer ljusare ut än för bara några dagar sen. Jag har fått mig ett heltidsjobb och för första gången på riktigt länge känner jag en oerhörd lättnad. Så nu är det bara att njuta av dem dagar jag får ledigt fram till den 2a januari, för att sen ställa om för att påbörja ett helt nytt liv. Så därför tänkte jag unna mig en tripp till täby c för att kanske, om jag har tur, hitta något jag kan ge mig själv i present ;D Idag är det en sån där bra dag gott folk! Kram på er.


-


Måndag

Godmorgon :) Med en äggmacka i handen och tvn på i bakgrunden sitter jag nu och lyssnar på lite mysig morgonmusik. Strax ska jag hoppa i kläderna och bege mig ut till mamma som kommer och hämtar upp mig. Körkort ska hämtas ut och ett kort besök på apoteket ska göras. Dags för en tiodagarskur med antibiotika igen. Jag börjar bli van nu... jävla skit. Därefter blir det hem för att ta tag i disken och göra iordning lite hemma för att sen behöva bli ensam i några timmar innan jag lovat bort mig till en värld av fotboll, där pojkvännen ska spela match.


21.57

Pojkvännen sover på soffan sen en timma tillbaka, och här sitter jag... frusen och ganska ensam. Men han är fin att titta på. Så ja, jag har det ganska bra ändå :) Godnatt på er.

 


sjunde november

Klockan är redan snart två och jag har inte gjort mer än att stigit upp ur sängen och förflyttat mig till soffan. Ligger och lyssnar på Melissa Horn och känner mig lite nostalgisk. Jag behöver verkligen ett jobb snart. För det är som så många säger, att jag tänker alldeles för mycket annars. Så bara för att göra något så tänkte jag ta tag i tvätten som jag satte på imorse. Sen blir det till att ta sig till macken för att inhandla lite mat som jag förengångsskull tänkte försöka ta på mig att laga till min fina pojke, som kommer hem från jobbet om två timmar. För det är vår dag idag. Fyra månader, och jag är lyckligare än någonsin :) Puss puss

skjut mig

Jag vill bara åka långt härifrån... kanske för att aldrig mer komma tillbaks? Jag är på ett sånt pissigt humör och känner mig bara allmänt svag när det gäller allt. Men nu ska jag hoppa in i duschen, försöka dra på mig något slags leende och sen bege mig mot stan för att fira Emelie som fyller nitton idag. Grattis på dig <3

jag vill vara din föralltid


-

ibland är det intressant hur man reagerar på vissa saker.
hur en tanke, ett foto eller en låt kan få tårarna att börja tränga bakom ögonen. 
en jävla tur att man är ensam när det händer.

i need your lovinghand to guide me


nattuggla

Gokväll gott folk! Sitter nu efter ett kort besök i sängen, för mig själv i mörkret framför tvn. Jag kunde inte sova helt enkelt. Men förhoppningsvis är jag trött inom kort och får då krypa ner bredvid en varm själ som redan somnat. Tidigare idag har jag inte fått mycket gjort här hemma. Vaknade runt tio, kollade tv och fick i mig lite lunch innan det var dags att agera chaffis. Åkte förbi stinsen där det bjöds på klädshopping á la andreas och sen köpte vi med oss mat hem som resulterade i att vi båda drabbades av den såkallade matkoman. Så soffan blev prio ett. Imorgon är det fredag och vi båda är lediga så tanken är väl att vi ska försöka ta oss till kista. Annars är det ganska så tomt i kalendern tills på lördag då det vankas födelsedagsfirande inne i stan. Kära plastsyster fyller 19 år :)


Moster älskar dig.


arbetsintervju efter arbetsintervju

Hola! Nu är jag uppe på fötter igen efter en liten sovmorgon. Dock har jag väldigt svårt för att somna om när pojken min går upp om mornarna. Men det är smällar man får ta :) Annars då? Jo, på förmiddagen idag är det dags för en arbetsintervju i Sollentuna så jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för dagen. Papper ska hämtas och sen ska jag försöka mig på att hitta till stället också. Wish me luck. Men först, en varm dusch och musik. Bye!


Väck mig när snön har smält...




RSS 2.0