...

En ny dag med nya möjligheter, men med samma känsla av tomhet. Det här kommer aldrig sluta göra ont. Jag ska ringa beccisen nu och se efter vad som komma skall :) Jag hoppas ni får en bra dag allesammans. Bara för att jag är en ledsen tjej så är ju inte alla de. Bilder från kvällen igår/natt kommer upp inom kort.

karlssons klister, någon?

Har haft en bra kväll. Mindre bra dag, men det är en annan historia. Efter mat och mys tillsammans med 3 riktigt bra tjejer tog vi oss sen hem till rasmus där en hel del håll igång väntade. Det var shotar och ett hav av härliga människor. Det behövs nu. Tots att jag är en sådan människa som måste få vara ensam när jag känner mig misslyckad, så behöver man alltid en vän vid sin sida. Det har jag. Bästa ni <3 Men just nu skulle jag bara behöva en mirakelkur som kan lappa ihop mitt hjärta. Kan inte sova. Det gör förjävla ont i mig. 


i love the way you lie


Det va lá gött

Igårkväll kom vi hem återigen, men denna gång från göteborg. Det blev en två dagarstripp lite spontant sådär bara. Vi var 3 gölliga par som gjorde finentre i regnet på liseberg. Men solen kom fram efter bara ngn timma och dagen var räddad. Vi bodde på ett litet hostel på linnégatan. Billigt och bra. Lyckad resa :) Gick upp hyffsat tidigt imorse för att göra mig iordning inför 2 timmars provjobb. Det gick väldigt bra och jag hoppas nu att det går hela vägen. Åkte hem till mammsen direkt efter och har nu precis packat upp lite smutstvätt och haft mig. Ska strax bege mig mot pappa där jag ska infinna mig i helgen och senare ikväll blir det grillmys och 20 års firande (:



Tillbaka på svenskmark igen

Det har blivit ett långt break här i bloggen. Dels för att det är sommar, alltid en bra ursäkt. Sen också för att jag befunnit mig i turkiet en vecka tillsammans med min stora kärlek. Jag kan inte summera veckan så mycket bättre än helt perfekt. Att få vara i ett fint och varmt land tillsammans med den man älskar värdesätts väldigt högt. Vi låg för det mesta vid poolen då vi hade ett mysigt hotell med bra poolområde. Stranden besökte vi 2 dagar. Det var kallt i vattnet, typ som här vilket förvånade mig litegrann. Hade hoppats på att kunna ligga i hela dagarna. Men det gjorde inte så mycket. Vi tåg oss en båttur och fick se delar av icmeler och marmaris. Fintfint. vattnet var klarblått och utsikten var underbar. Det stekte och livet lekte ;) Sista dagen var kanske den dagen som var jobbigast. Drabbades nämligen då av en väldig smärta i vänster öra. Anade öroninflammation och jag blev genast livrädd inför landingen på flyget. Jag som har problem annars när planet går neråt skulle nu behöva landa med öroninflammation. Trots smärtan jag gick igenom en kvart så lever jag än idag. Vi kom hem 4 på morgonen i lördags och kom i säng halv 6. Sov i 4 timmar innan jag vaknade av att jag inte stod ut längre. Vi åkte till akuten där väntetimmarna var låååååååånga. Det var helg också dessutom. Turligt nog fick jag mig en tid på löwenströmska och fixade till mig ett par droppar. Jag hade fått hörselgångsinflammation. Nu mår mitt lilla öra bättre men fortfarande inte fullt bra. 

Det är ju nästan så att man tror sig vara utomlands här med. Igår njöt jag, tillsammans med niclas becca och oskar av solen på torparängen i norrviken. Badade lite och bara låg. Sen hem till sollentuna för att sitta ute på balkongen och snacka lite skit med becca. Vi åkte och köpte pizza och joinade niclas framför vm matchen.

Idag fick jag skjuts hem tidigt för att min man skulle ut och golfa. Självklart. När fotbolls vm äntligen är slut börjar han golfa istället, är det inte underbart? :) Har inte gjort så mkt mer idag. Tagit det lugnt en stund ute på altan, städat garderoben lite och fixat med alla korten. Bjuder på fler kort från turkiet ngn dag framöver. Men nu ska jag hoppa in i duschen och strax bege mig tillbaka till sollentuna och niclas igen. Det är vårat datum idag. Den 12e, vilket innebär att vi nu varit tillsammans i 11 månader. Tiden går bra fort den. Förhoppningsvis bokar vi in en göteborgstripp nu i veckan. Ett gäng härliga människor på liseberg för en dá, så bra så bra (: Ska hinna med en arbetsintervju på onsdag också. Så håll nu tummarna för mig.



poolmys med hjärtat mitt.


You raise me up so i can stand on mountains.


Mys vid nattnet

Planerna för kvällen var egentligen att gå på bio, men så blev inte fallet. Istället blev det en mysig sådan vid vattnet. Plockade upp becca och fiona på vägen och slog oss sen ner tillsammans i det gröna gräset. Där satt vi i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Ni är bra tjejer :) Var hemma strax efter 12 igen och nu är tanken att jag alldeles strax ska dejta kudden. Godnatt.

När saknaden av någon blir för stor. Jag älskar dig!


RSS 2.0