solig lördagseftermiddag

Kvällen igår blev inte alls lyckad, mer om det finns inget att säga..

imorse stog väckarklockan på 09.30 och det var då dags att vakna till liv.. skulle turligt nog bara jobba i 3 timmar,  sen fick jag skjuts hem, köpte med mig en glass och la mig hemma på altan en liten stund :) inget dopp i poolen ännu, hah. Men det är ju så kallt :) eller jag kanske är ensam om att tycka de, i vilket fall som helst så har det inte blivit av bara^^ det blir nog imorgon (: eller kanske ett kvällsdopp? heheh, det visar sig.. 

Annars har jag verkligen en enorm längtan till sommarlovet just nu, trots att det bara är 2 veckor kvar så orkar jag inte vänta.. och snart är det även ett helt år sedan ja var på kreta med familjen.. hittade precis lite kort därifrån nämligen. Ett jättefint och mysigt land (: Grekland är helt enkelt en favorit.. snart är det bara dagar kvar till Zakynthos tjejer (; lööövley!

     

det var galet

Bara 1 år kvaaaaar! Det är nästan så att man ville ta studenten själv, iallafall åka flak o annat kul :D Det var underbart väder och härligt folk (: dock blev man lite äcklig och dränkt i öl, men det är smällar man får ta^^ Alla var så himla glada och söta, det var fint att se :D Dem sista två veckorna utan dessa lyckliga studenter i skolan kommer bli sååå tråkiga.

Men nu ska här dras vidare snart med tjejerna till frösunda där det ska hållas en fest, om man nu kommer in så att säga :P Men det fixar sig nog. Lite trist att jag ska upp och jobba imorgon.. men jag orkar inte låta det få stoppa mig ikväll.. vi hörs :) pusssssss

lycka

Sol, bad, (orientering^^) och fint sällskap :) allt som behövdes en dag som denna. Sommarkänslan är med säkerhet här nu.

Imorgon då det är utsläpp för alla våra studenter på skolan sägs det att det ska bli den varmaste dagen hittills.. sicken lycka :D det ska bli så mysigt och se alla med ett glatt leénde fastän ja kommer att sakna er en massa! <3
Har tänkt på en sak också, undra hur tankarna egentligen går på lördagen när man vaknat upp efter studentdagen.. jaja klart man ä bakis :P men det måste kännas helt sjukt, som om livet är slut.. men att det ändå börjar om på något sätt? 

Hehe, nejmen nu ska vi inte tänka mer på det ..1 år kvar och det ska njutas fullt ut må ni tro (: 


söndag

Nu är jag återigen hemma efter en hel dag ute i solskenet. Dagen började med match på på ip där moif tog emot rosersbergs tror jag..? aja, i vilket fall som helst så förlorade dem :/ Direkt efter åkte jag hem till mammsen som skulle firas lite eftersom det var mors dag idag :) hon fick av mig och mina två systrar en kökslampa som hon önskat sig, och tur var väl det. Satt på altan och kollade glatt på när det sista runt våran nybyggda pool fixades till. Nu får man äntligen bada då vattnet har renats men dessvärre är det för tillfället inte särskilt varmt, endast 19 grader ungefär. Men vi ska få det upp till 24 med uppvärmning är det sagt.. skööönt :) snart kan man äntligen plocka fram solstolarna :D Efter någon timme hemma hos mamma bjöds det på middag hos några i släkten..

.. och så på tal om ingenting.. Har nu en äldre syster som är hur tjock som helst.. lite knäppt att se :) ´hon ska nämligen ha en liten bebbe när som helst nu.. egentligen beräknad komma om ca 3 veckor, men i våran släkt har vi barn kommit veckor för tidigt så frågan är varför denna lilla flicka/pojke skulle vilja vara den första att vänta^^´ska iallafall bli jättemysigt med en ny liten sötsak att gulla med :P hoppas på en kille då jag tycker vi är i överflöd av tjejer.. skulle nog pappa uppskatta också.. pojken han aldrig fick liksom (; hahah.. men bara för det misstänker jag att det blir en flicka..

Nu ska jag kolla tv :)
Kram kram! 

sorgligt

Alltså guuuud va fort tiden går, idag är det redan den 25e maj liksom :/ och studenten för alla 3:or äger rum redan på fredagen som kommer :O känns som att vi alla gick tillsammans för inte alls länge sen och nu är det dags för vuxenlivet att knacka på dörren redan.. så himla sorgligt. Vilka otroliga minnen man fått uppleva, underbart (: men nu var det över.. eller okej jag kanske tar i lite väl hårt? men det känns så iallafall. Nu måste ju alla gå och bli sådär tråkigt seriösa med livet.. take me back to the start!

Nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha legat i solen ett bra tag och sen var det dags för mig att ta sig upp till ip med Therese för att än en gång stötta moif .. om vi nu är till något stöd ;) see yáh!

ella elle lá

Hejsan! :)

Idag har jag under dagen jobbat några timmar.. lite trist nu när solen äntligen tittar fram igen med dess värme. Menmen.

Ikväll ska jag träffa tjejerna och hitta på något, vad vet vi som vanligt inte? Men jag är småsugen på att kolla litegrann på finalen av eurovison song contest, men det är dessvärre inte alla överrens om. Inte går det att placera mig på ett ställe utan tv iallafall^^

Annars måste jag bara lägga in min förnärvande favoritlåt som jag lyssnar på om och om igen, hur härlig som helst (: Den är på franska och en riktig hit på radion just nu. Det blir nog till en sommarplåga ska ni se ;)


Videon är dock inte lika bra som låten!


Tisdag

Jag är verkligen hur trött som helst, känner mig det iallafall. Men om jag kommer kunna somna är jag inte helt säker på. Har haft svårt med just sömnen den senaste veckan, ligger och grubblar i timmar över saker o ting så när jag äntligen somnat känns det som om 5 minuter gått så ringer den elaka klockan igen och det var dags att kliva upp.. Inte undra på att jag inte orkar med skolan längre, eller ingenting med andra ord. När jag väl pallrat mig till skolbänken vill jag inget annat än hem och lägga mig under täcket och låta dagen gå tillsdess att det är dags att sova igen.. jag älskar verkligen att få sova ut.. det kanske är det bästa som finns :D inte långt ifrån iallafall^^ 

Idag övningskörde jag rätt långt, var i väsby och yrade runt och visste varken ut eller in. Då och då gick det mindre bra men jag klarade av det mesta :) nöjd faktiskt. Så köpte mammsen mina efterlängtade jordgubbar och glass, en obeskrivlig sommarkänsla, trots det otroligt äckliga vädret! Höll på att frysa ihjäl idag.. varje dag är det likadant, känns som att vara på nordpoolen när man befinner sin innanför skolans dörrar!! Ska man verkligen behöva sätta på sig hur mycket som helst och även ta ut vinterjackan ur garderoben igen för att nte frysa .. nu när det snart är Juni :/ illa..

Men nej nog om allt krimskrams och andra konstiga tankar, nu ska här krypas i säng :)
Godnatt <3


.

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

orka

Jag ooorkar verkligen inte gå till skolan imorgon :/ känns så segt nu när alla andra får vara lediga och ligga kvar i den varma gosiga sängen. Vill meee. Men dum som jag var missade jag det första nationella provet i engelska b så nu måste jag snällt kliva upp i tid och ta mig till skolan för att göra det där förbaskade provet.. Vi har en såkallad prövningsdag och alla är ju inte som jag, då jag har något att göra i skolan..  Men aja om man ska se det från den ljusa sidan så får jag ju gå hem direkt efter och lägga mig och små mysa framför tvn :) 

Söndag

Hej!

Idag vaknade jag upp i brottby hos min kära vän Therese och hennes pojkvän Niclas. Det blev en tuff kväll/natt då jag fram emot slutet kände mig riktigt sliten måste jag säga, men trevligt var det allt (: Vi spenderade natten hemma i dean och fredde's lägenhet. Det som känns lite dumt nu i efterhand är alla fula kort som togs under kvällen och jag är nog med på mer än hälften. Den där jäkla dildon som var både hatad och älsad av alla dök ju upp lite här och var också. Hahah! :D

När jag väl kom hem igen runt 2 tiden idag stog det pizza till alla på köksbänken som morbror min hade köpt med sig så det blev en mysig middag med släkt och familj. Har umgåtts med världens sötaste små goingar idag, nämligen mina kusiner. Vi var och hälsade på hönorna och kikade förbi för att säga hej till alla hästarna^^ tänk så man kan roa sig lätt när man har småbarn i närheten. Annars brukar en söndag för mig bli en låång dag i soffan framför tvn.

Mår lite bättre, men låångt ifrån bra.. försöker..

Jag blöder kärlek


:(

Hej!

Jag kommer troligtvis inte uppdatera bloggen på ett tag då jag inte kommer att må speciellt bra framöver. Jag själv gillar varken att läsa eller skriva om deprimerande saker och som det ser ut nu kommer det säkerligen inte stå om så mycket annat än sånt.

Min D har valt att lämna mig, och som det känns nu har mitt hjärta bokstavligt gått i tusen bitar .. jag vill inte släppa taget om honom .. 


Varmt

Underbara älskade helg :) Fram tills nu har jag befunnit mig tillsammans med några godingar på bällstaberg och bollat lite, suttit i solen en evighet och klagat lite på värmen.. ja jag vet att man absolut inte får göra de nu när det äntligen börjar vankas sommartider.. men! Om jag hade vetat att det skulle bli sååå här varmt hade jag dragit på mig ett par shorts eller kjol och inte ett par svarta jeans som jag gått runt i hela dagen.. hot hot hot :P Nu är jag hemma igen och är helt slut, känner för att ta mig en liten powernap men först ett stort glas vatten!


Annars ser det ut att bli en lugn ensam hemmakväll idag. Imorgon blir det däremot mindre lugnt då dagen börjas med jobb och sen vidare hem till Camilla där vi ska träffas några tjejer och käka lite innan det blir utgång i stora staden med jossan som fyller år natten till söndagen, alltså söndag :D Grattis i förskott på dig! (: och under dagen på söndagen blir det förhoppningsvis ett besök hem till Jossan för att ytterliggare fira henne en gång till beroende på hur jag mår.. sen ska jag nog jobba.. blä! Nu räcker det iallafall med sol för min del idag, nu är det sängen som väntar några timmar framöver! Bye bye.

Måndag

Tänk att dagarna i skolan kan kännas så onödiga ibland, både segt och långtråkigt utan egentligen något lärorikt att göra. I försig bjöds det på muntligt nationellt prov i engelska idag men det var rätt så enkelt. Nu är det bara en del kvar att göra och det är nog den svåraste. Ska bli skönt när allt är över för nu är det ju trots allt inte långt kvar till sommarlovet :)

Jag ska till bällstaberg snart för att kolla på match med några i klassen då VBKs 90:er spelar. Har man inget att göra får man ta sig något att göra :P

Go'kväll

Matchen jag var och tittade på tidigare idag med therese slutade i en förlust för moif tyvärr då resultatet blev 2-1 till lagga. Gamla kära moif, bättre lycka nästa gång :) Efter matchen beställde familjen pizza.. med andra ord blev det en rätt skön söndag ändå :)

Annars börjar dagen nu nå sitt slut och imorgon var det dags att återigen gå tillbaka till skolan där det väntar ett muntligt nationellt prov i engelska b, yes! Här ska det pratas om sport och hälsa, haha jag som är så aktiv och verkligen tänker på min hälsa nuför tiden^^ nejmen det ska nog gå bra! :) Sen har vi som en belöning för att vi gör det imorgon sovmorgon både tisdag och torsdag vilket ska bli väldigt skönt.


Sitter nu här och nästan halvgråter då jag tittar på detta klipp av Jessica Simpson och Nick Lachey tillsammans - ååh så jag tyckte dem var fina ihop :') Haha! Vilken geek jag är.

Söndag

Godmorgon! :)

Jag kände verkligen hur trist det var att vakna upp idag då det är söndag och sista dagen på långledigheten. Men för att sysselsätta mig lite ska jag strax ta mig till ip för att kolla på moifs serie premiär med therese. Så Vi hörs senare <3

så sant

   
 
 

Alla har vi en egen sida av oss själva.
Här har vi några klassiker (;

Här sitter jag

ensam i mörkret.. Det bästa vore om jag kunde somna men det går dessvärre då jag nämligen har skrämt upp mig själv. Så jag får snällt sitta här ett tag till.. Har tittat på en film som precis slutade, brudens far 2 hette den och den var hur gullig som helst :)

1 maj

Den 1 maj är nu kommen och våren är här :) även om man nu tycker den har varit här ett tag så är ju valborg faktiskt den dagen då man välkomnar våren. Gårdagen var hyfsad. Det var jättetrevligt hemma hos Sandra och vi fick ta del av hel del hemligheter och roliga stunder :D Det tråkiga med valborg är ju att man nu vuxit ifrån det och att det blivit så överskattat, så nästa år skulle jag tippa på att det inte kommer vara något speciellt alls.. Menmen! Nu var det över och sommarlovet närmar sig med stora steg :)



La familia har precis grillat och det har kommt lite folk över på middag så jag ska nog ta mig ut i kvällssolen och vara lite social en stund tänkte jag :) hejsvejs! 

ett gott skratt

     

RSS 2.0