skola under lov uppskattas ej!!

Det blev ingen humor igår kväll, vi bestämde oss i sista minuten för att skita i det och dra till tegel istället där det var hur mycket folk som helst! skoja inte! Det vart lyckat iallafall :) många man kände och alla var vi glada! Jag och becca tog sista tåget hem till mig då vi skulle upp tidigt imorse för att inta första heldagen av vår musikal, zznark! Fyfan så segt det var alltså.. kul till och från, men gaaah! Aja, det är bara att stå ut. Det värsta är ju också att när morgondagen är slut så kommer man ju inte kunna känna känslan av ledighet och helg, nej för då har vi hela helgen i skolan att se fram emot! jippie! Men inte ska de få hindra mig från att dra ut på äventyr :P så vi lär ju märka hur det går att stiga upp om mornarna och vara på sitt bästa humör..

Efter skolan idag mötte jag och becca upp linn, vi gick till fiket där vi han prata om en hel del innan vi tog oss latheten att lägga oss under solarieöarna. Bella ringde strax efter och frågade om vi var sugna på lite filmkväll hemma hos niklas och det var därifrån jag kom hem nyss. Vi kollade på Goal 2, den hade jag ju då redan sett men den är bra så det gjorde inget att se den en extra gång, dock har jag inte sett ettan..

Vi smed även lite planer för helgen idag .. imorgon blir det en tjejkväll med camilla, sandra och therese. Först shopping i täby och sen en härlig middag med en del peppning skulle jag tro samt en massa skitsnack ;) riktigt skönt! På lördag blire mg med becca o linn.. men vi lär nog hinna dra med ett par till innan kvällen är kommen ska ni se :) Nu håller jag på att somna sittandes här, Pusshej.

humor på schemat

Dagen igår blev en mysig sådan (: det började med att jag o becca skulle simma ett par längder men planerna ändrades lika fort till ingen simning. Vi tänkte att eftersom båda var så pass förkylda så var det kanske ingen höjdaridé att hoppa ner i det kalla vattnet. Så vi bestämde oss för att istället bara sola och basta! Efter det tog vi oss till mörby c där vi köpte med oss lite chips o dipp för att sen ta oss till becca där vi slog på en film åt lite god mat och ´senare kom klara och joinade oss också då vi slog på ytterliggare en film. Ingen riktig bra start på vår såkallade "träning" men skitsamma :D är det lov så är det!  

Ikväll blir det brorosyster eller vad stället nu kallades, för lite ståuppkomik! Har man inget att göra så testar man på allt. Men jag tror nog att det blir kul :) har man lite humor så, och det tror jag inte att jag har ngn brist på^^ men däremot så har jag inte alls lätt för att sitta och skratta över ngt som kan vara hur kul som helst, varför förstår jag inte? Men det visar sig väl. Med mig har jag min fina vän becca som också ska med mig hem för lite sovsällskap sen.

och på tal om ingenting,  så börjar skolan imorrn för dem som har musikal, vilket suger riktigt hårt! Men då var det bara att pallra sig upp tidigt igen.. hej kom o hjälp mig! 


känslomässigt störd!

Idag har det varit en sån där jobbig dag då man bara velat dra täcket över sig i hopp om att aldrig mer behöva komma upp igen. Jag hatar den där tomma känslan jag har inom mig hela tiden och alla dem ggr man tänker, "tänk om.." eller "om jag inte hade gjort så hade det aldrig hänt" osv osv.. Vafan! Men nu när det är gjort kan man ju ändå inte göra ngt åt det så det känns som slöseri med så mkt tid fastän det verkligen inte går att tänka positivt! Jag vet inte hur jag skulle klara mig igenom en hel dag utan ngn sorts musik, men varje gång jag lyssnar på musik påminner alla låtarna mig alltid om ngt minne, både bra och dåliga. Fan va jag älskar det vi gjort, samtidigt som jag hatar det som hänt! Det finns så mkt osagt som aldrig kmr bli sagt mellan oss, och det finns så mkt ogjort som vi aldrig kommer få uppleva tillsammans. Fan! Det var inte meningen att det skulle sluta på det här sättet. Att jag skulle behöva byta kapitel överhuvudtaget! Det känns seriöst som att ngn vänt ut och in på mig, och då menar jag på ett psykiskt sätt. Alla stunder, dagar, minnen och år .. ALLT kmr tillbaka hela tiden och det gör mig så jävla dum i huvudet! Jag vill bara få dagarna att gå, men inte blir det bättre om nätterna för det. Då kan jag istället inte somna, ligger bara o grubblar på allt och ingenting, och jag känner tår efter tår längs kinden. Att det ska vara så fruktansvärt svårt. Det gick ett tag, det gick jättebra. Men vad hände? Var du tvungen att ta upp allt igen!? det är ditt fel.. ditt fel över hur jag blivit som person, för det här är inte jag! verkligen inte! 

Det väntar någon på mig nu, som alltid finns där. Min räddning inatt,
godnatt


rubrik?

Jag har så jääähäkla tråkigt just nu. Har varit hemma under hela dagen med en liten systerson på besök, och tyst blev det när han åkte hem nyss! Jag tog mig till macken tidigare idag och köpte mitt dagens borde som var, chips o dipp^^ så jag ska väl kolla film lite senare ikväll och njuta av att det är lov! :) Imorgon däremot, blir det lite simning med becca.

dagens..

Dagens humör: riktigt seg
Dagens mående: en tröttis
Dagens borde: beställa klippning samt färgning
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens planer: Inga alls! aah :)
Dagens vill ha: chips & dipp :D
Dagens längtan: närheten ..
Dagens fundering: frågan är om jag ska ta mig till centrum o sola?
Dagens beroende: cola!
Dagens tråkigaste: skit på tvn
Dagens låt: dead and gone

t.i. ft. justin timberlake - dead and gone


biomys

Godmorgon, det känns som att jag skulle kunna säga det iallafall^^ för mig är det morgon! Jag kom hem i skaplig tid igår med skjuts av snälla pontan :) kvällen blev bra med en massa trevligt folk på plats.. Visst mådde jag sisådär vid ett par tillfällen men inget förstörde min kväll. Däremot har jag blåmärken nästan precis överallt, jag snubblade inte bara en gång igår, nejdå! istället tappade jag räkningen :P så det kan gåå!

Eftersom jag inte hade ngt planerat annars idag hörde jag med beccisen om hon möjlightvis hade lust att kolla på bio med mig och självklart fick jag med henne! Jag är för trött för att göra någonting ansträngande så detta blir en perfakväll! Vi ska se benjamin buttoms otroliga liv, som jag hört ska vara bra.. så det visar väl sig om vi hunnit somna innan filmen är slut då den är närmare 3 timmar lång. Efter det blir det sängen :) kram på er.


inflyttningsfest

Shululu, idag har jag haft så tråkigt att jag legat i sängen hela dagen fram tills nu trots det fina vädret. Jag gick upp en snabbis tidigare idag och gjorde lite gröt, men bestämde mig lika fort igen för att inte stanna uppe så länge till efter frukosten. Jag la mig då i sängen och tittade på program efter program, bara skit på tvn. Men nu har jag piggnat till lite och ska ta mig ngt att äta innan det var dags för duschen. Ska hem till bella lite senare där även beccabus o lite annat folk ska hålla till ikväll innan vi ska vidare på en inflyttningsfest. Jag tror det blir bra :) och det lär bli en lika seg maria som skriver av sig imorn ;) Nu gäller det bara att hitta ngt i alkoholförrådet som kan göra en på lite roligare humör tills ikväll (; 


.

I'll keep searching
Deep within my soul
For all the answers
Don't wanna hurt no more
I need peace, gotta feel at ease
Need to be
Free from pain
Going insane ..

fredag

Gokvällér :) jag kom hem för bara en timma sen och har hittills hunnit med att få i mig mat, gott gott :) åt två mackor på hela dagen under UF mässan utan att vara hungrig resten av dagen. Men när det väl var dags för hemgång kände jag av hungern igen, så nu är jag mätt & glad, allt som räknas. Det blir ingen lång vistelse här hemma, strax ska jag nämligen ta mig till tåget för att möta Bella. Vi ska kolla på bandy :) Tänkte först att jag verkligen inte orkade för det har varit en lång dag och jag är helt slut. Men allt gick bra och vi fick en hel del armband sålda, bra gjort av oss trots den korta varseln och nya idén efter ett företag som gick i spillror! Ha. Men men, hade ändå inget annat viktigt för mig direkt så jag bestämde mig för att fördriva tiden på så sätt. Det är alltid mysigt med lite sällis :) hörs senare ikväll. Hejsvejs! 


Snodde en bild från jossans blogg som jag såg redan hade satt upp lite bilder från mässan, här ödslar vi ingen tid inte (; Här är vi iallafall med våran simpla monter från gårdagen. Camilla saknas dock.

jävla virus

Jag är varm, fan! jag vill inte.. hoppas inte, att jag nu fått feber. Kom hem redan vid tolv från skolan och la mig ner för att ta det lugnt för jag kände mig bara tung och orkade ingenting. Fick i mig lite mat, och var tvungen att ta mig en isglass för att få i mig lite kallt eller vända på kudden 100 ggr om för att den skulle kännas mindre varm.. Jag ska gå till sängs nu, men innan det ska jag trycka i mig lite alvedon. Kanske att man skulle ta tempen nu också för att vara på den säkra sidan.. fan! Orkar inte må dåligt, vi som ska till älvsjö imorrn mellan 11-20, inte några timmar heller. Vi ska stå på mässan, både idag och imorgon! Förhoppningsvis mår jag bättre efter lite sömn :) annars är det väl bara att plocka med sig allt man kan tänka sig i sjukväg till älsvjö.

Jag har annars funderat rätt länge på att beställa en klippning nu, skulle verkligen behövas då det är rätt slitet. Varför inte dra till med en färgning på en gång också då pappa betalar ;) inga drastiska förändringar men lite ljusa slingor för att få det o se lite mer vårfräscht ut då utväxt aldrig är ngt som uppskattas :P



tänkte mig denna färg på håret som heidi i the hills har på bilden,
 och rätt mycket uppklippt! kan bli bra :)

en trött maria

Det har varit en låång dag. Jag har fortfarande en hosta som går mig på nerverna just nu och en kropp som knappt orkar röra på sig. Har börjat dricka hostmedicin idag, som knappt går att få i sig då den smakar skit! Den är extra stark också vilket bidrar till att jag blir trött och dåsig. Inte det bästa att ta när en dag i skolan väntar, men har inte mkt till val. Jag är den i familjen som alltid får hosta o när jag väl får den sitter den i hur länge som helst och det har lett till jättefå sovtimmar, så illa att mamma har fått komma upp o väcka mig för att trycka i mig en extra tablett för att få tyst på mig. Så därför har jag med andra ord inte visat mig i skolan så mkt. Men imorgon var det dags igen, med turligt nog en sovmorgon till 10 :) men jag lär vara hur trött som helst ändå! 

När jag vaknade kände jag ett stort behov av att snabbt lägga mig under filten i soffan igen för att slå på tvn, men istället för att låta dagen gå ännu långsammare än vad den redan gjort idag åkte jag med mammsen till min syster i åkersberga där vi skulle vara barnvakt till min dundersöta systerson. Väl där somnade han ganska fort och vad gjorde jag då tror ni? Jo, det blev till att lägga sig under filten i soffan ändå.. där fastnade jag framför melrose place, som jag förövrigt har börjat kolla på varje dag på senaste.. typiskt sånna program jag skulle kunna tycka illa om, märkligt :P och så top model såklart. Så kom jag hem till en middag som redan stog på bordet och efter det väntade en del övingskörning på 2 timmar. Puh! Nu ska här bara göras ingenting - s ä n g e n < 3  

måndag

Jaha, och vad har jag gjort en dag som denna då? jo, ingenting. Jag vaknade av en rad nysningar, en jävla hosta och halsont på det, så jag kurerade mig i sängen. Det har inte varit en toppen dag annars heller, det känns bara som ett stort svart hål.


ett misstag

om jag ändå kunde få en chans till att bevisa det för dig, en gång för alla.


 


slitet

Så var denna helg förbi och det var återigen söndag, och gud vad jag hatar söndagar! Denna helg blev det kanske lite för mycket av det goda för min del då jag känner mig sjukt sliten och trött. Men det kanske är så det ska vara? Precis som i fredags, blev det ytterliggare mer vin igår samt lite cider och öl på det, yähäs!

Kvällen började med en middag med becca och en hel del grönsaker o dipp samtidigt som vi försökte tagga till innan det var dags för oss att pallra oss till tåget för att åka till mg. Det var svårt med tanke på att kvällen innan tog rätt mycket på krafterna, men inte ville vi sitta hemma på alla hjärtans dag inte.. och taggade blev vi, tillslut! ;) Det var som vanligt en bra blanding på folk och roligt att träffa gamla samt nya ansikten :) Efter det att mg stängde var det meningen för lite efterfest men så blev inte fallet. Istället tog jag mig hemåt med sällskap och becca tog sig åt något annat random håll! Hon var här nyss och hämtade lite kläder som blev kvar och inte fasiken ser vi ut som två skönhetsdrottningar idag inte!^^


en bra fredagkväll

Kvällen igår blev en lyckad sådan :) Jag svängde förbi hemma efter skolan en snabbis innan nästa stopp var danderyd där becca mötte upp mig och så tog vi oss tillsammans till sollentuna och pizzerian där vi avnjöt vår fina middag! Sen var det bara att, mätta & glada som vi var, ta sig upp och slänga i sig lite vin som blev till rätt mycket^^ med bra musik i högtalarna, innan det var dags att börja ta sig till gribbylund där festen skulle hållas. Vi hoppade på en buss från mörby som tog oss till en busshållsplats där vi precis hade missat bussen vi skulle ha behövt ta för att komma fram till resten av folket så vi bestämde oss istället för att gå. Det första som skymtade var en lååång isbacke, jahapp ingen återvändå här inte tänkte vi, så vi la oss på rygg och en efter en gled vi ner i en väldans fart, och fort gick det! Haha, inte har jag skrattat så mycket på riktigt länge och paren som passerade oss vid gångvägen på sidan av hade dem minst lika roligt åt oss som kämpade oss ner. Tiden gick o i var framme. Väl där möttes vi av ett gäng grabbar! Det började lite småsegt från min sida men inte tog det någon längre stund förrän spelet var igång och jag inte längre var i mitt bästa skick :P trots det slutade kvällen bra då jag fick skjuts till vallentuna där ytterliggare skjuts vidare väntade.

Om en liten stund ska jag åka till vallentuna för att möta upp becca där vi tänkte köpa lite smått o gott som vi ska unna oss av under resterande kvällen fram tills utgången senare. Det är ju trots allt alla hjärtans dag idag, och tur var väl det att vi har varandra :)


   
påväg ner..
 

beyonce - halo


och så vare helg igen

Med lurarna på huvudet och ljudet på högsta volym försöker jag för tillfället skjuta undan alla tankar på vad som faktiskt sker där hemma just nu, och framför mig har jag en skål glass med marränger och rån :) hi.

Men nu ska jag istället blicka fram på helgen som börjar redan imorgon :D yey! Det blir en rätt lugn dag i skolan då vår grupp ska åka och köpa in lite grejer till vår monter inför UF-mässan som äger rum nästa fredag. Annars är det en måste-gå-på lektion i slutet av dagen, nämligen datorbaseradredovisning och det är hur jäkla sämst som helst! Sämst lärare med sämsta kunskaperna i svenska, jag förstår knappt ett ord av vad den där snubben försöker säga! toksämst helt enkelt!

Sen ska jag träffa becca för lite vin lagom till kvällen innan vi tar oss till gribban där det vankas fest (: kan bli kul! Sen så har vi ju kommit till det skedet på året då alla hjärtans dag står på schemat, suuuug. Jag brukar vanligtvis tycka om dessa dagar då jag inte varit singel dem tidigare åren. Jag minns förra året mycket väl och även året innan det, och det är svårt att undvika klumpen i magen även om jag nu vant mig vid det här laget. Det är dem där dumma minnerna som hetsar sig fast i huvudet och gör en på allt annat än bra humör. Men den kvällen har jag iallafall bestämt mig för att tillbringa med my love, becca.. vilket jag tror blir suupermysigt fastän hon nu inte är av andra könet ;) <3

torsdag

Ny dag, nya möjligheter.. men inte är jag mycket gladare idag.

Snart dags för en dusch innan det var dags att bege sig mot tåget och skolans glada dagar^^ Jag sov inte mycket inatt, som vanligt. Vaknade tidigt och kunde inte ligga kvar och snooza då jag var alldeles för pigg, weird :/ men i vilket fall som helst, så ska jag göra iordning en macka eller två och sen hoppa in i duschen för att se vart dagen leder mig, vilket jag tror är straight to bed? :P

GAAH!

Men var det nödvändigt att berätta det för mig, och få mig att må ännu sämre? Jävla skit!! Du smörar så fint och frågar gång på gång hur jag mår och en massa annat bullshit från din sida. Lägg ner. Jag klarar mig själv, iallafall utan din hjälp för den är inte så mycket till hjälp. Sluta vara så nöjd, för det du ändå inte förstått rätt än är att du blivit sååå l u r a d !

HAHAHA!?

onsdag

Hola! Jag kom precis hem från en liten promis som förengångsskull inte blev i mörker då jag inatt befinner mig hos pappa. Allt för att inte behöva gå till tåget imorgon då jag inte börjar förrän 12.20! Hur skönt som helst :) Så det är nära o bra!

Idag har jag annars varit i stan en snabbis med camilla och therese, dock hade jag inga pengar vilket sög för jag vill verkligen ha t-shirten med heidi klum som precis kommit till sverige efter att bara ha funnits att köpa i thailand .. den är iallafall skitsnygg och får bli mitt första köp så fort pengarna finns där :) Har även hunnit med att boka en resa till tänndalen idag, även där med camilla och therese. Vi ska isåfall åka upp på lördag om en vecka på lovet och vara där tills på onsdag för att hinna tillbaka till skolan där muskalen väntar. Det känns ju sådär att vi har skola under sportlovet, men valet är nu gjort. Jag vet inte ännu om jag kan följa med, jättetrist men ekonomin är inte med mig alls längre. Vad kan jag ha kvar på kortet? typ 22 kr, om äns det! :/ Sen att man behöver runt 2000 kr dit upp är ju inte lite pengar att fråga pappsen och mammsen om heller.. det visar sig helt enkelt! Annars får det bli en avbokning, men det skulle varit roligt att få komma bort lite.
 
Aja, annars kommer förhoppningsvis beccis till skolan imorgon :) miss yoou.

köpa ett armband kanske?



Yes! Nu har vi i vårat UF företag gått från att skulle ha sålt skor till att sälja armband. Dessa söta armband har vi beställt hem och det blir självklart billigare för er att köpa från oss  personligen då det inte tillkommer ngn fraktkostnad eller liknande. Så det är bara att hojta till eller skriva här på bloggen om just du eller ngn annan är intresserad :) Priset på armbanden med peacemärket samt det lila mocka kostar 100 kr Dem bruna och blåa ligger på 50 kr.   

dagen efter

Hej hej. Det blev en sen natt eller snarare en tidig morgon. Kvällen började med lite middag med familjen hemma hos mormor, efter det åkte jag hem för att dra på mig det som sen skulle bli min outfit för kvällen och så vidare hem till Camilla där vi drack en cider eller två framför melodifestivalen och skolkatalogen^^ Sandra var otroligt seg och vi blev tillslut rätt otåliga vilket gjorde att vi bestämde oss för att börja ta oss ner till festen som bara låg 5 minuter bort. Väl där möttes vi av glada ansikten :) det blev en riktigt trevlig kväll måste jag säga, framtills det självklart ska uppkomma bråk precis innan slutet när allt gått smärtfritt hela kvällen. Snacka om respektlöst mot den som har fest :/ aja, det är bara o hoppas på att det löste sig för Lucas. Jag började gå mot centrum vid 4 för att möta upp en lite småfrusen kroghängare som snällt följde med hem och gjorde platsen under täcket lite varmare. Vi påbörjade vår skönhetsömn runt halv sju.

Konstigt nog så vaknade jag rätt tidigt idag ändå. Men jag somnade sen om och sov i stort sett hela dan fram tillsdess att pizzan var framme på bordet! Åh så gott det är dagen efter, om man nu mår bra vill säga! :P vilket jag tackar gud för att jag gjorde! :) Men nu tror jag bestämt sängen saknar mig redan så det lär inte bli ngn lång vistelse här inte. Hare gott så hörs vi imorgon igen, godnatt på er allesammans <3

Lördag

Nu är det dags att strax ta sig till mormor där det bjuds på middag ikväll. Sen ska jag träffa Camillutt och Sandra friskis för lite förkrök innan det blir fest. Hörs imorrn :)

kär på nytt



ja så sant så .. låg och tittade på twilight idag för kanske 10e gången men jag får verkligen aldrig nog. Filmen blir ju inte sämre av att man blir kär varje gång man tittar på den, i inte någon mindre än edward cullen som spelar den mystiske vampyren. Han är så jäkla snygg! I filmen ialf. Nu råkar han ju inte heta edward så med andra ord är Robert Pattinson, som han nu heter på riktigt, inte lika bedårande snygg i verkligheten! Mycket synd. Men så länge han är snygg i filmen gör det inte mig något :D

fredaaag

och så blev det en fredag hemma i sängen idag efter en hård natt. För det första gick det banémej inte att sova då jag vred och vände på mig minst hundra ggr, jag frös och fick med tiden ont i huvudet då jag verkligen ansträngde mig för att stänga ögonen och försöka sova samtidigt som en massa tankar letade sig in i huvudet en efter en. Jag var så jäkla irriterad när jag gick och la mig igår så det kan ha varit en av anledningarna till att jag inte kunde somna. Jag tittade på klockan senast 03.33 och var då fortfarande inte trött, men jag skulle gissa på att jag somnade runt en halv timma senare. Så när klockan ringde låg jag kvar o snoozade ett tag innan det var dags för duschen, men jag kom inte så långt då jag mådde otroligt dåligt men bara under en kortare tid, förstog direkt att det var minipilerna som spökade! Det är tredje gången jag byter piller nu! Vilket meningslöst skit, och inte vill jag sluta med dem heller för det skulle aldrig funka i längden. Aja, det var bara att stanna hemma. Nu mår jag fin fintt igen. 

Ja, som ni kan se nedanför har det kanske blivit ett och annat deprimerande inlägg på senaste vilket jag egentligen inte vill att det ska publiceras så mycket detaljer kring. Jag skriver bara av mig ibland och det känns bättre fastän det kanske bara är en ledsen gubbe så har jag ialf fått fram hur jag känner just för stunden. Nu finns det dem som såklart undrar vad allt det här handlar om, och de kan jag ta med dem.. lättare så :) än att jag ska skriva ner det här. Så jag lovar att berätta lite mer om vad som pågår just nu och vad som är anlednigarna till en lite mindre glad maria till dem som står mig närmast. 

Annars så har jag inga större planer idag, det blir bara mamma och jag till maten och även till ikväll så jag har beställt vad som ska serveras til middag här hemma och sen så kanske vi hyr en film eller två. Får se, för om det dyker upp något annat så gör jag hellre det då jag egentligen skulle behöva sysselsätta mig lite! Imorgon däremot är det planerat för krök hemma hos festfixaren Lucas :) Det var inte igår det var hemmafest direkt, så det uppskattas ju såklart lite mer än vanligt. Hörs senare, Bye.  

.

:'(

utropstecken

Hallå! jag vill faktiskt också ha ngt att säga tll om och få som jag vill ibland. Så det skulle ju underlätta om du stog för ngt av det du säger och lovar.. någon gång då & då iallafall .. 


ååh, underbara låt <3


"the girl can't help it!"

Nejmen är det inte beccabus? ;) måste varit en, hell of a dream^^

http://Beccaaffs.bilddagboken.se/p/show.html?id=126498446&directlink=1

tji fick du!

onsdag kväll

Hej :) och så var det redan torsdag imorgon! Det är det enda jag längtar efter hela tiden nu mera, helg helg helg. Jag har dock inga bestämda planer till denna helg som kmr, men det brukar alltid komma allt eftersom. Sitter nu och försöker få på min mobil som spökat hela dagen, den går inte att sätta på.. har försökt hur länge som helst nu sen den dog pga dåliga batterier när jag kom hem från skolan och det var runt två redan. Men men, förhoppningsvis vill den vara min vän snart igen. Annars har jag varit ute på en liten promis, den blev inte lång då jag nästan vände när jag hade bestämt mig för att börja gå en bit till just för att det är så jädrans mörkt här hos mig och man hör ljud överallt för att det är så tyst! Så ja, det kanske inte blev någon riktig promenad om vi ska se det så. Det är i dessa stunder jag vill bo centralt så man kan gå dem där långa promenaderna med människor runt omkring en utan att behöva vara rädd. Skulle inte sitta fel om våren ville komma också! Nu får det vara nog med vinter och halka!

och på tal om halka.. att jag ska vurpa hela tiden också, varje dag är det ngt nytt och Becca är väl den som haft mest kul åt dessa olyckor^^ Idag ramlade jag nämligen när jag var påväg hem från tåget. Brukar annars snällt få skjuts av mamma men idag var hon hos syster min så jag gick med mina skor som kan döda, och inte var det långt ifrån att jag gjorde det! Tur var väl det att det kan vara rätt så ödsligt här ute hos mig ibland :D Men det är inte varje gång man har sådan tur.

23.09

Idag var jag som tidigare sagt i täby centrum i stort sett hela dagen. Jag fick med mig lite smått och gott hem men dessvärre så kan jag nu inte köpa något mer på hela månaden, iallafall va jag måste intala mig själv. Vågar inte ens säga hur mycket som finns kvar på kontot, för det är skrämmande! Det gäller att spara lite pengar nu då en utgång eller två alltid är ett måste. Men jag är nöjd med mina köp trots den ekonomiska förlusten, men pågrund av min förlorade stackars kamera så kan jag inte visa några av mina köp ..

När jag kom hem packade jag upp det jag hade med mig till pappa över helgen då vi flyttade hem till mamma idag. Sen stog det tv och soffa på shemat. Jag kröp ner och somnade som ett litet barn. När jag vaknade höll jag bokstavligt talat på att frysa ihjäl så jag tog mig en låång varm dusch och nu sitter jag här :) ska sussa strax. Godnatt.

the trouble with love is ..

Love can be a many splendored thing
Can't deny the joy it brings
A dozen roses, diamond rings
Dreams for sale and fairy tales
It'll make you hear a symphony
And you just want the world to see
But like a drug that makes you blind
It'll fool ya every time

The trouble with love is
It can tear you up inside
Make your heart believe a lie
It's stronger than your pride
The trouble with love is
It doesn't care how fast you fall
And you can't refuse the call
See you've got no say at all

Now I was once a fool it's true
I played the game by all the rules
But now my world's a deeper blue
I'm sadder but I'm wiser too
I swore I'd never love again
I swore my heart would never mend
Said love wasn't worth the pain
But then I hear it call my name

Every time I turn around
I think I've got it all figured out
My heart keeps callin'
And I keep on fallin'
Over and over again
This sad story always ends the same
Me standin' in the pourin' rain
It seems no matter what I do
It tears my heart in two.

ledig måndag

Godmorgon :)
Idag är vi lediga då resten av skolan har friluftsdag och vi tjejer valde att skriva på en "egen aktivitetslapp" men självklart slutar det alltid med att man sitter hemma och häckar. Så eftersom det inte blev något täby igår så ska ja strax bege mig dit med tåget. Jag gillar att promenixa runt bland affärena själv, just för att ingen då är på en att man ska gå till nästa affär och så slipper man känna sig stressad till att prova grejer. Jag påstår nu inte att det skulle vara mindre mysigt att gå och shoppa med vänner, för det är ju något som uppskattas lika mycket varje gång :) Men det får nu bli ett kort inlägg som klargör för er vad som sker i mitt annars så trista liv :P Bye!

.

Fan fan fan! det får inte hända ..


en sommarkväll i augusti

      

     

inte mycket till cashflow här inte..

Sådärja! Nu har jag tittat klart på juno, lite av en besvikelse var det nog. Den var rätt så tråkig! Jag skulle vilja se brad pitts nya som han medverkar i, minns nu inte namnet.. james buttom nånting :P men iallafall, har hört att den ska vara grym!! Ska ladda hem den :)

Annars kollar jag runt lite på trogna hm's hemsida efter något nytt o billigt att köpa trots det att hm inte haft det bästa utbudet på senste, menmen. Har ändå bestämt mig för att inte slösa så mkt pengar nu denna månad, men jag blir så jäkla irriterad på att studiebidraget bara ligger på 1050 kr. Seriöst? kom igen! Det hade väl ändå kunnat höjas lite vid fyllda 18 år. Det krävs en hel del pengar för oss i den här åldern också, helluu? Känns som att jag redan gjort mig av med allt och det har då bara gått en enda dag sen det kom in på kontot! Som tur är har jag en snäll mamma som nu beställt hem 3 par skor till mig idag, vilket jag ska tacka henne jättemkt för imorgon när hon även fyller år :) Så om det vore så att jag mot förmodan inte hittar något så är väl det inte hela världen men man blir alltid på lite bättre humör om en kasse eller två får komma med hem :) så det lutar nog mot att jag tar mig till täbban imorrn en snabbis innan tårtkalaset! och så ska ni se att hela kontot är rensat^^ jag är nämligen sähämst på att hålla i mina pengar hur mkt jag än vill spara! Men så är det när man inte har ngt jobb, och jag vet jag vet! jag ska ta tag i det! snart..

RSS 2.0