Middag och yatzy

Gokväller! Nu har jag precis intagit soffposition här hemma. Kvällen har bjudit på middag à la sebbe&terror, bestående av hemlagade hamburgare. Mycket uppskattat :) förtäring av alkohol blev det också vilket resulterade i en löprunda till tåget. Usch fy och blä vilken dålig kondis jag har. Måste ta tag i det där snart alltså! Annars blev det ett besök i Täby c idag i hopp om att hitta något till nyår. Fy fan va arg jag var där ett tag. Ingenting hittade jag och nu är det snart lördag. Ååååh ångest på den! Men nu blir det sängen. Imorgon blir det nog en rätt lugn förmiddag innan det är dags att sitta barnvakt till systers barn. Mina gullisar <3 Goooo'natt!


.


:)


Frukost på sängen

Godmorgon :) Idag är det min dag. Jag har nu levt i 22 år och varje år har det varit lika tråkigt att fylla år på just dagen innan självaste julafton. Men what to do? Har i vilket fall som helst precis avnjutit en god, men speciell frukost på sängen, serverad av min fiiiina kille. Det bjöds på nudlar och cola. Haha han är bäst!! Idag blir det ett besök i Täby centrum en stund för att hitta sista julklappen och fika med Linnea som jag inte sett på evigheter känns det som. Så det ska bli mysigt :) kanske att man skulle kolla om man hittat ngt fint att ha på sig på nyår också? Eller varför inte till imorgon? Ja ja men det visar sig. Sen ikväll väntas det gäster och en sen uppesittarkväll framför Bingolotto. Ett måste kvällen innan. Och den här gången sitter jag och älskling på två dubbellotter så nu hoppas jag att vi iaf vinner en ny lott... minst. :)


Puh..

Nu har jag tappat räkningen på hur många gånger jag gäspat de senaste fem minuterna. Jag är så seg. Är det nu man skulle gillat kaffe kanske? Och inte blir man piggare av att sitta och spela ett spel som gör en snurrig i huvudet. Två timmar kvar, sen blir det hem till mamma för att hjälpa till att baka tårtor. Alltid lika roligt att fylla år dagen innan julafton... Hm.


Julbord

Mitt allra första för i år. Och det blir på min blivande förskola. Men denna gång på storsidan. Så nu har jag dukat och gjort det mysigt för alla dem små liven som för stunden är ute och dansar runt granen. :) idag är det lugnt och skönt här.


Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen efter en helg i skärgården där det regnade precis hela tiden. Kul o se lite snö förengångskull. Men hoppas på att det är någon snö kvar till jul ska man väl inte. Ett minus är dock det eviga skapandet på bilen varje morgon. Men men, nu ska jag äntligen få krypa ner i en varm säng med min kärlek. Tidig uppstigning imorgon. Puss och godnatt :)


Just nu;

Mys på utö med Emelie.


Blä

Idag är det allt annat än en glad dag. Med för få sömntimmar känner jag mig som en zombie. Varför kan man inte bara få vara en björn för en stund? Att gå i ide skulle ju vara något. Befinner mig på jobbet nu och när jag slutar vid fyra kommer pappsen för att hämta mig. Över helgen åker jag till utö. Det var länge sen nu. Samtidigt som det ska bli skönt att komma bort och rensa tankarna lite så svider det lite i hjärtat. Jag lämnar ju min kärlek hemma. Efter att ha sovit med varandra varje natt sen den 10e augusti så vet jag att det kommer kännas mer än konstigt. Jag vet, jag är som sagt ett datumfreak :) Men jag vet också att det är nyttigt att sakna varandra, och det gör allt en aning lättare :) Nu kallar jobbet.. Typiskt!


Natti natti

Vi har legat i sängen sen åtta redan. Andreas ligger och lyssnar på någon P3 dokumentär om något rån på Arlanda och jag har kollat på bröllopet av bonde söker fru paret. Usch, han är så sliskig. Men tjejen, vilken klänning! Men nu ligger jag och kollar på berg flyttar in. Jag gillar henne. Hon verkar så naturlig. Linda Bengtzing däremot, som hon idag flyttar in hos, henne gillar jag inte. Har aldrig gjort. Men nog om det! Nu ska jag kolla klart på programmet och sen ska jag sova. Jobb väntar imorgon. Kram på er :)


Trött tjej!

Vaknar till liv vid åtta och får då order om att vi ska vara på jobbet halv nio. Så med en inte alltför glad min var det bara att gilla läget, hoppa upp ur sängen och ut till bilen. Och här i personalrummet har jag nu suttit i snart en timma och lekt med telefon. Förengångsskull var det min tur att ha sovmorgon medan andreas fick dra på sig lekhumöret vid halv nio. För mig står jobb på schemat från halv tio till halv fem idag. Men egentligen vill jag bara hem nu. Nu nu nu! Jag är trött idag. Alldeles för trött! :( och konstigt väder börjar det bli också?! Sägs att det ska bli åska... Blä!


Lucia

Idag är en mysig dag. Men mysigare har den ju varit en gång i tiden. Åh, jag vill också vara liten igen och gå luciatåg. Dem var ju för söta på dagis. Lite trist dock att jag missade min systerson som pepparkaksgubbe. Men ikväll ska vi ta honom till kyrkan för att se ett riktigt luciatåg. Nämligen på Vallentunas lucia. Fick inte med mig pojkvännen. Så honom lämnar jag framför datorn där han verkar trivas som bäst, dag som natt. Kuljul!


Nej, jag har inte alls mens!?


Vinkväll med favoriter

Nyligen hemkommen från en dag av shopping, vin och skitsnack med två av mina absoluta favoriter. Hoppade tegel för den här gången. Alldeles för otaggad och trött. Men förhoppningsvis görs detta om snart igen. Nu väntar istället sängen, och den har inte känts såhär uppskattad på länge.


...

Vad gör jag för fel?


Usch sicket oväder!

Det låter ju nästintill som att hela huset ska falla omkull vilken minut som helst. Och här ligger nu jag i mörkret alldeles själv, och testar för första gången blogg.se appen. Andreas den stackaren, var tvungen att släpa sig till bussen för ett tag sen. Tanken att bussen går i diket av ren vindkraft har redan slagit mig. Även om det är en väldigt liten chans så finns ju faktiskt risken där. Nojiga jag. Så jag bad honom höra av sig när han är framme. Säkrast så :)

Annars skulle jag vilja somna om nu, men det är svårt. Funderar på att gå upp och mysa ner mig framför tvn i några timmar innan det är dags för mig att än en gång besöka läkaren. Ikväll blir det middag och idolfinal hos posten och johanna :)


Godmorgon

Nedbäddad i soffan har jag precis kollat klart på ännu ett mysigt program av vakna med the voice. Det var redan så tidigt som strax innan sju som jag var tvungen att vakna till liv då pojkvännens buss inte skulle komma i tid och eftersom han skulle vara den första personalen på plats på jobbet så var det bara att gilla läget och ställa upp. Men nu var det slut på det mysiga. Strax ska här duschas en snabbis för att sen ge mig ut på några ärenden som måste göras. Ett läkarbesök är inbokat, mekonomen ska få hjälpa mig med min bil och sen måste jag förbi täby c där jag ska låsa upp min kära iphone som kommit. Det var ju typiskt att den skulle vara låst. Så nu är jag utan mobil någon dag till eftersom jag klippte till mitt simkort igår i hopp om att det skulle funka. Men icke sa nicke. Min dagliga otur helt enkelt. Ikväll väntas det middag med familjen. Andreas har lovat svärmor sin att laga till en god lasange.


Nu vill jag börja jobba heltid så det tåls att unna sig ett och annat utan den ständiga ångesten












natti natti

Jag tackar ja. Det är nu skönt att äntligen få må bra under en längre tid efter två dagar av magont och besök på toaletten. Så nu ska jag krypa ner under täcket med min älsklingskille och njuta av en lång och skön sömn. Imorgon blir det en dag hemma i min ensamhet för att ta igen mig lite. Kanske att min iphone har kommit, så jag har någon att pilla på. Jag hoppas. Godnatt :)


svårt att inte bli berörd



Att det finns så hemska människor som njuter av att göra andra illa på det här sättet... Usch...


RSS 2.0