jag lever

Hemskt mycket hej.

Det är en blöt tjej som sitter och knapprar på datorn för tillfället. Var ute på en lång powerwalk med terror o camilla nyligen. Skönt vare, även om det nu såhär i efterhand är ännu skönare än just för stunden när man väl kämpar sig fram :D Men det är inte varje dag man tränar så det behövdes. Innandess var vi fyra brudar som intog stan för lite shopping. Min plånbok gråter. Nu har jag precis ätit lite av tacosresterna från igår och ska hoppa in i duschen för skrubbning innan jag beger mig mot pojkvännen. Jajjamensan, nu är jag inte längre kvar på marknaden och det är en lika konstig som det är en fin känsla :) Men sedär, nu fick jag bråttom... precis om alltid när jag ska iväg nånstans. Hihi.



Skansen

Go'förmiddag :) Imorse vaknade jag av att personen bredvid mig skulle iväg till jobbet. Men då klockan bara visade sju så kände jag för att ligga kvar och snooza. Somnade ganska snabbt men blir lika snabbt väckt av samma person igen. Han berättade att han ville ta med mig till skansen idag när han slutar. Hur fint är inte det? Så nu är jag hemma en snabbis. Har precis fått i mig några äggmackor och ska strax göra duschen sällskap en stund innan det är dags att börja röra mig in mot djuren. Det är pest och pina att inte ha något jobb, men just idag, måste jag få säga att det känns ganska skönt :) Puss på er alla.


-

Nu har jag varit vaken i nästan exakt 3 timmar. Det är helt otroligt. För dem som känner mig är det nog minst lika häpnadsväckande, om inte mer. Haha. Däremot känns det som att jag lätt hade kunnat blunda ett tag till då jag haft så djävulens tråkigt. Ingen hemma och med ingenting att göra så tänkte jag börja fiffla med mitt hår lite. Känner för att vara sommarfin idag. Lockar ska de va. Du ser, jätte ointressant inlägg. Men vafan, nu vet ni att jag lever iallafall :D 

ett lyckorus

Det pirrar i hela kroppen. Jag vill bara umgås med alla jag känner och spendera hela dagarna ute i solen med skratt, vin och god mat och aldrig gå hem. Mysiga kyssar och leenden som får känslan av lycka att bli ännu mer påtaglig.  Någon som håller om dig när sommarkvällen börjar smyga sig på och solen inte längre värmer huden. Någon att promenera hem med. Någons hjärtslag att somna sött till. Någons famn att hålla hårt i. Det var längesen nu, välkommen tillbaka du allra finaste känsla. Jag hoppas du är här för att stanna :)





Godnatt

Ne nu ni, är det färdig bloggat för ikväll. Dags att inta sängen. Tråkigt att behöva göra det själv dock. Blivit alldeles för bortskämd på den fronten de senaste dagarna. Men den historien tar vi en annan gång ;) Imorgon vankas det en mysig grillkväll med ett ännu mysigare gäng. Spåra eller inte är en fråga några ställer sig själva. Men vad är det man säger? Man lever bara en gång. :) Håll tummarna för att solen skiner på oss imorgon också. Ta hand om er. Puss!


RSS 2.0