Det börjar närma sig slutet

Nu sitter jag hemma hos niclas och roar mig alldeles själv för tillfället, då han så duktigt är och gymmar :) Ska kolla om det går någon bra film lite senare eller om det blir så att vi drar iväg och hyr någon. Det blir en lugn kväll här i sollentuna. Men imorgon däremot, då det är dags att vänta in det nya året lär det bli bra livligare än vad det varit dem senaste dagarna. Nu är jag utvilad och måste ta igen ;) Var precis på det älskade systemet för första gången också. Snacka om konstig känsla när man helt plötsligt får promenera runt där själv. Det var så sjukligt mycket folk så det var inte direkt något långvarigt besök där man hade tid att kolla sig omkring efter något nytt. Men man kände sig ju bra stor för en kort stund iallafall ;) Så yes, nu är jag taggad till tusen inför nyår mina vänner! Och det ska bli riktigt mysigt att få träffa alla tjejerna samlade igen :)

 

jag & therese - nyårspuss för hela 3 år sen.

Mellandagsrea

Nyvakna med lite frukost i magen ska jag och niclas nu bege oss mot kista tillsammans med två andra nötter, david och joanna :) Jag ska nu göra ett sista försök att hitta något till nyår. Jag hatar rean när man verkligen måste ha något, för då är det minsann bra utplockat alltså. I värsta fall får jag ha något gammalt på mig och köpa till några smycken :/ Gaah, jag som ville ha något fint och nytt :'/ Men nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis så vi kommer härifrån i år. Kram kram

niclas, david & joanna en kväll i somras.


Moovienight

Hejsvejs! Det har varit dålig uppdatering dem senaste dagarna. Men har inte tagit mig tid till att sitta vid datorn lika mycket, så där har vi anledningen till det. Är nu hemma hos niclas som sitter och spelar x-box i rummet bredvid. Nörd :) Väntar på att becca och pontus ska komma alldeles strax. Vi ska kolla en gammal goding, nämligen stockholm boogie. Känns lite som i somras... då vi fyra i stort sett träffades varje dag :) Det var ett tag sen sist nu, så det ska bli mysigt. Men nu ska jag göra mitt hjärta sällskap framför fifa eller vad det nu är han spelar.. Får väl se om det blir någon mer uppdatering idag. Kan bli så då det kommer befinna sig två tvspels nördar här strax. Suck och stön.

Juldagen

Idag har jag öppnat mina sista julklappar, vilket betyder att julen nu är över. Det är sorgligt när det går så fort. I år har jag dock inte haft någon julkänsla alls inte ens när det var dags för tomten att komma så på så sätt känns det inte som att det varit jul ännu. Om man kollar på vädret däremot så förstår man ganska fort att det är juletid. Snorhalt på vägarna och så feg som jag är så blir det inte mycket bilåkning för min del. Då håller jag mig hellre inne istället för att dö i förtid :) Fick många fina saker i år, och det bästa måste jag säga var från hjärtat mitt. Man blir ju rörd :) Nu sitter jag hemma hos pappa med emelie och johan. Det visar sig om jag får mig sovsällskap inatt av en onykter mysig sak. Niclas befinner sig nämligen på krogen och likaså många av mina vänner. Jag däremot kände inte för någon utgång ikväll då jag inte är så jättepigg på att trängas i all den folkmassa som jag kan tänka mig håller till på alla krogar en dag som denna. Blir istället en tidig uppstigning imorrn då vi ska bege oss mot täby och den älskade rean :) Nu ska jag gå och göra turterduvorna sällskap. Pusshej   


En lugn helg

Så sant som det var sagt så blev det en lugn fredagkväll hemma och likaså, en lugn lördag. Det var mycket skönt då jag inte varit i det piggaste laget. I fredags kväll blev det en hell of a ride med therese vilket resulterade i att jag kom hem sent till resterande folket här hemma. Men natten såg ut att bli bra mycket längre vilket den också blev då jag drog med emelie och johan för att hämta niclas i centrum som hade befunnit sig på krogen, runt halv 4. Vaknade rätt sent i lördags men vi tog oss ändå upp för att ta oss till täby c där vi käkade mat, och kollade runt lite. Hem igen... tog det lugnt innan det var dags att laga mer mat, tacos. Proppmätta och trötta bänkade vi oss i soffan och väntade in två fylleskallar som vi skulle hämta runt 10. Snacka om att ha fått i sig alltför mycket sprit. Men jaja, den här gången var det bara för mig och emelie att acceptera att våra föräldrar haft "kul".. som det brukar låta.

Nu jade jag tänkt ta mig en powernap då mannens klocka ringde en aning för tidigt imorse. Han skulle iväg och sälja julgrannar den stackaren :) Sen blir det till att, tro det eller ej.. ta sig kommunalt till sollentuna. Det tar emot att säga det då det blivit dubbelt mycket snö och dubbelt så kallt. Gaaah. Dock ska jag tvinga han att hämta mig redan i mörby så det enda jag är tvungen att ta är tåget, och inga byten. Sådetså. Och imorgon blir det troligtvis shopping med becca inne i stan :)

Something magic



Det är när dessa reklamer börjar visas om vintern som jag får mig någon sorts julkänsla iallafall :)


Ett kallt vinterlandskap

Tydligen är det så kallt som hela 19 minus grader ute. Det är ju helt sjukt kallt. Så länge man slipper ta sig ut så kan det väl vara en aning mysigt, men jag vette fan alltså. Det är väl mer snön som gör att det ser så himla fint ut. Men jag är en sommartjej, trots att jag fyller år dagen innan julafton. Helt klart. Det börjar närma sig min 20 års dag, men jag har ingen direkt speciell känsla i kroppen. Den känns som vilken födelsedag som helst egentligen. Anledningen till det är nog den dumma dagen jag fyller år på. Den är så mörk, lång och tråkig. Det är ju just den dagen man bara vill ska gå undan för att sen få öppna dem efterlängtade klapparna dagen efter. Så är ju snart nyår förbi också.. det går för fort :/ Förra året befann jag mig i egypten vilket var helt underbart skönt. Men det känns bra att det inte blir någon resa det här året. Nu vill jag fira ett roligt nyår tillsammans med nära & kära, som förhoppningsvis blir värd att minnas :) Efteråt däremot, då kan någon snäll jäkel mer än gärna få bjuda mig på en utlandsresa :D


nyår 2007/2008, här tillsammans med några av tjejerna (:


Fredag

Nu har jag bytt från mammas till pappas place över helgen. Det är fredag och jag vet inte vad som händer? Kanske blir det en hemmakväll eller krogen, det visar sig med tiden. Då jag fortfarande är riktigt förkyld så är jag rätt trött och frusen. Det kan vara så att vi får besök hit idag och då blir det till att vara hemma skulle jag tro. Men än så länge är jag rätt omedveten om vad helgen bjuder på. Nu ska jag göra iordning något att äta och byta lite sängkläder och annat sånt tråkigt som måste göras ibland. Hörs senare :)   

Äckel kyla!!!!!!!!!

Kl 11.55 tog jag bussen från sollentuna för att ta mig till lindholmen. Jag är hemma nu. Fattar ni vilken jävla plåga det har varit för mig som stått ut med en kyla som gjort mig helt jävla dum i huvudet! Helt sjukt vad jag har frusit. A L D R I G mer kommunalt varken till eller från niclas för min del så länge det finns snö kvar på marken. Trafikhelvete som inte fixar den här årstiden!!!!!! 3 ½ för att ta sig hem? Alltså, åååååh! Nu ska jag hämta duntäcket, göra varm choklad och tycka synd om mig själv framför tvn. Det är jag värd.


091216

Imorse var det jag som var tvungen att släpa mig upp mycket tidigt och inte niclas som alltid annars är van att se mig få ligga kvar om mornarna innan han beger sig mot skolan. Det ser ju bra skönt ut när man själv gått upp i mörkret och ser någon ligga kvar, ihopkuren under täcket :) sötnos. Jag fick sen skjuts av mamma till tåget som skulle ta mig till roslagsnäsby och arbetsförmedlingen. Mötet tog en timma och jag var klar vid 10. Fick hämtning och nu är jag återigen hemma. En liten tröttis är jag allt men jag ska verkligen försöka att inte sova nånting på dagen idag vilket jag alltid brukar göra och det brukar ju få sina nackdelar senare fram emot kvällen då det tar mig en evighet att somna. Men det kan ju dock bli rätt så knepigt idag då jag inte har några andra planer, och fryser gör jag också. Så jag funderar på att sätta på twilight strax, en av få filmer som iallafall håller mina ögon öppna :) 

Igår träffade jag någon som jag inte har träffat på flera veckor, till och med månader.. som i det här fallet var beccabus. Vi höll till i täby centrum där vi bara gick runt i affärer, snackade lite skit och bara va :) Sen kom älsklingen min och hämtade upp oss så snällt, skjutsade hem becca för att sen ta vägen tillbaka hem till mig. Tur var väl det då det var ett himlans snöoväder. Hemma han vi inte vara någon längre stund innan jag drog med min kära pojke till mina babes. Vi hämtade upp therese och begav hos mot hp och rara sara. Vi hyrde en film och umgicks ett par timmar innan det var dags för oss att åka hem igen då det fanns dem som skulle upp tidigt till skola, jobb eller annat. och senare kväll hoppas jag återigen på den där varma famnen som kramar om mig så som bara han kan <3


Älskade mormor

Så var man uppe i en rätt så skaplig tid ändå för att vara mig. Mamma stormade in i rummet tidigare imorse och ändrade om mina planer. Jag som hade planerat att ta bilen runt två tiden till täby och innan dess skulle jag också ha hunnit upp till pappa för byte av däck. Men nejdå. Nu blir det istället tåget till täby. Allt som har med kommunalt att göra får mig på dåligt humör bara. Och i den här snöiga röran gör det inte saken roligare direkt. Men tydligen hade dem ringt min mormor från sjukhuset tidigare idag för berätta att dem hade hittat något som dem inte ville ta på telefon. Vad fan!?? Min kära mormor. Jag håller tummarna för att det inte är något allvarligt. Annars blir jag ledsen i ögat :'/ Så det är ju klart jag lämnar bilen åt mamma för att hon ska kunna köra henne. Så i det här läget är alltså tåget förengångskull inget större problem. Men nu ska jag försöka få i mig ngt att äta innan jag ska bege mig ut i kylan.

Hejsvejs så länge!

Det är lycka

Jag måste erkänna att jag i dagsläget känner mig väldigt lyckligt lottad. Jag har otroligt fina vänner vid min sida samtidigt som jag hittat min kärlek här i livet. Det kan inte bli så mycket bättre. Jag satt nämligen och kollade på svenska hjältar för ett tag sen. Det programmet gav mig en varm känsla. Jag blev glad och alldeles tårögd. Om alla ändå vore som dem. Hur fint hade inte det varit? Och så från att kolla på ett vettigt program till ett mindre vettigt program men ett sådant jag blivit lite små besatt av, paradise hotel. Det börjar bli hett därinne nu. Intrigerna växer och därmed spänningen. Det blir nog bra det här ska ni se (; men har däremot inte kommit fram till vem min favorit är ännu. Men jag är inget större fan av andreas, det är en sak som är säker ialf.

Imorgon blir det till att ta bilen till pappsens arbete för att byta ut dessa riktigt usla bildäck till ett par bra vinterdäck. Känns som att det börjar bli dags nu, speciellt om jag ska ut på vägarna. Jag är en försiktig kvinna :) Sen blir det täby c för en träff med becca som jag inte träffat på en evighet nu efter att det inte varit helt grönt mellan oss. Men förhoppningsvis löser det sig imorrn. Nu ska jag lägga mig och kolla ännu en dokusåpa. Natti natti <3


-


Lucia

Jaha, så vare lucia i år igen då. Har dock inte känt av den känslan alls överhuvudtaget så på så vis hade man ju gärna befunnit sig innanför skolans dörrar, där det kändes mer äkta. Det närmsta jag kommit julstämning hittills är då jag tagit mig en pepparkaka eller två och det har inte hänt många gånger. Men men, annars har jag inte gjort något vettigt av denna mörka söndag. Niclas åkte rätt så tidigt imorse då han skulle på släktträf vilket vi var en snabbis på igår på min sida av släkten, innan vi gjorde oss lite tacos och hade det bra i varandras sällskap :) Imorgon är det en ny vecka igen och vad som sker återstår att se. Börjar bli så less på att bara gå och lata mig hemma så jag hoppas innerligt på någon jobbdag, gärna fler. Det här vädret gör mig så jäkla trött och orklös också. Nej, usch för vintern. Den må vara fin ibland men inte fan behöver den vara så lång :/ Ge mig sommar & sol. Men nu ska jag fortsätta kolla på kvällens program av paradise hotel här på datorn. 

  


ta mig tillbaka till gotland!


Rapport från mitt hjärta

Han pekade mot en björk i den stora skogen och sa att människorna är som träden. "Hur menar du?" frågade hon. Han svarade att trädstammen talar om livet och grenarna vittnar om valen man gör, vägarna man väljer att gå. Trädens löv liknade han vid alla vänner som kommer och går under livets gång. "Inte sällan kommer vinden och stjäl dem ifrån oss, men vissa löv stannar alltid kvar." "Är jag ett sådant löv, ett som alltid stannar kvar?" undrade hon då. Han kisade upp mot den ljusblåa himlen, sedan på henne, och efter det riktade han blicken mot skyarna igen, innan han svarade: "Du är fågeln som sitter på den högsta trädgrenen. Ibland försvinner du, men jag vet att du är där ute någonstans och alltid återvänder. Med dig kommer alltid våren, solen och fågelsången".

Biomys en fredag

Idag är jag sliten, så som det känns iallafall. Har dragit på mig en förkylning som gjort att jag känner mig sjukt slö i huvudet. Så min första tanke var att jag bara skulle ta det lugnt hemma ikväll då huset står tomt och det kan vara riktigt skönt att ibland bara få vara för sig själv. Men så blir inte fallet denna gång. Fick ganska nyligen skjuts hem av niclas där jag har spenderat dagen och nu ska jag strax hoppa in i duschen för att sen ta mig till kista med några söta tjejer för lite biomys :) Kanske behövs det lite alkohol i kroppen inatt också för att slippa det här tunga huvudet och istället dra på sig ett partysmile? Det visar sig (; Ha en bra kväll allesammans <3


Snart dags för plugg igen

Efter ännu mer shopping med mamma idag är jag nu hemma igen och har precis fått lite mat i magen. Dock var det inte jag som fick med mig så mycket hem då jag vill hålla fast i det sista någon helg till så man har råd med en liten krogrunda någon av kvällarna kanske? :) Men ännu har planerna inte sträckt sig så långt så det återstår att se hur det blir med det. Däremot gjorde jag något stort idag. Jag anmälde mig nämligen till en barnskötarkurs som börjar så snart som i januari redan. Så här ska det pluggas igen, för så som det ser ut nu kan jag inte ha det. Måste bli något av mig också här i livet känner jag :P Så vuxenpoäng till mig tkr jag, för inte var det här något som jag planerade att göra i stort sett direkt efter studenten.. nej, min tanke var då att jag inte skulle plugga på flera år. Men se så fel jag hade.. om någon månad sitter jag i skolbänken igen, men denna gång hemifrån :) Hur det ska gå är ännu oklart, jag som inte alltid har mitt huvud med mig hela dagarna. Så all lycka till mig.

Finns inget sötare att vakna upp till


mitt älsklingstroll!


Denna Låt är Ju Bra Mysig


Julshopping

Sådärja! Nu va alla klappar inslagna.. nästan iallafall. En liten klapp kvar som måste köpas snart då det börjar bli ont om pengar. Det är många som tappar hakan när man säger att man i stort sett är färdig med allt till julen. Men är man en fattiglapp som jag så måste man faktiskt skynda sig innan det är försent :) var iväg och julshoppade det sista tillsammans med therese idag. Hittade bra grejer och är rätt så nöjd ändå. En tusenlapp fattigare men det är med ett leende på läpparna som jag kan nämna att jag faktiskt har pengar kvar! woho :D men det lär inte bli så många fler dar det inte.... Nu hade jag tänkt att strax ta mig en dusch, knäppa på tvn och invänta mitt hjärtegull som så flitigt är och tränar. Det är ju tur att någon av oss orkar det, för inte fan gör jag det ialf^^


För Idag Fyller Mina Favoriter 19 År


Hemskt mycket grattis till världens bästa tjejer :) <3


Godmorgon?

Eller nja, egentligen var jag bokstavligen talat uppe med tuppen. Det var nämligen så att jag flög upp inatt av att niclas ringde vid 4 efter det att han kommit hem från en fest. Min första tanke var att "klockan kan ju så fan heller redan vara halv tolv?" vilket jag hade ställt alarmet på. Jag hade så rätt så. Han bad om ursäkt för väckningen och sen kom vi fram till att höras när han slutat idag istället. Vilket mähä :) Jag bad faktiskt om ett sms, inte en väckning som skulle göra att jag inte kunde somna om. Men inte går det att tycka illa om honom för det inte. Så söt så :) Jag ville ju trots allt veta att han levde, och se där... för det gjorde han ju minsann^^ Efter samtalet gick det inge vidare att sova, så jag har med andra ord legat enda sen 4 och skruvat på mig. Lyckades somna lite halvt ibland men bara en kvart åt gången, och inte nog med det.. jag har nu på senaste drömt att närstående till mig dör. Inatt var det likadant. Frågan är vad det ska betyda? :S För det börjar kännas väldigt creepy. Men nog om det. Planerna för idag är inte många. Tänkte att jag nu skulle skriva ut lite papper och sen åka till arbetsförmedlingen för att visa upp lite grejer och fråga lite mer om hur det blir med min ersättning jag ska få därifrån. Så har jag turen att om några timmar få kramas med min älskling, som kommer hit lite senare. 

Ha en bra dag, pusshej


I Will Be Fine As Long As Your Near Me




RSS 2.0