Hej

Jag lever, tro't eller ej. Men det är knappt. För just nu är jag trött som en gnu. Men måste hålla mig vaken ett tag till. Måste se reprisen av bb. Haha, jag är en nörd, men det visste jag redan :D Ikväll har jag jobbat, träffat tre fina tjejer och precis intagit min sköna säng. Imorgon börjar jag tidigt. Ångest. Godnatt <3

-


Sötaste gosunge!!!


01:17

Jag är på bättre humör. Men inte på ett bra sådant. Har känt mig hängig hela dagen och bara sådär allmänt ful. En riktigt usel dag med andra ord. Och ont i ryggen var det sista jag ville ha, men var något jag fick ändå. Åsnejävel!!! (som gurkan brukar säga :D) Men jag fick med mig välbehövliga saker hem och det gjorde faktiskt min dag litegrann. Imorgonbitti säger jag som sagt bye bye till min utväxt för ett tag också. Puh! Nu klarar jag att överleva ett tag till :) 

Man skulle ju nästan kunna tro att jag är en turk under ytan? ;)


you give me that something...



Alkohol och kyssar


Jag skulle behöva något att slå på

Hej. Idag är jag less på livet. Less på allt och alla. Men mest på mig själv. Nu har jag lyckats dra på mig något som gör att jag knappt kan gå och ännu mindre sitta. Det är en smärta som inte riktigt går att beskriva. Jag hatar det här. Och här sitter jag nu och ska strax åka till jobbet. Men fan sicken ångest jag har! Ledig en dag den här veckan och helgjobb på det. Men jag är rädd för att det aldrig kommer gå. Inte som det känns nu. Fan. Tänkte vara duktig och ta mig till gymmet idag. Första tanken när jag vaknade. Men det varade inte så länge efter att jag hunnit känna efter. Typiskt. 

Men nu ska jag hoppa i kläderna och ta mig ut till bilen. Shopping av det som några veckor framöver ska bli min nya kostvana ska hinnas med att köpas också. Jag ska klara det!! Jag bara ska det! Imorgon väntas ompyssling hos frisören och så hade jag tänkt hinna göra fina naglar innan jobbet. Så snälla, låt det gå fort. Imorgon är en bättre dag. Det ska bli en bättre dag.

Förhoppningsvis är ni betydligt gladare än mig. Solen skiner ju trots allt :)


Jag vill vara bruuuuuuun. buhu


wild&crazy

 


I've been learning to live without you now...

...but I miss you sometimes



Fail! höhö


8. Ett ögonblick - ett mörkt sådant.

Nu var det en herrans massa dagar sen jag tog mig tid att skriva om något från listan jag tidigare satte upp. Så därför tänkte jag nu göra det.

Jag har verkligen hur många ögonblick som helst på näthinnan och som jag minns fullt ut. De personer som finns i min närhet och som känner mig väl vet att jag är en expert-på-datum-tjej, vilket har gjort att jag minns mer än vad jag egentligen borde göra. Första bilden som kommer upp i mitt huvud är svart. Ungefär lika svart som jag kände mig när jag upplevde ögonblicket. Jag är inte speciellt förvånad över att inte ett av alla mina fina ögonblick tog över dem mörka. Jag som minns så mycket fint - men tydligen mera fult. För det är just ett ögonblick som återkommer till mig gång på gång. Ögonblicket som drog sönder en liten del av mitt hjärta. En liten del av hjärtat som fortfarande är trasigt. Men mindre trasigt än förr. So here we go.

Det var en decemberkväll. Nu är det nog första gången jag inte är riktigt säker på datumet, men 13e eller 14e, och året var 2008. Jag hade då en enorm kärlek till en kille, som vid den tiden av mitt liv sågs som mitt senaste ex. Den här kvällen spelade mitt huvud mig ett spratt och den annars glada maria blev till en hysterisk och sjuk människa. Till en människa man helst inte ser sig ha i sin närhet. Jag vet det idag. Men jag visste det inte då. Det enda jag visste var att han hade planer. Han kunde inte träffa mig. Med andra ord, han ville inte träffa mig. Jag visste då att han skulle iväg och det dumma var att jag visste vart och till vem han skulle. Han krossade mig. Han slet sönder mig i bitar och stampade på mitt hjärta. Jag drabbades den stunden av panik och for dit. Med en rädsla i magen av att förlora honom. Mötet är suddigt men känslan är klarare. Om en blick hade kunnat döda så hade jag med stor sannolikhet inte haft ett liv idag. Orden mellan oss var få.

Min mamma sitter i bilen en bit bort och hans mamma står intill. Jag skakar. Så plötsligt skriker han, sådär äckligt iskallt, att jag ska dra åt helvete. Han tog upp i detalj att han hatade mig och hur mycket han ville att jag skulle försvinna ur hans liv. Han berättade om henne och om vart han var påväg. Och där stod jag. Tyst och chockad. Förstörd och trasig. Tårarna sprutade och jag ryser av bara tanken. Jag minns allt. Känslan, doften och blodsmaken i mun. Han gick sin väg. Kvar var jag och våra föräldrar. Fyra stora ögon tittade nu på mig. Hans mamma försökte med ord förklara sin sons beteende. Men det gick inte. Det var försent. Jag sjönk ner i framsätet på mammas bil, (som idag är min), och fick just där, med mitt ovetande, men för livet. Även om det inte är något större men idag är det fortfarande ett ögonblick som slår mig ibland. Det är fortfarande ett ögonblick som ger mig kalla fötter till kärlek. Som gör mig rädd och otrygg. Ett ögonblick som jag vet, inte har utlöst dem sista tårarna... ännu.


Visst är det märkligt hur man kan klara av att faktiskt såra en människa som man säger sig älska så mycket att det knappt går något mer? Nu vet jag ju att det även kan hända dem bästa. Men ändå. Jag säger bara att det är sorgligt.

-

Kul att jag fått dras med huvudvärk på min lediga dag. Apa!

Ledig dag

Skönt att vakna tidigare än vad man egentligen planerat av att det bokstavligt talat är storm ute. Huset höll ju för fan på att blåsa omkull. Men jag måste erkänna att jag tycker det är lite mysmode på det även om jag nu verkligen ser fram emot våren mer än allt annat. Så idag är jag bara hemma. Har fixat med disken och tagit hand om mina tvättkläder. Drar nu igenom några serier och äter för tillfället lite lunch. Imorgon har jag ärenden som måste fixas så därför passar jag på att göra ingenting idag. Lyckades beställa mig en frisörtid inom kort också. Bara det lilla gör mig lycklig. Och fått igång älskade telefonen har jag. Bra marre.

Skönt med lite soffhäng sådär bara...


jag ger upp

Jag må vara glad över två dagars ledighet, men utöver det är jag bara arrgghhh.


cp äckel

Anledningen till att jag fortfarande inte sover är den att jag nu i en timma försökt komma in i min fina men väldigt envisa iphone. Simkortet är låst och jag har nu slagit in en och samma kod 100 ggr. Blir efter alla "fel lösenord försök igen" som vanligt osäker på om jag fattat galoppen rätt eller om jag slagit fel. Jag öppnar min pärm och slår upp den sida jag söker. Jajjamensan, jag har alltså slagit rätt alla gånger. Så vad fan är grejeeeen? Fan va lack jag är just nu. Ååååh! Skulle precis ringa ett samtal när detta händer vilket gör en ännu mer frustrerad. Har sökt på alla hjälpsidor på internet men inte funnit ett bra svar. Eller ja, ett svar jag fattar mig på. Fuck. Ledsen tjej får nu somna med en ej fungerande telefon :(

Have you ever done something you can't change, something you can never rearrange? i have.

 

Pain pain pain. Godnatt


sova sova sova

Haft en bra kväll med lenny. Nu ligger jag och myser framför reprisen av bb. Sen ska jag sova. Trodde jag skulle få vara ledig imorgon men jag hade ganska fel där. Så planerna är inte många förutom jobb. Halva veckan har snart gått igen :)

När något är så tråkigt att man har kul åt det!


Uttråkad tjej söker äventyrlig man

Jag har lyckats hålla mig borta från chokladen. Cred till mig. Däremot lyckades jag inte hålla mig borta från en kortare powernap för någon timma sen. Not good. Inatt fick jag som jag ville. Sovsällskap fixades. Men ska jag vara helt ärlig så blev det inte mycket till sömn där. Stackaren bredvid mig bjöd på mycket hosta vilket inte gav mig många sovtimmar. Annars var jag på sjukan tidigt imorse. Där jag fick svar på alla mina frågor och mer därtill. Det känns bättre nu! Men nu är jag så uttråkad så att jag utan tvekan skulle kunna döda för att göra vad fan som helst. Nästan iallafall. Tog därför tag i saken och fick snabbt en inbjudan till mörby, eller om det nu är danderyd!? Äh jag vette fan vart kvinnan bor. Mot lenny vare iallafall. Känner för att slå mig ner på en parkbänk o bara snacka massa skit. Som förr. Det visar sig om jag får med mig henne på det. Ciaoo!

Jag skulle kunna döda för choklad just nu

Jävla mens! :)


Måndag

Godmorgon :) Japp, idag har jag sovit länge. Skyller på att jag inte kunde sova inatt, för det kunde jag ju faktiskt inte. Så det är en okej ursäkt. Sen att solen inte skiner gör ju saken ännu mer okej. Nu ska jag göra iordning lite mat till magen och sen studdsa in i duschen för en stund innan jag beger mig mot jobbet. Det har varit mycket jobb nu. Dock få timmar åt gången. Men det börjar kännas. Sen går jag på helg. Wiho. Två dagars ledighet, ge mig! Förhoppningsvis slipper jag sova själv i min säng inatt också. Bara en massa plus på det mina vänner!

FUCKIT.


Okej, jag kunde bara inte somna. Surprise?

Så jävla frustrerande att inte kunna sova när man förgångsskull faktiskt försöker in i det sista. Men nej, då blir det istället inte alls som man vill. Precis som det är när man är ute för att handla kläder. När man inte har pengar hittar man allt, men när man väl har pengar hittar man inte ett jäkla skit. Tråkigt tycker jag. Klockan tickar på och här ligger jag. I mörkret. Stirrar upp i taket en längre stund och önskar jag vore på en annan plats. Vid en annan tidpunkt. Jag gör mig själv förvirrad. Något som förekommer ganska ofta. Men det är väl bara att gilla läget, hur svårt det än kan kännas ibland. Imorgon SKA jag ha sovsällskap. Även om jag så ska behöva tjata mig till det. Jagbehöverdet-alladagariveckanegentligen :)

I need your loving hand to guide me


Hej, hejdå!

Det blev en heldag ute på vift. Jag började dagen med jobb som slutade med en kväll i danderyd hos lenny framför storebror. Men jag har ingen lust att skriva ett ovettigt inlägg för stunden. Så jag säger tack och hej för mig. Natti natti :)

Sällskapet i bilder dem senaste dagarna


Du är inte bra för mig


22:11

Käkat kina med mamma, dödat tid framför hockeyn och bara varit. Nu ska jag in i duschen och mysa under varmvattnet innan det blir lite popcorn och kanske någon bra film? Ja jag är hemma ikväll. Det fick bli så. Jobbar imorgon. Puss!

porr!!


Älskling! Med dig kommer jag trivas.


Godmorgon!

Trött som en gnu har jag nu tagit mig ett glas varm oboý och lyssnar på det sköna gänget från vakna med the voice. Egentligen skulle jag mest av allt vilja krypa ner under täcket igen. Ner under värmen. Men jag måste. Måste hålla mig vaken resten av dagen. Snart ska jag o mammsen bege oss mot åkersberga där vi även ska möta upp min syster och hennes fina prinsessa. Förhoppningsvis får jag en skymt av min buskille också, om han nu inte befinner sig på dagis. Anledningen till att jag är uppe med tuppen idag är att vi nämligen ska hänga på låset på en ny butik som öppnar i åkersberga centrum. Allt för att jag ska bli nöjd. Nu måste jag dra på mig kläder innan det ropas från hallen. Ha en bra dag!!

It was a foolish game I played, but you had me at hello

Morsning korsning! :) Jag har blivit lite av en expert på att uppdatera bloggen om nätterna. Men det blir lätt så när man har en vardag som ser ut som min. Något som måste få sig en förändring inom kort. Kanske blir det lättare nu när ljusare tider faktiskt knackar på dörren? Förhoppningsvis. Ikväll har jag jobbat och träffat lenny över en fika. Som vanligt. Och precis som vanligt var det lika trevligt också. Vi smed några planer och bestämde oss för att bli lika fulla som ica-jerry. Men inte än på ett par dagar. Nu är jag hemma i min älskade säng igen och ska alldeles strax ta mig till drömmarnas land. Idag har jag bara haft fina tankar vilket jag hoppas blir till en fördel nu inatt. Imorgon blir det uppstigning tidigt för ovanlighetensskull. Något nytt ska införskaffas. Men nu är jag för trött för det här. Tvn får bli den som nattar mig till sömns ikväll. Sov så gott alla fina :)

okej, ja jag är kär! Olyckligt kär för att vara korrekt.

 


more than one wish

We don't wish for the easy things.
We wish for the things that is out of reach,

the impossible.


Favoriter


för er som så gärna vill veta

Jobb och träning är det som står på mitt schema idag. Tack&hej!


ångest


förlåt gud för att jag har syndat

Dööömätt. Ungefär så skulle man kunna beskriva mig med bara ett ord just nu. Det blev alldeles för mycket onyttigheter idag. Efter middagsdejten åkte jag med hem till lenny där vi slog oss ner framför datorn. Vi kände oss inte helt hundra någon av oss. Men med tunga huvuden och tjocka magar envisades vi oss med att ändå göra iordning popcorn och intog sen en plats i soffan. Framför tvn och bigbrother. Hyffsat skön kväll. Inga måsten. Men nu är jag hemma i mina trakter igen och ska strax hoppa i myskläderna och ner under täcket. Jag fryser som en jag vet inte vad. Kan du komma och värma mig? Ja, Du. Dumma jobbiga saknad!


-


Söndag

Min lördag började med jobb ett par timmar. Sen hem och inta en skön sovställning för en stund framför ännu mer hockey. Sen fick jag besök av två snygga tjejer i mitt kök. Det bjöds på tacos och melodifestivalen. En liten stund av den iallafall. Första gången på åratal som jag missat slutet. Men gissa om jag blev glad när det kom fram vem som vann. Min älskade fina eric saade. Sååååååå jääävlaaa snyyyyyggg!!!! :D Sådärja! Nu fick jag det sagt.

Men iallafall, vi fixade iordning oss och drog därefter till lokala. All cred till therese bror och hans band som har en och annan musikalisk talang, det kan man inte säga ngt om. Men fyfan vilken dålig musik!! Jag höll bokstavligen på att sjunka under jorden, och få tinitus på köpet. Det ni. Sen kom det sjukaste på hela kvällen. Jag var nämligen på en språkresa som ägde runt på malta 2006. Åkte dock hem tidigt pågrund av hemlängtan. Men det lilla jag minns, minns jag mer än väl. Speciellt en go göteborgare. Och den sköna göteborgaren sprang jag på igår utanför krogen. Förstår ni hur sjukt? Jag har inte sett människan på 6 år och så väljer han att besöka vallentuna av alla orter när han är på besök i stockholm under en natt. Haha, stört. Natten slutade sen med sovsällskap. Men nu får det vara nog. Strax blir det en bilfärd till mörby där jag ska möta upp lenny för mat och fika. En slapp söndag är den bästa söndagen. Yepp yepp. 

spontan fika

Efter att ha tillbringat min kväll framför rysarmatchen mellan aik och hv71, så bjöds det på en liten spontan träff med fina lenny ikväll. Té och varm oboý. Djupa tankar och funderingar. Det börjar bli lite av vår grej det där. En bra grej om ni frågar mig. Men nu tänkte jag inta min varma, men fy så tomma, säng.

Godnatt på er <3

Rise and shine

Godmorgon godmorgon :) Nu har jag för typ första gången på flera år lyckats få i mig frukost. Har legat och halvsovit framför vakna med the voice också. Gud vad jag älskar det programmet måste jag säga. Perfekt om man vill vakna till liv. Iallafall för en väldigt morgontrött människa som mig. Men nu måste jag hoppa i mina kläder och bege mig ut på vägarna. Ska inhandla lite mat påvägen till jobbet så jag slipper dö av svält idag. Ha en bra dag allihopa )

 


Tråk

Det blir ett godkväll denna gång. Godnatt för många. Kom hem från jobbet strax innan nio. Gjorde mig lite nudlar och satte mig framför tvn. Så kul har jag haft. Förstår inte vad jag ska in här och skriva om när jag inte har ett skit att dela med mig av egentligen. Borde sova för längesen. Ska ju som sagt öppna imorgon. Hade hoppats på att ett nytt oth avsnitt skulle finnas uppe. Men det fanns inget :( Imorgon blir det en träff med therese i väsby centrum. Sen blir resten av min fredag allt annat än wild and crazy. Jag ska ta det lugnt. Natti <3

Dagen innan fredag

Morning sunshine :) Jag lever och jag mår bra. Duscha, äta och sen jobba. Ungefär så ser mina dagar ut. Dag in och dag ut. Men jag klarar mig. Igår gjorde Lenny mig sällskap hela kvällen. Den tjejen lever minsann i sin egna lilla värld ibland. Ganska underhållande måste jag säga. Efter jobbet var vi döhungriga och bestämde oss för donken. Sen bar det hemåt igen. Planerna för idag är däremot inte många. Inga alls faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Skönt. Imorgon öppnar jag på jobbet och det är inte varje dag. Men sen är det fredag också, vilket inte kan bli så mycket bättre. Dock åkte jag på att jobba på lördag. Skit. Så det får bli en lugn fredag. Alkoholen får jag med andra ord förtära på lördag helt enkelt. Men det blir säkert bra det med :) Nu måste jag skynda mig en aning. Pusshej!

Bara för ikväll

Brukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för ikväll
Håll den tänd
Vi kan gå i eld

Gittan var inte blyg hon!


nya krafter

Idag mår jag bättre. Vaknade imorse av ett sms som innehöll varma ord. Ord som motvind och styrka i samma mening. Tack. Idag gör jag det för din skull. För din skull ska jag vara stark. Men nu måste det ätas lite mat, göra sig ren i duschen och sen åka en aning tidigare till jobbet för att kika på en jacka. Ha en bra dag!

Tillbakablick

Jag har nu tagit mig tid och kollat igenom min blogg från augusti fram till idag. Från den månaden allt föll för mig och vägen tillbaka till verkligheten. Den där vägen jag fastnade på någonstans i mitten. Det är mycket jag skulle vilja säga om det. Men jag finner inga ord. Det är bara sorgligt. Visst har jag gått igenom mycket som gjort mig stark och även lyckats samla på mig några the-time-of-my-life-upplevelser. Jag har gråtit. Blivit sviken. Förlåtit. Skrattat. Pussats och kramats. Men framförallt har jag saknat. Ja, you name it. Men det här är inte jag. Det är nästan skrämmande hur jag som person har förändrats. Och nu ligger jag som vanligt här och tänker för mycket. Inte okej. Inte någonstans. Det är så lätt att be sig själv ta tag i det, men inte fan är det lika lätt att faktiskt ta till sig av det. Saknaden är just nu för stor. Så är det bara. Jag vill ha något jag inte kan få. Självklart går det att vara lycklig utöver det. Men lyckan kan däremot aldrig bli total. Sådär total som man vill att den ska vara. Inte just nu iallafall. - Men klockan är mycket. Jag mår bättre imorgon. Godnatt!

Brukar inte syssla med sånt här. Men det funkar faktiskt!

http://www.supergratis.se/?r=77173

P.s.



en trött tjej uppdaterar

Idag har jag varit allt annat än pigg. Natten igår spenderades på el teglo tillsammans med terrores. Vi började kvällen med den fina kombon, dricka och pizzasallad. Men med inget sug på dans i bagaget så hade jag inte sådär jättekul som man faktiskt bör ha. Trist att det inte går att lita på tegel som förr längre. Drog till kebaben och käkade fyllemat. Behövdes. Trötta som in helvete tog vi oss sen till bussen. Somnade och vaknade till liv i lindholmen. Tur är väl det att det är den sista stationen. Något positivt ska vi väl alltid hitta med lindholmen trots allt. Klockan närmade sig fem och jag dök direkt ner i sängen. Somnade fortare än vad jag kan minnas, men vaknade dock inte lika lätt när väckarklockan ringde imorse. Jag visste redan då att dagen på jobbet skulle bli pest. Att jag han tro både en och två gånger att jag skulle hinna dö påvägen dit säger väl en hel del? Ne fy vilken dag. Som sen slutade med onyttig mat och sängmys framför bra tv.

Fick också reda på att jag numera har en ny systerdotter. Efter att ha haft namnet Emilia i 4 månader, är det plötsligt inte alls det vi ska kalla henne framöver, därav blir det lite av en ny systerdotter tycker jag. Nu heter lillsessan Lowa. Vad jag tycker om det håller jag tyst om. Men att hon är lika söt är det inga tvivel om :)



och där dog batterierna

Efter en tripp till centrum och med alldeles för mycket onyttigt i påsarna landade vi tryggt och säkert hemma hos therese. I hennes lilla lya. Där började jag snabbt smälta chokladen som så fint skulle pryda min jordgubbar. Det gick åt helvete. Det luktade farao och dörren fick öppnas. Är man kung i köket eller? Haha. Men lite han räddas och jag fick mina gubbar tillslut. Chips och dipp fick plats också. Fettotjejer. Men ikväll unnade vi oss det. Det kändes för ovanlighetensskull helt okej faktiskt. Det bjöds på film, telefonsamtal och en hel del skratt. Sen blev det grabbhäng hos timpa. Fifa spelades. Lagom kul. Klockan blev sen mer än förväntat och det var dags för oss att tänka på refrängen. Jobbet kallar imorgon. Ser fram emot nästa helg då jag är helt fri. Men nu ska jag och min fulla mage gå till sängs. Och den här natten hoppas jag bjuder på annat än igår. Fina drömmar.

och tur var väl det att det smakade bättre än det ser ut (;


It's a little bit funny this feeling inside. I'm not one of those who can easily hide. I don't have much money, but boy if I did, i'd buy a big house where we both could live

:')


en fredag utan planer

Med massa fajitas i magen är jag nu mätt och belåten. Ska hoppa in i duschen alldeles strax för att sen dra på mig något mysigt innan jag och therese ska ta oss till närmsta affär som säljer jordgubbar. För det är ett måste för mig idag. Jordgubbar och choklad. Sen ska vi hem till lindholmen igen och ha det bra.

Svar

Postat av:

behöver ni folk på veromoda? :)


2011-03-02 @ 21:00:49

Svar: Tyvärr är inte jag den rätta att fråga där. Men som det ser ut nu så tror jag inte det. Men du förlorar inget på att lämna ut ditt cv :)

Postat av: :)

jag såg niclas för inte så längesen. träffas ni något?


2011-03-02 @ 22:05:48

Svar: Jahaja, va kul för dig :) Såg han också häromdagen faktiskt. Men nej vi träffas inte direkt. Stöter på varann då och då. Men inget som händer ofta.

Postat av: Sofie

läst din blogg ett tag och jag undrar hur länge hAR du varit singel?


2011-03-03 @ 12:25:39

Svar: Ett halvår. Nästan exakt.

Något större fel på mig är det nog inte

Stört sug efter jordgubbar och choklaaad.

det var bara stört

Tji fick jag! Det blev inge oth för mig igår. Jag han nämligen få besök av en hejdundrande huvuvärk som jag tror slutade i någon sorts migrän. Då jag aldrig haft det tidigare vet jag inte hur det känns, men ja herrejävlar, vilken smärta. Jag försökte mig på alla ställningar i sängen men inte fan gick någon av dem bra. Tårar och besök på toaletten var det min natt bjöd på. Fyfan. Det var den värsta natten jag varit med om. Första tanken var magsjuka. Men idag känner jag inga konstigheter från nattens äventyr. Min mage pratar lite lätt och skruvar på sig i omgångar. Men annars, ingenting. Tänk va mycket en förjävlig huvudvärk kan åstadkomma. Så denna fredag får äran att gå i lugnets tecken. Nu: oth :) Puss!

The Smoker You Drink, The Player You Get

Nyligen hemkommen från jobbet. Ont i huvudet och fryser. Vad är detta? Men fick av min förtjusning se att ett nytt avsnitt av oth har kommit upp. Lyckalycka. Så nu ska jag göra mig iordning några knäckemackor och sen krypa ner under täcket. Kanske att jag klämmer in lite big brother också. Kalla mig löjlig, men jag gillaré.

och så på med leendet bara

På med träningskläderna. Trött och jävlig. Dags för en introduktionstimma för mig och terror. Sen hem i racerfart. Duscha och käka. Vidare till jobbet. Kuljul.

Utgång!


skön tjej


låt mig älska att sova

Godförmiddag! Vaknde till liv för bara en timma sen. Tydligen hatar therese mig en gnutta för att jag sover bort mitt liv. Men då får hon göra det tycker jag. För så länge jag inte har något planerat får jag sova precis hur länge jag vill. Det är ju faktiskt därför detta jobb passar mig utmärkt just nu. Sen så borde jag självklart försöka vända på dygnet. Nångång. Men inte just nu bara :) Nu ska jag ta mig något att äta, duscha och sen ta mig till jobbet. Funderar på att skramla lite i sparbössan får att få ihop en slant till smågodis. Stört sugen. Det var alldeles för länge sen nu så det är okej. Ha en bra dag :)

Broken strings

Jag är en tönt. Jag vet. Har skit tråkigt och tänker som alltid på alldels för mycket. Deppar som vanligt och känner mig sådär äckligt ensam. Så för att underlätta för mig när jag nästa gång känner för att skriva om ännu fler djupa och korkade tankar så skulle ni väl kunna ställa en fråga eller två, som jag istället kan svara på imorgonkväll efter arbetet? :) Bra, vi säger så då. Go'natt!

 

Kan den här låten som jag nu lyssnat på ett hundratal gånger ikväll ha något med mitt humör att göra kanske? Bara lite lagom sådär va?


Ibland råkar jag bara tänka för mycket

Att kärlek är ett olöst mysterium råder det ingen tvivel om, för det är en gåta som är helt omöjlig att lösa. Antingen är det fel, fel fel fel. Fel person, fel situation, fel omständigheter och olycklig kärlek. Eller så är allt frid och fröjd, och man har rätt person i det perfekta förhållandet. Men någonstans i bakhuvudet har man alltid vetskapen om att - det kommer ta slut. Kanske inte imorgon, eller om en månad, kanske inte ens så långt man kan blicka fram, men nångång tar det slut. Omständigheterna kanske inte ser detsamma ut om ett halvår, ett år eller tillochmed en månad. Livet förändras, folk förändras, saker händer och skit går fel, och mitt i livets vilda svängar så står man där och möter sanningen - det är slut. Då är det inte bara förhållandet som är slut, det känns även som om hela livet är slut. Ett liv man har spenderat vid sidan om en person, en person man har lärt sig leva med, lärt känna och släppt in på djupet, en person man har ransakat sin själ med, som man har gått på eld med och levt dag för dag med. Bråk, svek och de mest underbara stunderna man aldrig kommer glömma. Minnen som aldrig försvinner, platser som alltid påminner, lukter som känns igen och en viss kärlek som alltid finns kvar. För det kan gå år på år, men man har alltid kvar de personer man har älskat djupt inne i hjärtat. Man kanske inte vet om det själv, eller helt enkelt har förnekat det för sig. Men när man känner efter, och tittar tillbaka på de stunder man uppskattade så djupt, och personen man var så otroligt förälskad i, så känner man att personen alltid kommer betyda någonting speciellt. Eller? För åren går och många betydelsefulla människor kommer att komma och gå i ens liv. Minnen försvinner, personer glöms bort och tillslut så står man där, omedveten om den person som har vart den mest betydelsefulla person i ditt liv. En person som har vart ditt allt, som du har älskat över allt annat, är nu bortglömd, ett minne som aldrig kommer åter. Det skrämmer mig. För första gången i mitt liv så skrämmer kärleken mig. Riktigt ordentligt faktiskt.

-


RSS 2.0