Wish you were one of them

Don't worry about the people from your past.
There's a reason why they didn't make it to your future

Min grej!

Jag har både en och två mysiga dagar bakom mig. Att mysa är lite min grej. Jag älskar att mysa. Ikväll träffade jag tre söta tjejer också. Även det är lite min grej, att vara omringad av söta tjejer vill säga. Och som grädde på moset vann jag 50 kr på bingolottos julkalender, woop woop. Så nu kan fiona dra ballen i gruset... eller? Fan ta henne. Vad är 50 kr mot en laptop? Nej, nu blev jag istället ledsen i ögat. Försöker trösta mig med att jag kanske kan få mig lite tur i kärlek ändå eftersom jag bara hade lite tur i spel idag?

Annars har jag precis kollat igenom de klipp som finns att titta på där man kan kolla upp hur det gick för de stackars ensamma mammorna efter att kameran slocknade. Jag är besviken. Jag hade en smyförälskelse i jimmy så gissa om jag sken upp av lycka när jag såg vem hon valde. Men den lyckan dog ju rätt fort fick jag höra nu. Han var för fin för emma helt enkelt ;) Men nu ska jag titta på ett avsnitt av the hills innan jag somnar, som jag förövrigt valt att börja följa från början igen. Även där har jag en smygförälske i både jason och brody. Känns som att mitt hjärta slår för väldigt många just nu. Kan det vara så att det är lite av min grej det också, att vara smygförälskad? Jag tror fan det...


The truth hurts a lie's worse


Dagen efter...

Vaknade till liv för någon timma sen. Visst är det märkligt att man vaknar tidigare än vanligt när man druckit? Jag ser ut som hejkomochhjälpmig, så hade behövt sova längre. Sitter nu istället med lite varm soppa och cocilicola. Det skär sig lite, jag vet. Men cola är ett måste dagen efter vad det än serveras till :) Fick mig en skön smäll inatt också. Slog ihop med en vild tjej på dansgolvet vilket resulterat i att maria har lite ont i huvudet. Buhu. Ska ligga kvar i sängen länge. Kanske hela dan? The hills marathon på MTV nu.

och nu ska jag sova

Vilken kväll! Den innehöll en massa. Började  lite smått i sollentuna innan det bar av mot ojojoj vid medborgarplatsen. Sen lobby med en massa nära o kära. Hells angels var på hugget och jag var lite full!

Det är en dag rätt så snart också.


Nostalgi


02:57

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Det är mycket man vill ha som man inte kan få

Sådärja! Nu har jag varit social och trevlig mot släkten i ett par timmar. Nu är det folktomt här hemma igen och sysslolös som jag är så tänkte jag sätta mig ner och kika på lite julklappsönskemål. Blev lite småsugen på att själv få öppna lite paket när syster idag fick göra det. Fyller ju faktiskt år snart också. Fyra veckor kvar och jag har då fått gå in genom bolagets dörrar i ett helt år. Jag vill inte bli äldre nu! Har inte en aning om vad jag egentligen önskar mig i år mer än presentkort just för att jag vill kunna bestämma lite själv. Men julen börjar närma sig och något hårt paket vill man ju trots allt finna under granen ;)

A kiss to build a dream on


Grattis lillasyster!

Godmorgon! Ja inte är det långt ifrån iallafall. Jag älskar att sova, märks det? :D Ligger dessutom kvar i sängen och kollar tv. Skönt att ha all tid i världen på sig. Men snart ska jag upp och ta en dusch innan det blir fullt hus här hemma. Min lillasyster blir nämligen 19 år idag och det ska firas med nära och kära :)

Godnatt

Jag borde sova, jag vill sova och jag ska sova. Snart! Ska bara lyssna klart på alla mysiga låtar jag har en tendens att fastna för innan dejten med kudden. Blickar tillbaka. Är det inte tragiskt hur fort tiden går?


Tack gode gud för musiken

And when my mind is free
You know a melody can move me
And when I'm feelin' blue
The guitar's comin' through to soothe me
Thanks for the joy that you've given me
I want you to know I believe in your song
Rhythm and rhyme and harmony
You've helped me along, you're makin' me strong


I keep stylin', smilin', handin' out the sunshine


-

För det är alla känslor
som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän
som sedan hugger dig i ryggen vi vet hur det känns

Vi är ganska lika hon och jag!


Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

Somnade alldeles försent igår. Jag var arg, irriterad och besviken. Hallå? Här är jag! Jag har inte dött bara för att det inte längre finns något kärleksband mellan oss? Och sen när jag inte längre orkade lägga ner mer energi på det tog batterierna slut och jag somnade. Men då hade klockan redan passerat halv tre så imorse va jag superduper trött. Upp och hoppa, på med kläderna, in i bilen och mot mötet. Allt på 20 minuter. Starkt gjort. Det gick fort. Dem hade fått fel information angående hur länge jag kunde ställa upp att jobba. Typiskt. Men förhoppningsvis går det igenom ändå. Besked får jag imorgon. Sen tog jag mig till en frisör och ställde lite frågor angående håret. Tog av mig luvan efter att ha förklarat och väntade mig därefter ett litet hånflin. Men nej, istället fick jag höra att det inte alls såg så farligt ut som jag själv tyckte. Att det inom mycket kort skulle bli den önskade effekten som jag var ute efter från början. Så jag skippade att lägga ut 800 spänn. Håller nu min ena tumme för att det ska bli fiiiint. Sen drog jag hem och sov och nu sitter jag med skolarbete. En av de få arbetena som finns kvar att göra innan jag är färdigutbildad barnskötare. Känns skönt. Väntar annars bara på att mamma ska komma hem och börja kirra maten för sen ska jag ut och slira på vägarna. Hem till becca och mysa.

Did you give the world some love today babe?


2008

 


Han får mer än gärna ge mig oväntat besök

Jag har precis delat med mig av mina tårar till kudden här bredvid. Jag blev helt kär i senaste programmet av ensam mamma söker. Eller ja, rättare sagt i Jimmy som är en av Emmas killar. OJ, vad han berörde mig.

-


Tisdagkväll

Kan ju glädja mig och säkert alla er också med att håret inte alls ser lika för täskigt ut som nyduschat. Men det blir nog ändå ett besök hos frissan efter mötet imorgon. Jag känner mig ensam efter att ha spenderat helgen med folk hela tiden. Inge roligt alls. Vill kramas, mysa och bara ha någon att luta mig mot. Om man ändå bara kunde önska sig en stadig man i julklapp. Det vore något. Men nog om det, för nu ska jag ta mig något att dricka och sen krypa ner under täcket. Tänkte sätta på reprisen av ensam mamma söker.

Mer marinerade vitlöksklyftor åt folket!

För jag vill faktiskt inte vara förkyld!


Hej, saknat mig?

Har inte varit hemma så mycket dem senaste två dagarna vilket gjort att bloggen blivit lidande. Fredagen och lördagen har jag redan nämnt. Söndagen däremot, bjöd på lite shopping med becca och sen vidare hem en snabbis för hårfärgning. Mitt stackars hår. Jag ser inte klok ut. Redan imorgon är de jag som ska besöka frisören och fråga vad som går att göra med ett hår som nu ser ut att vara en slags brandrisk. Så kan det gå när man exprimenterar själv - Jävla utväxt! Sen blev det raka vägen hem till chris för att möta upp ett gulligt gäng som var sugna på bingolotto. Det gick inge vidare. Ett norgekontrakt gjordes. Det är nära nu. Snart flyttar vi till lillebrorlandet :) Jag tog mig sen hem till en gosse som önskade sig lite sovsällskap och inte tackar man väl nej till det? Igår joinade jag becca och amadeus i stan en snabbis. Hämtade upp martin också och sen blev det pizza. Vi landade mätta och trötta hos amadeus och kollade lite tv innan det var dags för mig att köra hem en trött tjej. Jag själv fick känna mig liten i någons armar igen. Jag fick somna i någons famn igen. Men idag blir det en ensam natt då jag ska upp tidigt imorgon för ett möte på en förskola där jag troligtvis ska vikariera några veckor in på december :) Och sen är det som sagt, jag som sätter mig hos friören innan jag gör någonting annat.

Ikväll blev jag kär på nytt...


En fredag på tegel och en lördag framför film

Idag har jag varit trött. Det är nog det enda som cirkulerat runt i mitt annars så tomma huvud sen jag vaknade av ljudet av en två åring. Sådär lagom kul när man lyckades somna vid 5 tiden imorse efter att ha suttit på lindholmsbussen inatt som känns som en tripp till utlandet. Snöoväder och kallt också. Nej, inge vidare om ni frågar mig. Kvällen började hos therese igår tillsammans med ett gäng lulliga&glada flickor och pojkar. Sen var vi några som tåg våra runda fötter till tegel. Helt jävla folktomt! Pinsamt! Men det är väl meningen att man inte ska ha sådär superkul varje gång man bestämmer sig för att ha det? Men med bra sällskap lyckades kvällen bli skaplig iallafall :) Tog mig upp alldeles för tidigt imorse och höll mig på fötter fram tillsdess att det var dags att säga hejdå till min kära systerson som nu ska få agera riktig storebror, denna gång hemma och inte på sjukhuset. Så nu är det inge mer liv i luckan här inte. Snarare dött. Lyckades efter det turligt nog somna om ett par timmar och vaknade sen till liv igen när det var mörkt ute. Ska nu hoppa in i duschen och sen ta mig till sollentuna hem till becca för lite mys. Hyr nog med mig en film och köper något gott till det. En lugn och mysig lördag :) Ha det bra! Pusspuss. 

Mosters prinsessa

 

Idag var jag på sjukhuset och besökte dem nyblivna tvåbarnsföräldrarna,

men framförallt världens finaste nytillskott, Emilia :) Sötsötsöt!

 


En sköning till pöjk och brun under vinterhalvåret? Jatack!

En kille jag inte sett på år och dar hörde av sig tidigare ikväll. Älskade saknade flingan som jag lärde känna för första gången på Zakynthos sommaren 2008. Har så bra minnen av den killen att jag skulle kunna sitta och skratta länge. Men iallafall, han ville väldigt gärna att jag skulle komma förbi tegel för att "kötta" lite. Killen drar nämligen till australien på fredag och blir borta till maj. Tydligen... Så väljer han att gästa tegel när jag inte kan. Det är fan inte ofta jag brukar ha något på schemat dagen efter en onsdag. Men nu hade jag det. Det jag vill säga är att jag tycker det är vääääldigt tråkigt att jag inte fick träffa honom. Buhu. Sen att jag tänker tillbaka på minnen såsom just Zakynthosresan. Miss those times.

 

Zakynthos sommaren 2008


Bild tagen strax efter egyptenresan vintern 2008.

Ett besök hos solarieöarna är nu spikat.


Oss tjejer emellan

En oskriven regel är en oskriven regel.
Den syns inte alltid, men den finns där.

Vare sig man vill eller inte.

Standing where you left me

När jag slutade idag trodde jag att vi skulle få åka och hälsa på syster och den nya bebben på sjukhuset. Men jag hade fel. Då hon var tvungen att läggas in på operation efter förlossningen får det bli ett besök imorrn efter jobbet istället. Har sett lilltjejen på bild men det vore ju faktiskt roligare att få se hennes söta ansikte i verkligheten. Lucas har redan hunnit mata henne och visat upp alla sina bilar. Genom telefon, med endast emilia på bild. Kan man bli mer söt eller? :D Nej. Så dagen har istället spenderats här hemma. Med andra ord så har jag inte gjort något vettigt alls. Nu småkikar jag lite på paradise hotel och snart blir det bonde söker fru. Ha, jag är en nörd. Ska sova tidigt ikväll. Sista dagen på vikariatet imorrn. Lite sorgligt nu när man kommit barnen nära. Men that's life. Blir sen lite ledighet fram till på onsdag nästa vecka då jag ska hälsa på en annan förskola där jag ska få vikariera ett par veckor framöver. Så under mina lediga dagar ska jag sova, det är ju en sak som är säker iallafall. Men annars skulle jag faktiskt vilja köpa något nytt. Egentligen borde jag inte då varje krona som är värd något måste sparas till norge. Men nu har jag inte unnat mig något på riktigt länge. Så den här gången tänker jag göra det ändå! Punkt.

Stolt moster igen, denna gång till en söt liten prinsessa. Grattis syster och välkommen Emilia.

Ett nytt liv vi välkomnar till världen
Med lycka och välgång på den långa färden

Mot spännande små mål
Som kommer att glädja alla som framsteg tål

Första skrattet, steget och orden
Kommer att berika den här jorden

Som den underbara lilla varelse du är
Och vi är alla glada att du äntligen är här


Rapport från mitt hjärta

Det stora havet slukar mig hel. Jag har aldrig varit på den här platsen förut, men känslan är densamma som att komma hem efter en lång resa. Var är egentligen hem? Jag kan sprida ut mina fotografier, smycken och dagböcker var helst jag vill. Jag kan älska en stad så mycket att jag är beredd att stanna för alltid. Jag kan fästa mig vid människor och vid djur. Jag kan sjunga psalmer till Gud i en kyrka som jag aldrig har besökt förut. Jag kan tro att jag har hittat rätt. Jag kan utmattad och törstig återvända till vattnet efter tusen dagar i öknen. Det stora havet slukar mig hel. Vindarna leder mig var de vill. Jag är ett borttappat barn, jag har svikit alla mina förfäder. - Nu kryper jag ner under täcket och hoppas på en god nattsömn. Imorgon blir det jobb och kanske att man blivit moster igen på köpet? :) Natti!

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Deprimerad tjej.

När jag kommer hem efter att ha jobbat om dagarna så är jag allt annat än pigg. Min kropp orkar inte. Jag vet inte vad det kan bero på men jag tror att det till största del beror på att det är en fruktansvärt tråkig period i livet just nu. Inte bara för att det är mörkt och kallt utan också rent psykiskt. Jag vill vara stark men det är inte jag. Jag har aldrig varit stark. Jag skriker ständigt efter hjälp samtidigt som jag förser resten av världen med ett leende. En yta. Sen har jag satt mig själv i en enformig situation där allt går ut på att äta onyttigt vilket inte alls har varit mitt mål. Detta har ju självklart resulterat i ett par kilo för mycket. Det märks nu. Det är inte okej. Fan va depp - JAG VILL VARA EN LYCKLIG MÄNNISKA! Blää.


Allting har förändrats men Du finns kvar

 

och med denna låt säger jag godnatt! :)


-

vi viker oss på asfalten av skratt
ingenting kan röra oss i natt
ibland så dör jag litegrann
när du halkar med din tunga på en
bokstav i mitt namn...


Sötnooooooos


Just nu;

Jag ligger för tillfället i sängen och gosar med min söta systerson Lucas. Den sötsaken ska bo hos oss ett par dagar framöver. Min syster ska nämligen ha barn nu vilken dag som helst. Beräknad att föda en liten prinsessa imorrn. Så det visar sig om jag blir en mycket stolt moster för andra gången redan inom ett dygn. Spännande :) Men nu ska jag strax ta mig till macken och införskaffa mig lite choklad. Stört sugen. Sen ska jag slå på reprisen på ensam mamma söker från igår som jag missade då vi var ett gäng tröttna själar som befann oss hemma hos chris för att spelade bingolotto. Inte varje dag man får med sig pojkarna på sånt. Mysigt. Annars så fryser jag som en jag vet inte vad och är trött som en gnu efter dagen på jobbet. Ge mig s o m m a r!


Godnatt och sov så gott

Nu ska jag göra mitt första försök att sova. Förhoppningsvis mitt enda. Jag känner mig konstigt nog inte sådär jättetrött som jag brukar göra när jag jobbat hela dagen. Men eftersom jag är den mest morgontröttaste människan som finns måste jag sova, om jag så ska behöva limma ihop ögonen. Jobb står överst på listan. Senare under dagen väntas det en träff med en fin människa. Den finaste jag vet.

Skrämmande

Maria tog reda på vilken dikt som passar henne idag:

Although he killed something deep inside her, She pretends she is fine; she is a good actor.
By that time she was only a girl, after what happened she is now so old.

När man inte har något att göra tar man sig något att göra

Jag har tråkigt. Funderar på en promenad med mycket musik för att rensa tankarna lite, eller också ta mig lite tid för egenfärgning av håret. Det andra alternativet lockar mest då det bara är slask på vägen här utanför. Mörkt också dessutom. Men kanske att jag skulle göra båda? Det får nog bli så. Ciao så länge :)

En del av mig försvann med dig.


Hur bra är inte hon då? Fin låt också.


Working nine to five

Gårdagen bestod av jobb som senare blev till ett besök hemma hos amadeus. Trots att jag inte somnade sådär överdrivet sent igårkväll så var jag i stort sett medvetslös imorse. Helt sjukt trött. Jag pallrade mig upp lite tidigare än jag behövde för att ta mig till vardagsrumsfönstret. Kollade till bilen. Inge frost? Ååh, jag behöver alltså inte skrapa rutorna! Wihooo, tänkte jag och dök ner i sängen lika fort igen. Jag fick dock bara njuta 15 minuter till. Men det var det värt. Dagen gick jättelångsamt och jag var inte alls på humör. Kollade klockan varje kvart och höll på att somna under sagostunden. Jag hade tur som själv läste. Men visst är det underbart att komma hem från en heldag på jobbet och bara ta det lugnt. Inga måsten och inga plikter att göra. Nu kom jag precis ut ur en varm och skön dusch. Extra mysigt att krypa ner under täcket då. Så nu ligger jag här och kollar tv och smuttar på ett glas fanta. Eftersom jag var så trött imorse så tänkte jag försöka somna ännu tidigare ikväll. Med andra ord snart. Och eftersom det varit världens snökaos idag är jag säker på att jag inte kommer undan skrapningen på bilrutorna imorgonbitti också, vilket betyder att jag måste gå upp ännu tidigare. Så nu tackar jag för mig! :)


I'm still alive but I'm barely breathing

They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause he's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks
No
It don't break even


Slut som artist!

Helgen har varit rätt fullspäckad. I fredags började det med förkrök i stan. Min kära plastsyster emelie, fyllde krogen! :D Så vi var ett gäng glada kisar som drog med henne och såg till att hon förlorade oskulden på ett bra sätt. Första stoppet blev ett ställe som kallades för mycket under kvällens gång, nämligen - royal garden, viktoria och entourage. Inge vidare drag så vi styrde våra runda fötter till nype. Där hade vi betydligt roligare. Trots att någon ville att mitt hjärta skulle blöda för en liten stund slutade kvällen bra! I lördags var det underhållning på högsta nivå. Det var fylla, galenskaper och elaka ord. Vi lite yngre tog oss från den såkallade festen efter mycket om och men. Mötte upp lite annat folk och tog sen taxi till munchen bryggeriet, där det råkade vara något himlans arab-tema... what the fuck? tänkte jag. Så där blev jag inte långvarig. Tog mig istället tillbaka till kungsholmen och somnade på stört i soffan. Vaknade till liv vid 2 idag då solen var påväg ner. KUUUUL! Nu ikväll blir det bara lugnt. Jobb imorgon.

Just an ordinary day

Jobb mellan 08.00-16.00. Hämtade upp becca. Käkade varsin french. Hämtade upp fiona. Tog oss till sollentuna c, igen. Vi besökte bolaget. Vi köpte naturligt vis något på bolaget. Jag och becca gästade hampe. Becca och hampe städade. Jag satt och kolla på. Det blev fint. Nu sängen.

Min varma älskade säng

Jag intog positionen i sängen redan direkt efter jobbet. Var så sjukt frusen efter 2 timmars stående i regn och blåsväder. Somnade en liten stund och vaknade av att magen pratade med mig. Jag tog mig lite mat och kröp ner igen. Har jobbat mig igenom hela tv-tablån under kvällens gång. En idé om att åka till tegel dök upp men jag var/är alldeles för trött. Kanske att man skulle försöka lyckas komma i säng innan 00.00 iallafall en dag i veckan när man jobbar? Så idag tänkte jag faktiskt göra ett försök. Men först tänkte jag hoppa in i duschen och mysa lite för att sen krypa ner i sängen igen och invänta reprisen av paradise hotel.

 


I kärlekens krig vinner den...

...som ger sig

Cause I gotta get away. And if I ever see you - my heart is gonna bleed. But I'm leaving either way.


En dag mitt i veckan

Det började med jobb. Jag sov lite längre än jag skulle och fick plötsligt brådiiis. Men väl på plats så for dagen iväg med en väldans fart. Slutade lite tidgare och tog mig då hem till becca. Vi hämtade upp fiona och parkerade bilen i sollentuna centrum. Åt mat och pratade. Sen hem till becca igen för lite tvmys och norgeplanering. Japp, ni hörde rätt. I januari flyttar vi till norge. Behöver komma bort. Känns inte som att jag har någotning kvar här att hämta... just nu ialf. Så varför inte ta steget ut i vida världen och testa på ngt nytt då? Vi är förhoppningsvis ett helt gäng som åker - och ja jävlar va kul vi ska ha! Kvällen slutade sen med födelsedagsfika hos chris. Nu; en dejt med kudden. Jobb kallar imorrn! Sweet dreams.


Älskade Mormor och Morfar

I lördags var jag som sagt och tittade till min mormors grav. Jag saknar henne så. Julafton närmar sig och den  kommer kännas tom. I alla mina år vid liv har jag alltid firat den dagen med just - dig. Men jag är säker på att du sprider din glädje hos alla i himlen och att morfar tar väl hand om dig. Det är 8 år sen idag min morfar gick bort. Jag kommer så väl ihåg det. Det var en mörk halloweendag. Nej blä vad jag saknar er.

Mormors fina gravplats.

Jag har varit hos morfar några gånger tidigare. Men jag minns inte längre vart han ligger. Jag ska hälsa på honom någon dag framöver. Var så säkera på det.


Idag slog jag mitt läsarekord på bloggen

Det gick bra på jobbet idag. Söta barn och trevlig personal, så jag ska nog trivas. Nu är jag ganska trött. Inte helt otippat kanske. Gjorde som jag blev tillsagd av becca, ställde kockan och tog en powernap, på endast 20 min. Allt för att inte förstöra sömnen till senare. Nu ska jag unna mig en supergod chokladpudding och fortsätta kolla vidare på top model. Kanske att jag somnar för kvällen redan nu. Snart så iallafall. Börjar inte jobba förrän 10 så imorgon så det skulle vara skönt med några extra timmar sömn. Imorgon blir det förhoppningsvis också en efterjobb-dejt med bästaste tjejerna, woop woop! :)))

RSS 2.0