juno

Igår kändes det som att det skulle bli en hemmakväll då jag somnade på en gång när jag kom hem från skolan och vaknade inte förrän runt fem, men icke sa nicke. Jag & bella fick snällt skjuts av becca och hennes vän gustav till rotebro där öl och lite annat folk väntade. Det blev en trevlig kväll. Kanske att jag öppnade mig lite väl mycket för ett par främlingar, men den bjuder jag på (; Bellas niklas kom sen och hämtade oss o körde oss till brottby där jag gjorde sällskap med becca en liten stund innan jag fick skjutsen hem till min sköna säng där jag somnade så sött :) 

Det har blivit mycket utgång och dricka på senaste så det kändes rätt att ha en ensam kväll hemma idag med lite chips & dipp framför en hyrd film. Jag valde juno som jag tidigare velat se. Hade först tanken på att dra in till stan för ytterliggare än utgång med ett stort gäng, men humöret är inte med mig idag. Hade dock kunnat bli trevligt men jag avstår det! Nu kollar jag körslaget, haha! heja erik! sen då sätter jag nog på filmen :) lär väl höras lite senare så datorn brukar få bli ett tidsfördriv till sent in på natten! Puss på er. 


för omväxlingsskull fotboll, inte bandy

Nu är jag helt slut efter att ha varit ute och övingskört i ca 2 timmar. Jag anstränger mig verkligen och blir så jäkla irriterad på mig själv när jag nöter parkering och det inte vill gå min väg! men men, lite framgång trots allt :) nu ska jag strax bege mig mot ekeby tror jag att det var.. blev tillfrågad att joina några stycken och kolla lite fotboll. Hare! 


svårt att säga vad som är snyggast?


Torsdag

Ahaja, och så sitter man här hemma efter en kort skoldag.. igen :) jag åkte till skolan i vanlig ordning och tog mig igenom första lektionen, sen var alla som bortblåsta. Vi behövde nämligen inte gå på ngn av de internationella ekonomi lektionerna då vi fått en uppgift att göra som ska vara klar på tisdag! Det betyder alltså att det återstår en lektion imorgon bara och så vare helg igen! :) det går fort nu, riktigt fort. Det är skrämmande. Inga planer bestämda inför helgen men det lär väl komma på tal imorgon ..  

Dagen igår fick sig ett bra slut, becca ringde och tjugo minuter senare satt jag på tåget påväg in till bergshamra. Bella och Nickie var med och vi alla satt och småfrös framför kåre bandyn. Det har blivit lite till en vana att kolla på deras matcher nu fastän det inte känns som att vi har så stor koll då vi brukar få fråga hur mycket det blev^^ menmen, vad gör man inte för lite härligt sällskap!

Nu är jag däremot en trötter så ska lägga mig under täcket, slå på den älskade filmen twilight o äta lite gott. Hörs sen! bye.

en lediga onsdag

Idag är vi alla lediga från skolan :) hade kanske varit skönare att fått vara lediga på en måndag eller fredag, men jag ska  inte klaga :) dagen ska därför spenderas med att göra ingenting, ha. Hade mina funderingar på att ta mig till täby med kom då på att pengarna inte kommer in förrän på fredag så jag får snällt vänta!

Igår var jag och hälsade på min syster i berga med familjen, och satte sen på en film när jag kom hem. Det blev en rätt så tidig kväll, men inte vaknar jag tidigt för det inte! Jätteskönt att äntligen få sova ut, för på senaste har det verkligen blivit sömnlösa nätter för min del. Jag förstår inte vad det kan bero på, jaja jag sover litegrann på dagarna efter skolan men det har aldrig varit ngt problem för mig förut. Jag tänker så himla mycket, det är inte bra ..

Så vill jag skänka en tanke till min kära vän beccabus som idag åker in på sjukan :( Förhoppningsvis blir hon inte inlagd, men du grejar ju detta i vilket fall som helst! :) <3


nästa köp!


  

hon har det där som så många andra inte har


måndag igen

Idag bjöd skolan på en riktigt tråkig & seg dag måste jag säga. Jag var hur trött som helst under sista lektionen och höll därför på att somna gång på gång. Det kan ha varit för att vi kollade på en dokumentär om ekonomi och jag låter det få tala för sig själv. När jag kom hem somnade jag framför tvn på bara någon minut kändes det som och vaknade igen lagom till middagen. Jag slog sen på tvn återigen för att kolla på bröllopet av bonde söker fru, och löjlig som jag är började jag tjuta! Men det var faktiskt jättefint :)

Ny vecka, nya planer. Men i stort sett har jag aldrig några bestämda planer i veckorna då dem ändå brukar sluta med att jag sussar lite då & då och bara njuter av att inte ha ngt att göra :D det kan bli tråkigt i längden kanske, men hittills har jag inte tröttnat på det :) Så därför brukar jag inte ha så mycket roligt eller nytt att dela med mig av här i bloggen. Det blir lite inlägg av låtar och inlägg om hur jag känner mig som person och vad jag tänker om allt.. men det verkar inte riktigt vissa personer bry sig om, eller uppskatta att läsa om eftersom dem alltid är tvugna att kommenatera saker o ting. Det jag inte förstår är varför man då går in på någons blogg om man inte har intresset för det, för någonstans måste man ju vara nyfiken på vad som händer i den människans liv då man tar sig tid att läsa. Men men :) det kanske är bara jag som ser det så.. och nog om det nu.

Innan min dejt med kudden tänkte jag ta mig en titt om det finns ngt nytt i klädväg eller annat som min garderob skulle bli glad av nu när pengarna rullar in snart igen :)

och så vill jag bara säga,

.. att jag inte sitter och gråter över denna såkallade människan som du påstår att jag gör och tydligen tycker är patetiskt! Ska jag behöva bokstavera åt dig för att du ska förstå? Du verkar inte riktigt förstått innehållet i mitt inlägg för dem handlar ju just om att jag inte gör det längre vilket jag känner är jäkligt skönt! Så lägg ner. Ange namn istället och stå för vem du är så kan vi diskutera saken sen :)

fan!

Att jag ska ha sån jävla otur hela tiden!! Nu när jag äntligen fick mamma att ta sig tid o beställa mina skor samtidigt som hon bestämde sig för några par, så är alla slutsålda! Åh så irriterad jag blev! Det är fanimej inte ofta jag hittar skor och så äntligen tänkte jag.. nej men synd maria, det är menat att du ska gå barfota! grattis! wohoho .. vilket skämt!



söndag

Efter det att jag idag klev upp runt halv två har jag hunnit med att äta frukost, kollat lite top model och satte mig sedan här vid datorn där jag fastnade ett tag. 

Kvällen igår började med en överraskningsfest med ett stort glatt gäng! Vi firade att Sandra fyller 19 och Mickis 20! grattis på er! :) Vi befann oss i blåbärskolaken där man som lite yngre alltid antingen hade fest eller gick på fest, så de blev lite nostalgi över det hela. Så efter pizza i magen, en tipsrunda och kanske lite för mkt alkohol i kroppen tog vi oss till m&g där kvällen också slutade. Men nu ska jag alldeles strax ut och slira lite (; bye!


<3 skor!

Nu är jag glad, jarå.. så glad så :D har nämligen hittat en sida med skor där jag kommer kolla in ett flertal ggr varje dag skulle jag tippa på^^ har redan fått mamma att beställa 2 stycken, just för att hon vet hur lite sådana typer av skor jag köper! :) Plus att det blev som en liten present om jag gör mitt bästa på provet som är imorgon! haha, hur det nu ska gå? jag som tog mig en paus från pluggandet fö att jag blev så trött och orkar knappt ta tag i det igen. fy mig! Men så fort jag har egna pengar ska jag beställa själv! Dags att kirra jobb också så badar jag snart i skor ska ni se :D 

har ni kul?

HAHAHA! vem fan är dem som inte vågar stå för vilka dem är som kommenterar en massa jävla skit!? skaffa dig en egen blogg och avreagera dig på istället, det kanske skulle hjälpa dig som person att få fram vad fan det är som är fel på dig! och vadå "inte konstigt att du blir sårad hela tiden så som du springer runt o beter dig" det är uppenbarligen någon som befinner sig i närheten varje dag? Jag beter mig inte ett dugg konstigare än alla andra, speciellt inte dig.. vilket du/ni hade märkt om ni kände mig, men det känns ju inte riktigt som att ni gör de. Så varför yttra sig överhuvudtaget?

Sen att therese ska få elaka kommentarer hon också, med bara minuten efter mig.. och att vi två sen är dem som ska behöva bli indragna i bellas och niklas förhållande genom att tydligen ha snckat skit, vilket vi inte gjort! patetiskt! det är ju med andra ord ni som verkar svartsjuka..

har man tråkigt så har man

SJU SAKER OM DIG SJÄLV:
1. Är du singel?: ja!
2. Är du lycklig?: till och från.
3. Är du uttråkad?: haha ja!
4. Är du ledsen?: nej :)
5. Är du cool?: det är väl ändå självklart ;)
6. Är du från irland?: haha va? nej.
7. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nope!

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nej det tror jag inte.
2. Har du någon gång blivit sårad?: ja!!
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: jo..
4. har du varit kär i en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: nej, inte kär.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: ja.
6. Har du haft en hemlig beundrare?: ingen hemlig beundrare, då hade jag ju inte vetat om det.

7. Är du kär?: nej!
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: jag vill ha själva bröllopet, men inte gifta mig! haha.

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: ingen favorit någon av dem, bilddagboken isåfall.
2. Hår eller ögon?: ögon, fint :)
3. Katter eller hundar?: hundar.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: både och, men det blir oftast några få bästa vänner.

6. Coca-Cola eller Pepsi?: klarar mig inte utan cola^^
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: förtillfället föredrar jag utekväll! men hemmakväll är mysigt :)
8. Pengar eller lycka?: lycka! men för att vara lycklig till fullo behövs nog pengar.
9. Dag eller natt?: Dag. Men eftersom jag älskar att sova älskar jag natten också!
10. Msn eller mobil?: mobil, men "hänger" mkt på msn :P


"HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: nej, jag är skicklig ;)
2. Brutit ett ben?: nej.
3. Gjort nåt du ångrar?: ja en massa!
4. Hoppat Bungee Jump?: nej fybubblan! och tur va väl det!
5. Ljugit för någon du tycker om?: ja, tyvärr.
6. ätit en hel tårta?: nej.
7. Gjort bort dig offentligt?: haha, OM jag har!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?: ja, jag hade en period där.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: ja.
10. Velat försvinna?: många många ggr.

SENASTE..
1. Telefonsamtalet du gjorde: till becca :)
2. Telefonsamtalet du fick: av therese.
3. Personen du var med: måste varit pojkarna på fotbollsträningen! om inte familjen här hemma.
4. Roligaste grejen som hänt: händer fan inget kul längre.
5. Personen du smsade: Danne.
7. Du skrev till på myspace: har inte myspace.
8. Du kommenterade: ett foto på facebook.

9. Du tillbringade natten med: beccabus! :)
10. Du kramade: claudio.


att vara stark

Ibland är jag rädd, jätterädd för att jag ska falla tillbaka dit igen, dit jag befann mig för någon månad sen men samtidigt känns det som att jag blivit en starkare person med tiden och att det därför inte borde vara möjligt att hamna i den sitsen igen! Inte för att jag på något sätt vill tillbaka till personen i fråga, utan mer känslan jag hade. Den där lyckliga känslan. Alla orden som sårade, alla löften som brast och ensamheten som åt upp mig innifrån. Det är det som får mig må mindre bra och om det är något som kan få mig att falla tillbaka så är det just det! Men ju längre tiden går och dagarna bakom mig blir allt fler börjar sakta men säkert mitt rätta jag komma tillbaka igen. Det är med glädje jag säger att jag nu kan vara mig själv igen. Jag skrattar, gör impulsgrejer, träffar nytt folk, ser nya möjligheter och tar dagarna som dem kommer! Äntligen!

Om jag nånsin kommer läka helt tvivlar jag på med tanke på att om jag en gång blivit sårad så sitter det med all säkerhet kvar, sen att hjärtat inte känns lika kallt varje dag är ju en annan sak. Jag kommer alltid bära med mig detta, vart jag än går. Nu gäller det bara att fortsätta vara stark trots hur långt ner jag sjönk :) Men som folk alltid säger, "ensam är stark" det är ju egentligen bara skitsnack! iallafall så som jag ser det. Att vara ensam och bearbeta sin sorg är något som däremot är nyttigt, men jag skulle aldrig klarat mig utan mina vänner! :) tack tack tack! <3


!

I need your loving hand to guide me
through the maze of all the things inside me
then I'll know that I'm alright.

nelson hawk - take me

Har precis avslutat pluggandet av äckel ekonomi. Jag blir verkligen trött i huvudet av att sitta och nöta sånt där trams, det är med säkerhet som jag säger att jag inte kommer ha någon användning av detta när jag gått ut skolan då jag verkligen inte ska jobba med något som har med just internationell ekonomi att göra :) Visst känns det bra när man förstår något och måste ju erkänna att det är bra mkt roligare än matte men så mycket som jag hatar just matte så kanske ni förstår hur jag känner inför detta ämne? aja, nog om de..

Jag tog en liten paus i pluggandet då jag tog tag i körningen lite och var ute och körde i någon timma. Vilket väder, men övning ger färdighet! Ännu en tjej i gänget har gått och skattat sig lycklig över att kunna visa upp körkortet, grattis rarra! :) Men jag känner mig inte stressad, däremot lite pressad kanske då min syster ska få börja övingsköra när jag tagit mitt körkort och hon är redo att sätta igång nu. Däremot är hon lite väl kaxig, så det återstår o se om de går så mycket fortare som hon säger ;) 

Ska gå till sängs snart, men först..
.. låten som nu spelas om och om i mitt huvud! 



internationell ekonomi

Just för tillfället sitter jag i skolan och har precis prickat av första lektionen för dagen, nämligen internationell ekonomi som vi även har ett stort prov i på fredag vilket känns sådär alltså. Jag är ingen höjdare på ekonomi alls, så den stora frågan är väl varför jag ens valde sam.ekonomi? haha. men men (: jag får väl plugga på och göra så gott jag kan sen är det bara till att hoppas! Jag börjar redan bli hungrig, nästa lektion lär bli låång ..

helgen

och så var ännu en helg över, fortare än man hinner till att blinka känns det som. Precis när man gjort sig van att vakna lite senare in på eftermiddagen och få göra vad man vill o under resten av dagen, så börjas det igen. Tidiga mornar och en tröttare maria ju närmare helgen vi kmr. 

Denna helg var i vilket fall som helst mysig och underhållande :) i fredags spenderade jag kvällen till en början hemma hos therese där vi kollade lite lets dance och förade lite med några goa gubbar innan det var dags att stapla oss in mot staden för utgång. Dock blev det ingen direkt höjdare, men sällskapet var det inge fel på :) Lördagen började med att jag sov läänge, sen joinade jag becca & bella i kårsta för att stötta kåre bandy när dem intog planen för att spela en viktig match! Det slutade dessvärre 4-4, och därmed ingen vinst. Men inga ledsna miner där inte utan istället bjöds de efteråt på en liten såkallad "pub" där cider och öl stog överst på listan! Där satt vi i ca 3 timmar och hävade i oss en efter en som kribbe så snällt bjöd på som även det kan ha varit orsaken till min vurpa som verkade ta första pris^^ :) tack! Jag gillar ert sällskap beccabus&kribbe :) sen började jag och min invalida vän becca som hoppar på kryckor ta oss ner till tåget och hamnade hemma hos mig i en timme för lite tillfixning innan vi fick skjuts till m&g där resten av natten spenderades :) det var en härlig stämning och alla var på topp! eller ja, nästan alla ialf. Det finns ju dem som ska ställa till med en scen såklart, tur var väl det att alla inte tog åt sig lika hårt.

Söndagen blev betydligt lugnare då jag nästan låg nerbäddad hela dagen framför en massa bra program! (:  tjohejsan!


jag och therese från fredagskvällen <3

fredag

Jag är så jävla smidig! tåget som jag skulle tagit gick precis nu så jag missade det, men det var inte det enda.. förra tåget jag skulle tagit missade jag nämligen också. Hallå? Ska hem till tessan och vara där under kvällen med en del pojkspolingar för att föra och ha de mysigt innan utång :) och klantig som jag är så rev jag sönder mina strumpbyxor med mina långa naglar i all hast.. usch för att inte vara van.. och de gjorde ju inte saken bättre att jag befinner mig hos pappa där jag inte har någon fast garderob så har inga extra :/ Så vad gör jag nu? Om inte therese har med sig några så får jag snällt köra på plan b.. ha klänningen som en tubkjol, men inte så jättesnyggt! så bra gjort maria, verkligen! nu ska jag nog ringa tessiressan o säga att jag blir lite sen bara :D hörs imorrn :) ha en bra fredagskväll <3 

ge mig hennes hår!!


onsdag

Nu har jag kommit hem efter en hel dag med massa häng o fläng överallt :) Skolan var rätt så slapp idag då vi mest fick jobba för oss själva, sista lektionen hade vi dessvärre internationell ekonomi men jag bestämde mig faktiskt då för att följa med becca, och hennes kribbe som kom på besök, upp till ishallen där skol dm spelades. Vi såg dem sista fem minuterna och inte såg det bra ut för vallentunas del, vi gick därifrån med förlust i fickan. Vi tog oss därefter till ungdomsmottagningen för lite olika behövligheter^^ óch annan bra information :) Sedan vidare mot badmintonhallen i täby för lite lir, som dock inte gick något vidare för mig kanske, men för att ha ngt att skylla på måste jag ju få säga att det inte var första gången för dem som för mig? :P Vi stannade inte så länge, och åkte vidare till nästa stopp som var täby för hämtning av kribbes telefon som tyvärr inte blev till någon hämtning. Och så hem till becca.. där bjöds det på chips och chilinötter samt en gammal kabbarefilm från hennes gamla skola med rätt så många bekanta ansikten, roligt att se :D Jag tog mig därifrån runt sex för att ta mig till täby kyrkby för ett litet 7 års kalas då min kusin sofie fyllde år :) 

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och har rätt så tråkigt, som vilken vanlig kväll som helst (; ska nog lägga mig i en rätt så skaplig tid ikväll hade jag tänkt. Det skönaste som finns är ju trots allt att få sova :) 


säg hej till rebecca!

 

:)

   

shulululu

Efter ett par få sovtimmar inatt har jag nu tagit igen det genom att ha sovit mig igenom i stort sett hela dagen efter de att skolan slutade och jag var hemma vid halv två. Strax ska jag kolla på top model som börjar 20.00 på kanal 3, en ny säsong har börjat.

Igår valde jag att göra becca sällskap hemma hos henne. Vi åt pastasallad som vi hjälpte hennes mamma att fixa iordning. Vi gick sen, tjocka och lata som vi är, o köpte chips&dipp :D sex and the city filmen var med hem dit och vi la oss för att kolla på den, men becca somnade dock efter någon minut och jag fick snällt ligga där och kolla själv i min ensamhet med en snurvlande beccabus bredvid mig. Jag säger då det, så blir det när man spenderar nätterna långa med att åka buss :) efter lite olika väckningsmetoder fick jag upp henne på benen och klockan var då runt 10. Vi gick på en liten promis och kröp sedan till sängs.. trodde jag.. nej då kunde istället inte hon sova. Fråga mig inte vad vi gjorde i ett par timmar framöver sen^^ men sent somnade vi ialf. 



<3

rubrik?

det var nu 8 månader sen det fanns något som hette, du&jag i mitt liv.
tiden går så sjukt fort, men jag måste få säga att jag är en aning stolt över mig själv ialf^^

och jag är riktigt jävla uttråkad just nu o kan inte sova, istället tänker jag på sånt skit som jag nämnde här ovanför vilket känns rätt så meningslöst!? har funderat ett tag på att kanske ta en promis men nu har det blivit försent för det också för inte går jag ut själv nu i mörkret. Det var väl tur att skolan inte börjar förrän vid ett imorgon :) får väl slå på en film. Godnatt och sov sött.

...

this time, I wonder what it feels like
to find the one in this life
the one we all dream of
but dreams aren't just not enough
so I'll be waiting for the real thing.

en seg söndag

Jag vaknade som vanligt inte förrän strax efter två och var då fortfarande jätte slö och orkade knappt stiga upp. Jag satte på tvn ett tag och gjorde mig en god frukost, det är märkligt att jag uppskattar frukosten bra mkt mer på helgerna för på vardagarna innan skolan däremot, då går det inte att få i sig någonting och så går jag och blir skithungrig två timmar innan lunchen i skolan! skitjobbigt, men jag mår inte bra av att äta så tidigt på morgonen. Men iallafall, resten av dagen har jag spenderat hemma då vi fick lite besök av min systerson Lucas, som vi skulle få vara barnvakt till ett par timmar då syster min och pojkvännen skulle på bio. Han är fortfarande kvar och jag kan höra lite fnysningar från vardagsrummet där han sitter så snällt i soffans hörna för att få stöd och kollar glatt på tvn.. han är nämligen en riktig soffpotatis och när man väl satt honom framför tvn går det inte att få ngn kontakt alls med honom, trots att han bara precis är lite drygt ett halvår. En söt liten tjockis de där :)

Nu står en film på i bakgrunden, a lot like love. Men eftersom jag sett den så många ggr plus att den tydligen står på inspelning här också så bestämde jag mig för att fördriva lite tid framför datorn innan det är dags för sängen igen.

Hare fint <3

hade inget att göra

SENASTE PERSON SOM...

Sov i din säng: hemlis :)
Såg dig gråta: daniel tror jag
Du hånglade med: c..
Skällde på dig: måste varit mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...

Gråtit: trot eller ej, men nej
Köpt någonting: nope
Blivit sjuk: har sluppit det
Sjungit: ja det är klart, sjunger alltid i duschen^^
Sagt "Jag älskar dig": inte sagt, men skrivit till en nära vän
Velat säga till några att du älskar dem: till vännerna isåfall, och det hade väl aldrig varit fel med att ha en att älska?
Träffat någon ny: träffade på en hel del igår, dock ingen vän för livet direkt ha!
Saknat någon: njae inte någon speciell dem senaste 48 timmarna faktiskt..
Kramat någon: jadå :)
Pussat någon: yesbox!

SENASTE....

Låt du hörde: melissa horn - sen en tid tillbaka
Drink du köpte: orealsandwich eller va den nu hette? skiiitgod!
Sak du stal: en kajal haha.. dumma mig!
Mat du åt: fläskkarré och broccoligratäng

vi var alla samlade för första gången en kort stund ialf

Kvällen igår blev inte så lyckad som vi hade hoppats på. Det blev först fridays vilket var mysigt då drinkarna där alltid upskattas :) men sen blev de mindre roligt och jag var inte alls på topphumör efter att ha promenerat in på laroy. Det tog inte lång stund innan jag var väl medveten om att jag inte var den enda som var rätt otaggad på stället. Jag, therese och camilla tog oss till donken efter mkt om och men, och strax därefter kom även rarra och jossan för att joina oss! Med andra ord, så var det bara den ena therese och sandra kvar på laroy men för dem blev det inte heller en så speciellt lång vistelse. På donken blev de slagsmål och vi tog oss då därifrån till tunnelbanan. Jesper skjutsade snällt hem mig och therese från danderyd till ormsta där vi gick hem till tim där det befann sig en hel del grabbar som hade hockeytunering. Jag fick sen skjuts hem och gosade ner mig i sängen, som alltid är det bästa som finns efter en helkväll :)

Nu idag sov jag ända fram till två, gick upp och åt lite mackor och hämtade sen min kära sötkusin erik för att överraska honom med att åka lite traktor! :D nu är det dags att återigen klä sig varmt för att gå ut o ta fram barnet i sig igen, nämligen leka^^ sen är det middag hos mormor med lite av släkten och sen får vi la se vad som händer därefter? Alltid något :) Pusshej.

utgång

Det blir en helkväll med tjejerna samt rarris debut på krogen. Vi börjar med middag om sisådär 2 timmar, vidare in till stan för att ta en drink eller två (: och så återigen vidare för att där fira rarra :) Det är första gången ingen behöver bli lämnad ensam pga åldern, riktigt kul :) Jag håller på att dö av svält så trots den goda maten som kmr att serveras senare så blir det till att stoppa något i min stackars mage nu. Vi ses i dimman^^

nickelback - gotta be somebody


det är nästan så att man ser upp till britney


Att kunna bryta sig loss från det som varit och från att ha gått ner sig otroligt mycket till att stå på egna ben igen, det är stort.

kväll

och så har man fördrivit tiden med ett besök i täbban för första gången i år :) förengångsskull fick jag också med mig ett par kassar hem vilket alltid muntrar upp en. Resten av dagen spenderade jag hemma, de blir en tidig kväll då jag bara har lagt mig tidigt in på morgonen oh gått upp vid 2-3 dem senaste dagarna vlket antagligen kommer resultera i varför jag ser ut som jag gör imorgon! Men har det varit lov så har det, nu är det back to hell som gäller. Kan bli kul, dock bara dem första dagarna sen är de väl like krävande och det hemskaste man vet..igen.. 

Det här lovet har jag druckit cola precis varje dag, och inte lite heller.. inte konstigt att jag känner ilningar i tänerna, fybubblan.. tandtroll har jag nog många av just nu. Men dessvärre kommer jag aldrig ge upp colan, men dags att dra ner på de kanske! Nytt år, nya möjligheter :D vilket evigt tjat de kommer bli nu om de nya året och att man ska ändra på saker o ting.  

onsdag

Innan jag skriver någonting annat vill jag tacka min vän therese för hjälpen med bloggen :) Annars nu så ska jag strax börja gå mot tåget för att ta mig till täby. Konstigt nog var det ett ganska bra tag sen jag var där, kan vara för att jag inte haft några pengar kanske :P men denna gång blir inte bättre i pengaväg den heller. Ska utnyttja lite presenkort jag fick av alla nära o kära på födelsedagen samt julafton :) får tyvärr inte tag på becca o de blir ju inte lättare av att hennes telefon är spärrad pga att det klantarslet var försenad med betalningen av mobilräkningen^^ men men, om du ser detta kan du väl höra av dig senare :) Hejsvejs. 


6 januari 2009

Va fort tiden går..

Lovet är nu snart slut och skolans tråkiga vardag sätter igång på torsdag igen. Jag har bestämt mig för att detta år ska göras till ett bättre år än det tidigare. Inte lika många tårar, hårda ord eller något brustet hjärta här inte. Det får nästan bli mitt nyårslöfte fastän jag aldrig klarar av att hålla dem, så med andra ord så kan jag inte lova att det håller hela vägen ut, för de lär bli riktigt riktigt svårt. Men nu är det dags för mig att arbeta för saken också. 

Så vad har hänt dem senaste sex dagarna in på det nya året då? Dem två första dagarna befann jag mig fortfarande i egypten, åkte därifrån den andra och kom då hem till ett iiiskallt sverige. Dagen efter var det full rulle igen, sandra fyllde år natten till söndagen så vi var ute på lördagen. Det blev dock inte den mest lyckade utgången kanske men de var mysigt under den tiden vi var på fridays. Vi träffade på grabbarna grus från zakynthos och lite annat folk tillsammans med dem. Kvällen slutade med att jag följde med calle o gänget hem till honom på lite mys. Men trots att jag kunde få mig en sovplats tog jag mig ändå hem, skönast så :) Sen kom det ännu en lugn dag då jag bara tog det lugnt hemma. Sov hela kvällen och var den mest tråkiga personen fram emot kvällen, så det kändes som att det bästa alternativet var att stanna hemma. Igår kom måndagen, rarra fyllde 18 år! GRATTIS vännen :) ber återigen om ursäkt för att jag inte hörde av mig. Vi ska ut med henna på fredag såklart! Jag spenderade hela kvällen samt natten och en bit in på morgonen med kära becca och kribbe på en buss, kribbe är nämligen busschaffis och vi gjorde snälla som vi var honom sällskap :) det blev en kväll fylld av skratt, jag gillaré <3 och så idag då.. hm, inte gjort någonting. Med tanke på att jag kom hem vid 5 imorse så har det blivit en slappisdag ända fram tills nu. Ikväll blir det film och en del popcorn skulle jag tro :D imorgon bär det av mot täby, hoppas på becca som sällskap för lite små shopping. Ciao bella!   


hemma igen

Att borta är bra stämmer, men att hemma alltid är bäst är även det sant :) det var skönt att få vakna upp i sin egen säng. Nu sitter jag o gör bara ingenting. Tänkte följa med pappa och handla nu o sen ta mig en liten powernap innan krogen ikväll då vi ska fira sandra som fyller år imorgon, grattis i förskott på dig :) vart vi beger oss är änu inte bestämt vad jag vet, ska nog ringa sandra o dubbelkolla med allt strax.

Egypten var annars underbart, den resan var något som verkligen behövdes just nu. Trots att det inte var en stekande värme så var det hur skönt som helst. Vi var på snorklingstur, åkte jeepsafari, red kamel, fick oss en rjäl show på nyårsafton och hälsade på beduinerna som lever ute i öknen. Ingenting med gör om i första taget så det var riktigt coolt måste jag säga :) Nu är jag snart hel igen, även om jag kanske aldrig kommer bli riktigt hel igen så känns det nu bra :) Vi hörs sen. Puss puss!




RSS 2.0