hemmakväll

Gokväll allesammans!

Det blev en jättemysig kväll igår. Vi alla tjejer höll till i vasastan i en hur fin lägenhet som helst! Vill också flytta hemifrån och få inreda alldeles själv :) iallafall, vi dukade ute på bakgården, grillade & satt där och pratade i flera timmar.. fram emot slutet blev det en hel del om vår efterlängtade resa till Zakynthos.. oj så vi planerade & hade oss.. Jag läängtar såå :)

Idag har det däremot inte varit en lika mysig dag/kväll utan bara en såkallad jobbar-dag. Kom hem runt halv sex och var då helt slut, somnade på soffan och vaknade vid sju igen.. så var den dagen förbi. Nu väntar en natt av sömnlöshet men jag är vid det här laget ganska van, bra jobbigt bara eftersom jag ska jobba imorgon igen & jag lovar er, det tar på krafterna! :/ Aja, jag får väl sitta här och roa mig lite, men börjar tröttna på att sitta vid datorn, hellre knappar jag på en film eller drar på mig skorna och tar mig en promenad för att rensa tankarna lite.

Fick ett erbjudande tidigare ikväll att komma till Gribbylund där några goingar håller hus! Men orkade inte just då, fast.. nu ångrar jag mig för jag har bra tråkigt alltså :P 


Shannon noll - lift


Inget ryssland i finalen

Men struntsamma.. gissade iallafall rätt på Tyskland :D Även om jag inte är ett så stort fan av Fernando Torres som jag tidigare har nämnt här i bloggen, så gick ju han nu vidare med sitt kära lag - Spanien :) Vilka tar hem hela guldet då? Spanien! Haha, det känns lite knäppt att jag helt plötsligt faktiskt tycker det är lite småkul att följa fotbollen, kanske är det bara för att det är ett stort mästerskap för annars hade jag nog inte alls tyckt det var lika kul.. när klubblagen spelar mot varandra blir man ibland lätt irriterad, för dem spelar ju trots allt typ varje dag så då måste det ju med andra ord gå att missa någon lite då & då..

Men nog om fotboll (: Imorgon fram emot eftermiddagen ska jag bege mig in till den stora staden hem till, amandas systers lägenhet blir det :P där ska jag träffa en massa brudar, grilla och fira en vän till mig som fyller 18 år, grattis sara! :) dessvärre blir det ingen utgång för min del efteråt då jag inte har pengar till det men det ska bli mysigt ändå :)

stopp på slöseri med pengar

Jag har verkligen ett stort problem, att hålla i pengar som egentligen ska sparas :/ men det känns så bra att köpa med sig grejer hem som man suktat efter så länge när man äntligen har lite sedlar, men jag tänker redan nu; tänk om jag inte hade köpt den & den klänningen eller dem skorna osv.. då hade jag ju haft mer pengar att njuta av på mina resor!  Aja köpt är köpt, eller nja man kan ju alltid lämna tillbaka, men vill jag det? nej. Som ni kanske redan listat ut har jag tillbringat ännu en dag i täby c.

Från och med idag är jag tvungen till att hålla i mina sista pengar stenhårt fram tillsdess att jag åker till Göteborg om sisådär 2 veckor och veckan efter det för allt partajande på Zakynthos.. Det är mycket som kommer att gå åt :/ alltid mer än vad man räknat med från första början..

Tyskland-Ryssland?

Hola! Har precis kommit hem från en kväll på jobbet.. har sååå ont i ryggen och det är verkligen det drygaste som finns när man står där framför kassan och kollar på den tickande klockan som visas på skärmen varje gång man tar en ny beställning.. menmen nu var det över och dags för mig att dejta kudden för jag blir alltid sådär skönt trött när jag jobbat vilket jag gillar eftersom jag annars inte alls kan sova.. så på så sätt är jobbet ett bra tidsfördriv fram tillsdess (:

och så var Tyskland i final, vilket jag trott hela tiden.. höhö ;) nu återstår det bara att se om Ryssland är starka nog imorrn. Det är inte ofta jag får rätt när jag tycker till om olika matcher, så om man nu nångång ska få lite tur med sig så vore ju det bästa att man prickar rätt på just vm-finalen av alla fotbollsmatcher :D ha! 

Goooodnatt :) 

mannen i mitt liv



För han är så sjukligt söt att det inte är riktigt klokt :)

vanessa carlton - ordinary day


morning morning

Nu har jag precis hasat mig upp ur sängen efter en sömnlös natt.. jag kan bara inte sova längre om nätterna, jag förstår inte hur jag kan ha så många tankar som flyger runt.. jätte störande :/ Fastän det bästa jag vet är när det regnar utomhus och det smattrar mot fönsterbrädan, det låter verkligen mysigt och jag brukar somna lätt till det. Antar att jag sover bättre med lite sovsällskap..?

Men iallafall, nu väntar jag på min kära moder som ska ringa alldeles strax för jag har nu hoppats på att jag kan få med henne en tur till täby c och inhandla något :) Men innan dess ska ska jag gå och kolla i min pappas annars så tomma kylskåp och se om något kan bli min frulle. See yah! :)

Flicka eller pojke?

Se där! Det var inte många minuter jag höll mig borta.. Kom precis på att jag egentligen idag skulle varit moster om nu min syster hade fått sin bebbe som beräknat, men nej inte har det hänt ännu.. och lite tur var väl ändå det nu under midsommar & allt, fast du därinne nu orkar vi snart inte vänta på dig längre.. kom uuut! Och till den stora frågan som alla ställer sig, blir det en Julia eller Lukas? :)



Haha! Killen är ju för söt :D

22 Juli

Ja ni, det är inte mycket man skriver här inte. Men vadå? Det är ju trots alls sommarlov så fastän det fina vädret ännu inte visat sig så man kan vara ute på äventyr så har annat gjorts som fördröjt tiden hela dagarna. Det har med andra ord inte blivit sådär jättemycket data för min del och även om det stundtals blivit det har jag inte haft ngn större lust, ibland har jag bara inte det. Så vad har hänt sen sist då? Jag har spenderat tillsammans med tjejerna några dagar på Jossans land i det mysiga Öregrund (: Där badade vi, åt på mysig uteserverig, solade på klipporna och kort sagt.. "lärde känna varandra lite mer" :D Annars har det varit rätt mycket jobb nu de senaste dagarna.. Kul? nej. Nu ska jag njuta av 2 dagar ledigt innan det blir till att ställa sig bakom den enformiga kassan igen där man upprepar samma sak dag in och dag ut..  Så det ska bli otroligt skönt med hela 13 dagars ledighet på schemat nu när juli kommer :)

Nyss då, jo då kollade jag minut för minut på den mållösa kvartsfinalen mellan Italien-Spanien och höll min ena tumme (endast en tumme ger tur!) för Spanien.. hellre Espana än dem inte så omtycka Italienarna hos mig.. och tur var väl det, att jag höll tummen alltså^^ för det blev ju en nagelbitare mot slutet och efter straffarna vann dem :D yey! Om jag får tro, haha.. så blir det Tyskland och Ryssland i final :P läskigt o tippa.. jag brukar alltid ha fel, men det visar sig på söndag :P

Och så har ju ännu en högtid passerat, midsommarafton.. inte blev det mycket till en afton men det var väl struntsamma då jag inte tycker något speciellt om den dagen.. Ska inte lova när vi hörs igen men det blir väl snart skulle jag tro ;) 

Kärlek <3

Studentklänning?

Jag tittade runt lite nyss bland söta klänningar i hopp om att hitta något billigt jag kunde beställa, men dessvärre blev det inte så utan istället råkar jag hitta min drömklänning till studenten, typiskt att det ska vara ett helt år kvar då! :/ Jag gillar nämligen när det är lite enkelt och med den där rosa färgen blev den bara finare :) Men jag har verkligen inte råd och mamma skulle aldrig gå med på att betala en klänning som jag vill ha till nästa år då hon då skulle säga att jag kommer hitta någon annan som jag tycker bättre om... åh! Visst det finns säkert många liknande klänningar men så kan man inte alltid tänka.. Ni måste hålla med om att den är sådär sommarvacker & fin? (:


Magnus uggla - första gången


Dålig uppdatering

Ja på senaste har jag verkligen varit jättedålig på att skriva av mig här på bloggen, men det beror nog bara på för att jag inte tycker det är speciellt roande längre, eller mitt liv har nog mer eller mindre varit det mest tråkigaste just nu så det har inte funnits något att skriva om med andra ord.. Men det ska bli lite ändringar på det, för nu under sommaren kommer det alltid dem dagarna man har såå tråkigt och sitter hemma, då är det bra med en blogg :) Nu hoppas jag bara på lite mer solsken och en massa leénden nu när det är avslutning imorgon och det efterlängtade sommarlovet äntligen är här :)

Så vad ska jag göra i sommar? Jo.. nu i början blir det väl mest jobb men strax efter midsommar så ska vi tjejer bege oss till Jossans sommarställe som jag nu inte riktigt har så stor koll på vart det ligger, men det tar iallafall 1 ½ timme med bil, vilket passar utmärkt då kära Josefine tog körkort i tisdags, congrats! :) Sen blir det ytterliggare lite jobb nu när man verkligen vill ha pengar.. 


Den 14 juli blir det Göteborg med D, och hur det nu går tar vi då :/ hittills har mina tankar och känslor inte släppt honom, men det var mysigt förra året och jag hoppas på ytterliggare ett par bra dagar därborta. Och så har vi slutligen det datumet vi längtat efter såå.. den 22 juli bär det av mot Grekland och Zakynthos och det ska bli huur mysigt som helst och hel del håll igång må jag säga^^ Men det dyker nog upp fler planer ska ni se (: mycket bad och annat kul :) man vill ju göra så mycket som möjligt nu sista sommarlovet man verkligen kan njuta.. så nu är det bara att tuta och köra :D och på tal om köra.. så ska väl jag ta tag i min teori nu under sommaren dem dagar jag inte har något för mig, får helt enkelt ligga i solen med boken framför mig om det ska bli något körkort inom dem närmaste månaderna! 

kram på er alla :)

inte okej

solbränd, huvudvärk, frossa och trötthet ..

RSS 2.0