22 Juli

Ja ni, det är inte mycket man skriver här inte. Men vadå? Det är ju trots alls sommarlov så fastän det fina vädret ännu inte visat sig så man kan vara ute på äventyr så har annat gjorts som fördröjt tiden hela dagarna. Det har med andra ord inte blivit sådär jättemycket data för min del och även om det stundtals blivit det har jag inte haft ngn större lust, ibland har jag bara inte det. Så vad har hänt sen sist då? Jag har spenderat tillsammans med tjejerna några dagar på Jossans land i det mysiga Öregrund (: Där badade vi, åt på mysig uteserverig, solade på klipporna och kort sagt.. "lärde känna varandra lite mer" :D Annars har det varit rätt mycket jobb nu de senaste dagarna.. Kul? nej. Nu ska jag njuta av 2 dagar ledigt innan det blir till att ställa sig bakom den enformiga kassan igen där man upprepar samma sak dag in och dag ut..  Så det ska bli otroligt skönt med hela 13 dagars ledighet på schemat nu när juli kommer :)

Nyss då, jo då kollade jag minut för minut på den mållösa kvartsfinalen mellan Italien-Spanien och höll min ena tumme (endast en tumme ger tur!) för Spanien.. hellre Espana än dem inte så omtycka Italienarna hos mig.. och tur var väl det, att jag höll tummen alltså^^ för det blev ju en nagelbitare mot slutet och efter straffarna vann dem :D yey! Om jag får tro, haha.. så blir det Tyskland och Ryssland i final :P läskigt o tippa.. jag brukar alltid ha fel, men det visar sig på söndag :P

Och så har ju ännu en högtid passerat, midsommarafton.. inte blev det mycket till en afton men det var väl struntsamma då jag inte tycker något speciellt om den dagen.. Ska inte lova när vi hörs igen men det blir väl snart skulle jag tro ;) 

Kärlek <3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0