ÄR DET NU MAN SKULLE TROTT PÅ GUD?

Buhu! det ska regna på studenten :( kan inte bli så mycket sämre.

EFTER REGN KMR SOLSKEN

Checkade precis in läget på väderfronten. Det ska bli strålande sol och upp emot 25 grader så långt man kunde se :D Det är svårt att vara på dåligt humör när man vet att man förhoppningsvis kmr att få vakna upp av ett bländande solsken :) imorgon är det också skola, konstigt nog. Det känns mer som lov nu faktiskt. Men imorgon ska det tydligen bjudas på något slags prov om en bok vi i dagsläget ska ha läst ut vilket jag självklart inte gjort. Jag öppnade boken men somnade lika fort, usch så tråkig. Kan inte komma på sist jag läste en bok. Men jag får väl sitta och hålla ut, chansa lite här o där o se glad ut. Betygen är ju i stort sett satta så det ska nog inte bli några större problem .. Annars har det varit en lugn dag, och med tanke på vädret blev det en dag framför alla såpor du kan komma på, o så blev det lite film också .. a lote like love, den är lika söt varje gång och Ashton Kutcher är ett riktigt charmtroll i den :)


23.24

Hellre känna din hud mot min kropp fastän jag vet att vi är på låtsas, höra dig viska lögner i mitt öra.
Jag vet hur allt slutar: mitt hjärta går sönder när du lämnar mig för att du påstår att du längtar bort, trots att den egentliga anledningen är någon annan flickas läppar. Alltid någon annan flickas läppar.
Jag vet hur allt börjar, jag vet hur allt slutar. Men jag vet också att jag hellre upplever allt det här än ingenting alls. Det får mig åtminstone att känna att jag lever.

MEN FÖR MIG ÄR HAN ALLTID EN VINNARE


TISDAG?

Det är nästan så att man får tänka till en extra gång innan man är medveten om vilken dag det faktiskt när man vaknar upp om dagarna. Det känns som att det är helg i stort sett varje dag nu förtin'. Var förengångsskull i skolan idag för att sitta med Jossan och göra det sista som ska göras med företaget, och jag tackar gudarna för att det är över! :) Det är inte långt kvar nu .. det känns bra samtidigt som man får en sorgsen känsla i hjärtat. Får hoppas på att man inte är själv om att fälla en & annan tår på den stora dagen då vi alla splittras .. Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, så istället är det ju bara att njuta av det lilla som är kvar vilket nu bara är dagar.. d a g a r .. det är ju ingenting!! Jag har inte fattat det än :/

Annars kom jag hem hyffsat tidigt idag och bestämde mig därför för att lägga mig en stund på altanen. Det låter sådär mysigt och somrigt precis när man ligger intill poolen som brusar :D åh, jag längtar! Dock tog det ingen längre stund innan det började blåsa så jag blev lite frusen och gick in. Somnade kort därefter. Fick sen känslan av att jag var tvungen o bege mig ut o övingsköra, men vilken otrolig lättnad det är när man vet att man klarat skiten! Nu fattas det bara en liten liten del. Jag ska klara det.

Imorgon blir det till att åka till täby, vilket jag skulle göra tillsammans med Becca men då hon ska opereras den stackaren, så blir det en ensam tur fram o tillbaka dit. Jag hoppas det går bra med allt nu, och att du inte som du säger, kanske måste hoppa fram på kryckor då vi tar studenten. Även om det nu kanske skulle vara en aning roande om du skulle få sitta på en stol så fint där på flaket! HA! :D

GRYM


THROUGH GOOD TIMES AND BAD TIMES


 Sen barnsben :)

 
 
 
 

BLÄ

ÄCKEL TEORI ! !


.

jag orkar inte, jag vill inte längre
åh vad jag hatar det här

SLUT PÅ LÅNGHELGEN

Det är en mycket seg maria som precis satt sig vid datorn för att ta tag i teoripluggandet återigen. Har precis kollat på en skön gammal klassiker, nämligen Eva och Adam :) Men visst var det ett par år sen man kunde ta den filmen seriöst fullt ut. Nu kan man ju ibland känna trots det att man ligger själv, att den är lite små pinsam^^ men jag gillaré.

Helgen i sig har varit en mysig sådan. Torsdagen tillbringades tillsammans med Becca som jag tidigare nämnt och i fredags blev det en helkväll med Becca, Sara och Hp (: Igårkväll befann jag mig hos Madde där det vankades krök, dit en jäkla blanding med folk kom. Det var kul då det kändes lite som förr, och det är mysigt nu när man kan börja sitta ute igen :)  

EN RESA ATT MINNAS


 
   
 
 

LASSE ÄR KLART COOLAST

Tur var väl det att solen inte ville titta förbi något alls idag då det blev en lång sovmorgon för oss två tröttmössor. Jag och Becca roade oss med att kolla på barnen i bullerbyn och underbara twilight igårkväll. Jag minns verkligen hur kär jag var i Lasse som liten, och igår förstod jag varför :P Han är så jävla söt ju, plutten då. Det slutade med att vi inte hade någon större koll på när tågen gick så jag fick mig lite fint sovsällskap. Vi vaknade runt två tiden imorse och bestämde oss då för att strax därefter åka till lilla valentina för en efterlängtad kebabtallrik & pizza, vilket jag tror mättade min lilla mage för resten av kvällen :)



Annars så sitter jag nu för tillfället och pluggar lite teori,
så jag ska väl kanske börja återgå till vad jag håller på med för att inte hinna bli allt för okoncentrerad.


LADY GAGA - STARSTRUCK


BECCABUS <3

 

NITTONDE MAJ TVÅTUSEN NIO

Dagens humör: glad :)
Dagens mående: det är la okej
Dagens låt: lady gaga - starstruck
Dagens smink: mascara & lite solpuder
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: svarta jeans och vit tröja
Dagens händelse: klarade uppkörningen!!! :D
Dagens vill ha: körkortet
Dagens saknad: -
Dagens behov: onyttigheter :P

VILKA PÅHITT

Fick lite otippat precis besök av tre besvikna djurgårspojkar en snabbis,
men trots förlusten verkade dem rätt övertaggade ...
... och det är ju en bra fråga varför? ;)

Bortsett från det börjar jag bli jätte nervös inför imorgon nu! Gaah!


THE TRUTH HURTS


EN GREJ MELLAN OSS

Var bara tvungen att sno den Andrea ;) Nu har jag nämligen äntligen fått ta del av låten Andrea och Sheida skrev till mig under bällstabergstiden, med andra ord för en sisådär 4-5 år sen, och som dem hade tanken på att spela in också. Dock har jag ingen aning om vad det är för melodi men jag är glad bara jag får se något av det, då jag väntat i MÅNGA år nu ;D Nu kanske det inte är någon som kmr förstå sig på den, men som sagt .. vi fattar!^^



Skriven av: Andrea, (ghettohora) och Sheida, (abdullah)
Tillägnad: Mig på min födelsedag i typ 9an.


Vers 1
G:
Abdullah och jag, träffades på dagis
den dag som Abdullah just hade slagits,
sönder och samman och hel igen.
Det var den dan han blev min bästa vän!

A:
Vi rappar båda fast på olika sätt
men Arash min kusse sjunger inte rätt

Boro boro terre terre digi digi has...

SKITSNACK! Vad är det för jävla smör?
Jag fattar inte varför Arash inte går och dör,
säljer tusentals skivor om kärlek och tjafs,
medan jag rappar fakta, ja det är så sant.

Ref (i väldigt harmonisk, ljuv ton)
Ghettohora å Abdullah,
de vill bara öppna sina hjärtan
för att få sjunga.
Till flickan Maria Laura,
hon har en kärleksaura
och världens mest älskvärda kropp
Det är en gåva, till oss
från ovan...

Vers 2
G:
Jag vill vara Tupac,
jag vill vara Eminem,
50 cent är min idol,
Ghettohora är mitt call (uttalas kål)

A (som ett eko):
Ghettohora är du där, där?
Ghettohora är du där, där?

G:
Jag är här, Abdullah, min vän
Kommer inte hem än, än, än

A:
Jag är Abdullah!

G: (som en snabb instickande fras!)
Han vill knulla!

A:
Men jag hittar ingen tjej...

G:
(BLANKT? Vi hann aldrig komma på ett passande ord)... är mer hans grej

[Mellanmusik/Instrumental]

Ref

Brygga
A: Mauritz Munkbagarn.
G: Vi vet att du gillar han!
A: Malin & Tessan Lind.
G: Som gör dig galen och vild.
A: Aaaah!
G: Såsiga läppar!
A: Mjukisbyxa!
G: Hoppla, hoppla.
A: Åk till Ibiza!
G: Blöta kyssar.
A: Hockeyguzzar.
G (lugnt): Vi vet att du gillar det...
G & A (skriker): VI VET ATT DU GILLAR DET!

Ref

En gåva från ovan,
från ovan,
från Nova!

MYS

 


18.24

Hejsvejs alla glada :)

Imorse blev jag väckt av min kära vän Therese, som var sugen på att åka in till den stora staden för lite fika ute i solen. Trött som jag var gick jag upp för att piggna till lite och tog mig en dusch innan jag tog cykeln till tåget där även det söta kärleksparet Malin & Oskar befann sig, som också skulle med :) Så vi tog oss till hornstull till en jättemysig park, trots alla alkisar som underhöll oss en längre tid^^ Vi köpte med oss kyckling och lite brieost och njöt av solskenet.


SÅ JÄVLA SÖT UNGE!


.


BIKINI

Imorgon eftermiddag funderar jag på att åka och inhandla mig en ny bikini ..
     



Någon av dessa, men vilken?


EN KÄNSLA

Det är tvåtusennio, den femte månaden. Jag har börjat läsa halva nätterna igen och vaknar till fåglarnas kvitter varje morgon. Det allra sista sommarlovet ligger framför mig och allt är precis som det ska vara. Kan någon stanna tiden?
För några nätter sedan drömde jag om våra nakna kroppar, tätt ihopslingrade. Allt var på riktigt fast ändå inte. Jag sa: "allting roligt börjar och slutar". Du svarade att vi har en hel sommar framför oss och att vi inte behöver tänka på slutet förrän det kommer. Jag frågar igen: kan någon stanna tiden? Låt aldrig slutet komma.


ONSDAG

Det var blandade känslor efter gårdagens skiva. Jag hade jättekul till en början, tog mig först till Rarra med resten av tjejerna för lite mingel o förkrök innan vi drog oss in mot skivan. Det var härligt folk och även några glada återseenden igen efter att inte ha setts på länge :D vi måste helt klart ses oftare :) Jag var taggad och drog kanske igång lite tidigt, men det blev perfekt i längden...

...men, trots en bra start på kvällen blev det en tråkig hemgång pga en massa onödigt tjaffs, vilket inte var speciellt otippat. Och vem denna person nu var som visade upp sin aggressiva sida, som ledde till både det ena och det andra vet nog alla vem det var vid det här laget. Det är så jävla surt att det alltid ska drabba en, klart det är tråkigt att behöva offra saker o ting gång på gång. Men vad gör man inte för ngn man bryr sig om? det är det värsta ..
 
Hade dock väldigt ont i huvudet vid hemgång och imorse mådde jag riktigt dåligt, men inte sådär bakis-dålig. Min mage var inte att leka med då jag låg och vred och vände på mig ett bra tag innan jag kunde pusta ut en aning efter att ha somnat om och vaknat till lite senare. Så jag måste väl nästan be om ursäkt till min lilla grupp angående redovisningen jag skulle medverkat på i gamla stan tidigare idag. Fy mig, men jag skulle aldrig fixat det så som jag mådde. Turligt nog hade jag lite mysigt sällskap till sent in på eftermiddagen innan jag var bjuden på födelsedagsmiddag med ett, alltid lika taggat gäng! Nu ska jag däremot strax gå till sängs då jag känner att min mage börjar krångla igen, inte skönt. Godnatt.


kändismingel utanför..

SISTA STUDENTSKIVAN

Just nu sitter jag och skriver på min jäkla äckelrapport som ska vara inne på fredag. Har kommit en bit påvägen, men har fastnat lite här o där. Det kan ju kanske bero på för att jag nu har suttit till och från med den här skiten i tre timmar. Jag börjar bli lite för okoncentrerad.

Det är mycket den här veckan, det här ska bli klart och jag måste plugga teori som f a n, och så är det skiva imorrn också. Den allra sista skivan som jag ska gå på och det är klart man måste ta ut svängarna lite extra mycket då ;D trots att vi har stadsvandring kl 9 dagen efter och lite redovisningar på det! och här sitter jag redan och undrar hur det ska gå? aj aj .. :P


i vilket fall som helst, så blir min outfitt inför skivan imorrn en ung britney i början av sin karriär.. nämligen den lilla skolflickan. Jag är mycket taggad :)

DET ÄR IDAG ETT ÅR SEN...

... mitt hjärta inte längre fick förbli helt

EN LISTA

Hur många gånger har du varit kär? Två gånger.
Favoritgodis: Chilinötter om det räknas? :D annars är det nog choklad. 
Coolaste stad du har besökt: Det måste vara London.
Action eller Skräck? Nesh! För att impa på mig, dyk då upp med en mysig rulle (;
Vill bli när du var liten: Delfinskötare, hi.

När fick du din första kyss: I femman.
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Oj, jag var jättevild och betydligt mindre blyg än idag. Rätt kaxig också :P
Vad är du beroende av? Cola!
Dagens roligaste händelse: Jag blev lycklig när jag såg svenskarnas lycka, när bronset togs :)
Dagens tråkigaste händelse: Att det är söndag säger allt.

Dagens humör: Bara allmänt tråkig.
Vilka tv-program följer du? The hills, och ibland One tree hill.

Vad gillar du mest med dig själv? Jag vågar oftast säga vad jag tycker, även om det kan vara till en nackdel också.
Vad gillar du minst? Som dem flesta redan vet, mina fötter och min längd.
Vad är det roligaste du vet? När man har riktigt roligt med nära & kära och att resaaa!
Har du något motto? Nej inte direkt.
Hemlig hobby? Inte va jag vet.
Något vi inte vet om dig? Jag älskar att sova, och jag är en riktig soffpotatis^^ Men det var nog inget nytt :P 

Vad ångrar du? För mycket.
Vad önskar du? Att jag var rik och att jag inte var lika känslig.

Vad klarar du inte dig utan?  Familjen & vännerna.
Vad gör du helst en vardag? Är ute i solen eller gör bara ingenting. Blir oftast så efter skolan.
Vad gör du helst en lördagskväll? Dricker lite gott med ett härligt sällskap :) 
Vad har du mest av i din garderob? Det ska väl vara alla klänningar jag inte använder som bara hänger där.
Drömjobb? Jag är tråkig, men har ingen aning :/


SÖNDAG

Jag hatar söndagar, dem är alltid lika tråkiga! Vaknade till liv vid två tiden och för att få timmarna att gå åkte jag till täby c en snabbis tidigare idag men fick dock inte med mig något speciellt hem. Kom hem lagom till den tredje perioden i matchen mellan Sverige-USA där sverige ledde med 2-1. Dock blev det strax därefter 2-2, men bronset gick ju turligt nog till Sverige ändå i slutändan och jag blev alldeles lycklig av att se deras lycka, det är så fint :D Samtidigt som man nästan har lust att gråta en skvätt tillsammans med dem som förlorade. Snuttisar. Men nu slåss Ryssland och Canada om guldet, och som det ser ut nu med en kvart kvar att spela är guldet Rysslands. Åh, det är spännande och man hoppar till lite då & då även om det inte är Sverige som spelar :P

Men bortsett från hockeyn idag, har denna helg varit lugn, vilket jag kände var något som behövdes efter alla skivor och allt ståhej som hänt på senaste. Middagen som Jossan hade gjort iordning på egen hand igårkväll var jättegod, och därefter blev det många timmar som gick åt till att prata om allt man kan komma på. Ni är allt bra goa ni tjejer :)



CONGRATZ

Efter fyra timmars sömn inatt, sitter jag nu här och borstar tänderna då det inte hänt så mycket mer just idag. Inatt, eller mer eller mindre imorse tog jag mig till ett annat boende för lite sovsällskap. Dock får jag alltid sånt jädrans dåligt samvete när detta händer, dags för mig att ta in det verkliga livet kanske? .. Jag kommer ingenstans med det här, men trots ständigt alla dessa tankar har jag valt att borstse från mitt "problem", om man ska kalla det så. Jag vill ha tillbaka mitt enkla bekymmerslösa liv.

Nu kommer mamma strax och hämtar upp mig för att ta oss till ett litet barnkalas, min kusin Danielle har blivit en stor kicka och fyller 2 år idag :) Hennes kära mor, då i detta fall min moster Emma, fyllde även hon år igår, 23 år. Så grattis på er båda får man väl ta & säga! (: Sen bär det av mot Jossan på middag och en härlig kväll med tjejerna då hon valt att fira lite extra innan hennes 19 års dag som är på söndag. Många födelsedagar nu.

IT KEEPS HAPPENING OVER AND OVER AGAIN


RAPPORT FRÅN MITT HJÄRTA

På vägen hem svalde jag en fluga. Tusentals insekter som äter upp mig inifrån. Det är så du känns i mig. Flugan dog och min mun smakade blod. Vad hade jag väntat mig?

1. Att flugan skulle ge mitt inre nytt liv.
X. Att mitt hjärta skulle få slå i takt med någon annans (om så bara ett insektshjärta).
2. Att flugan skulle vara du. Oförändrad. Innan du blev den som fick mig att falla. Falla i bemärkelsen: förlora balansen, stupa, dö. Att flugan skulle vara du. Förändrad. Du, den som en gång fick mig att falla. Falla i bemärkelsen: förälskelse.

Rätt svar: 2.

DET BLEV EN LÅNG DEJT MED KUDDEN

Och så kommer det nästintill vara omöjligt för mig att sova inatt. Igår blev det skiva för hela slanten. Efter det att jag befunnit mig i täby ngn timma mötte jag upp Becca som åkte med mig hem och tog det lilla lugna innan vi begav oss till Therese mot resten av crewet som skulle med. Dock han vi med att cykla en hel del innan vi nådde vårt mål, eller rättare sagt, Becca fick kämpa som ett djur (; Men så går det om man väljer att ställa upp, speciellt när det inte finns någon som tagit miste om att jag är den mest klantigaste personen som finns^^ Men iallafall .. Tiden rusade iväg och det dröjde inte länge förrän vi var på plats. Skivan hölls på Blue Moon Bar där även vi hade vår skiva. Denna gång gck det bra mycket bättre för mig och jag stannade till stängning. Tog bussen hem tillsammans med några grabbar och blev hämtad av mammsen strax efter fyra tiden imorse. Kvällen var lyckad och det var fullt ös på dansgolvet, men det är alltid lika trist att man ska behöva känna sig nere när man går till sängs igen. Att du inte längre ser när jag blir ledsen :'/

När jag väl la mig till sängs imorse ställde jag klockan, vilket jag iallafall trodde. Visst, jag hade ställt tiden på 07.30 duktig som jag var, men inte fan hade jag tryckt in knappen så att den skulle ringa. Gaah! Så jag vaknade strax efter tolv, hur sliten som helst. Tänkte att det därför inte var någon idé att ta sig till skolan så jag somnade gott om och vaknade vid tre igen. Det blev alltså en rejäl sovmorgon innan jag släpade mig upp ur sängen och åt lite frukost. Har även hunnit med att övningsköra lite och pluggat någon timma inför provet som är imorgon. Helgen är kommen och med den ska även det fina vädret visa sig igen, så nu är jag redan på bättre humör :)


EN DEL AV DEN HELA SANNINGEN


ÖGONGODIS

Tog en liten breake och satte mig här samtidigt som det var paus i fotbollen också. Jag ligger och tittar på semifinalen mellan Manchester United mot Arsenal där nu min favorit, Cristiano Ronaldo's united leder. Heja :D Det är märkligt att jag på senaste tyckt det varit kul o kolla på fotboll. Förut var det bara suck och stön så fort något om fotboll nämndes^^ Men nu är jag med i matchen igen! ;)



Det har börjat så jag ska kila .. hörs senare <3


SOL & BAD



Yepp yepp! För det är nu i maj uppvärmningen av poolen påbörjas. Ååh ge mig sommar, nu nu nu!
Och det är väl ändå självklart att det bjuds på ett & annat poolparty i sommarens tecken gott folk ;D

MÅNDAG

Tjohej! :) Sitter för tillfället och lyssnar på lite lugna favvisar och gör i stort sett ingenting. Eftersom jag inte har något för mig tänkte jag strax köra igång teorifrågorna lite, det är inte långt kvar nu och det känns som att jag måste lägg ner all min lediga tid på detta. Egentligen har jag en jäkla rapport liggandes på min axlar som jag inte ens börjat med då jag varje dag säger jag till mig själv, äh jag tar tag i det där imorgon! Inte bra maria, inte bra. Men just nu har jag varken ork eller ngn större lust faktiskt. Var ute för en liten stund sen och körde lite bil också och det gick jättebra :) övade lite fickparkering, vilket kanske är det som gör mig mest irriterad just nu.. haha, jag måste se förjävla rolig ut sittandes där i bilen när jag kämpar så mycket som jag gör^^ men vad gör man inte? :P Så länge man inte träffar på ngn man känner går allt som på räls!

Imorgon skulle vi åkt på en liten såkallad utflykt med musikalgruppen som en sista grej tillsammans för alla dem pengar vi fick ihop. Vi fick rösta för någon vecka sen om vad vi ville göra och majoriteten ville till grönan. Jag förstår inte alls varför vi i detta fall röstade då vi slutligen fick beskedet om att det blev skansen, som inte ens va ett alternativ på vår karta? :/ Men eftersom det ska bli dåligt väder skulle vi istället ta oss till ett laserdomställe. Men nu är det tydligen inte många som ska med och allt blev då inställt och det förvånar mig faktiskt inte då vi inte alls ville detta egentligen. Suck. Nu ska jag inte klaga på ledighet såklart, så det ska bli hur skönt som helst trots att det annars är mycket ledigt den här veckan.

Det blir nog täby imorgon, passar utmärkt då solen inte är med oss just nu ..

JAG HITTAR INTE UT

Efter att ha kollat tillbaka lite om vad jag skrivit ner här i bloggen så var ju klart den värsta tiden i mitt liv känslomässigt den här perioden av året som passerar strax, för precis ett år sedan. Det är så sjukt, att det redan gått ett år :/ Jag måste erkänna att jag varit rätt så stolt över mig själv det senaste halvåret trots det att jag haft mina upp & nergångar. Första halvåret är inte ens värt att nämna här då den tiden var, psykiskt-jävla-äckel-svår. Om man ändå kunde laga ett brustet hjärta med karlssonsklister eller annat liknande, då tiden faktiskt inte läker alla sår .. det är iallafall så jag känner just nu. Men hur man än vrider och vänder på det hela så är det ju inget man själv kan styra över för om jag så hade kunnat hade jag redan lagt det här bakom mig för länge länge sen :/


.

jag saknar det ..

LÖRDAG

Så var valborg över ..
Det var ju som sagt mösspåtagning i torsdags vilket jag tyckte var ganska så lamt. Lunchen var över på bara några minuter kändes det som och talen som hölls, kom de på dem på plats eller? :P Det var inte riktigt så mysigt och roligt som jag hade föreställt mig helt enkelt. Men men. Vi drog sen vidare till våningen i en väldans fart men trots det var det redan fullt när vi kom dit. Vi kände därför inte för att stå där och häcka utan drog vidare hem till mig där vi började kröka, rökte lite vattenpipa och käkade mat :) Lite senare fram emot kvällen var några sugna på tegel och andra inte. Vi sa hejdå till varandra och splittrades därefter. Jag, Becca och Linda tog oss till brottby i taxi som dem så snällt betalade åt oss på plats. Där möttes vi av ett gäng kröksugna grabbar och kvällen bjöd på lite bubbelbad och annat mysigt. Somnade runt 6 och vaknade fint vid 9 igen, så jag var med andra ord rätt så död igår.

Idag har dagen sett ut som så att jag suttit mestadels ute på altanen för att försöka få lite färg. Det är så underbart med sol!! :) Skulle behöva ta en liten promenad nu, så det ser ut att bli mitt nästa göra-steg idag. Vad som händer härnäst återstår fortfarande att se.


RSS 2.0