Utgång

Hola! Just nu befinner jag mig hemma hos niclas i sollentuna. Mannen är på träning och jag har precis skrivit lite smått på ett arbete som jag nu kommit halvvägs med. Tog en paus för att springa upp och äta vilket kanske inte var det smartaste. Känner att jag inte orkar göra klart arbetet nu nämligen, så jag ska strax, lat som jag är, gosa ner mig under täcket och kolla tv. Senare ikväll ska vi ta oss in till stan på middag hemma hos min käre fars flickvän som fyllt år. Efter det ska jag möta upp tjejerna för en krogkväll. Yes gott folk, ni hörde rätt. Krogen! Det var inte igår så det ska bli kul. Förengångsskull har jag lyckats få med mig kameran också. Så jag återkommer med bilder från kvällen..

Inte är jag väl ensam om att ha "jag älskar att ta kort på mig själv" bilderna kvar från webkameran gömda i en gammal mapp? ;)



Förhoppningsvis mitt inom kort






Bjuder på en gammal favorit som just nu går på repeat


På jakt efter en resa

Nu är ett arbete kirrat och det flöt på som det skulle. Jag funderar på att sätta igång med ett till på en gång så jag har det klart. Skönast så. Då blir det några fler dagars ledighet i veckan som kommer. Men nu har jag tagit en paus. Sitter och kollar på lite olika resor nu. Främst till spanien och grekland. Min kära pojke vill nämligen åka dit och för mig spelar det ingen som helst roll. Passar alldeles utmärkt. Vi har nämligen bestämt oss för att åka till värmen någon vecka tillsammans i sommar. Mycket mysigt och något man med glädje lägger sparpengarna på :) Saknar min babe <3


Barnvakt

Idag har jag varit en riktig tröttis. Inte så ovanligt :P Men det var tungt att gå upp imorse redan vid 7 för att förflytta sig till pappas hus där min syster och hennes pojkvän nu bor tillsdess att dem lyckats skaffa sig ett annat hus. Smarta typer som säljer innan dem köpt nytt. Tummen upp. Men i vilket fall som helst lyckades dagen gå ganska snabbt ändå. Hockeyn stod på tidigt imorse. Trist med en förlust och därmed utslagning. Men that's life! Jag gick sen ut med lucas en stund på dagen och åkte lite snowracer. Trots kylan är det alltid lika kul att se någon så glad över något så litet. Man glömmer lätt bort att det är kallt och lever i nuet. Men efter sisådär en trekvart fick det räcka. Vi gick in och det var dags att få i oss lite lunch innan vilan, som slutade med att båda somnade så gott. Han sov fortfarande när jag lämnade över honom idag. Vidare hem och tog det lugnt. Hade planer på att åka till täby men dem sket sig ganska snabbt. Imorgon var det meningen att jag skulle jobba, men så blir inte fallet. Ska istället iväg på en liten intervju i täby. En café tjänst. Sedan ska jag nog in i täby c en snabbis och vila ögonen på lite fint :)

Blev nyligen serverad bullar med mjölk. Klagar inte :) 
Så nu ska jag bara ha det bra och sätta igång med pluggandet.

Ta mig bort från denna kyla!


Onsdag

Tjenare allesammans. Känner mig ovanligt pigg idag. Mycket skönt måste jag säga :) Igår var det nämligen andra bullar. Min baby var ledig så jag lät han sova kvar när jag smög iväg vid halv åtta till jobbet. Var hemma igen vid 12. Så ja, det blev väldigt få timmar men jag var nöjd. När jag kom hem igen hade niclas precis vaknat så vi tog oss upp och åt lite framför tvn. Där blev vi fast i ett par timmar och jag han somna både en och två ggr. Sen bestämde vi oss för att börja laga iordning mat, som resulterade i tacos :) Efter det var det OS för hela slanten. Jag gillar inte OS. Får ont i huvudet av skiten. Det kan vara spännande, IBLAND. När sverige är med och slåss om en medalj måste jag ju erkänna att jag kan bli nervös och hoppa till. Men annars, neejtack. Det har blivit lite för mycket. Vem fan vill se japan möta kina i curling liksom? Sverige är ju för tusan inte ens med i matchen. Baaah! Så visst ska det ska bli skönt när det är över på söndag, wiho ;) 

Ikväll ska jag in till stan på möte. Ska presentera en pedagogisk lek inför en grupp människor på max 5 min. Usch fy och blä. Har inte hittat mig någon lek ännu så det börjar bli brådis. Håller tummarna för att sl ska fungera som det ska också. Imorgon har jag tagit mig an jobbet som barnvakt åt min systerson mellan 8-13.30. Så om det är någon sötsak som är intresserad av att joina mig så är du varmt välkommen (; Sen på fredag står det jobb på schemat. Så var det helg igen, tänka sig. Nu börjar dagarna sakta men säkert, gå allt snabbare igen.

Otaggad

Jag vet inte vad det är? Visst att jag aldrig varit en riktig krogmänniska men nuför tiden är jag bara så himla otaggad när det kommer till att gå ut. Fest går an. Det har alltid fått mig på humör. Men jag är inte längre sugen på att dra ut på krogen om helgerna. Orsaken till detta tror jag till största delen beror på att det är vinter och kallt. Jag håller mig hellre inne och mysar till det. Så tur är väl det att jag har någon att göra det med då. Men tyvärr så föredrar ju dem flesta det där krogen livet, så tiden för att ses är knapp. Tråkigt. Jag vill ha vår och solsken. Sommar och varma kvällar. Då blir det med säkerhet mer fart och fläkt i mig ;)

Jag sökte dig och fann mitt hjärta.


Fredag

Kort efter att jag var färdig med pluggandet igår kom niclas och gjorde mig sällskap. Vi valde att åka till macken innan stängning för att köpa med oss något gott och där träffade vi på therese som så flitigt jobbar där. Vi blev medbjudna hem till henne för att kolla film så vi satte oss i bilen utanför macken och väntade in henne. Filmen hon hade hyrt hette fame, och var nog inte bara enligt mig, en flopp. Man hade ju sett bättre alltså. Men sällskapet var mysigt så kvällen blev bra i vilket fall som helst. Vi var hemma runt tolv och det dröjde då inte någon längre stund innan vi hade somnat.

Idag vaknade vi tidigt av att min systerson härjade och förde oväsen av sig. Men då han bara är 1,5 år är det väl bara att acceptera läget :) Runt kvart över 9 slängdes han in i vårt rum då mamma skulle iväg en stund med bilen. Jaha, så då var det bara att börja underhålla den lilla gossen trots trötta ögon. Vi gick sen upp och åt lite frukot och vid elva blev jag lämnad ensam. Sen dess har jag inte hunnit göra så mycket. Städat och plockat lite. Somnade faktiskt om någon timma också om jag ska vara ärlig. Jag gillaré ;) Nu sitter jag här och försöker få dagen att gå... men inte går det fort. 


-


Jag. Vill. Vara. Brun.


En trött tjej

Så var man ganska nyligen hemma från jobbet. Imorse var jag dundertrött och hade ingen lust alls att åka och "leka" som man ju gör på en förskola. Började 8, och det var nästan så man försökte låtsas om att man inte hörde väckarklockan. Niclas hade ju ställt in sig på att kolla hockeyn som började så sent som halv två inatt. Znark. Jag orkade iallafall inte hålla ögonen öppna så jag slumrade in lite fint där bredvid medans han försökte vara vaken. Men tji fick han. Jag såg allt att han blundade, så jag bad han stänga av tvn. Så imorse när jag frågade om resultatet i matchen sa han att det stog 3-0 när han stängde av. Tjena. Fick höra på radion imorse att det bara blev 2-0. Vilken tröttmössa till man :) Vi båda klev ur sängen som två zombisar. Kom sen lite försent till jobbet också då mamma inte kom hem i tid från sitt jobb. Skulle ju ta bilen efter henne, men det var rätt lugnt ändå. Eftersom pengar rullar in som det ska nu, är fanimej allt lugnt.

Annars skulle jag faktiskt behöva sova en liten stund. Ta min dagliga powernap som jag i princip alltid tagit varje dag i flera års tid nu :P Men nej, inte hinner jag det idag inte. Nu ska jag börja plugga. Rätt kuuuuuuuul. Så här blir det inga barn gjorda gott folk! Tjadååå.

Godmorgon :)

För ovanlighetensskull är jag uppe tidigt. Sitter nu och dricker lite oboy för att få upp värmen. Jag är trött och frusen. Så snöar det igen också, usch. När ska det här eländet sluta? Jag som har en vindrutetorkare på bilen som inte funkar.. typiskt. Ska strax ta börja åka mot förskolan i täby där jag ska jobba ett par timmar idag. Slutar redan vid halv tre så det är skönt. Sen blir det raka vägen hemmåt och lite plugg som gäller, det sista för den här veckan nu. Sen kommer nickepicke, som jag vet är sugen på att kolla hockey ikväll, tre kronornas os-debut. Så det finns nog inte sådär jättemånga alternativ. Sålänge det är sverige kan jag snällt ställa upp. Men om jag orkar hålla mig vaken visar sig (; Nu ska jag åka, ciao!

Tisdag

Det blev som vanligt en tidig väckning av niclas klocka men för att sen få somna om igen. Runt ett vaknade jag och det var då dags att stiga upp och göra lite nytta. Jag har börjat plugga litegrann och nu har jag bara ett arbete kvar inom detta avsnitt. Sen är det lite ledighet en vecka fram tillsdess att jag ska in till stan för möte. Jag fick mig ett samtal nyss om jobb på en förskola i täby imorgon. Skönt :) Jag är glad för all pengar jag får just nu då alla min lön sätts in direkt på mitt såkallade sparkonto. Jag SKA göra något i sommar. Hejsvejs sålänge! 


Här var man fan inte stor, ha.


Men dra mig baklänges vilket jävla gäng vi var.
Året var 1995, då vi vann moif-cupen. Grymt! (; 


Alla hjärtans dag

Och gissa om jag är lycklig över att få spendera den tillsammans med min baby :) Vi ska äta lite efterätt strax innan vi beger oss mot bion. Mysigt :) Gah, så himlans kär jag är...

Batterierna är slut...


Efter regn kommer solsken!

Igår var det en hemsk förmiddag. Hemsk och sorglig, men mycket fin. Jag tog farväl av min mormor i kyrkan, vilket jag tycker låter väldigt fel. Inte fan kan man någonsin säga farväl till någon som står en så varmt om hjärtat. Inte en chans att jag kommer säga hejdå, aldrig någonsin. Hon kommer alltid finnas med mig. Du var så fin, du hade allt. Begravningen var otroligt vacker och orden prästen sa om dig stämde precis in på den bilden jag hade och alltid kommer ha av dig. Ord som berörde. Du har lämnat ett stort tomrum efter dig. Jag saknar dig så. Mormor, jag älskar dig.

Så var det även dags för min och beccas födelsedagsfirande senare på kvällen. Det var verkligen rätt dag för festen, jag som tidigare hade en klump i magen när jag fick reda på att begravningen skulle ske på samma dag. Men jag behövde få lämna allt det mindre glada bakom mig och le för en stund. Nu i efterhand är jag nöjd över beslutet om att samla ett glatt gäng för festligheter. Jag hade sjuuuukt kul!! :D Tack ni söta för alla blommor, presenter och fina ord. Helt klart en kväll att minnas! :) Att jag sen fick ha den tillsammans med en fruktansvärt fin vän gjorde ju kvällen bara ännu mer bättre :) Så jävla trist att jag inte kan dela med mig av kvällen i bilder bara, då jag dum som jag är, glömde kameran hemma. Varför är jag inte förvånad? :P

Inte det mest händelserika liv just nu

Det har varit en låång dag. Jag är fortfarande inte bra och går mest runt och såsar. Imorse mådde jag pyton och rörde mig både en och två ggr närmare hinken som stod nedanför sängen. Inte den mysigaste känslan. Skulle börjat jobba vid 11, men jag fick ringa mig sjuk. Jag somnade om och vaknade runt två. Kände mig bättre, dock inte på förkylningsfronten. Men jag hade inte längre någon huvudvärk eller annan märklig känsla i magen. Så jag tog bilen till täby en stund för att få dagen att gå. Var hemma lagom till middagen igen och sen tog batterierna slut... La mig då och däckade framför tvn innan jag tog mig upp en snabbis för att rensa garderoben. Mycket kläder slängdes. 

Ja ska sova tidigt ikväll, försöka iallafall. Tänkte kolla lite på efterlyst först som jag fastnat för på senaste. Det händer så mycket hemskt som många inte är medvetna om. Jag har alltid varit rätt svag för just sånna program, även om det ibland kan väckas känslor inom en själv. Efter det blir det nog en dusch innan det är dags för mig att dejta kudden. Hejsvejs.

Men gah! hoppas för fasiken jag inte är sjuk till helgen bara..

Äntligen lyckades jag boka mig en tid hos frissan tidigt idag och fick den redan vid halv två. Se där, sicken tur. Så nu är jag återigen hemma med lite nytt o fräscht hår :) dem tog rätt mycket på längden också och gav mig förslag på rätt många produkter som jag bör använda. Så nästa uppdrag blir för mig att införskaffa mig något bra till mitt älskade hår. Annars är jag inte mycket piggare idag. Jag har blivit dunderförkyld verkligen. Så det var lite av en pest och pina att sitta där i stolen med allt hår framför näsan. 

Medans jag satt där hade jag också fått mig ett par missade samtal från min systers förskola som behövde personal imorgon. Attans då. Jag som inte är på topp. Så jag frågade om det var okej även om jag var jätteförkyld, men då tvekade dem med en gång. Det som går kräksjukan och allt vettefan där. Så dem skulle återkomma om ingen annan på listan svarade. Vilket dem självklart gjorde nyss. Frågan är ju varför dem som skrivit upp sig på vikarielistan är så dumma och inte svarar. Okej om man jobbar, men gör ALLA det? Nje skulle inte tro det. Så de är bara för mig att pallra mig upp och jobba mig igenom dagen imorgon. Turligt nog fick jag tiden 11-16.30 då dem tyckte det var bäst för mig att hinna sova ut lite då förkylningen alltid är som värst på morgonen.


Gör mig frisk

Näsan rinner, jag nyser konstant, hostan ger sig inte och huvudvärken börjar komma tillbaka igen. Vad är detta? Jag som i stort sett aldrig är sjuk. Är slö i hela kroppen och känner för att gå och lägga mig snart. Ska bli riktigt skönt. Det var med tunga steg och och becca tog oss an täby centrum idag. Men tur var väl det att vi hittade det vi skulle ha. Så nu är allt kirrat till partajet på fredag. Kommer bli så bra så :) med andra ord börjar det alltså dra ihop sig. Så om det är någon stackars människa som läser detta och som inte tackat ja till oss personligen ber vi vänligen att göra det innan onsdag. Sen är det too late gott folk. Men nu ska jag bädda ner mig i sängen och slå på något mysigt program. Hoppas på att det känns bättre imorgon då jag också hade tänkt beställa mig en klipp samt sling tid hos frissan. Jag längtar :)  


Godmorgon!

Ni alla där ute har väl troligtvis varit uppe ett par timmar redan som en normal människa. Men jag däremot, vaknade till liv runt 2.. Fick mig en massa avskedspussar av niclas någongång efter 10 när han skulle bege sig mot södertälje för att spela match. Jag minns i stort sett ingenting av när han gick, så tur va väl det att jag visste att han skulle iväg tidigt :P Så här sitter jag nu och hade tänkt ta mig en macka kanske. Jag tror inte att det dröjer alltför länge innan han är hemma igen så fram tillsdess blir det tv och myspys i min esamhet. Vad vi ska hitta på senare ikväll vet jag ännu inte. Har inga planer såhär långt. Kanske blir det bio? Eller varför inte Hemmamys? Allt beroende på hur vi mår då vi båda inte känt oss helt okej dem senaste två-tre dagarna.

I torsdags när jag jobbade visade det sig att fler än ett barn var sjuk, vilket dem visade så fint genom att lägga en pizza mitt framför ögonen på en. Mycket mysigt. Hosta och en jävla massa snorande ungar i knät gjorde en ganska medveten om att detta kunde sluta illa. Vilket jag hade väldigt rätt i. Så när jag kommit hem till niclas efter jobbet börjar jag redan då känna mig rätt frusen och hängig. Vi käkade pizza tillsammans med två av hans kompisar och satt och snackade i någon timma efteråt. Jag mådde sämre och sämre, så när det väl var dags att sova kom det. Usch va dåligt jag mådde för ett tag innan jag lyckades somna. Så igår blev det inget jobb för min del. Istället kurerade vi oss båda hemma då mitt hjärtegull inte heller kände sig frisk. Nu är vi båda bättre och hoppas att det så förblir också.

Jobb

Oj, idag är jag en mycket trött och en prata-inte-med-mig människa. Imorse slutade det med att jag var tvungen att mig till jobbet med taxi. Skulle få jobba på min systers jobb som hade kort om personal. Då jag befann mig i sollentuna och inte hade ngn bil skulle de ta alltför lång tid därför bekostade hon en taxi till mig. Gud va skönt om man kunde ta det varje dag, bekvämt och bra :) Jag var där runt halv 10 och jobbade fram till 4. Jag vet att det inte är en herrans många timmar, men för mig är den en HEL dag då jag inte är van att gå upp om mornarna för fem öre. Så efter många gäspningar fick jag äntligen sluta men är välkommen tillbaka redan imorgon och då vid 8.... Men jag är rätt så nöjd ändå jag. Trots att det har lett till två timmars sömn idag på eftermiddagen. Men jag tror nog ganska säkert att jag kommer kunna somna gott inatt ändå, jag är fortfarande trött.

 Men nu hade jag tänkt packa ihop alla kläder jag tog med mig hem till pappa i fredags men som jag inte haft ngn större använding av då jag har hållt mig bosatt hos niclas fram till idag. Inatt sover jag i min egen säng, alldeles själv. Jag gillar det inte.

Uppdatering från sollentuna

Gokväller :)
Känner mig rätt nöjd efter att ha pluggat en hel del nu, både igår och idag. Det blir perfekt att ta tag i när niclas åker på sin träning och jag blir själv för en stund. Jag befinner mig nämligen hos honom och har så gjort sen i fredags. Huset står tomt då hans föräldrar åkte till varmare breddgrader imorse, så det känns fan nästan som att vi flyttat ihop^^ Men jag har absolut ingenting att klaga på. För visst är det underbart att vara kär :) Min käre pojkvän bestämde sig för att ta ledigt idag så vi fick oss lite sovmorgon innan vi började röra oss mot stinsen där bland annat födelsedagspresent och fotbollsskor skulle inhandlas. Vi han med att äta lite lunch och sen for vi iväg hem igen. Meningen var att vi egentligen skulle hem och fira mammsen en snabbis efter stinsen som idag fyller 48 år, grattiiis :) Men då hon valt att inte fira sin dag på det sättet det här året efter en hel del omständigheter och saknad så tyckte hon bara att det var onödigt. Jag ska istället ge hennes presenter någon dag nu här framöver. Men nu ska jag strax hoppa in i duschen för att sen invänta mitt sällskap innan maten ska förberedas. Efter det kommer vi med all sannolikhet sitta som klistrade framför tvn när det är dags för paradise (; Ha det så bra. Puss&kram.

RSS 2.0