Ändrade planer..

Jag som egentligen skulle tagit mig till täby med therese idag, det blev inte av. Morgonen börjde med att jag släpade mig upp ur sängen och satte mig på lättakuten redan vid 8, och väl där satt jag fram till halv 10 innan jag fick komma in.. och dem ska kalla sig akuten? :/ Sen så bestämde äntligen mamma sig för att ta mig till ikea och kolla lite nu när jag förengångsskull var ledig hela dagen :) yey! Köpte lite småttis där och åt en god lunch (: Påväg hem sen fick ja mig ett gott skratt då jag först hade somnat när det plötsligt blixtrar till och mamma får lite smått panik, hon blev fotoad för fortkörning, hahah :D Hejdå till julklapparna var det första hon sa.. vadå? hennes jah ;) Nu har jag legat o läst lite teori samt spanat in tjejerna i top model som det förövrigt är final i imorgon.

Nu däremot, back to mysmusiken som alltid spelas i lurarna innan läggdags :) <3

ledighet

Yes! För imorgon är vi lediga.. dagen ska då spenderas med therese i täby c, vi får se om det blir stan också. Det var meningen att det skulle bli lite tid med tjejerna på ett bad eller något men eftersom alla är sjuka eller håller på att bli sjuka var det inte våran bästa idé. Men självklart så fick ju jag en läkartid imorgonbitti redan vid 8! Försökte verkligen få en tid idag efter skolan men nej tror du dem har tid? Istället blir jag tillsagd att sätta mig på akuten.. hallå? jag är inte akutsjuk, varför ska jag då ta upp deras plats istället för att få boka en tid? :/

aja, har såhär långt legat framför tvn och ätit mängder med frukt, kollat program efter program, slumrat till lite då & då och pluggat teori. Nu ska jag ha det där förbaskade körkortet! även om det nu inte sker imorgon så, inom kort... (:

Söndag

Helgen är över.. och vad har jag gjort då? Jo i fredags var jag ledig från skolan då jag skulle till eastmansintitutet där specialistandläkare fixade och trixade lite. Sen gick jag och kollade i stan en stund bland affärerna där, fick med mig ett par skor, stickad stor halsduk och en lite varmare tröja från vero moda :) inget märkvärdigt. Efter stan tog jag mig till täby c där jag mötte upp Sandra och Camilla, köpte lite smått där och sen åkte vi hem! Senare fram emot kvällen kom c hem till mig och vi låg och myspratade hela kvällen! :)

Igår var jag hemma hos Rarra med tjejerna redan vid halv 4.. (dock utan camilla som befinner sig i italy, avis? jag? nejdå ;P) Vi fixade mat och annat smått o gått. Gjorde drinkar och hade trevligt helt enkelt :) sen kom allt folk och festen var igång! En lyckad kväll :D Dagen efter är aldrig lika energifylld däremot, jag sandra och therese köpte med oss pizza och åkte hem till sandra. Vi satte på sex and the city, degade i soffan ett tag och tog oss en promenad för lite girltalk i solskenet, det var jätteskönt :) Åkte hem runt halv sex och somnade nästan med det samma efter en titt på one tree hill och vaknade inte förrän vid strax innan 9, bra jobbat maria (y) Men det känns som att det kanske kommer funka med sömnen inatt ändå, har nämligen inga som helst battrerier kvar i kroppen^^ ska bli skönt att dejta kudden snart :)

Ha en fin kväll allesammans. Puss :)


på tal om ingenting

Mamma kom precis hem från stan där hon tydligen lagt undan en jacka till mig, ingen riktig vinterjacka som jag skulle behöva. Men eftersom jag inte kommer hitta ngn om jag känner mig själv rätt så la hon undan en till mig som jag får köpa så får jag helt enkelt nöja mig med min gamla vinterjacka detta året med och använda denna som hon nu vill se mig använda lite då o då för den är tydligen varm också :) mysigt.. Den är undanlagd på Lindex så jag var ju självklart tvungen att gå in o kika på den såklart! Här är den :) men frågan är om den inte är lite lite lång för mig då jag inte är den längsta tjejen direkt? aja, det visar sig imorgon om jag får med mig den hem eller inte.



Torsdag

Åh vilken seg vecka! iallafall innanför skolans väggar då vi inte gjort mycket alls :/ för det mesta har det varit eget arbete, och jaja jag vet att man inte ska klaga för det kanske är det bästa som finns där :P men.. inte när man alltid är trött och vill att skoldagen ska gå fort, för hur nödvändigt är det att äns komma dit när man kan åka hem lika fort? njae sådär va. Imorgon var det meningen att jag efter den här veckans arbete i skolan ska ha gjort färdigt ett tal på ca 3 minuter för att sen presentera det inför klassen i teatern vid ngt podium alldeles själv, sånt gillar inte jag :P jag hade turen med mig då jag ska till tandläkarspecielisten kl 11.00 så jag hinner inte dit överhuvudtaget.. så det blir till att presentera mitt tal för läraren en annan dag :)

Ska sätta igen min glugg som förövrigt tittade fram idag för första gången på 4 månader.. jag har nämligen satt plast mellan mina framtänder som jag kanske nämnt tidigare och nu har det lossnat så ska dit o fixa till det för så som jag ser ut nu kan jag inte se ut! Men jaja :) Annars mår jag finfint och ser fram emot helgen som ska spenderas med C och hemma hos Rärrie med mkt fint folk <3

ett kärt återseende!


dagen efter

har varit sängliggandes hela dagen, ju gud så dåligt jag mått..

tagga till

Godmorgon!

Det blev en lång natt igår då jag fastnade för en film rätt sent som inte slutade förrän vid 4 och därefter kunde jag inte somna på en gång. Jag tänkte att jag idag istället då skulle sova ut så jag är pigg till kvällen då jag ska hem till Camilla med alla söta tjejer och äta middag, kröka och tagga till :) Idag är det dags för en 18 års fest på våning ett och det ska bli hur kul som helst! Redan på bra humör :) det här kommer bli bra..

det är märkligt..

hur livet kan kännas så orättvist ibland..

Onsdag

Ingen direkt nödvändig dag att gå till skolan på då vi bara hade en lektion idag :P och vad gör vi? lite rollspel och sen vare bara att tacka för sig. istället för att åka hem åkte jag då med Sandra & Camilla till täby c, något som kanske inte är alltför ovanligt i min vardag^^ men denna gång hade jag inte ett öre och köpte ingenting! nu nu nu vill jag ha pengar!

Senare ikväll ska jag ta mig till stan för att biomysa lite med c, vi ska se partik 1,5! Den verkar kul :) Men eftersom jag inte åt någon frukost innan jag begav mig till skolan runt 12 och inte heller något efter det förutom en mcflurry på donken så måste jag gå och mätta min mage lite nu! Ha en fortsatt bra kväll :)

tilly key - no one


Tisdag

Dem två senaste dagarna har det inte blivit någon skolgång eller annat ansträngande för min del då jag varit en sjukling. Har haft ont i öronen och bränna i halsen. Nu har jag turligt nog bara halsont endast på morgonen och då jag ska gå till sängs. Så imorgon blir det till att besöka skolan igen! suck, de som är så skönt att ligga i soffan och slappa :P Men just nu känns det som att jag missat lite och har nog lite att ta igen känns det som, för skolan är ju trots allt något jag måste klara galant i år :)

Annars har min kära lilla kusin Erik på 2 år varit här och busat lite idag, han är hur söt som helst :D vi han med att kolla in hönorna, hälsa på hästarna och göra det bästa han vet.. åka traktor, snacka om att det är lätt att göra en 2 åring lycklig, han var i paradiset :D och det värmer att se på.. nutte!

Ikväll blir det sängen lite tidigare än vanligt då jag måste få sova ut ordentligt, är sååå trött nuför tiden, helt sjukt. Men nu ska jag kolla top model 10 och lite på idol imellanåt :) Ciao!


middag

Vilken segis man blev idag :P strax efter det att c åkte hem imorse, runt 10 så somnade jag gott om igen framför tvn. Vaknade vid ett nu och fick lite brådis, ska nämligen till min äldre syster på middag i åkersberga. Min kära mammi och hennes kille ska hjälpa det unga paret att få upp lite hyllor i deras ganska så nya hus :) medans dem gör det så ska jag o mormor min ta hand om Lucas, min dundersöta systerson på lite drygt 2 månader :D

Får lite dåligt samvete över att jag inte satt mig tidigare vid datorn o gjort klart det skolarbeten jag har kvar att göra :/ men jaja.. det blir en måndag med plugg istället. Nu ska inte det inte tänkas mer på det.. ser fram emot en mysig kväll :) 

H a e n b r a d a g : )


alla behöver vi kärlek!


btw, hur fult är inte ett sugmärke? haha

okej att det var något som kändes lite småkul och gulligt när man va liten.
Ett tecken på att ngn gillade en liksom ;) men nu? hallå.. hahaha! Går det inte möjligtvis att visa sin kärlek på annat sätt eller? Så fort man ser någon i ens närhet eller i skolan är de det första man tänker på, då det verkligen ser så löjligt ut. Så vad kan man säga? dags att växa upp kanske? ;)

Fredag

Att man ena dagen kan må hur dåligt som helst medan dagen därpå bjuder på mer leenden. - Men jag ska inte klaga! det är inte varje dag det händer nu för tin'..

Det är fredag, och kvällen bjuds på quality time med tjejerna :) men innan dess så ska jag vila mig lite efter en tråkig och lång dag i skolan. Vi hade nämligen en psykologi uppgift som skulle göras inom 3 timmar idag, tror ni jag blev färdig? ja i huvudet .. men inte med uppgiften :/ så det blir till o plugga lite på söndag. Inge jobb den här helgen så det ska bli riktigt skönt o bara kunna njuta av ledigheten förengångsskull. Imorgon kväll ska jag träffa c, mysigt :) planerna var först att jag skulle ut med lite härligt folk men min ekonomi är långt ifrån toppen just nu, snarare närmare botten än nånsin förr..  25 sep? Jatack!


.


Biomys

Nu ska jag strax åka in till täby med sandrutt och kolla in den nya batman filmen! Jag är jähätte sugen på popcorn, så här ska det svullas :D

en seg dag

Idag vaknade jag av världens nackspärr, kroppens alla delar gjorde ont och huvudet ville inte sluta värka. Bestämde mig för att stanna hemma från skolan men fick samtidigt lite dåligt samvete då vi har ett grupparbete att bli klara med i tid men jag skulle nog inte ha åstadkommit mycket alls idag ändå, och jag hoppas de är förståeligt.

Ångrar nu att jag igårkväll förengångskull satt och bokade in mig på lite jobb idag och på torsdag.. nu kan jag ju inte ringa och sjukanmäla mig direkt, jag som behöver pengar i oktober månad och som annars inte har några andra tider att jobba på i september.. jag måste med andra ord jobba idag :/

Jag känner mig nere, det gör jag alltid när det är sånt här väder. Blä! Ska vila mig en stund nu innan jag beger mig till donken.. ett ställe jag uppskattade bra mycket mer förr.

det var dagens höjdpunkt


girlsnight

Jag har gått som en zombie här nu i snart en timma. Väntar på mamma som ska ta oss till systemet för att köpa mig lite gott tills senare ikväll & jag tänkte även också köpa mig annan mat än just kräftor som jag nämnde tidigare. Sedan bär det av hemåt igen för lite dusch och tillfixning innan jag börjar ta mig mot beccas place i kärrdal. Det kommer bli en kväll i allt annat är lugnets tecken ;) 


becca bjussar på skiva

Min första kräftskiva äger alltså rum imorgon kväll i sollentuna hos en go vän!! Dessvärre är jag inget större fan av kräftor måste jag säga, så funderar mer på att äta paj istället :) en fördel är ju alltid att man slipper den förbaskat äckliga lukten man får så fort man får syn på en kräfta, och inte vill vi lukta det heller! ;D Förövrigt är det erotica-tema, något jag skiter fullständigt i^^ hade planerat en liten korsettchock men jag tror vi hoppar det! Får bli en söt klänning, ingen som sagt att man inte kan känna sig erotisk i det.. i do i do ;)



Lars eriksson var namnet!

Friday i'm in love! men nu är det iförsig banemej redan lördag, se så fort det kan gå. Skolan bjöd inte på alltför många roligheter idag, förutom då vi har musikal.. jag gillar verkligen gruppen :) härligt gäng och jag känner på mig att det kommer bli ännu bättre! heja oss :D Annars har jag varit förbi arninge med mammsen och införskaffat lite belysning till rabatten här utanför vårat kära hus.. lite små cosy allt :) Sen väntade jag in mitt mysiga sällskap som skulle joina mig framför lite film :) Med andra ord.. en helt okej dag  

ååååh! glömde nästan nämna att jag nu kommit på namnet på killen som igår fick mig att rysa från idol, och hans namn är nämligen Lars Eriksson. Sjuuukt bra!!



idol 2008

i år hoppas jag på att få se fler av just denna typen av killar. Han var grym :) Inte för att han var den snyggaste jag sett, jag syftar mer på låten. Lyssna och njut (: att han har gjort den sjäv är även det ett plus, för jag menar.. vilken tjej har inte nångång suktat efter en gitarrkille?^^

Jag försökt leta upp en kille som även han sjöng något eget idag som gav mig rysningar, han var helt underbar! Kommer dock inte ihåg namnet, typsikt! Men jag är säker på att vi kommer få se mer honom! 



det sägs att man blir som man umgås


alltså måste jag vara helt underbar (; haha.

1 september

Nu vare höst.. Juni, juli och augusti är förbi.. sorgligt!

Det blev en kort skoldag då jag valde att sova förbi musikalen imorse. Jag vet, dumt.. men jag var verkligen jättetrött så det behövdes. Kom till skolan och hade religionkunskap i ca 1 timme, käkade lite lunch och sen åkte jag, camilla och therese till täby för att där leta lite födelsedagspresent till therese pojkvän niclas som på onsdag fyller 20 barre! Lite småsegt vare allt då Therese måste vara den mest kräsna som finns^^ Men det är alltid mysigt att gå o strossa runt i affärerna. Jag fick med mig en hel del.. lite smink, hårprodukter, satinjacka och en parfym (:

Men nu är jag bara trött, jag fryser och är extremt sugen på choklad. Blir strax upphämtad efter en helg hos pappsen och ska nu bege mig någon kilometer härifrån bara, till mammsen :P men innan dess ska jag åka förbi macken och köpa chokladis :D Puss på er.


RSS 2.0