egypten

Jaha, så var även den här jualfton samt födelsedagen förbi. Hade ingen riktig julkänsla det här året, det var lite trist. Men man kan aldrig ta ifrån julen att den är mysig! Den finaste högtiden! :) Jag fick en massa smått & gått, dock inte sådär jättemkt som jag önskade mig men jag kan tänka mig att dem var en aning dyrare i år vilket ledde till en massa annat mindre dyrt. För det mesta fick jag presentkort och det är jag mycket tacksam över då jag hellre går och handlar saker till mig själv på egen hand, det blir bäst så. Jag ska ta mig en shoppingrund innan lovets slut och efter det att jag kommit hem utvilad från egypten.

Inatt åker vi! :D eller ja, imorgonbitti kan man väl säga. Vid 5 står taxin här utanför redo för att hämta upp oss. Det ska bli så jäkla skönt.. har velat komma härifrån ett bra tag nu för att hitta mig själv igen, det lär kanske inte funka fullt ut men man kan alltid behöva en liten knuff i rätt riktning. Nu väntar vi bara på att helena och emelie som också ska med på resan ska komma. Vi hade väl tänkt oss att fördriva tiden med att kolla lite film, det blir P.S i love you. Ingen film jag sett men däremot någon som ska vara bra har jag hört :)



Ni får ha det så underbart här hemma och hoppas att ni får ett lyckad nyår tjejer :) Puss / M.


en tagen lista

Jag tog denna lista av min kära vän camillutt, som även du lär märka (; jag tyckte det var en bra idé då jag inte tror ni har ngn större lust att läsa om mitt liv just nu. Det underlättade därför för mig att ha frågor att svara rakt upp&ner på.

Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förut? Åkte på festresa med vännerna, första gången på krogen^^
Håller du dina nyårslöften och ska du ge ett för 2009? Jag brukar få för mig att bestämma mig för ett löfte, men glömmer det lika fort. Det blir inget nytt i år.
Fick någon i din närhet barn? Yes! min syster, jag blev en stolt moster (:
Dog någon i din närhet? Nej.
Vilka länder besökte du? Grekland och jag hinner även besöka Egypten innan årets slut :)
Vad skulle du vilja ha 2009 som du saknade 2008? Lyckligare dagar.
Vad var ditt största misslyckande? Hm? tycker inte att jag misslyckats på så vis, men man kunde alltid gjort något bättre. Efterklok.

Vems beteende förtjänade att firas? Alla fina personer i min närhet såklart!
Vems beteende gjorde dig ledsen eller arg? D's.
Var tog det mesta av dina pengar vägen? Den frågan ställer jag ofta mig själv?
Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2008? Michael Bubblé - Everything
Bästa filmer 2008? Jag fick mig aldrig någon riktig favorit.

Vad önskar du att du hade gjort mer av? Varit starkare.
Vad önskar du att du hade gjort mindre av? Gråtit.
Favorit-TV-program? Oth, Andra avenyn, Satc och Ensam mamma söker :P
Vilken var den bästa boken du läste? Läser aldrig böcker.
Vad gjorde du på din födelsedag? Firade med släkten. Fyller år en dålig dag, 23 dec och det gjorde att jag tog mig ut på julafton på min 18 års dag istället.

Hur skulle du beskriva din stil 2008? Jag vet inte?!
Hur höll du dig ifrån att bli galen? Det gick fan inte :/
Vem saknade du under 2008? Saknade mest alla möjliga minnen. Om det var någon person jag saknade var det väl Daniel. 
Vem var den bästa nya personen du träffade? Måste säga att jag är glad över kontakten jag fått tillbaka med becca :)
Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2008. Att tänka på vad som är bäst för en själv.
Lärde du dig något nytt under 2008? Att inte ta för mkt skit!!!

22 december 2008

Hej hej :) tänkte bara kika in och berätta att jag lever! I morgon är det min födelsedag så på så vis är jag glad iallafall :) Annars försöker jag få vardagen att fungera igen.


en mycket jobbig tid

När jag ska skriva ett inlägg här i bloggen handlar allt om hur jag känner och om hur jag mår, vilket det har gjort ett tag nu till och från. Jag är väl medveten om att jag inte mår bra och det är jättesvårt att försöka dölja något som gör så fruktansvärt ont inom mig men som ändå är ett måste för att man ska klara sig igenom dagarna. Det tar på en själv och det blir inte lättare av att upptäcka saker och få en massa lögner förklarade för sig av den man älskar. Det kan kännas som att jag ibland tvingar fram det där leéndet, tvingar mig till att vara glad men för mig blir det så falskt och så övergår det i tårar. Det ska ju inte behöva gå ut över andra fastän det kanske gör det, förlåt. 

Att hålla sig sysselsatt om helgerna har för mig varit en ganska viktig del, för då känns det som hårdast just för att jag får en klump i magen, och den klumpen säger mig att han kanske är med någon annan.. usch, det känns förjävligt! vissa dagar står det bara stilla och jag ser ingen utväg.. 

Då & då får jag en stark känsla av att jag måste träffa honom, krama honom och bara ha honom vid min sida. Jag mår så pass dåligt så att genom att få vara med honom gör det mig glad för en liten liten stund även om jag mår skit efteråt, och den lilla stunden blir då för mig guldvärd. Jag skulle kunna kämpa hur mycket som helst, det har jag bevisat tidigare. Men nu då? När det inte längre finns något att kämpa för som jag annars är så van att göra för den jag bryr mig om. Även om det nu kunde kännas jävligt irriterande & jobbigt ibland när man var tvungen att stå över vissa saker, inte prata med en del utvalda personer eller bara stanna hemma en kväll för man inte fick gå på just den där festen. Nu i efterhand var det så jävla värt det, men som sagt.. man är ju oftast efterklok.

Mina vänner är på mig om att jag ska vara stark, dem är så gulliga allihopa. Men jag är inte stark :/ hur länge kan jag klara det? max en vecka kanske.. men sen har jag så mycket som jag vill ska komma ut att jag inte längre klarar att behålla det hos mig. Det måste ut. Jag har bestämt mig för att inte skriva här på ett par dagar nu för att se om jag kanske får tillbaka lite lust o har något annat att dela med mig av, för just nu så känns det som att ALLA vet om hur det ligger till och att mitt hjärta är långt ifrån helt. Dags att sluta ta upp det. Men så sviken och sårad som jag har känt mig är ingenting man glömmer genom att blinka eller knäppa med fingrarna. Det är något jag dag för dag måste bearbeta genom hur jag själv är som person, något som kommer ta år och dar för mig.. än så länge har det tagit mig ca 9 månader snart.   


fanfanfan!

 nu är det bara riktigt jävla jobbigt :'/ 
vill bort, låångt bort..
tack gode gud för lov och egypten <3


1 2 3, m&g

Efter det att becca och jag hade fördröjt tiden här hemma under ett par timmar igårkväll drog vi som sagt var till m&g där det var gott om folk. En rätt så rolig blandning tkr jag. Jag hade kul! :) När det var dags att ta sig hemåt för att få lite sömn efter stängning blev stämningen dock inte lika road, det gick bra o smidigt ett tag men sen så sket sig allt. fråga mig inte varför, för det är fanimej alltid samma svar.. elakhet! Aja, det är väl så gott som löst, eller ja.. mer "låtsas som ingenting" kanske. men oooorka!? Annars hände det lite otippade grejer här o var, haha. Hemlisar :D dumma maria-pia! Men nu ska jag dra med mig lite grejer och ta mig till djävulen han själv. Puss


lördag

Hejsvejs.
Dagen har jag spenderat hemma hos therese i brottby med andrea. Vi åt en hel del julgodis som therese så fint hade bakat och fyndade lite annat som man vill se, men helst inte. Vilka kort det finns som gör att det ser ut som om vi haft den mest galna uppväxt man kan ha! Visst är det rätt kul att se, men en del kort ser ju så puckade ut att man vill gå och gömma sig. Vad tusan tänkte man på ibland som ung & dum? :P

Men nu är jag hemma igen och väntar på att becca ska komma alldeles strax. Vi ska väl ta det lugnt här hemma ett väldans bra tag ikväll och senare ta oss till mg. Puss puss

kevin kevin kevin!!!




Sveriges idol, min idol :D
i'm in löööööv

nästan lucia

Idag är det fuskis lucia. Vi hade luciatåg i skolan som var sådär, men har inge större förhoppningar kring de längre då det varit sådär varje år. Det var väl mest när man va liten som man bara såg det mysiga och fina i det hela :) De var det enda skolan hade att bjuda på idag. Tog mig då hem till pappa en stund och fick sällskap strax därefter. Nu är jag all alone igen och tillbaka i i mammas hus (; väntar på att det ska bjudas på middag. Ska åka snart, till min morbror tydligen. Sen får vi se vad som händer senare fram mot natten. Skulle kollat idol finalen med rarris men vet inte riktigt om jag hinner :/ men jag ska inte missa det, vart jag än befinner mig! haha :D geek, i know.. heja kevin!

Imorgon ska det julbakas med tjejerna, tror jag.. inte hört att det ska vara några ändrade planer ialf, (?) och sen så var det ju meningen att vi flickor skulle gått ut men alla blev så osugna. Funderade ett tag och kom då fram till att det faktiskt skulle vara lite kul att ialf hitta på något, så min kära vän becca hänkar på mig ut :) eller ja, ut & ut.. det blir väl det lokala med tanke på att jag var i stan både fredagen och lördagen förra helgen.. pallar inte denna helg också. kanske nästa^^ om ekonomin tillåter, men det tvivlar jag på :P





trött, sjuk och känslomässigt störd

Jag kommer hem, tar tempen och den visar det jag trodde.. feber :/ Jag visste att det var något skumt idag, jag svettades ena minuten och frös som bara den minuten efter. Har nu tryckt i mig lite tabletter och hoppas verkligen på att det går över, orka bli sjuk nu lagom till jul och egypten resan! Nejtack. Men trots febern mår jag som tur är bra, något jag inte brukar göra. Lite små seg är jag allt men jag orkar att hålla mig uppe såhär långt och idag har jag bestämt mig för att inte lägga mig framför tvn och somna, det är därför jag sitter här o håller mig sysselsatt för tillfället. Jag vill inte vara den som inte kan somna inatt igen.

Att inte kunna sova var inte den enda oturen jag hade med mig idag. Igår kväll måste jag på något sätt ha tryckt tillbaka väckarklockan på rummet, för imorse var allt som det skulle.. trodde jag. Gick upp som vanligt och tillslut fick jag lite brådis till tåget så mamma fick studsa upp och skjutsa mig utan en tanke på var klockan var. Så är vi påväg då mobilen ringer, det är min syster som undrar var tusan jag är påväg? "Hahah, men maria! klockan är bara 7!" jag som trodde klockan var 8, ååhneej. Så det var bara att vända. Måttligt roligt.

Om det inte vore för dig hade jag aldrig mått såhär. Det gör mig gaaalen.


sjuk natt

vet ni vad! jag hade världens mest knäppaste dröm inatt, inte med syfte på själva handlingen utan mer känslan. Det kändes nästan som att det hade hänt när jag vaknade, jag blev nästan rädd^^ Nu låter det bara ännu knäppare, hör och häpna.. jag hade sex med en väldigt otippad person som finns i min närhet i stort sett varje dag. Nu finns det kanske dem som drömmer om sex varje natt men nu råkar det vara så att jag inte gör det :P så det här var något nytt för mig, haha. Jag tänker inte nämna några namn men jag kan avslöja att jag fortfarande bär med mig känslan av hur allting kändes, och det känns sjukt vill jag lova er. Nu kommer jag ju bära med mig det där hela tiden och varje gång jag ser och pratar med killen så kommer jag ju inte kunna hålla minen för sjutton! Vilka ord han hävde ur sig i drömmen, haha va äckligt det låter! och jo jo, visst var det allt lite dirty! HA ;D

på tal om ingenting! ;) lite snuskig fakta sådär har väl ingen dött av..

ledighet

Idag var jag som sagt ledig (: vaknade inte förrän strax efter tolv, gick då upp och gjorde lite gröt och fastnade framför tvn. Somnade även där återigen och vaknade vid halv två. Så det har varit en slapp dag. Nu återstår bara frågan om jag kommer kunna somna ikväll?

Imorgon är det film i skolan så det blir inte mycket jobbigare där. This is england är filmen jag ska se. Så jag hoppas bara på att tessan är frisk igen och redo för lite film mys med mig eftersom tjejerna tydligen såg en annan film idag som jag missade då jag låg och sussade så skönt. Jag o rarrisen ska senare till någon kyrka för att göra en interjuv med en lesbisk präst^^ ska bli rätt så intressant, detta för att vi gör ett arbete kring religion. Nu ska jag ta mig en dusch och vänta på middagen. Puss & kram :)

snart så

Idag har jag varit på kalas, en gammal goding som hängt med sen jag var liten fyllde 79 år! Inte den mest roligaste festen jag varit på om man säger så, men vad gör man inte? :) 

Annars är jag förövrigt ledig imorgon om det var någon som undrade :D jag har dock körlektion men jag hinner sova ut och det är huvudsaken! :) Det är iförsig rätt lugnt och skönt i skolan nu med inte alltför mycket att göra och det känns bra att det snart är lov igen. Och för er som vill veta lite om vad som står på schemat här näst i mitt liv:

Det är idag 14 dagar kvar till min födelsedag, 15 kvar till julafton, 17 dagar tills jag sitter på planet till egypten, 26 dagar kvar till sandras födelsedag samt 27 dagar kvar tills då rarrisen äntligen kommer kunna hänka på oss ut den snorungen :)

systerson

 
klart han är exalterad inför sin första jul!^^
sötnoos (:

det behövs ibland

"hur orkar hon, ofta man vill öppna sig sådär och skriva hur mkt som helst om hur man känner o tänker, det skulle jag aldrig göra" jaja, kan tänka mig att vissa kanske tänker så och visst har jag själv tänkt så om andra som lagt ut sig för mycket. Men allt handlar ju bara om vad jag känner och tycker, har inte direkt nämnt namn eller hoppat på någon personligen. Jag skriver vad jag vill, och varför jag skaffade mig en blogg var för att jag behövde skriva av mig lite då o då. Det känns skönt när man äntligen fått det ur sig, lite lättare för hjärtat då. Men sen att ni väljer att läsa det har jag aldrig bett om. Så inga konstiga kommentarer tack, för varför läsa om man ändå tänkt klaga?


jag orkar inte

Ibland önskar jag att man var och även förblev femton år igen, att allt man levde för va sina föräldrar och sig själv, inte alla runtomkring en! Jag börjar bli riktigt less på hur jag känner mig och på hur mycket jag skulle vilja göra om allt igen. Fan! Att känna sorg, saknad och att hela tiden bli sårad är inget man vaknar upp med ett leénde på läpparna av, snarare tvärtom.

För att lösa mina vardagsproblem måste jag sköta skolan men för att sköta skolan måste jag försöka lösa mina vardagsproblem, för så här kan det inte fortsätta. Jag har satt mig själv i en jobbig situation, en sådan som är svår att ta sig ur. Jag är fast. För jag vill ju kunna känna den där närheten, den där doften och vila ögonen på det där leéndet. Det skulle bli riktigt tomt utan tanken och känslan. Gud vad jag tänker mycket, det är inte bra :/ men även om det nu kanske inte ser så ut så kämpar jag varje dag med det här. Jag har kämpat förut men då på ett sätt som tillslut gjorde mig lycklig igen. Men nurå? Det finns ju inte ens ett enda litet hopp kvar, så varför utsätter jag mig för det här? Den frågan ställer jag mig hela tiden fastän jag har ett svar på den vilket är av dem skäl jag nämnde tidigare: närheten, doften och leéndet. Jag kan ju som jag fått höra så många gånger, anses vara sjuk eller bara patetisk. Men varför jag beteer mig som jag gör ibland är just för jag är rädd, rädd för att förlora dig.

Det är ett evigt tjat om att vara "vänner".. men frågan är om det funkar alltså? Jag vill, det vill jag verkligen. Men varje gång jag får chansen vill jag bara kramas och aldrig släppa taget, vilket vänner inte gör. Gaaaah, hjälp! Jag får krupp på mig själv! Jag hatar det här! Jag tänker hela tiden att "om jag väljer att göra sådär kanske jag inte skulle må lika dåligt!?" men samtidigt som jag tänker det så finns det tankar som "men då skulle jag bara må dåligt över att jag valde att göra på det sättet" Så hur fan ska jag göra? Den frågan är den fråga jag helst hade velat haft ett svar på men som jag nu inte har vilket gör det så jäävla svårt. 

Jag vill tillbaka, tillbaka till den tiden innan det var han&jag och till tiden det var vi. Men samtidigt önskar jag att det aldrig hade hänt hur lycklig jag än var dem åren, allt med tanke på hur det slutade :'/

Måndag

Trött trött trött.. inte har man sovit många timmar den här helgen inte, för det första var vi ute i fredags vilket gjorde att jag kom sent och inte på tal om i lördags då jag kom innanför dörrarna runt 7 tiden på morgonen efter att ha spenderat kvällen hos calle inne i stan med lite folk. Först var det tänkt att vi skulle ut även i lördags men therese fick ont i magen den stackaren så hon o niclas tog sig hem medans becca hängde på mig :) Hon valde att dra efter ett tag och jag blev då lämnad ensam med en massa rätt pigga o fulla nissar som jag då skulle få med mig mot vallentuna senare.. haha nejrå, men det blev en hell of a ride hem vill jag lova.. låång väntan och hel del porr, haha!

Men men.. nu ska här sovas en stund :)




Lördag

Det har blivit ett litet uppehåll här i bloggen märkte jag nu. Inte haft så mycket att dela med mig av så därför kändes det som en bra grej kanske. Orka skriva bara för att skriva hela tiden :P

Nu snart bär det av mot therese o malins hem då jag ska fira dem med familjen, deras släkt o lite vänner :) vi var ute med snyggingarna igår inne i stan, det blev en helt okej kväll med många glada ansikten! Det är alltid kul att dra ihop ett stort gäng o göra ngt. Men hörs senare ikväll. Bye bye.

nervositet

Idag har det varit en slitsam dag, rätt så ialf.. Vårat nystartade företag i skolan prioriteras i första hand hela tiden känns det som. Vi har nämligen en stor och seriös redovisning på fredag där vi ska presentera vad vi sysslat med i vårat företag fram tills nu, vilket jag är skiiiitnervös inför.. får ont i magen redan nu bara jag tänker på det :/ Därför ska det ska bli så grymt skönt när det är över, så efter det blir det mer än ett fördeledagsfirande vill jag lova! Therese o Malin ska nämligen få deras lilla krogrunda på fredag då dem fyller 18 år på torsdag! äääntligen :)

Nu däremot funderar jag på att ta mig till ishallen om ett tag då Sandra f frågade mig för en liten stund sen om jag ville följa med o kolla lite hockey med henne och några till vid sju tiden. Skulle kunna vara trevligt så varför inte (: väntar bara på mamma så hon kan skjutsa mig till tåget för det är långt o mörkt, annars vågar jag inte inte ta mig till ishallen feg som jag är..

i alla väder


RSS 2.0