Jobb

Imorgon är det första dagen på jobbet för min del. Så nu framöver väntas det tre veckor av tidiga kvällar och tidiga mornar. Har fått mig ett vikariat på en förskola i gribbylund. Ska bli skönt med lite rutiner. Men lite ångest har jag allt. Jag har inte varit uppe innan 12 på dagarna på jag vet inte hur länge. Så jag kommer vara helt sluuuut. Men tur är väl det att det är värt det! Så jag ska faktiskt hoppa ner under täcket snart och försöka sova mig pigg. Imorgon flyger becca hem från norge också. Hon har varit saknad. Dem fem långa dagarna är nu ett minne blott. Jag klarade mig. Jag lever. Natti nattiii

Look into my eyes - you will see what you mean to me.


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Vilken kväll. Som jag först trodde skulle bli en lugn sådan. Den började med solsidan hos camilla tillsammans med therese. Slutade med en biltur överallt och ingenstans med chaffisen therese - hampe, chris och linus. Därimellan han vi med att besöka kyrkogården där vi bland annat kollade till min älskade mormors grav som var så fin så fin.

Vi hämtade sen upp de tre berusade pojkarna på tegel. På parkeringen fick vi vänta i 40 minuter innan vi hade alla rävar i bilen. Drog sen snabbt vidare till en fest. Där stod vi utanför och kände oss också väldigt utanför. Men vi gillade läget och hängde kvar. Det blev bråk. Vi fick följa kampen mellan chris och en kille som inte är värd att nämnas vid namn. Det ordnade upp sig och vi for vidare för att tanka. Nordea korten visade sig vara spärrade. Osis. Vi bet i det sura äpplet och tog oss till statoil i täby. Väl på plats ska hampe kliva ur bilen på ett smidigt sätt som slutar i ett magplask. HAHA. Jag skrattar åt klantarslet än. Inne på statoil möttes vi av en suris till personal, den höga alex och tjejerna birgitta och ulla. När vi kände oss klara var det bara att ta sig ut till bilen igen. Nästa stopp; donken i hägernäs. Där träffade vi på två fyllehundar som var världsmästare i bodypainting. Det var den snyggaste 60 åringen linus någonsin sett. Vi lärde oss att siffror inte är allt här i livet - nej för det är nämligen mötet med människor. Och en del möten han vi ju faktiskt med under resans gång. Så pluspoäng till alla oss! Det var även ett evigt tjat om hur mycket klockan var också. Att bara tänka en timma bakåt visade sig inte vara så enkelt. Men efter mycket om och men blev vi en efter en sen avsläppta på vardera håll. Vaknar av en blöt puss på kinden och hampe var borta. Jag somnar om. Sen var det två tötta pojkar som stegade ur bilen och tackade för skjutsen. Tillsist var det min tur. Nu är jag hemma i min varma säng igen och lyssnar till musiken på mtv. Sådär, där har ni min kväll. Mycket roande. Men nu - Bedtime. Så godnatt på er! :)


Slänger in en låt som gör mig på lite bättre humör


Slitet

Kvällen igår började bra här ute i vårat lilla lindholmen men slutade dessvärre inte lika bra. En besvikelse. Kameran glömde jag hos malin också så inga bilder har jag att bjuda på för tillfället. Det är slitet idag. Jag ser ut som en trash-hoe. Orklös, ont i kroppen och inga planer gjorde för kvällen. Jag vet bara att jag är hungrig idag. Min mage har spelat mig ett spratt sen jag vaknade imorse. Give me fooood.

Ha en bra fredagkväll för det ska jag ha!


Svar på dem frågor jag fick

Postat av: tobbe

vad ska du köpa på bolaget? ;)

2010-10-29 @ 17:35:14


Svar: Jag köpte mig några cider och en flarra vin :)

 

Postat av: Fi hoe na

Ska vi tjillavippen tillsammans imorgon? :)

2010-10-29 @ 17:46:11


Svar: Det tycker jag låter som en mycket bra idé fi hoe na darling :)

 

Postat av: ...

Umgås du inte med therese längre?

2010-10-29 @ 19:09:44


Svar: Det har inte blivit så mycket på senaste. Men vår relation förändras inte för det. Vi är lite som systrar hon och jag. Ikväll ska vi ses (:

 

Postat av: lite frågor

1.  Den där "d" som du nämnt i din blogg tidigare har du någon kontakt med honom idag? jag har läst din blogg ett tag:D

2. Hur känner du amadeus? vem är det?


3. Du har fint hår så jag undrar om du gör något speciellt? slingor eller hårprodukter?


4. Har du någon kontakt med ditt ex?

2010-10-29 @ 17:04:13

 

Svar:


1. Ett av mina ex. Den där ”d”, även kallad Daniel vid namn. Det stämmer att jag nämnt honom i bloggen ett antal ggr förr i tiden. Du har koll du :) Han och jag har inte alltid kommit överrens. Kontakten idag är väl sisådär. Det går upp och ner. Vi hörs nångång ibland och har även setts till och från. Så ja visst har vi kontakt men inget som händer dagligen.


2. Amadeus och jag har egentligen känt varandra sen 2006 då vi började i 1an på gymnasiet tillsammans. I samma klass. Vi tappade kontakten efter bara något år pågrund av en del svartsjukedrama och annat trassel. Som sagt, vi var inte stora i sinnet. Men idag har vi återfått kontakten för bara några veckor sen. Riktigt kul. En bra vän!


3. Haha, jaså. Man tackar så mycket då :) Nej, jag är faktiskt mycket dålig på att vårda mitt stackars hår. Har gjort en del färgning på egen hand där jag haft vänner som hjälpt mig. Men visst har jag varit hos frisören ibland och satt i slingor. Men inget utöver det vanliga. När det kommer till schampo och balsam så kör jag bara på det som luktar gott :)


4. Jag antar att du menar Niclas i den här frågan. Vi har ingen daglig kontakt med varandra. Har träffat honom ca 4 ggr sen vi gjorde slut i augusti. Får väl svar på 1 av 10 sms jag skickar till honom. Med andra ord så pratar vi inte mycket men jag vet att han finns där om jag skulle behöva hjälp. Vilket jag ibland behöver.

 

Bara roligt att svara på era frågor. Kul att se att någon läser det man skriver. Så ställ gärna fler frågor för jag svarar alltid :) Nu ska jag duscha och sen träffa massa mysigt folk. Pusshej!


Onödigt inlägg

Som ni kanske såg var jag vaken till så sent som tidig morgon idag. Det resulterade i att jag sov länge länge :) Nu är jag på fötter igen och ska strax ta mig till bolaget innan dem stänger. Måste införskaffa mig lite gott att dricka till ikväll. Planerna är att jag till en början ska hålla till hos systrarna lind med lite annat folk. Jag får se om jag stannar där eller kvällen/natten eller om det dyker upp något senare som gör att jag kan ta mig från lindholmen. Men kanske att det vore skönt med en rätt städad kväll. Hinner nog inte göra så mycket mer än besöket på bolaget. Såg att jag hade fått kommentarer på föregående inlägg där det frågas om jag kan svara på lite frågor. Inte för att jag tror att någon är sådär jätteintresserad av mitt ganska så tråkiga liv. Men varsågod. Fråga på så svarar jag om ett par timmar innan utgången senare :)

Att ge sin själ till någon annan.

There are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes, all you need is one.'

En känsla svår att sätta ord på...


Det heter näsa, inte nos!

Det bjöds på film hemma hos amadeus. Mirror. Meningen med den filmen är nog att man inte ska våga kolla sig i spegeln framöver. Det finns en tvåa också. Ska jag våga? Sen drog vi vidare till martin. Där satt vi och skrattade oss tårögda till olika youtubeklipp. Lite porr han vi med att kolla på också. Sjukt. Sen sa vi godnatt till martin och tog oss till donken. Gott. Men onyttigt. Jag ångrar mig alltid efter en måltid där. Måste börja ta tag i mig själv. Det är inte okej. Slutligen begav vi oss hemåt. Släppte av amadeus och drog vidare hem på egen hand. Ligger nu i sängen och funderar. Funderar på livet och allt som hör till... 


 


Bra sällskap

Nu är jag redo för att ta mig ut till bilen och hem till en kär vän. Ikväll har amadeus fått äran att vara med lilla mig. Skönt att slippa vara själv. Skönt att slippa alla tankar. Nu ska jag åka. Puss&kram


Kom och sätt dig på min axel - Du fina fjäril


När du blir stor. Då gifter vi oss du & jag.


Perfektion attraherar mig inte

Som en övervakningskamera bevakar jag varje snedsteg du tar,
smider planer som ska krossa din polerade fasad.

Det närmsta sällskapet jag kommer ikväll

Just nu; Välkommen åter. Efter; Kungarna av tylösand


-


Tack för att ni finns

Jag har tre väldigt underbara vänner att tacka. Tacka för att just dem finns och förgyller min annars så gråa vardag. Jag har dem att tacka för ljuset i slutet av den långa tunneln. Jag hade inte klarat mig utan dessa fantastiska människor. Utan dem hade jag aldrig orkat. I deras sällskap lugnar alla tankar ner sig och jag hinner återfå kontrollen för en liten stund. Ni får mig att skratta när allt jag egentligen bara vill är att gråta och ni låter mig vara den jag är fastän jag inte alltid är mig själv. Ni är bra. - Tack!


Och där var min andra hälft borta

Fyfan. Jag har noll sovtimmar i bagaget och är just nu sjukt övertrött. Typ speedad. Det blev en helnatt hemma hos en kär vän, som vet vad man ska göra när man är trött, nämligen sova. För de var just det han gjorde också. Sov. Så jag och becca satt framför datorn och lyssnade till ljudet av hans söta snarkningar. Nej, juste. Jag hatar snarkningar. Men i det här fallet var det bara charmigt då jag själv inte skulle sova :) Vi tog sen bilen hem närmare halv 6 och var inte hemma någon längre stund innan det var dags att ge oss iväg till arlanda. Jag blev bjuden på frukost och pussade sen becca, som for iväg till norge och blir borta i fem dagar. Buhu. Men nu måste jag sova innan jag går under. Så nu är det jag som slår jag på tvn och drar täcket över mig i några timmar framöver. Jag hoppas ni andra får en mer händelserik dag. Pussss

Jag bjuder på lite gamla bilder istället;






















































Kärleken är underbar men också ett rent jävla helvete!

Jag är tom i huvudet och jag har varken ork eller lust till att skriva ner något vettigt här på bloggen för tillfället. Känns som att det var längesen det kom upp något vettigt överhuvudtaget. Det är depp överallt nu. Kollade på ensam mamma söker tidigare ikväll och lyckades börja gråta som ett litet barn fram emot slutet av programmet. Bara det säger en hel del om mitt psyke just nu. Det blir liksom bara till en ond cirkel allting. Ena stunden mår jag bra men minuten senare bryter jag ihop fullständigt. Det tär fruktansvärt mkt på en och jag lägger hela tiden skulden på mig själv vilket i sin tur leder till att jag aldrig läker....


Cee Lo Green - Fuck You


Plötsligt händer det...

Jag blev nyss på ett förjävla dåligt humör. Ledsen. Arg. Irriterad. Ja, you name it. Ååååh skjut mig här och nu. Gör det bara! - Ungefär så ser mina tankegångar ut just nu. Kul va?

Jag börjar bli van att befinna mig själv ute på vägarna

Kom nyligen hem efter en kväll som började i sollentuna, hos älskade bettan, där det bjöds på fika och en massa prat. Jag struntade i maten som skulle blivit alldeles för sen att äta ändå och gick istället direkt in på popcornen. Men vad vore popcorn utan dipp? Så det fick bli det också. Äckligt i mångas öron, men gott för mig, och för många andra jag lärt att tycka om det med åren ;) Vi kollade på kungarna och skrattade åt allt det sjuka. Sen fick vi kort därefter en inbjudan till en snäll ensam pojke, vid namn amadeus. Så där höll vi till resten av natten. Det togs kort var tionde sekund och filmen yes man var med oss i bakgrunden. Nu är jag slut som artist igen och har hunnit med så mycket som att borsta tänderna och ska om bara några minuter inta fosterställningen i sängen. Imorgon vill jag köpa mig ett par skor :D Dröm sött!

 


-


You know my name not my story.

Herregyyyd vilken trött människa jag är idag. Känns som att jag alltid är trött nuför tiden. No life. Men det kan bero på att jag låg och snackade i telefon i timmar med en killkompis som inte heller han, har lätt för att sova om nätterna. Bestämde mig för att sova runt 6 då mitt huvud inte längre hängde med i samtalet. Somnade fort som fan och vaknade runt 2 idag av att telefonen ringde. Ibland älskar jag min telefon... not. Idag blir det bara ännu en slappardag. Kollade ut genom fönstret nyligen också. Kul väder? tydligen ryktas det om att det ska bli snöstorm idag också? uuh? Aja vi får väl se hur det blir med den saken. Sticker iväg till sollentuna senare och myser till det lite. Men nu ska jag stoppa något i magen sålänge.

Detta inlägg talar nog mycket för sig själv.



Saknad...

Jag kan inte sova...

...och det suuuuuger

Stackars mig

Kom nyligen hem efter en kväll hemma hos martin med becca och amadeus. Skönt med lite vettigt folk. Men kände mot slutet att jag inte mådde helt hundra. Så nu ligger jag här i mörkret. Varm som en stekpanna och en hals som är cptjock. Skulle tippa på feber men hittar inte tempen. Nu behöver jag dig. Jag behöver bli ompysslad, klappad på och bli dränkt av pussar på pannan. Men istället ska jag strax försöka sova i min ensamhet. Fan va skönt det ska bli! Jag hoppas att det känns bättre imorgon. Natti nattii

Will you ever make me shine again?


Helgen är slut och jag är sjuk

Vaknade upp imorse och kunde knappt svälja. Halsen har nu gått och blivit toksvullen och jag känner mig sjuk för första gången på länge. Hostan är tillbaka också. Grattis maria! Turligt nog har jag haft en bra helg som jag glatt kan blicka tillbaka på. I fredags blev det som jag nämnde tidigare en lugn kväll på kungsholmen med mina favoriter. Även dem blev mitt sällskap i lördags. Vi valde att åka till o'learys i sollentuna centrum där vi träffade ett gäng sköningar. Jag var lite av en outsider eftersom jag inte kände dem sen tidigare men jag kom in i gänget ganska snabbt. Efter stängning drog vi alla hem till fiona och fortsatte. Där blev det till någon slags nakenfest. Men om ni frågar mig så gillade jag det och det tror jag inte att jag är själv om att göra ;D Hade skitkul iallafall. Vi alla vaknade upp lite små fulla och en annan skakigare än dem andra vid 12 tiden dagen efter. Drog i mig ett par liter vatten först och sen tog vi oss till närmsta grill. Alla var beredda att döda för fet bakismat. Sen var det dags att säga hejdå och ta sig hem.



Inte utan er!


Jag vill också ha någon som talar om för mig att jag är underbar, precis som den jag är.


Just nu

Jag är trött
jag är hungrig
och jag skulle behöva ett bättre,
betydligt lättare humör.

Ja men jävlar!

Jag hade förträngt min syn av dem första snöflingorna jag såg igår. Satt i bilen påväg hem från åkersberga och i väntan på att mamma skulle tanka kollar jag ut genom fönstret och får syn på snö. Första tanken var verkligen att, vafan? är det snö jag ser eller vad är detta? Men ja shit, DET ÄR FAN SNÖ! Jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta. Det enda jag vet är att jag tycker det har gått alldeles för fort...


Snyggt med ett tandläkarbesök tidigt en lördagmorgon......

Igår blev det mys inne i la staden tillsammans med två favvotjejer :) Sen bar det hemåt. Nästan. Fick inte riktigt tillåtelse att sova förrän vid 5 imorse. Så det kändes ganska omysigt när klockan ringde 08.15. Det var nämligen dags för mig att då börja piggna till inför ett tandläkarbesök som dem sjukligt nog hade gett mig idag kl 09.00. Hur var mina tänder då? Jo fin fina :D Inga större fel. Inga hål. OM jag blev glad :) Så mycket som jag nojjat över mina tänder på senaste. Gissat för mig själv hur många hål jag har och tänkt att, nu kommer det bli en hög summa det här. Men nej se där, tji fick jag :D Så det var riktigt skönt må jag säga. Men trött som en björn som nyligen gått i ide så ska jag nu slå på tvn och vila en stund till...


Innan min dejt med kudden bjuder jag er på låten som gått på repeat i mina lurar hela kvällen. Godnatt


Min torsdag

Idag har jag haft allt annat än roligt. Kom innanför dörren klockan 8 imorse. Sov inte hemma och fick därför offra mig då en av oss skulle jobba. Ja, jag har ju inte riktigt kommit in i det livet ännu så för mig är det svårt att greppa att man faktiskt MÅSTE kliva upp ur den varma sängen. Blä. Men det var bara att gilla läget. Hade turligt nog bilen som stod utanför och väntade på mig. Väl hemma igen va jag en trött själ. Jag gjorde iordning en macka och hällde upp lite mjölk i ett glas. Kröp ner under täcket och kunde därefter pusta ut. Jag var hemma. I min säng. Jag ska få sova. Kan det bli bättre när man är helt slut? Näääääe. Så jag var nöjd :) Somnade rätt fort och vaknade några timmar senare av att det stormade som in i helvete ute. Helt sjukt. Så idag har jag inte rört på mig i onödan. Första gången jag intagit denna säng här hemma på sju dagar. Så jag unnade mig det. Imorgon är det fredag igen, woop woop. Ingen större förändring för mig men oftast för min kära omgivning. Planerna är inte helt i sin ordning så jag får återkomma på den fronten. Nu ska jag kolla reprisen av paradise hotel, som jag valde att hoppa över så tidigt som halv åtta tidigare ikväll, så jag hade något att se fram emot nu. Ha. Sen ska jag väl försöka runda av och kanske sova? Jag får se hur trött jag är helt enkelt. Pöööss :)

Det fanns en period i livet då allt var enkelt. Inga bekymmer, man var lycklig var dag. Peridoden var då man levde lite för spice girls


Ler du, ler jag.



I need you I miss you I want you I love you

 

 

I really wanna show you I really need to hold you
I really wanna know you like no one else could know you
You're number one, always in my heart
And now I can't believe that our love is torn apart

Svar till dig.

Postat av: Isabelle
En fråga bara, du skriver hela tiden om hur mycket du saknar ditt ex, men sedan skriver du om sovsällskap hit och dit. Fundersam på hur det går ihop? Menar absolut inget illa med min fråga.. Alla människor fungerar ju olika, men jag vet själv att när jag verkligen saknar någon så klarar jag inte av att ens tänka tanken på andra människor.. Är det ditt sätt att försöka komma över honom? Och hur klarar du av det när du är så kär i honom?

Vill återigen påpeka att jag absolut inte menar illa

2010-10-13 @ 18:38:20


Hej isabelle!

Jag förstår hur du tänker och jag förstår hur du menar. Att det måste låta ganska märkligt i mångas öron. Men saken är den att detta sovsällskap som jag nu nämner lite då och då är en vän till mig sen många år tillbaka. Alltså inte en ny till varje gång. Jag trivs i personens sällskap men ser ingen som helst baktanke i det hela. Inga konstigheter egentligen. Personen är med andra ord ingen som kan ersätta mitt ex. Ingen som kan få mig att sakna eller älska honom mindre. Personen i frågan kan däremot få mig att glömma för bara en kortare stund. Något som jag värdesätter. Något som jag även behöver ibland. Om det är mitt sätt att komma över mitt ex? Nej. Det funkar inte så för mig i det här läget. Jag tror nog bara att jag är en sån där person som behöver någon. Som behöver närhet och bekräftelse. Med det menar jag inte att det nödvändigtvis behöver handla om sex eller annan typ av intimitet på det sättet. Bekräftelsen att någon faktiskt tycker om en. Bara den känslan gör mig varm. Men det betyder inte att den här personen har förmågan att laga mitt hjärta. För det går inte. Jag älskar mitt ex något så otroligt mycket och det går inte en dag utan att jag saknar honom. Men vad gör man och hur ska man bete sig när den man älskar inte ger något tillbaka?

Men tjena kexet!


Mys

Ligger i min ensamhet och har det ganska bra. Musik i lurarna och tv att titta på. Jims värld visas just nu, och jag gillaré :) Ganska mysigt att ligga här på soffan och ha vardagsrummet för sig själv faktiskt. Ska strax försöka sova. Hör snarkningar från rummet mittemot. Känns då ganska lockande att få falla in i djup sömn. Men det som stör mig är just snarkningen. Gaaaah! Jag hatar folk som snarkar. Det finns inte på världskartan att min framtida man som jag ska dela säng med för resten av mitt liv snarkar. Nejdu, då blire tameskjuttsingen soffan för den filuren med en gång ;) Imorgon ska jag sova ut ett par timmar. Som vanligt :) Sen ska jag möta upp beccisen i sollentuna centrum för att införskaffa oss lite gott att smutta på. Mysigt. På kvällen väntas det sen annat sällskap framför kungarna av tylösand! Geeky freaky. I know.

Hejsan hoppsan lillebror!

Det blev inte så mycket bloggande i helgen. Men det blev en trevlig sådan. I fredags tog jag med mig emelie hem till becca där thererse också var. Ganska snabbt tog vi oss därifrån till fredrik och hans kompis adam i edsberg. Alkoholen flödade för vissa men dock inte för mig som satt och smuttade vatten. Jag var duktig och körde. Som jag sa så blev det en nykter fredag och en onykter lördag. Så när gänget skulle ut på krogen tog jag och emelie bilen mot vallentuna, hem till daniel och folket där. Det blev ingen långvarig visit utan vi rörde oss ganska snabbt hem och slocknade i soffan. Så jävla värt med bil ibland. I lördags kom becca och´therese hem till mig för att föra lite innan det var dags för hemmafest. Det var fan inte igår man gick på en sådan. Hampe fyllde 20 och alla var på topp. Himlans kul att träffa gammalt folk  som man hängt med under ens tidigare år här i livet. Lämnade festen för lite sovsällskap runt halv 3. Jag var rätt död sen. Upp tidigt på söndagen och vidare mot stan.

Jag vaknade upp på soffan runt 11 imorse av att emelie satt och åt lite lunch innan hon skulle bege sig till skolan och av att helena sprang runt som en yr höna ;) Så jag befinner mig alltså inte i mitt lindholmen utan fortfarande inne i stan. Ganska skönt. Det blev fort tomt i huset och jag tog mig då till närmsta galleria för att shoppa lite med endast 200 kr kvar på kontot den här månaden. Så det var inte en sådär jättekul shoppingrunda direkt. Så nu måste jag snåla som fan dem närmsta 13 dagarna. Men jag är van. Nu är jag återigen hemma i lägenheten och har precis käkat lite ost och kikat runt lite på datorn efter ett par skor som jag måste införskaffa mig inom kort. Förhoppningsvis redan imorgon. Det får bli ett par svarta kängor denna gång. Skönt nu när det snart vankas minusgrader. Buhu. Tänkte strax zappa runt lite på tvn och försöka hitta något intressant som kan underhålla mig den lilla korta tiden jag har kvar för mig själv här hemma. Imorgon lämnar jag nog stan för landet igen. Massa pussar och kramar! :)

 


Det är svårt att laga något som är trasigt

Jag kan vara glad. Jag var glad, men sekunden efter föll jag hejdlöst. När jag faller, faller jag djupt, dit inget räddning finns. Dit där ingenting hjälper. Det gör ont. Jävligt ont. Som om någon skurit ut mitt hjärta med kniv för att sen hoppa på det miljoner gånger tills det inte finns något hopp om ett hjärtslag kvar. Det gick bra fram tills nu. Jag har försökt mitt yttersta att hålla alla dessa tankar borta. Att boxas med den där dumma klumpen i magen. Men nu faller jag igen. Som sten. Det går fort. Min kind är blöt. Min kudde är ännu blötare. Lagom jobbigt att jag hoppade över sminkborttagningen nu såhär i efterhand. Jag borde ha vetat bättre. Jag har inga krafter kvar. Ingenting kvar att ge. 



Fredagsmys

Det blev fotbollstittande igår. Men det var rätt så skönt faktiskt. Jag frös inte alls i min underbara vinterjacka :) Sparkade lite boll också. Längesen nu. Inte varje dag man träffar dessa tjejer heller så det var mysigt att prata av sig lite med varandra. Något som måste göras oftare.

Men nu har jag däremot gjort annat. Stått och fixat iordning allt som vi ska ha till tacosen ikväll. Duktig flicka. Väntar nu bara på att resten av crewet ska kliva innanför dörren här så vi kan sätta igång att äta. Sen är planerna som så att vi ska ta oss hem till becca där även therese redan ska befinna sig. Vad som sker får vi se. Men något krogbesök blir det inte då vi har en liten flicka med oss som blir myndig i november. Pluttan då :) Imorgon däremot, då blir det mer liv luckan. Jag kör på en nykter fredag men en onykter lördag. Det blir perfekt! Ha en bra kväll allesammans :D

Nu börjar min helg

Kom hem från jobbet halv fem. Pang bom, i säng! Han dock inte riktigt somna förrän det där dumma alarmet på klockan ringde igen. Har precis packat färdigt de kläder som jag ska ha med mig hem till pappsen i helgen. Ska sova där inatt. Väntar nu på att therese ska komma och plocka upp mig för att sen ta oss till centrum där vi också ska möta upp camilla. Vi ska köpa med oss mat hem till någon och ha det mysigt :) Det ryktas om att någon var sugen på att kolla fotboll också. Ute! I detta regniga och kalla väder? Ja inte var det då jag inte. Så jag håller min ena tumme i hopp om att jag slipper det. Men nu ska jag slå henne en pling och se vad det är som dröjer. Pusshej!

-


Inte varje dag som jobb står på schemat

Första dagen jag jobbat på länge. Snacka om att kroppen inte är van alls. Hade som jag befarat svårt för att sova inatt. Kämpade på som vanligt utan någon större lycka. Imorse vad jag trött. För trött för att göra någonting alls egentligen. Men vad gör man? Hade satt klockan på snoozning så det pågick en halvtimma innan jag klev upp ur sängen. Tack gode gud för snooze. Hade inte klarat mig utan det. Snabbt upp och iväg till jobbet. Piggnade till påvägen dit och dagen gick hyffsat fort. Åkte sen hem och slocknade framför tvn. Gissa om jag tyckte det var skönt. Fortfarande rätt borta i huvudet så det ska nog inte vara några problem att somna inatt faktiskt. Woho! Men först blir det kungarna av tylösand innan det är dags att försätta sig i koma igen för att vila upp inför ännu en arbetsdag.

Godnatt!

Jag lyckades ju, dum i huvudet som jag är, somna en stund mellan 8-halv 9. Vaknade av att becca ringde och kom då på mig själv att ha sovit. Fan då! Jag försökte hålla ögonen öppna. Är därför rädd för att det inte kommer gå något vidare bra för mig inatt. Men jag ska nu göra ett tappert försök. Godnatt på er :)

Med dig är jag stark


En slö dag

Det blev en lång sovmorgon, igen. Men resten av veckan vankas det jobb på en förskola i gribbylund. Känns lite småjobbigt nu när man lyckats ställa om dygnen så som jag gjort den senaste tiden. Jag kommer vara en trött människa. Men det är det värt :) Idag har jag annars inte gjort så mycket mer än tagit mig upp ur sängen och gått runt som en zoombie här hemma. Tog en sväng förbi station och mötte upp två härliga killar för lite ytligt snack sådär. Kan behövas ibland. Hemma nu igen och kollar för tillfället på the hills. Börjar bli hungrig. Har inte ätit något idag. Ikväll ska jag inte göra någonting och somna tidigt för första gången på år och dar. Jag hoppas det ska gå bra. Till helgen vill jag göra något kul. Jag är sugen...

Daniel Adams- Ray - Gubben i lådan

 

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten
Varit död I minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

 

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

 

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

 

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

 

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta
Ta mitt skimmer, för jag brinner
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge
Jag kan lika väl fortsätta

 

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

 

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

 

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om


En nöjd becca visar upp sina färdigheter bakom ratten!

 

 


Ingen kör säker längre...


Nätterna blir allt längre och längre

Natten var den jobbigaste på mycket länge. Jag kunde verkligen inte sova hur mycket jag än försökte. Jag vägrade ge upp också vilket resulterade i att jag fick ont i huvudet efter all fokusering. Klockan tickade på fortare än vanligt tyckte jag och ingenting blev bättre av alla de tankarna som gör mig allt annat än glad. Så jävla oskönt! Nu gör jag absolut ingenting. Kollar tråkig tv och väntar på att maten ska serveras om någon timma. Ikväll ska jag få träffa honom igen. Honom jag fortfarande lever för. Dumt? Kanske. Men jag behöver det mer än någonsin just nu. Så vad andra tkr om saken får dem gärna hålla för sig själva.

Allting är sig likt, bara mera trafik som kraschar i min hjärna och jag kan inte somna Det är svårt och blunda som om du inte finns där

Den senaste dryga månaden och de senaste 39 dagarna har det gått nedför. Självklart finns det stunder jag mår bra. Stunder där jag ler och är lycklig, det ska jag inte förneka. Men jag mår långt ifrån bra. Istället bär jag på en sorg. En sorg som jag aldrig fick hjälp med. Att sen därefter mista sin kärlek i samma stund som man mår som psykiskt sämst har fått mig att nå botten. Den där botten som är så förbannat svår att ta sig upp från. Känslan att fastna i en gyttjepöl och inte komma loss. Är det här livet, tänker man, och sträcker sin hand mot himlen i hopp om att finna något eller någon som kan dra dig uppåt. Till slut kommer räddningen, det gör den alltid. Men i bakgrunden breder gyttjepölen ut sig, väntandes, hela tiden med vetskapen om att du kommer att återvända. Falla, resa dig, falla, resa dig -  refrängen sätter sig snabbt i huvudet, du kan rytmerna och det gör alltid lika ont att sjunga med.

<3

Söndagen inleddes med en lång sovmorgon. Allt i sin vanliga ordning med andra ord. Det kändes att det var söndag. Allt är så trist och tråkigt. Kallt och omysigt. Jag var trött och orkade knappt ta mig upp ur sängen. Pratade tydligen i sömnen inatt också. Personen på andra sidan telefonlinjen fick äran att lyssna på en väldigt trött maria som inte minns ett ord av konversationen. Rolig tjej. Men jag han tillslut göra lite nytta här hemma innan jag fick informationen om att vi skulle ta kyrkogården idag då vi som sagt inte lyckades lika bra inatt. Så jag for iväg och hämtade upp mina vapendragare. Besökte fina gravar och stod och beundrade. Det var så fint. Sorgligt, men fint. Men fan va fel det känns. Att någon man träffat, pratat med och haft i sin omgivning under en längre tid, inte finns längre. Det är så jävla orättvist. Helt ofattbart. Men jag vet att ni tittar ner på oss, siitter på ett varsitt moln ovanför solen, njuter och vinkar glatt. Ni har det bra. Det vet jag. Jag kommer snart och besöker dig också mormor. Älskade mormor.

En kväll på kungsan som sen slutade med ett kyrkogårdsbesök

Dagen började med ett besök i åkersberga för lite kalas och uppvaktning av min syster som egentligen fyller 25 år idag. Efter det tog delar av hela släkten sig till max och åt skräpmat. Sen blev det stressigt. Han vara hemma en kvart för att sen åka vidare mot sollentuna där jag först hämtade upp becca. Sen vidare mot o'learys där fiona befann sig med ett gäng grabbar. In där ett tag för att hälsa. Ut oh in i bilen. Mot stan och kungsholmen denna gång. Det var skönt folk och alla var på lyset, glada och härliga. Vi bokade in en tripp till Danmark över en helg som ska äga rum om inte alltför lång tid och Per kammade hem priset som fullast :D Men dock valde vi tre flickor som tog oss dit tillsammans att hoppa utgången som stundade. Det slutade med att vi gick en promenad genom en kyrkogård. Något man brukar göra efter midnatt, eller? Kanske inte. Men tanken var att vi skulle besöka en gammal vän som nu råkade ligga begravd där. Usch då, så hemskt när man tänker på det. Men vi kom fram till att det var alldeles för mörkt och att vi därför skulle ta det en annan dag. Istället körde vi vidare mot statoil där colan och cheesballsen väntade på oss så fint :D Nu ligger jag hemma i sängen igen och känner mig inte alls något vidare trött trots att min kropp skriker efter sömn. Men jag tänkte försöka sova ändå :) GODNAAAAAATT!

Oh oh oh oh oh oh oh oh... my god


Love song for no one

Min kväll har spenderats mycket framför tvn samt datorn. Men jag har även hunnit med en promenad. Åh fy i helvetet var kallt det var då. Var snabb hem igen för att tina mig. Nu är jag varm. Jag ska sova. Godnatt :)

 


Bara en av alla pauser under nattens bussfärd


RSS 2.0