Tisdag

Idag är det då tisdag och vi slutade redan vid halv 2 efter det att vi hade kollat på treornas projektredovisningar. Efter det tog jag och ett gäng i klassen oss till täby c där vi prominixade i affärerna under en längre tid. Själv hittade jag lite smått och gott som jag la undan för att åka tillbaka och köpa imorgon då jag var pank idag :P

Annars då? Det är ju redan valborg imorgon.. Tänk va tiden rinner iväg nu! Känns som att det inte var alls länge sen då det kändes som att det var en evighet fram tills nu.. så står vi här. Valborg är iförsig ingenting stort längre, mer tråkigt tycker jag. Men vi ska träffas några tjejer och killar för att tillsammans äta lite, och vad som händer sen får vi helt enkelt se!? :) Det blir iallafall myskrök till en början.. och hur det nu slutar tar vi då^^ 

Hade hoppats på att få vara med pojken min ikväll.. men nej så fel man hade! Fotbollen går ju före.. som alltid.. kul.. 

Kram!

All min kärlek




Jag behöver dig ♥

Fredag

Det blev en skön fredagsstart då vi är helt lediga idag :) sov ut till 11.30 och gick upp, åt lite frulle och läste tidning i solen. Men ibland kan det vara rätt trist att vara själv en solig dag som denna eftersom jag känner att jag inte kan sitta i solen alltför länge just nu för igår kände jag att jag hade suttit way to long! Mamma kom ut och sa åt mig att gå in för att jag liknade en räka :P

Så vad händer idag? Svar: ingen aning? Jag pratade med Marika och Andrea igår och dem ska tydligen grilla ikväll så man kanske ska ringa dit lite senare. Annars hade jag hoppats på D men han verkar inte uppskatta den tanken.. imorgon blir det däremot födelsedagsutgång då Camilla fyller 18 år :)


<3

Att älska någon är ord ur kärekens namn, det betyder att "dig vill jag ha för evigt i min famn". Att använda ordet "älska" är ingen lek, för det kan medföra bara svek. Att älska någon är att verkligen vara där, och inte vika undan oavsett när. Att stå upp och försvara det man har, för tänk den dagen man ingenting fick behålla kvar. Istället för att tappa ett starkt ord så använd de väl, för det är just de där ordet man har när man verkligen är kär.

Onsdag

Solen tar knäcken på en! :P Jag känner mig så seg efter ha varit i solen under en längre stund, men inte går det att klaga heller :D det är lööövley! Slutade redan runt 1 idag så jag tog mig hem och satte mig på altan vid huskanten där det är som varmast :) dock blåste det en hel del så solandet varade inte så länge. Hoppas på ytterliggare en fin dag imorgon (: 

Nu kurrar magen för fulla muggar här vilket måste betyda att det nog är dags för mormors ugnspannkaka :D 

Kramis <3


Tankspridd

Nu sitter jag återigen här och lyssnar på samma låt jag lyssnat på heela dagen, den är finfinfin :) och tankar flödar hejvilt.

Leona Lewis - Better in time ♥


Löjligt

Efter igår kväll är jag verkligen skit irriterad på vissa personer och vilka det kan vara är ju kanske inte det svåraste att lista ut då jag kom i konflikt med dessa killar igår. Nämner inga vid namn. Men dem skulle nämligen slå mig, och varför det? Jo antagligen för att det är så jäkla kul att skada någon.. eller? Jag fattade ingenting, iallafall inte mycket av det som hände. Jag bad om en grej och så var tjaffset igång.. Man lär ju börja hoppa på någon sådär bara :/ kul.. Klart jag blir arg men vad ska jag göra själv mot dem? dem som är så häftiga.. haha.. nej usch alltså! Och så ska dem självklart backa upp varandra och så vill båda slå..

Jag önskar nu i efterhand att dem hade slagit mig så jag hade fått ut något av de.. jag menar, hade alltid behövt pengar ;) Får tacka Jossan också som försökte gå imellan och som därför också fick ta lite skit :) och så alla andra såklart som tog hand om en ledsen Maria igår <3 Nu skiter jag fullständigt i om dem hatar mig för det får dem mer än gärna göra.. tycker inte direkt bra om dem heller om man säger så!

plusgrader

I morse vaknade jag redan vid halv 9 av en hemsk huvudvärk så jag gick upp och tog mig en ipren, något att dricka och sen tillbaka till sängen igen. Där låg jag fram till 2.. hela dagen kändes förstörd! Turligt nog är det ju söndag och denna dag brukar man ju annars inte ha speciellt mycket att göra så jag la mig en timma i den underbara solen och det räckte för att få sig lite färg :) helt underbart väder, det känns det verkligen som vår nu när plusgraderna kryper fram :D

På jobbet igår gick det helt okej, men hur stressigt som helst när man inte fattar någonting och inte gjorde annat än att känna sig i vägen (: det ska bli kul och se hur länge jag orkar arbeta där alltså.. Direkt efter träffade jag flickorna hemma hos Jossan och så bar det av till Lina för fest.

 


Lördag

Godmorgon :)

Har precis vaknat och ska strax äta lite frukost framför tvn. Idag bjuds det på jobb mellan 16-20, vidare till flickorna och sedan hem till Lina :) Det blir en helkväll! Vi hörs imorgon igen då det säkerligen kommer upp lite bilder också, kram!


Usch så sorgligt och hemskt

I went to a party mom
I remembered what you said
You told me not to drink
So I drank soda instead

I felt real proud inside mom
The way you said I would
I didn't drink
Even though my friends said I should

I know I did the right thing mom
I know you're always right
Now the party is finally ending
As everyone drive out of sight

As I got inside my car mom
I knew I'd get home in one piece
Because of the way you made me
So responsible and sweet

I started to drive away mom
As I pulled into the road
The other car didn't see me
It hit me like a load

As I lay here on the pavement mom
I hear the policeman say
The other man was drunk
And now I have to pay

I'm lying here dying mom
I wish you'd get here soon
How come this happened to me
My life burst like a balloon

There is blood all around me mom
Most of it is mine
I hear the parametic say
I'll die in a very short time

I just wanted to tell you mom
I swear I didn't drink
It was the others
The others didn't think

He didn't know where he was going mom
He was probably at the same party as I
The only difference is
He drank and I will die

Why do people drink mom
It can ruin your whole life
I'm feeling sharp pains now
Pains just like a knife

Tell my brother not to cry mom
Tell daddy to be brave
When I'm up in heaven
Write daddy's baby on my grave

Someone should have told him mom
Not to drink and drive
If only they had taken the time
I would still be alive

My breath is getting shorter mom
I'm becoming very scared
Please don't cry for me
Because when I needed you, you were always there

I have one last question mom
Before I say goodbye
I didn't drink
So why am I to die

This is the end mom
I wish I could look you in the eye
To say these final words
- I love you and goobye!


smycken

     
   
hur fina som helst :)

Underbara fredag

Nu vare helg återigen och jag älskaré!! :D idag har jag inga planer alls så det ser ut att bli en lugn hemmakväll för min del om det nu inte dyker upp något :) Jag har fått beställa mat här hemma idag och det resulterade i kycklingspett i jordnötssås och ris, mums (: imorgon blir det till att jobba för allra första gången framför kassan, lite läskigt faktiskt men det ska nog gå! Direkt efter får det skyndas till flickorna som tillsammans ska träffas innan vi ska ta oss på fest till en tjej i klassen :) på söndag blir det nog inte så mycket annat är rehab från lördagskvällen skulle jag tro^^ Hörs senare. Njut nu av fredagen precis som jag :D Pussssss!

Nu börjar livet på;

image102

Kväll

Hejsvejs! Nu har jag legat och gottat mig med en av den bästa glassen som finns, piggelin :D framför fotbollsmatchen mellan djurgården-örebro som slutade i ett oavgjort resultat, 1-1. Jag har hunnit sova lite idag men det ska nog inte bli något större problem att falla in i djup sömn och aldrig mer vilja vakna :P det var betydligt svårare igår då D istället hade lätt för att somna och låg så sött där bredvid så jag var bara tvungen att väcka honom för att kramas lite^^ Nu blir det dessvärre en ensam natt så jag ska försöka att inte skrämma upp mig själv när jag ligger där i mörkret och tror att garderoben är en äcklig person eller att allt som låter kommer närmare! Jag är knäpp, jag vet ..   

Äntligen!

Mcdonalds har ringt och meddelat att jag nu är välkommen på en introduktion imorgon klockan 5, och det var verkligen på tiden!! Nu vill jag bara slänga mig över jobbet för att få ihop så mycket pengar som möjligt fram till sommaren. Men om jag kommer kunna hålla i pengarna blir kanske till ett problem, men det är en värdslig sak nu! :D

Dagen idag bjöd också på ett företagsekonomiprov som gick åt fanders, kommer aldrig ihåg något när det väl gäller. Men just nu känns det inte som att det gör så mycket med tanke på att jag ska ha ett g i kursen iallafall.. Så nu hoppas jag verkligen på att det är så också.. så att dem inte kommer och säger att jag har ett ig för då vet jag inte vad jag gör!? Dem kan ju bara inte göra så. Veckan har annars gått fort vilket alltid känns skönt (: nästa vecka väntas korta dagar och långa sovmornar :) ser jag fram emot!


Förändring?

Jag funderar på en förändring av mitt hår till sommaren. Men jag vet inte riktigt om jag vill, haha. Har fått rätt långt hår nu och det är alltid det jag velat ha men att jag kanske gör något där fram. Som på den här bilden, är inte Hilary Duff fin eller? :) isåfall något i stil med den frisyren hade jag tänkt mig (:

 image101

Och så hittade jag dessa otroligt söta klänningar när jag kollade runt lite som jag inte hade tackat nej till direkt. Men vartifrån dem kommer vet jag inte, och det sög ju.

      

Skönt

Tro det eller ej men jag fick ett g på företagsekonomiprovet! helt underbart :) jag som trodde jag var helt körd. Nu har jag mig ett g i kursen och kan därmed pusta ut! Det är prov imorrn igen och inte idag som jag skrev i förra inlägget. Ett vg/mvg prov denna gång och det ska nog gå ganska bra för jag förstår det mesta skulle bara behöva öva lite till och så får det vara sen.. åh va skönt :D

Annars idag har jag sovit rätt så länge vilket kanske inte är bra då jag ska sova inatt :/ slutade vid 12 så redan vid halv ett låg jag i soffan och drog mig ända fram till halv 5. Visst är det skönt men kanske inte det bästa :P Men så trött som jag var behövdes det nog för annars hade jag säkerligen inte varit på så speciellt bra humör nu. Jag har också hört av mig till mcdonalds igen och konstigt nog hade dem tappat bort mitt telefonnummer, puckon! dem är så sega och så går dem och gör det på köpet..? jaja, nu ska dem höra av sig ytterliggare en gång för en introduktion.. så nu hoppas jag på att det blir snarast annars blir jag rätt less på det här för jag behöver ju pengar till resan rätt snabbt alltså, fast jag kanske kan få lite rabatt kom jag just på (: min moster är flygvärdinna och brukar tydligen ha lite erbjudande.. och kanske kunde fixa det lite billigare till mig, hon skulle ring och höra idag! hoppas! :D

tråååk

Nu har jag pluggat i sisådär 4 timmar!! och fybubblan vad tråkigt och långsökt det är när det inte är mycket man förstår. Just nu är jag inte alls förtjust i ämnet företagsekonomi då jag är medveten om mitt stora ig jag kommer få på det prov vi hade sist.. så det gäller att vara någerlunda bra på tisdag då vi ytterliggare har ett prov i B kursen, så kanske man har en liten chans att så sig ett g i slutändan ändå. Blää! :/ Men nu var det slutpluggat för idag (hade önskat jag kunde säga förevigt!!) men inte det.. har mycket kvar att lära.. 

Nu ska jag ta mig något att äta och halvsova framför tvn ett tag innan jag åker hem till kära D där jag hoppas att få mig lite massage för efter allt traglande med äckliga skoluppgifter mår min rygg skit!!

OCH.. imorrn har jag inte längre ngn ful dum glugg kvar ;) mohaha. finally! pusshej! (;

Trevligt

Kvällen igår var såå mysig tillsammans med tjejerna :) Vi bestämde oss för att hyra film och sen tog vi oss till ica för att köpa lite gott. Jordgubbar stog högst upp på nästan allas köplista och jag längtar såå mycket efter sommaren när jag äter dem små söta sakerna :D dessvärre blev jag mätt fort men dum som jag är käkar jag upp hela popcorn skålen^^ haha fetto! Men någon film blev det ju inte utan istället satt vi i timmar och pratade en massa härliga minnen man vill tillbaka till :) senare kom andrea mickan och jenny förbi en snabbis och kollade läget :)

Nu har jag precis vaknat och tagit mig en risifrutti till frukost! Konstigt nog är jag aldrig hungrig på morgonen så det värsta brukar vara att jag tar mig härifrån men inom en timme är jag hur hungrig som helst.. och inte är det roligt när man ska promenera själv bland butikerna i täby som jag hade tänkt att göra idag. Har nämligen några presentkort i olika butiker och så är jag i stort behov av nytt i min trååkiga garderob.  

Ska överraska D lite med att köpa en försenad födelsedagspresent (: hörs senare!


Fredag

Nu kom jag precis hem till pappsen som jag denna helg ska bo hos .. Idag blir det en kväll med tjejerna :) vad som ska hittas på får vi helt enkelt se. Men det ska bli trevligt vilket fall som helst, som alltid. (: Nu ska jag äta pizza :D ciaoo!

10 april

Så var det fredag imorgon :) Den här veckan har gått väldigt fort med tanke på att vi var lediga i måndags och gick halvdag i tisdags, så det är jätteskönt. Till helgen har jag för tillfället ingenting planerat men det dyker nog upp något.

Annars känner jag mig rätt så nere och vill få ur mig en massa men jag har ingen jag känner att jag verkligen har lust att prata med just nu därför är det extra tungt att behöva hålla det inom sig hela tiden :/ men jag biter ihop och tar mig igenom dagarna fram tillsdess att jag lägger mig framför tvn när jag kommer hem och då dröjer det inte någon längre tid förrän alla tankar är på plats igen. Jag orkar inte.. och det värsta är att jag vet vad skälet till att jag känner mig nere är, men jag vill verkligen inte! Jag vill inte att det ska vara på det här viset! jag saknar allt det där .. 

Men nu är är jag lite småtrött och ska ta mig till sängen för bättre tankar.. förhoppningsvis. Godnatt!


Helg

Idag är jag på gott humör och anledningen till det är nog den underbara solen! :) 
Vaknade för inte alls längesen, runt 1 och det var jätteskönt :) Var uppe rätt sent inatt då jag tittade på en film jag fastnade för som inte slutade förrän halv fyra. 

Idag blir det täby c för att utnyttja presentkortet på gina jag fick i påskas. Ska köpa mig en svart enkel klänning som man alltid kan ha användning för. Senare blir det solariet och en träff med några tjejer för att föra lite innan det blir party! :)

Shopping

Guuud vad jag fryser och har så också gjort under hela dagen fastän vårsolen tittar fram och värmer lite då och då. Men otruligt nog är jag en kallblodig person. Morgonen började med att vi hade nationellt prov i matte b vilket jag inte hade pluggat till eftersom jag redan kommer få mig ett ig i den kursen. Intallade mig själv redan från det att mattekursen startade att det inte skulle funka för jag har ju trots allt fått kämpa med matte a en hel del tidigare. Jag gjorde det jag kunde och sen var det klart.

Jag slutade redan vid 10 och tog mig därför in till täby och kollade runt lite. Ville köpa nya smycken men att lägga pengar på det känns inte alltid så bra när man egentligen inte ha råd med någonting.. Istället blev det ett par shorts från veromoda, ett linne från zara, en klänning samt en tunn halsduk och en typ av jacka som man kan ha på sig lite närsom, ute som inne från hm. Det är alltid bra precis såhär i början av våren då mamma betalar det jag behöver så varför inte utnyttja det då? ;) Nästa shoppingrunda blir väl troligtvis då Mcdonals ringt och meddelat när jag kan få börja jobba så jag äntligen kan få tjäna ihop lite egna pengar! Jag har inte nämnt att det gick bra på intervjun som jag gick på för jag vet inte hur länge sen, känns som det iallafall.. så jag blir så trött på att dem aldrig ringer! :/ Har nämligen fått jobb på Mcdonalds i hägernäs :)


Onsdag

Idag kändes konstigt nog inte skoldagen speciellt lång fastän vi hade en hel dag framför oss. Det bjöds på prov i info layout vilket gick sådär men ett G fixar sig nog (: och även en genomgång och nervösa tankar inför företagsekonomi provet som vi ska ha på tisdag. Jag blir så irriterad när vi nu haft 4 lärare på en och samma kurs sedan den startade. Hur ska dem kunna sätta betyg på oss? Och inte nog med det.. hur ska dem kunna få oss alla att fatta? :S aa inte fattar jag mycket iallafall, men som tur är verkar jag inte vara ensam om den saken. Aja vi får se hur det går. 

Efter skolan följde Therese och Rarra snällt med mig och solade en liten stund innan jag och Therese tog bussen till brottby. Väl där skulle hon blondslinga mitt redan blonda hår för att få det och se lite fräsht ut nu till våren. Resultatet blev på gränsen till väldigt ljust fast det är inte fult :) blir alltid bättre med tiden. Men måste säga att jag är rätt nöjd ändå med tanke på vad som hände mig och en vän för några år sedan då det skulle blonderas, det blev orangt och fybubblan så det såg ut!! Det vara bara och vända på klacken, ta sig till affären med mössor på och köpa ny färg.. brunfärg! och inte gör jag om det igen..^^

Nu var det inte länge sen jag kom hem. Jag körde hem och alltid gick jätte bra ;) Har precis fått i mig lite mat nu och ska strax sätta mig framför tvn en stund. Egentligen borde jag läsa min bok jag är tvungen att göra en recension av i kriminologin som tydligen ska vara klar redan på fredag. Men orkar jag det? nej :P istället ska jag lite senare ta mig till D och ha det mysigt :)

:)

Det var jätteskönt ute idag vilket inte är vanligt för tillfället :P trist nog han jag inte sola något men jag tog mig istället till solariet och låg där i sisådär 15 min för mer klarar inte min bleka kropp, resultatet brukar sluta i att jag ser ut som en räka :P Men ska sola nu ett par ggr så man kan få sig lite färg att bygga vidare på iallafall :)

Jag har nyligen hittat en fin klänning på victoriasecret jag bestämt mig för att beställa och även en fin på gina tricot sm jag tyvärr inte hittade en bild på, och bara dem får mig att sukta efter värmen så man äntligen kan få sätta på sig lite somrigt :) dock har jag inte bestämt vilken färg som skulle vara snyggast, rosa eller brun? 

        

RSS 2.0