Han gjorde bort sig när han valde att lämna en så fantastisk person som du

Jag finns här för dig becca.


älskar dig! <3

Black is the shit


Mysig helg

Wihoo! Jag har fått mina älskade pengar, och denna gång mer än vad jag trodde. Så nu är jag himlans nöjd :) Har även fixat så att jag lagt undan en hel del för sparande som jag från och med denna månad ska göra ända fram till sommaren så jag kan unna mig något jag vill göra. Duktigt av mig! Annars vaknade jag rätt sent idag vilket kanske inte är det mest ovanliga i mitt liv för tillfället. Tog mig då upp och packade ner lite kläder innan jag begav mig mot pappsen. Har nyligen blivit klar med att damma av och gjort fint i mitt rum, som såg alldeles för täskigt ut. Så nu är jag rätt utsvulten då jag inte fått i mig så mycket som en brödsmula. Väntar på att pappa ska komma hem och laga till lite kött och pommes, namnam. Men innan dess ska jag nog hinna göra mig ett stort glas oboy med grädde och sätta mig framför något bra på tvn. Senare ikväll är det sagt att jag ska få träffa två av mina favvisar, hp och sara *hoppar och studdsar* :D för att ännu senare kanske ta mig hem till min saknade man. 

Nu kan snön mer än gärna få smälta bort...

Idag är jag en trött tjej som snart måste börja gå mot tåget i detta äckliga väder. Ska in till stan på möte. Hemma igen runt 10 förhoppningsvis och då ska jag inte göra mycket mer än att somna tidigt. Dagen därpå börjar pluggandet.. igen.


Miss you guys


  
 
  


Onsdag

Sådärja! Nu var första kursen avklarad men det blir ingen vidare lång väntan på den andra kursen som startar redan imorgon. Förhoppningsvis blir den inte så tuff, men det visar sig. Annars har jag väntat otåligt på post till mig, nämligen papper på att jag fått in pengar på kortet. Men har det kommit? Självklart inte. Man kan fan inte lite på försäkringskassan för fem öre. Så jaha, ska jag behöva vara pank i helgen också? Åh.. men hoppet är inte ute än. Annars glömde jag tanka bilen sist jag hade den också så fick mig precis en utskällning av mamma som är påväg till jobbet och upptäckte då att det knappt fanns någon bensin kvar, oops. Så det är väl bara att hålla tummarna för mig att hon kommer hem imorgon då det är jag som bär på besninkortet fortfarande. Ha. Alla gör vi misstag :P På senaste har jag fått mig p-böter också, men som i själva verket inte alls var mitt fel. Så försökte överklaga men det gick inge vidare alls. 


David Guetta - memories


Mys

Det blev inget snabba cash igår. Då dem inte kunde erbjuda oss platser ihop köpte vi istället biljetter till luftslottet som sprängdes. Det funkade det också :) himla mysigt med bio måste jag säga. Så nu har jag sett alla dem filmerna. Idag har vi bara hållt till i sollentuna och haft det mysigt i sängen. Niclas var nämligen ledig idag och imorgon. Han åkte på träning för en sisåsär en timma sen och kommer inte hem förrän halv tolv så tillsdess ska jag underhålla mig själv genom att titta på spårlöst som just nu går på fyran och direkt efter det börjar kära paradiiiise. Så jag klarar mig nog med all säkerhet ;) Sitter just nu för tillfället också och lyssnar på när grabbarna snackar med varann i någon sorts kanal, ganska underhållande faktiskt :P

Snabba cash

Niclas det svinet är och duschar och jag är snart klar för att åka. Pontan är alldeles utanför och förhoppningsvis har han hunnit plocka upp becca påvägen. Vi ska nämligen iväg och se på bio i kista, snabba cash. Det kan bli bra. Men innan det ska vi käka något gott :)

Shopping

Vaknade upp bredvid en man som var tvungen att ta sig upp för att åka till skolan där en lektion och öppet hus väntade honom. Kul på en lördag :) Jag själv bestämde mig därför för att också gå upp då och ta bilen till täby en snabbis. Fick nämligen lite grejer av mammsen, men som dock inte passade. Så jag satte mig i bilen och försökte starta, men utan resultat. Den ville bara inte. Batteriet var dött så jonas är nu påväg hem med starkablar för att få igång fanskapet. Så här sitter jag och fördröjer tiden :) Ciao!

tolfte februari skulle ju vara ett speciellt datum...

Mitt och niclas datum. Ett halvår tillsammans. Kvällen till ära är det också dags för min och bästa beccas 20 års fest som vi så länge pratat om. Men dagen i sig kmr bli så jävla tom. Beskedet kom idag att mormors begravning kommer äga rum just den dagen. Fan fan fan. 12 januari lämnade hon oss och 12 februari blir det sista avskedet. Detta datum kommer alltid vara med mig, på både gott och ont. Sorgligt men sant.


Jag blir tokig

Nu har jag suttit hos pappa i över 3 timmar i väntan på att någon ska hämta upp mig. Förengångsskull packade jag mina grejer i tid och åkte från mamma över hit med niclas då han skulle till skolan vid halv två. Men nej, då ska vi istället inte vara här denna helg. Men gaah. Så Ja, här har jag tillbringat min dag. För inte tänker jag ta väskan och konka hem i denna kyla. Blä. Hörde mig runt för ett tag sen om vad som händer senare ikväll. Då ska självklart tjejerna ut vilket inte är så otippat, men som jag däremot inte har en enda krona till. Det är så typiskt. Det är inte de roligaste att gå ut på krogen utan pengar v a r j e gång heller. Så nejtack. Hade hoppats på lite annan quality time. Men istället blir det en träff med älsklingen min efter hans träning som sorgligt nog inte slutar förrän efter 9 nångång. Så jag får vara i min ensamhet ett tag till. Men tur är väl det att jag har den sötnosen :)

Ååååh, vill klippa mig också. Är i stort behov att att färga mitt hår som ser ut som sot på huvudet. Det är räääätt snyggt med utväxt, njeeee. Vill ha fint solblekt hår. Så nu har jag äntlugen fått mamma att ställa upp med pengar. Så nu ska här bokas en tid, finally!!! 

En stund för mig själv

Igår tillbringade jag tid tillsammans med becca. Vi var förbi hennes mammas jobb i stan och sen vidare mot pizzerian där vi unnade oss lite onyttigheter innan vi fortsatte mot hässelby, där nu denna kvinna är bosatt för tillfället. Kul att få se vart du håller hus tjejen trots att du bor i habbibi landet ;) Men det får göras om, helt klart :) Väl påväg hemmåt igen så fick jag med mig ett mycket mysigt sällskap till sängs. Nöjd. 

Nu är jag återigen hemma efter att ha varit i sollentuna på en jättemysig förskola och skrivit på vikariepapper och kollat runt lite. Magen kurrar för fulla muggar så tänkte att jag skulle börja göra iordning något gott att äta och slå på tvn en stund. Sen är det väl bara att plugga lite och ta det lugnt tillsdess att jag förhoppningsvis får träffa min stora kärlek ikväll :)

Skulle jag vara avundsjuk? Nej inte alls

Antingen är det så att folk nyligen kommit hem från thailand eller som nu, så är det vänner och bekanta som ska dit. Jag vill också iväg. Fan för att vara fattig! Tur är väl det att ph börjar strax :)


Någon som vill ge mig denna sötsak?


Återigen i skolbänken

Det finns inte så överdrivet mycket att göra om dagarna nu direkt när alla andra är på sitt håll och jobbar medans man själv tagit sig i kragen och börjat plugga. Så med andra ord är jag nu fast i det här pluggandet som måste göras, i stort sett varje dag. Men det är rätt skönt ändå :) trots att man självklart hade velat ha ett jobb och lite fasta rutiner som ger mer pengar i slutändan. Så har nu även lyckats söka mig några jobb och hoppas på att få svar från någon iallafall. Måste se till att börja spara redan nu också då det är bokat och klart för gotland v.29 i sommar, tillsammans med dem bästa! Yähäs :D



på underbara tofta i somras :)


Me like

   


God mat och bowling

Befinner mig just nu i stan på kungsholmen, hos pappas flickvän. Blir kvar här tills imorgon. Var ute och åt god kinamat innan jag emelie och johan bestämde oss för att bowla innan hemgång. Jag vann :D ha.. Nu är vi hemma igen och sitter allihopa bänkade framför det sista av paradise hotel XL :)

Det är dags för fredagsmys

Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra? Har inga planer såhär långt. Det jag vet är att jag inte har ngn som helst ork till att gå ut på krogen ialf. Så det blir en lugn kväll, kanske till och med en lugn helg. Får se om det blir lite middag med sara och hp imorgon innan dem ska dra ut. Jag har inte hunnit bestämma mig hur jag ska göra ännu. Har inte riktigt fått informationen av pappa om jag behöver hålla mig hemma eller inte. Men mig kvittar det just nu faktiskt. Känner inget behov av att flänga runt hit o dit så jag kan lika väl hålla mig hemma i värmen och kurera mig ett tag till. Kan behövas.

Trots att vi inte ses dagligen så lyckas du få mig att le när dagarna känns som värst


saknar dig vännen.


Jag tänker på dig

heaven is a place nearby.





Niclas Olof Wilow.





Tack!

Tack alla ni som stöttat mig trots att jag inte visat mycket tillbaka. Jag älskar er :) Jag kommer tillbaka inom kort, men just nu måste jag få lite tid för mig själv. För det är som dem flesta i min närhet säger, att jag är en rätt så sluten person. Det är något jag själv inte kan förneka. För det har jag vetat om att jag är så länge jag kan minnas nu. Jag gillar inte att prata om de som jag själv tycker är väldigt svårt. Jag har istället väldigt lätt att öppna mig om allt annat och jag är inte rädd för att tala om för folk vad jag tycker och tänker men när det kommer till något sånt här som i det här fallet är, ett dödsfall inom familjen väljer jag hellre att vara tyst. Eller ja, jag väljer väl mer eller mindre att försöka vara som alltid. På ett bra humör vill säga. Men trots det så finns det ju stunder när allt lugnat ner sig och man har tid för att fundera över saker och ting själv, en sån stund brukar ibland vara väldigt skön.. men just nu känns den tiden så himla ovärd för det är då allt kommer. Så nu ska jag försöka koppla bort det här istället genom att fira min kusin som idag fyller 8 år. Även hon saknar min mormor som i hennes fall bli farmor, och det har hon visat genom att spy av sorg. Jag vet att det låter hemskt, men det är väl antagligen så barn kan reagera då dem kanske inte får fram allt genom att prata eller gråta. Det kommer kanske inte bli den roligaste födelsedagen tillsammans med släkten, men det är fortfarande hennes födelsedag och med tanke på att hon inte är så gammal så måste vi ändå bidra med det finaste vi har. Kärlek.

Vila i frid världens bästa mormor

Varför? varför du? Jag är så tom.. jag vet inte hur jag ska reagera? Jag hade så svårt att förstå det. Tårarna kom någon timma efter då vi satt i ditt kök, utan dig.. Det är inte rätt, det är inte så det ska vara. Bara tanken på att jag aldrig mer kommer få se dig gör så fruktansvärt ont i hjärtat. Saknaden är så enorm :'/ Du togs ifrån oss alldeles för tidigt. Du som alltid var så glad och som såg så mycket fram emot att få se våra barnbarn. Det kommer aldrig hända nu och bara det känns så jävla orättvist. Tårarna tycks aldrig ta slut :( Men jag är säker på att du har det mycket bättre nu, utan all den dumma smärta du fick genomgå. Du kan säkert gå och kanske till och med springa :) Du kommer alltid leva vidare i våra hjärtan. Jag älskar dig, för all framtid <3


En trött och tråkig själ

Jag skulle kunna göra vädligt mycket för att få tillbaka det liv jag levde för ett par år sen. Inte för att jag är olycklig på ngt vis, men för att allt var så betydligt mycket roligare då...

Var på en träff i solna cenrum igår, för ett jobb i butik och allt gick bra. Så troligtvis får jag jobbet om jag skulle vilja ha det vilket egentligen vore guldvärt. Men... Det är så typiskt att ett jobb ska dyka upp precis lagom till att jag ska börja plugga. Så det är med mycket blandade känslor jag kanske säger nej till jobbet och satsar på att plugga till barnskötare istället. För efter dessa 42 veckor som troligtvis kmr gå ganska fort också då det är lov inkluderat så blir jag ju trots allt det jag velat bli så länge nu :) Så visst överväger det lite. Mitt första möte med min handledare och andra pluggsugna människor är imorgon, kl 09.00. Jag förstår inte, kl nio på en lördag!? orka. Men jag får snällt ta mig upp i mörkret och frysa arslet av mig för att åka in till stan där jag ska sitta i 6 timmar. Snälla skjut mig, någon? Så ikväll blir det inte mycket gjort. Ska förbi och fira sandra och rarrisen en snabbis senare ikväll innan det är dags för mig att åka hem och för dem att ta sig till krogen. Men nu hade jag tänkt värma mig en pizza och bänka mig framför tvn en stund :)    


För visst var det lika kul nu som då...

Efterlängtade paradise hotel har ju kommit tillbaka från sitt juluppehåll, så medans brudsen är på tegel som jag sa nej till ikväll, och shakar loss så sitter jag med annat trevligt folk bänkad framför tvn ;) Så nu har jag fått i uppgift att gå och göra oss lite popcorn vilket jag också hade tänkt göra alldeles strax. Råkade bara av en slump fastna här ett tag då jag såg logan "the sims" på datorn... wiho. Det var direkt igår man satt och spelade det inte. Jag blev bra sugen på att fixa och trixa lite så jag tog mig in här i smyg ;D ha, är man barnslig så är man. Kanske att man skulle fixa så att man har det hemma också?^^

RSS 2.0