LITE BILDER

¨
vid färjan


lite utsikt


nattbad :)




efter en flykt i skogen


jag ...


... och emelie solar

UTÖ

Nu var man hemma igen från rödlöga och vi har haft det så mysigt så :) kom hem igår kväll och har sen dess inte haft så överdrivet mkt att göra. Det här vädret som spökar får mig att bli så seg och det finns ju ingeeeet att göra. kul. Så nu hänkar jag faktiskt på med till utö imorgon ett par dagar. Det ha blivit mkt skärgården i sommar för min del, men det är bara mysigt (: sen så kommer jag hem lagom till beccas hemkomst också, och bara det gör ju saken bra mkt lättare!!


<3

TORSDAG

Igår kväll blev det tegel för mig och chicksen. Stört mycket folk och varmt som fan, men kul vare! Lite lulliga kom vi slutligen fram till kim och lucas som väntade på oss så fint. Vi satte oss ner för att småprata lite och kasta sten. vilket är anledningen till vaför min väska ser ut som den gör idag^^ Vi gick sen hem till kim för att sussa. Då therese skulle jobba idag blev det en tidig uppgång redan vid halv 9. Slutkörd som jag var pallrade jag mig upp och tog mig hemåt. Väl hemma igen somnade jag framför tvn och vaknade runt halv tre igen. Känns som att jag fått in lite fel rutiner på senare tid :P Det tog sen ingen längre stund innan det var dags att hämta upp sara och hp. Vi har nu käkat lite mat tillsammans, och jag har hunnit ta mig hem igen för att invänta niclas. Stackarn, ja bor ju inte direkt centralt vilket han redan märkt (; Ha!

Imorgon var det dags för mig att åka till rödlöga och hälsa på beccisen över helgen.
Så ni får ha det så bra (: puss puss.


HELA DAN VARJE DA



 

TRÖTTIS

Trött trött trött och åter trött. Det är det enda som snurrar i huvudet på mig just nu. Slut som artist helt enkelt. Det har inte blivit mycket sömn under veckan på gotland oh det blev inte mkt till sömn inatt heller då det blev en sen natt och en tidig morgon för att skjutsa becca till vaxholm där hon skulle ta båten över till skärgården och jobba lite. Så till helgen blir det till att packa ytterliggare en gång, för att tillsammans med några fler sköna bruds, ta mig till henne för att hälsa på :)

Men nu däremot, sitter jag med lurarna och lyssnar på lite musik. Har ingen ork till att göra något mer ansträngande. Tänkte strax ta en dusch också innan jag ska börja bege mig mot sollentuna till niclas. Det jobbiga är ju att man nu har blivit så bortskämd när man fått körkort. Det känns verkligen skitkonstigt att sätta sig och åka kommunalt vilket jag nu ska göra i 2 timmar, när man annars bara kan ta bilen. Men men, det är väl bara för mig att gilla läget.




Det är denna härliga låt som går på repeat för tillfället.

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Det har varit en hääärlig vecka på Gotland. Det är precis samma känsla som att vara utomlands och det är så jäkla fint. Där ska jag ha sommarställe när jag blir stor, det är ju en sak som är säker iallafall (: Grabb-gänget + Jessica, jag & therese fick äran att bo med, var hur sköna som helst och det blev en jävla massa skratt vill jag lova er. Så jävla sjukt, och detvetu!!! :D Det var lika kul varje gång att se på när grabbarna desperat försökte fixa lite bortamatch .. att dem aldrig lär sig ;) ha! Båten anlände redan så tidigt som runt sju imorse då den gick från Gotlands hamnen 03.30 inatt, så om jag är trött? skoja inte :/ La mig för att sova på en gång och har nu precis klivit upp för att börja packa upp väskan och sen grilla lite med resten av the familia. Senare är tanken att jag ska börja rulla mot beccabus som jag inte träffat på hela veckan vilket känns lite lustigt då jag i stort sett levde med henne varje dag innan jag åkte :) vi ska få oss lite sällskap också, alltid mysigt (:

Hade inte något minneskort i kameran så jag tog inte så många bilder,
men jag tänkte att jag lägger upp några av dem jag tog iallafall ..


 













Fler bilder lär dyka upp ..


DESTINATION GOTLAND

Gah! varför ska det vara så jävla svårt att packa!? Får ju panik på skiten. Har bytt väska två gånger och måste nu göra det en tredje gång för det inte finns plats för sängkläder och allt annat krimskrams man ska ha med sig på resan. Kul! väntar nu på att väskan ska komma och sen var det bara att kasta i allt på nytt, hoppa in i duschen och käka. Sen kommer therese niclas och hämtar upp mig för att så snäll som han är, skjutsa oss till båten i nynäshamn.

bye bye stockholm :)

DET ÄR BARA VÄDRET SOM SAKNAS

Nu när jag börjat använda en kamera igen har det visat sig bli lite fler bilder inlagda här på bloggen. Jag skriver inte så mycket längre, vilket kan bero på att jag inte haft många dagar hemma nu den senaste veckan. Har spenderat mycket tid tillsammans beccabus och annat sött folk (: Det har blivit rätt mycket alkohol och det har börjat kännas lite väl slitet vissa dagar. Några utgångar här och där, både en och två myskvällar med någon jag med tiden fått upp mina ögon för och därefter lite annat härligt umgänge. Det behövs inte så mycket mer :)

Nu blir det en vecka i gotland också :) så det ser inte ut att bli så mycket dator nu heller. Men det ska bli så jäkla skönt! Det var ju sagt för ett ganska bra tag sen att vi skulle till gotland, men efter det att vi var några som planerade det har allt skitit sig med tiden vilkt ledde till att jag och therese inte haft något boende förrän nu. Vi två har fått äran att bo ihop med ett gäng pojkspolingar! Så det ska bli en intressant vecka (: och förhoppningsvis blir det en vecka att minnas! Imorgon åker vi.

 













PITBULL - I KNOW YOU WANT ME

Förengångsskull har jag tagit mig lite tid för datorn. Det har nämligen inte blivit så många lugna kvällar på senaste även om denna kväll inte ser ut att bli så lugn heller, då becca kommer hit om en liten stund med ett glatt krökhumör. Sen bär det av hem till några boys .. Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen strax men innan dess ska det spelas lite i know you want me, grym jävla låt!



DET BLEV INTE BARA EN ÖL













IBLAND KROCKAR DET

den rätta känslan mot en stark attraktion ..

REGN OCH RUSK

Har precis kommit hem från Lucas ettårsfirande :) Det går inte att bli en mer stolt moster än vad jag är (: Dock har han inte börjat gå en, så inte slog han mig som gick på just min ettårsdag. Försökte där ett tag, men lillkillen är en riktig fegis då han alltid väljer att sätta sig lika snabbt igen :P

Väl hemma igen började det åska och spöregna vilket gör att allt blir så grått och trist. Jag känner mig bara trött och deprimerad känns det som. Åska är något som skrämmer mig, och likaså mörker. Nu hade jag däremot inte tänkt göra så mycket, åt precis lite mat och känner därför för att smälta maten en stund. Hade strax tänkt höra av mig till snyggingen jag ska träffa senare ikväll också .. (:

ÄLSKADE SYSTERSON, LUCAS









Klockan är efter tolv, och Idag fyller mannen i mitt liv 1 år!


ETT MISSTAG

Nu kom det fram, något som hände för mer än en ett halvår sen. Jag står för vad jag gjort samtidigt som det är något jag verkligen ångrar. Men varför be om ursäkt till någon gång på gång som ändå aldrig kmr förlåta en? För det finns ju faktiskt inget annat jag kan göra än att just, be om ursäkt. Jag har full förståelse för denna människas tankar och känslor, det har jag verkligen, men dessvärre kan jag inte göra något ogjort. Sen att alla personer i omgivningen inte reagerat förrän nu, tycker jag är jävligt fegt.

OASIS - DON'T LOOK BACK IN ANGER


HELT JÄVLA SLUT

Snacka om att jag är en sliten kvinna idag. Fyfan va dåligt jag mått, det här tog nog priset. Så tänker man samma tanke varje gång, att nej jag ska aldrig mer dricka! Aa jo tjena.

Kvällen började ialf riktigt bra och alla var på topp och vi slog oss ner på nivå 22's uteplats för att njuta lite av billig dricka. Sen var tanken att vi skulle vidare till laroy, ett ställe jag egentligen inte är något större fan av, men där slutade aldrig kvällen. Istället splittrades vi då vickan valde att åka hem och becca hade hittat sig en man som hon valde att joina. Jag, tillsammans med två andra godingar tog mig till ego där vi satt sista timmen innan stängning och därefter bestämde vi oss för att åka hem. Det slutade med ett mysigt sovsällskap trots det att jag kanske inte var den mest mysigaste imorse. Attans, ibland kan man allt göra bort sig. Men men, vad ska man göra? :P mysigt var det ialf.

Nu har becca precis återvänt från sjukhuset efter ett ingrepp och nu ska vi bara invänta göteborgaren som ska sluta jobba inna det bär av hem till honom för lite gott. Pusshej


RSS 2.0