VILA I FRID

Sitter just nu och lyssnar lite på michael jacksons låtar, det känns så overkligt att just han ska ha gått och dött. Det funkar liksom inte för mig, alla kändisar ska ju leva förevigt tycker jag. Trots att han var riktigt skum och det ryktades om att han var pedofil o en jäkla massa grejer, så kan inget någonsin ta ifrån honom hans röst. Sjukt cool.


Det är såhär man vill minnas honom. Så jäkla söt som liten :)
vad fan tänkte han på är ju en bra jävla fråga?

HEMMA IGEN

Så var man hemkommen från skägården igen. Det är nästan så att ja funderar på att flytta dit ut, snacka om underbart ställe :) Har dessvärre åkt på ngt skit nu efter min förkylning som hängt med mig ett bra tag nu, kroppen har sagt ifrån och jag har fått feber vilket är så jävla oskönt i den här värmen. Har stoppat i mig lite alvedon så mår bättre för stunden ialf, men det lär bli riktigt svårt att sova inatt. Får se vad som händer imorgon beroende på hur jag känner mig, men det ser ut att bli en mysig kväll med två fina vänner iallafall :) det uppskattas alltid.

:)

Hoppas att du haft en underbar dag sara :) det är du värd <3 grattis än en gång ..

SKÄRGÅRDEN

Hej ni söta :)
Just nu befinner jag mig ute i skärgården. Det har varit underbart väder hela dagen och en stekande hetta. Jag och Emelie har legat i solen hela dan och det har resulterat i en jävla bränna. Men det är så det ska va (; här skulle jag kunna stanna förevigt. Men som det ser ut nu så kommer jag hem så snart som imorgon eller på måndag :) hörs då, puss.

BAD OCH TEGEL

Yes, igår åkte jag och några tjejer för att svalka oss i det kalla vattnet vilket visade sig vara hur skönt som helst. Vi la oss på ett berg i Vaxholm och hade så jäkla mysigt :) Viva la sommar ..















Sen blev det fort hem för lite ombyte innan det var dags att få skjutsen hem till Hp och där få i sig pizzan :) det hade inte kunnat bli en så mycket bättre dag. Sen så vare tegel för hela slanten där det gick lite sisådär vid vissa tillfällen. Inte var jag i mitt nyktraste tillstånd och då slutar det alltid med att jag råkar fått med mig något hem i bagaget som hänt under kvällens gång. Inget jag egentligen ångrar denna gång konstigt nog (: bortsett från vilda kramar och en del konstiga ryck^^ Jag bjuder på den ..


DET ÄR SOM OM JAG HAR NÅN SORTS JÄKLA FÖRBANNELSE LIGGANDES ÖVER MIG

för när jag mot alla odds äntligen har den där känsla då man tänker att nuså, nu är väl ändå allt okej?
... nej då är det istället alltid något som gör att jag faller igen, och då ännu längre ner.

TISDAG

Igår var jag inte ensam om att få en härlig kick genom att vara lite nostalgiska :D men det går ju inte att dela glädjen med alla, det fanns med andra ord dem som var mindre nöjda (; men riktigt kul hade vi. Och imorgon bär det av mot ngt mysigt ställe med ett par kära vänner för att njuta av solen! Dock har jag dragit på mig en hejdundrans förkylning. Hostan blir bara värre, det mer eller mindre brinner i halsen på mig och näsan ska vi inte ens tala om. Riktigt jobbigt nu när det är så varmt och fint väder, jag blir bara alldeles dåsig och känner för att lägga mig i en hängmatta hela dagarna. Men jag får försöka stå ut .. 

Det är sagt att det blir tegel imorgon också vilket bidrog till att det inte hände mycket alls hos mig ikväll, jag valde att vila ut lite förengångsskull. Låg och tittade fotboll ett tag och har kommit fram till att U-21 landslaget är bra mycket roligare att titta på :) och bra gick det ju också ..

 


JUST GET BACK UP WHEN IT KNOCKS YOU DOWN

För att få mig på bättre tankar bestämde jag mig för att lite senare styra min kära bil mot therese hus i åby där också två andra snygga tjejer ska spendera kvällen med mig och kolla lite film :) Men först hade jag tänkt kolla lite på Brasilien-Italien om en stund. Ha en bra kväll alla söta.

.

Att börja om det har sin charm
När frostig is blir varm
När våra arma hjärtan möts, och läker i varann.

ETT BLÖTT SISTA AVSKED






Det gick inte att tycka illa om Tildas paraply :D

01.49

It gets harder every day, but I can't seem to shake the pain
I'm trying to find the words to say, please stay
It's written all over my face, I can't
Function the same when you're not here
I'm calling your name and no one's there

And I hope one day you'll see nobody has it easy,
I still can't believe you found somebody new
But I wish you the best, I guess.

TORSDAG

Nu befinner jag mig i andra boendet en bit bort från det första, hos pappsen. Kom precis hit och ska snart dra filten över mig och kolla lite sex and the city. Det blev en fullspäckad dag med mycket bilåkning, sista dagen på fotbollsskolan med tuneringar och självklart en hel del vattenkrig. Kommer sakna dem små liven :) Men det är ju sagt att vi ska träffas snart igen då tjejerna vill ha en picknik på min såkallade åker :D haha, söta.

Så var man ensam hela helgen och imorgon bjuds det alltså på midsommar igen då, men det verkar ganska dött. Men förhoppningsvis blir kvällen lyckad ändå (: Vi är ett par stycken som ska käka till en början o så får vi sen se vart vindarna tar oss! Vem vet, kanske är det så attt våra vägar möts? ;)

WORKING NINE TO FIVE

Nemen tjenare tjenare :)
Så har man lyckats pusta ut lite igen efter ännu en heldag med ett gäng, trots all överenergi, toksköna tjejer :D Allt blir så mycket lättare och bättre när solen skiner. Bränt mig som fasiken, men det är det värt :) Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjort under dessa dagar, och då menar jag både med och åt folk :D Imorgon är det sista dagen vilket känns lite sorgligt såklart, det känns som våra tjejer nu^^ och sen var man utan jobb, igen. Men vad är det man säger? Underbart är kort.

Efter det att jag kom hem han jag bara slänga på mig ett par andra kläder innan det var dags för ett middagsbesök i åkersberga hos syster. Sen vidare till bällstaberg där Moif spelade match och gick som segrare av planen :) Jag han inte se så mycket och jag kände mig inte sådär jätteintresserad då jag frös som FAN!! Så nu var jag tillbaka här och ska alldeles strax krypa till sängs efter en låång och skön dusch :) Pusshej.  

DET ÄR SVÅRT ATT VARA TRÖTTARE ÄN MIG JUST NU

Jag är helt slutkörd! Fotbollsskolan satte igång igår redan vid halv nio, så det blev en tidig uppstigning för mig då jag skulle ta mig från v-tuna till sollentuna. Zznark. Vädret var sämst och jag var frusen som fan när jag kom hem att jag kröp ner under filten med en gång fram tills jag fick finbesök av Becca och Vickan som tog med mig ut på en sväng. Idag var vädret bättre och det var betydligt roligare trots att man är trött som få när man väl slutat vid 4. Jag ska snart gå och lägga mig, bara det säger en hel del. Jag som brukar ha jäkligt svårt för att somna om nätterna eller om inte, så går jag och lägger mig när det börjar närma sig morgon^^ Så ja, det här är stort för mig :P Men vad gör man inte för pengar!? :)














Något som i pauserna är väldigt populärt råkar vara att låna min mobil,
här är bara ett fåtal kort som tjejerna lyckats fånga på bild (;


GODNATT


EN LYCKAD UTEKVÄLL

Jag trodde det skulle bli en lugn kväll igår, iallafall som jag hade planerat det efter det att planerna skulle styras mot tegel vilket jag inte var sådär jättetaggad på. Men så blev inte fallet. Istället tog jag mig tillsammans med Camilla, Therese och ett gäng grabbar till Gattelin inne i stan. Vi trodde det skulle vara ett nytt ställe och var därför nyfikna på hur det skulle vara, men väl på plats fick jag höra att dem bara att hade bytt namn, det var i själva verket Huset vi hade kommit till. Jag har hört blandade åsikter om det stället, men mest tråkiga dock men då jag själv aldrig varit där gav jag det en chans. Vårt beslut resulterade i en jävligt rolig och lång kväll :) Mina små fötter mådde långt ifrån bra :P Det blev lite donken i slutet av kvällen eller ska man säga morgonkvisten kanske^^ och sen bar det av mot en låång resa hemåt som tog en eevighet. Det kändes som att vi såsade runt mitt på ljusa dagen. Så väl hemma igen somnade jag som en stock och vaknade inte förrän runt halv två idag.

Jag ska ha en lugn kväll nu istället. Ska strax kolla lite film och ha det bra.
Puss på er!

23.56

Det är riktigt trist att det inte hunnit vara bra väder en ENDA dag efter det att vi tog studenten i fredags. Man blir ju så jäkla deppig och allt man vill göra är att dra täcket över huvudet och vakna till liv igen när solen valt att titta fram ordentligt och inte bara lite då & då för att göra en på bättre humör i 5 minuter och inte mer. Är det sommar, eller vad är det frågan om? Det är kvällar som denna jag väljer att öppna en gammal mapp för att få mig själv att le för en stund. Det finns så många ögonblick i livet jag idag skulle vilja uppleva igen. Det är nästan så att det känns som att livet är över på ett sätt, fastän det i själva verket precis har börjat. Jobbig magkänsla.

Annars har det varit fullt upp dem senaste dagarna. Det blev mycket skavlöten där ett tag med ett grymt gäng. Dock varade inte någon av kvällarna särskilt länge då vi blev frusna ganska fort. Tur är väl det att trogna donken har öppet ett tag så man kan sitta där och snacka skit i någon timma :) Igår var jag barnvakt åt lilla söta Stella på dryga ett år, men gud så slut jag var när jag kom hem och la mig därför för att vila en snabbis innan det att jag skulle ta mig till Sara där tjejerna redan befann sig. Det blev sen tegel för hela slanten. Vi åkte dit i tid då vi trodde att det skulle vara mycket folk på plats redan vid 9 för att det var landskamp mot kära malta, som sverige förövrigt vann! :D och så sant som vi trodde. Man han knappt blinka innan det var fullt. Men kul var det, riktigt kul måste jag säga :D jag tror aldrig jag har dansat så mycket som igår, obsevera då att jag inte är något fan av att dansa på krogen.. snarare tvärtom :P så visst blev det en mycket lyckad kväll med ett bra sällskap :)

NÄR SKA DET TA SLUT?

all denna ångest och den enorma saknaden

TISDAG

En ny ledig dag på sommaren har gått, och visst är man också ett par hundra lappar fattigare. Inte bra :P Jag var i täby med Camilla och Therese en stund nu på dagen och fick med mig hem ett par converse och lite annat med hjälp av presentkortet på h&m. Nu känner jag mig sådär jättelat som jag ibland gör vid den här tiden, skulle behöva ta en liten powernap så jag piggnar till lite inför kvällens tripp till skavlöten, återigen. Vi var nämligen ett gäng som drog dit igår och skulle grilla lite gott, dock blev det inte som planerat på den fronten men det gjorde inte oss så mycket då vi hade de mysigt ändå :) Det är härligt att kunna göra vad man vill om kvällarna igen då vi inte längre har någon skola att passa trots att det känns lite sorgligt.

Imorgon ska jag vara barnvakt under dagen och det kunde inte komma mer lägligt då jag är i stort behov av peeengar just nu :) ciao bella!

FÖR JAG ÄR GANSKA ORGINELL, OCH DU ÄR SPECIELL


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Jaha, och så var man arbetslös. Bilder från studentdagen kommer upp inom kort då jag nu för tillfället befinner mig hos pappa och kan därför inte sätta in dem vackra bilderna. Även bilderna från flaket kommer upp snart, det ska bli jäkligt kul o se hur många man han fånga när man for runt där i ölregnet^^ fyfan va kul det var, hade verkligen velat göra det en gång till! Obeskrivlig känsla, ett riktigt lyckorus :D Nu däremot känns det lite tomt, vad händer nu? hur kommer mitt liv se ut om ett par år? vad vill jag jobba med? jag har noll koll på tillvaron just nu. Det jag vet är att jag vill ha mycket ledighet i sommar ändå, man tjänar inga stora pengar på att lata sig, men vafan! Jag ska söka jobb, vill bara njuta pyttelite till :D

Efter det att jag tagit emot alla finfina presenter av nära o kära var det dags att dra på sig sitt partynylle igen och dra vidare. Det blev ett kort besök hemma hos lulle där det befann sig en hel del folk, men kort därefter fick vi skjuts till mackan. Natten slutade i en varm famn efter att ha stått och förfrusit ett bra tag ute, och tur var väl de :) Jag vaknade upp och var konstigt nog inte alls bakis, frågan är ju om man verkligen lyckats då? :P Men det var trots allt skönt. Han vakna till liv innan jag fick skjuts hem och spenderade resten av dagen med det lilla folket som fanns här hemma. Nu kom jag precis hem från Sandra där jag och Camilla kollat lite film, som outurligt nog var riktigt usel. Men nu är jag hemma igen och ska krypa ner i sängen, kanske att man skulle slå på en bättre film :) Godnatt <3

K Ö R K O R T ! !

Dagen började med att jag steg upp och drog i mig lite frulle innan det var dags att skriva lite teori och jag klarade det :D, med nöd och näpe, men vafan det räckte! ;) Så jag har nu tagit mitt gyllene körkort :D :D en otrooolig lättnad :)

Tog mig sen hem en vända innan det var dags för mig att helt själv för första gången ta bilen till täby och flänga runt där, puh! svettigt :P men det gick an. Jag mötte Becca, för att sen köpa en liten studentpresent till kära Linn som idag tog studenten :D grattis än en gång. Hemma hos Linn hittade vi också Mickis & Andrea, så tillsammans högg vi in på efterrättsbordet och visst är det härligt när det finns dem som inte skäms för att ta för sig .. som i det här fallet var Andrea! ;) Sen fick vi lite brådis därifrån då vi skulle möte upp resten av gänget vi ska åka flak med på fredag för att fixa med lakanen o planera lite. Efter det var vi några som bestämde oss för att ta en liten tripp till donken där vi satt och i stort sett kollade på när grabbarna käkade sina menyer^^ Det känns ännu ganska overkligt att jag faktiskt kan ta bilen vart jag vill :D hi. 

Nu kom jag precis hem och hade tänkt hoppa i säng för att vila upp mig inför morgon dagen som först bjuder på lite fika hemma hos vår mentor, haha! Sen får vi se vart vindarna tar mig. Ciao!

HÄRLIGA TIDER

Jag har varit rätt dålig med uppdateringen här på bloggen ser jag. Men vem sitter farmför datorn 24/7 när det strålande solsken och närmare 30 grader ute!? Inte jag iallafall :) Nu råkar det ju vara skitväder förtillfället men jag menar såklart helgens dunderbara väder.

Men om jag ska fatta mig lite kort, så har jag i helgen inte gjort så mkt annat än legat o stekt på altanen och badade för första gången i poolen för i år :D hur skönt som helst. Hade sällskap av Becca hela fredagen & hjälpte till att ta hand om min söta systerson Lucas i lördags :) gullego. Igår blev det däremot en lite mer vildare natt. Det var nämligen gubbskiva för skolans alla 3:or på vårt kära tegel. Kvällen började hemma hos Hp med ett grymt sällskap där vi umgicks en stund innan det var dags för oss att mer eller mindre springa till tåget. Väl på plats bjöds det på lite mingel för att sen slå oss ner vid borden för att invänta maten. Det var en härlig stämning och det bjöds på många skratt. En del otippade talare tog micken till sig och kvällen var i full gång. Det blev en mycket lyckad gubbskiva och jag hade riktigt kul :) 


 

 

RSS 2.0