första advent



Ja för nu är det den första advent gott folk och det har varit en mysig söndag trots det att jag inte mått sådär jättebra. Jag saknar dessvärre närhet, värme och leénden så på det viset känns det trist men det är nu bara 4 veckor kvar till jul som för mig alltid har varit den finaste högtiden och det om något lär kunna få mig på lite bättre tankar (:

usch fy o blä för dagen efter

Ja vad ska man säga? Kvällen blev lyckad :) den började lite småsegt eftersom det inte blev något direkt förkrök då vi hade betalat 200 kr för att få dricka hur mkt vi ville på plats. Det vill säga att efter en timma så var man rätt så slirig, och inte på tal om efter 2.. då kunde jag knappt stå på benen alltså :/ det började kännas att det gick utför och jag slutade därför att dricka men inte nyktrade jag till för det, det hände istället både det ena och det andra^^ Fick skjuts hem från lokalen av sandras mamma fastän det nu inte var långt hem att gå, men observera att jag hade klackar :P så när dem hade åkt kom jag på att jag inte har någon nyckel dum som jag är. Jag satte mig utanför huset och väntade och väntade i en evigheeet eftersom ingen var hemma. Efter en lååång stund kom jag på att det kunde vara öppet på baksidan och tur var väl det, att jag kom och tänka på altandörren för den va nämligen öppen :) home sweet home. 

Jag var en glad prick och hade en del överenergi igår kväll fram tills sängdags, men imorse däremot.. inte igen, tänkte jag. Så började jag tänka mer på kvällen, på vad jag hade gjort.. men jag minns fan inte mycket alltså. Skitjobbigt. Så fick jag ett sms av therese och bara det sa en hel del, ha. Många knäppa saker och en del saker jag ångrar minns jag, ångest ångest ångest. Men vad finns det nu att göra åt saken? deal with it bara.



 jag bjuder på en blöt och ful pussbild på mig & therese från igårkväll.




Nu sitter jag och väntar på att mamma och jonas ska komma hem med lite mat till mig. pommes har jag beställt, vad jag nu får till får vi se. Men eftersom jag nu precis blivit bra och inte längre behöver ta mig till toaletten varje halvtimme så är jag huuungrig, och onyttigt skare va såklart! :D

dop + kalas samt festis

Heeeej söta goa rara ni :)

Idag har jag lyckats klämma in både ett dop och ett två års kalas på en och samma gång :) Det var min sötkusin erik som skulle döpas och därefter firas. Eftersom han är två år så fick han göra något som är rätt ovanligt vid dop, nämligen gå fram i kyrkan. Det var så jäkla fint att jag höll på att börja tjuta. Haha, men han är ju bara för go den där skitnissen :) Det var ett livligt dop då det var sjuhelsikes många barn som skrek hejvilt.. en dag som inte glöms bort i första taget. Det var trevligt att som vanligt få träffa en del i släkten samt lite andra bekanta man inte sett på ett tag.

Kom hem för bara en liten stund sen och har hittills hunnit med att duscha och packa iordning det jag ska ha med mig till therese. Ska dit snart på lite tillfixning och krök med en massa bruds. Det här kommer bli en bra kväll, det vet jag! (kan ju alltid hoppas ialf, som alla andra kvällar!) Nu väntar jag bara på att tessiressan ska ringa så jag kan få skjuts dit.
Dags att tagga till..

julklappsångest

jag har kommit fram till att jag helt enkelt är tvungen att välja bort några som jag alltid köpt julklappar till men som jag i år inte kan på grund av att jag inte har råd med det :/ det jobbiga är ju då att det känns så otacksamt, så dumt att inte ha något att ge tillbaka när man själv får något. Kanske att jag ska fråga mamma om lite julklappssponsring så alla kan bli glada :) men tror tyvärr inte att hon är så pigg på det. Jaja, det der ut att bli en fattig jul i år men jag kan inte göra så mkt åt saken, bara ångra att jag inte jobbade ihjäl mig och hade en massa undanlagda pengar som jag hade kunnat ha tagit fram nu.

Jag lyckades komma hem med 4 julklappar idag, en bit på vägen (: Nu är det bara att lita på släkten att dem är bra mycket rikare än mig och därmed ger mig en maaassa klappisar samt födelsedagspresenter, det får inte glömmas bort :D

väsby

trippen till väsby med camillutt och sandrutt blev kort men behövlig. Det var dock väldigt mycket folk och det är inte riktigt min grej.. man blir så varm och seg av att gå i ett inne centrum då. Men vi alla fick ialf med oss något hem, huvudsaken det :) 20 % rabatt var det på det mesta i butikerna, och det är ju aldrig helt fel såklart!

Det börjar annars pratas mer och mer om helgen nu. På fredag har jag hittills inga planer, kan bli en lugn sådan men om jag gissar rätt så det brukar alltid sluta med att det hittas på någonting. Aja, jag återkommer med det. Men annars skulle det faktiskt kännas rätt skönt med en mysig & lugn fredag förengångsskull. På lördag däremot, (trumvirvel :D) haha, är det den omtalade moif-festen där en riktigt konstig blandning på folk kommer att dyka upp! och många kommer det att bli! kan bli kaos, men också skiiitkuul :) det tror jag det!

torsdag

och så var man hemma efter ytterliggare en kort och rätt så onödig skoldag. Eller ja, har varit hemma i lite drygt en timme redan. Jag måste börja med att berätta att biofilmen vi var och kollade på igårkväll som jag sa, twilight.. var hur gullig som helst :) Lite smått overklig då o då men det gjorde inte så mycket och att killen i filmen som hade en av huvudrollerna fick oss alla att tappa andan gjorde ju inte kvällen sämre. Haha. Så ja, den rekomenderas ;)

Senare ikväll ska jag ta mig till väsby c med camilla, sandra och jag tror det var therese också. Dem har öppet till elva och tydligen är det någon artist som ska uppträda, det bjuds på glögg och lite annat krimskrams vad jag uppfattade det som, en mysig tripp helt enkelt. Att jag inte gillar glögg är ju struntsamma :P 

Men än så länge befinner jag mig hos pappa, blir hämtad här lite senare, för att gå från tåget hem till mamma skulle kunna bli min död, det är jähätte halt och med mina skor kan man åka skridskor. Dags för en powernap :) kram på er.


biomys

Jag gillar såna där lite spontana samtal, ett sånt jag fick precis nu av rarrisen :) lite bio är aldrig fel, när man ändå inte har något för sig en onsdagkväll såhär (: Jossan och Rarra hade tänkt att dra med oss andra tjejer på filmen twilight kl 9 i täby.. men om alla nu är så sugna vet jag dock inte!? Men jag är ialf på. 

Efter ett mega tjafs om pengar och annat skit idag som jag fortfarande är besviken över, så var jag nära inpå att hoppa av glädje när jag gick in på mitt konto och kom på att jag fått 400 kr i lön för det vi gjorde för fältarna i österåker för cirukus 1 måndad sen kanske? Men dessvärre blev det till 300 kr då jag låg minus på mitt konto :( aja hur som helst så kom det i rättans tid :D Men dem lär det inte gå att hålla i speciellt länge då jag fortfarande har skulder på 130 kr plus att bion lär kosta en hel del.. man måste ju ha popcorn också^^ 
meeen men.


och det suger

som att jag skulle tycka det här va kul?
allvarligt, här ställer jag upp men inte fan får man mycket tillbaka och det slutar alltid med att det är jag som gjort fel och är den dumma. Va kul att någon uppskattar mig ialf.. inte.


täby c

Hejsvejs! :) Nu har jag kommit hem efter en heldag i täby c. Vi var lediga från skolan så vår företagsgrupp skulle därför träffas vid 11 imorse hos camilla för lite arbete. Det tog inte lång stund innan vi var påväg till tåget för att julklappshoppa i täby. Dessvärre hade jag inga pengar så det blev inget för mig.. får pengar på fredag och då tänkte jag inom kort åka och inhandla allt jag behöver till julafton. Sen får det vara nog, dags att köpa ngt till mig själv också.. det var ett tag sen känns det som.

Idag fyller min syster 17 år, så strax har vi fullt hus :) puss

wonderful


sjukling

Idag har jag varit hemma från skolan för att kurera mig då jag gått och blivit väldigt förkyld, har halsont och hade feber igår kväll när jag skulle lägga mig. Det blev en jobbig natt, sov inte många timmar alls. Eftersom jag inte sov hemma bestämde jag mig ändå för att gå till skolan för att medverka på musikalen men det kändes rätt onödigt då det kändes som att jag skulle frysa ihjäl och jag ville för en stund där bara skjuta mig själv för att få bort huvuvärken.. Alltid när jag blir så här krasslig så går det över så fort, eller nja förkylningen och hostan brukar sitta i ett bra tag men det är inte varje dag jag får feber.. men får jag feber så har jag det över en natt eller kväll.. knäppt det där. Men iallafall, jag ska inte klaga på kvällen annars. Alltid mysigt.. slapp ju frysa iallafall :D något jag alltid gör annars..

Så idag har det alltså inte hänt någonting. Har spenderat timme efter timme framför tvn under filten. Märkligt nog känner jag för en promenad nu bara för att jag är så varm, men självklart ska vi ha 10 meter snö precis utanför dörren då, och inte tänker jag då skotta^^

aja, men imorrn blire nog skola om det vill sig till att jag får sova ett antal fler timmar inatt.

en tanke

Hur svårt kan det vara att visa någon man säger sig vilja vara vän med att man faktiskt uppskattar personen precis som han/hon är? Att man istället väljer att berätta alla personens brister och dåliga sidor gör ju inte saken varken bättre eller lättare. Ingen är perfekt, och jag vet mer än väl att jag är långt ifrån det i dina ögon.

Det vore trist att bara strunta i allt och inte låtsas bry sig, att inte längre umgås eller prata med varandra.. jag skulle inte klara av det. Jag vill inte göra dig illa och inte heller såra dig, men att du inte tänker likadant när det gäller mig är svårt att ta in.. det är svårt att inse hur det egentligen ligger till, jag vill inte se sanningen helt enkelt.

och jag vill inte heller förlora någon jag en gång älskat..
det måste väl ändå inte anses vara sjukligt att känna så. Eller har jag fel?

som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut


Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt

det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut

mysigt med snö

Idag blev jag varm i kroppen av att vakna och titta ut genom fönstret. Inget äckligt blask eller en syn av en mörk och grå dag utan istället ligger det nu en tjock vit snö som lyser upp vardagen (: det är så mysigt och det börjar kännas att julen närmar sig.. jag har inte riktigt den där julkänslan men det ska nog inte vara omöjligt att få :) så vad ska jag göra nu tror ni? Jooo, nu var det dags för termobyxorna mössan och vantarna för en heldag ute i snön på nya fina snowracen! HAHA! om det ändå vore så väl va :D men så kul ska vi inte ha de .. men ibland vill man allt vara liten för en dag igen^^

Istället ska jag bara ta det lugnt och sen senare ikväll hem till sandra! igår kväll var jag och camilla som jag sa tidigare hemms hos sandra f för middag och annat mys och det blev en mycket lyckad sådan :D

Fredag

Jag skippade mässan imorse. Orkade verkligen inte.

Så idag har jag bara sovit i princip hela dagen, gud va det behövdes! men inte fan är jag något piggare för det heller :/ men det kanske bara känns så nu när jag precis vaknat .. lite små seg sådär. Jag ska strax hoppa in i duschen och sen bege mig till tåget om en timma. Sandra f hoppar på i ormsta, vi ska ta oss tillsammans in & köpa lite mat i centrum. Jag, hon och camilla ska nämligen ha en liten mysig middag :) vilka som mer kommer dit visar sig (:

Du får krya på dig therese, we're gonna miss you babe!

.

I won't tell you that I love you
Kiss or hug you
Cause I'm bluffin' with my muffin
I'm not lying
I'm just stunnin'
With my love-glue-gunning

shulululu lilla ladie

Nu har jag hunnit sova en stund samt kollat på två avsnitt av the hills. Av det man hört verkar det som att många gillar det programmet, ska jag vara helt ärlig så fattar jag inte alls vad som är bra med det? Det känns som att dem bara är en bunt dåliga skådespelare, fastän detta nu tydligen ska föreställa deras riktiga liv.. aja, whatever ;)

Med skolan ska vi imorrn in på den stora saco-mässan som jag ännu inte bestämt mig för om jag ska med på eller inte. Det är så långt och jag känner mig inte så jätteintresserad faktiskt. Jaja, det är säkert en bra-sak att ha med sig i bagaget nu när studenten närmar sig tänker sig väl dem flesta, men äh! Jag kan kolla upp det där senare.. ska ändå inte plugga vidare än på ett par hundra år. HA! 

istället glädjer det mig oerhört att det snart är helg igen, wihoo! :) se så dagarna bara passerar. I morgon bjuds det på lite tjejmiddag hemma hos sandra frisk, vilket ska bli mys (: & på lördag styrs mina vägar till sandra, dock inte samma! Det blir säkerligen en lyckad helg, som alltid med dessa människor.

Kram / M

i skolan

Nu sitter jag i skolan, och som vanligt har vi ingenting att göra frram tillsdess att vi har samling efter lunch.. zznark.. datorerna är för tillfället våran räddning!

Annars då?

Livet leker .. eller? ha, nej .. något man däremot alltid önskar kanske.

Jag sitter nu för tillfället och tar emot lite bilder från zante som vi tjejer ännu inte fått ta del av på grund av att dem tagits med andra kameror. Nu äntligen har jag fått mig ett litet smakprov.. haha, åh herregud girls! Frågan är om vi verkligen var oss själva på zakynthos? vi levde i nuet helt enkelt (; lite charmigt alltid.. Det finns hur många bilder som helst att se på när vi äcklar oss, barnförbjudna pic's med andra ord :D dem i förra inlägget var två av dem mindre knäppa korten^^ så ni kan ju bara tänka er :P men det är så kul att se och man längtar ju inte mindre tillbaka direkt .. jag vill dit igen! :)

Fastän det börjar bli en början på en mysig vit vintertid så vill jag åka till egypten nu, låt det bli den 26 december! här går det ju knappt att vara kvar längre..

Nej, helg tack!

tydligen var det mycket tunga därnere enligt grabbarna



 
.. och tusen till finns det att ta del av (; haha!

tittar tv

Hola!
Jag sitter just nu och tittar på fotbollsgalan som börjar gå mot sitt slut .. men innan det ska guldbollen delas ut och jag tror nog allt att Zlatan tar hem sitt tredje pris för kvällen :) Update; och det var väl ändå självklart att han gjorde!

Har inte så mycket annat på hjärtat just nu.
Ha en fortsatt trevlig kväll <3

no he can't read my poker face


en segis

Gokväller :)

Det har varit en seg dag. Kom inte hem förrän sju imorse och vaknade upp vid elva igen, så har sovit allt som allt 4 timmar. Vi vilade till och från fram till tre, men jag är riktigt trött idag. Kvällen spenderades hos becca. Vi var ett gäng där och krökade innan vi skulle bege oss in mot stan för att gå ut men dessvärre kom vi inte in nånstans :/ haha, vilken natt! vi tog oss därför till en hemmafest hos en kille i sollentuna .. men det slutade med att vi satt hemma hos becca o latade oss fram mot morgonkvisten :) Det va 4 helsingborgare på besök som skulle bo hos henne över helgen, jättetrevliga. Synd bara att dem låter fulla med sin dialekt, vilket kan ha varit orsaken till varför vi inte kom in? :D haha. Jag och två tröttmössor till tog oss iallafall från becca runt halv sex tiden .. det var en lång resa hem ..

Nu ska jag ta tåget hem till jossan för att träffa tjejerna :)


Torsdag

Hej!

Nu är mina kära kusiner på besök, två små riktiga glädjespridare må jag säga (: vi har lyckats förgylla söt-eriks dag som alltid kommer hit och blir lika övelycklig varje gång han får åka traktor^^ och inte sämre blev de för lilla soffipropp som fick hälsa på hönsen! Haha, låter som att vi verkligen befinner oss ute på landet .. men det gör vi ju också .. på sätt o vis :P Nu har jag bäddat ner sofie framför barnprogram på tvn och erik står här framför mig med hörlurar på .. vad han fixar och donar för att höra den där musiken :D


den här ungen är för söt alltså!

Annars närmar det sig ju helg :) ska bli jätteskönt att få sova ut litegrann. Det kommer upp några grabbar från helsingborg som ska bo hemma hos becca över helgen så där ska även jag hålla till :) Hur det gått får ni läsa om sen då ingen av oss känner dessa främlingar! hahah.. random med andra ord! ;)

ingen skola

Jag kommer till skolan .. för ca 10 minuter sen, och vad händer? Jo vi får gå hem, YES! Hur onödigt känns inte det liksom.. Jag som är så morgontrött släppar mig för ovanlighetensskull  upp för att vara duktig och komma i tid. Så är det ingen grupp som kan ställa sig däruppe och redovisa, det är bara vi som är klara .. men då är dessvärre alla i gruppen inte här, typiskt! :P Menmen, det blir en heldag i täby c istället med dem tjejer som är här. För tillfället så har vi satt oss framför datorerna för att dra ut på tiden fram tillsdess att klockan är 10, då täby öppnar.


skön skoldag

Idag har dagen känts sådär lagom lång men ändå inte direkt ansträngande vilket alltid uppskattas (: Vi slutförde vårt arbete i svenskan om romantiken och hade oss en "hejvild" pratstund.  Det är nästan lite så att jag själv blir förvånad när jag nu meddelar att vi tjejer förengångsskull faktiskt kom överrens! Haha, ska man skratta eller gråta? :D vi är allt bra märkliga .. men äh! det är löööv.

Ikväll ser det ut att bli ishallen för min del med resten av crewet, tänkte kolla derbyt mellan ormsta-vallentuna! Men nu, som vanligt en powernap och lite tv.  

Att skriva önskelista är och förblir en tradition

Haha, ja nu har jag precis färdigställt min önskelista till mamma. För mig blir det ju alltid två i en liksom pågrund av min födelsedag dagen innan själva aftonen, så jag brukar alltid klämma in lite extra presenter i hopp om att få lite mer :D Men det brukar dock inte funka^^  Jag har kommit fram till att jag genast blev väldigt mycket dyrare i år :P så frågan är, vilket av allt detta lite mer dyrare får jag?

Mobil, bärbar dator, platt-tv, digitalkamera, klocka, presentkort på resa, nagelförlängning, och mycket annat .. Det återstår att se, har jag riktigt tur kanske dem tycker jag varit en aning snällare i år och ger mig mer än bara en!? :D

<3

Får jag gömma några drömmar hos dig? Några underliga och vackra som andra kanske skrattar åt. Jag vill låta dem bo längst inne i dig. Får jag dansa klumpigt? Får jag sjunga falskt? Får jag vara i din värme och långsamt mjukna när själen blivit kall? Håll om mig tills jag ler igen! Får jag slösa min kärlek på dig? Får jag skratta, krama, sjunga, gråta och dansa av kärlek, utan att du blir rädd? Jag vill se dig i ögonen och låta ett leende berätta att, jag älskar dig.


söndag

Att allt ska vara så krångligt hela tiden? Jag vill inte göra ngn besviken samtidigt som jag inte heller kan lämna ut mig för mycket med tanke på hur jag själv känner och tänker just nu. Att det känns bra från början betyder inte att det kmr kännas bra hela tiden. Jag orkar inte längre sätta andra i första hand, jag måste se över mig själv och det är snarast. Det har varit ett upp&ner liv på senaste .. och så kan man inte alltid ha det. 

Igår blev det en helkväll hos sandra först med lite film och prat, sen vidare hem till sam där en otrolig blandning på folk väntade :) Det var en helt okej kväll, till och från.. Det blev en del ledsna miner och disskutioner fram emot slutet, men det är inget jag varken har ork eller lust med att ta upp här. Annars har jag lyckats stänga av allt det känsliga ibland den här helgen, och det har gjort det lite lättare för mig. Jag hoppas att det håller i sig bara.

Nu sitter jag och kollar på sanningens ögonblick, jag tycker det är så fjantigt att Linda rosing valt att ställa upp i programmet. Haha. Så har man som alltid på söndagar lite dåligt samvete över att ännu en skolvecka står på schemat. Känns som att man måste ta vara på varje stund av helgerna nu, det går så fort..

Lördag

Nydsuchad och klar efter en lång stunds tittade på pearl harbor, jag är såld .. den är grym! :) Jag ska nu klä på mig och börja ta mig hem till sandrutt där vi bestämt att kvällen iallafall får börja! Mer om vad vi gör ikväll tas upp imorgon :)

Bye bye.

det sög ju

Vem ska man nu heja på under resterande idoltid när Lars var den som fick lämna ikväll? Haha idol kanske anses vara ett tråk program för vissa, vilket jag vet .. Men gillar man det så gillar man det (;


åh den är så fin den här!



You're a falling star
You're the getaway car
You're the line in the sand
When I go to far
You're the swimming pool
On an august day
And you're the perfect thing to say

And you play it coy but it's kinda cute
Oh when you smile at me you know exactly what you do
Baby don't pretend that you don't know it's true
Cause you can see it when I look at you

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

You're a carousel
You're a wishing well
And you light me up
When you ring my bell
You're a mystery
You're from outer space
You're every minute of my every day

And I can't believe that I'm your man
And I get to kiss you baby just because I can
Whatever comes our way

We'll see it through
And you know that's what our love can do

fotboll

Lite småsugen på att börja spela igen är jag allt. Men jag vet däremot inte om jag skulle palla :P haha jag har gått och blivit en riktig latmask, kanske ingen bra ursäkt direkt.. men ändå! Jag kände verkligen hur suget försvann mot slutet av min såkallade fotbollskarriär, hehe.. så frågan är, vad är det som skulle få mig o vilja mer nu? Måste fundera lite till :) men ibland vill jag gärna ut på plan och bolla lite igen! Saknar dock dem gamla tiderna fastän jag kanske inte ser ut att vara den gladaste av alla på kortet nedanför :D Men fotbollen var bra rolig förut, vilka minnen. (: Jag var och kollade på det gamla gänget nu uppe på bällstaberg en stund. Inte hade dem blivit fler på träningarna såg det ut som men det ser kul ut.. bara en aning kaaaaallt, var vad jag som bänknötare bredvid kände ialf^^



En varm sommardag i västerås på aaroscupen, året var 2006 :) 

trötter

Fram tills nu har jag bara legat och degat i soffan, jag gjorde mig en förflyttning från sängen till vardagrummet och det kändes vill jag lova er. Skittrött som jag är sitter jag nu snällt och väntar på maten och sen ska jag nog lägga mig och kolla lite tv .. igen..

Jag sov ingenting inatt, sist jag kollade på klockan var den 05:13 och det var snart bara en timma kvar innan klockjäveln skulle ringa! kuuuul :/ Jag vet inte vad problemet är men dem senaste månaderna har det varit lika illa.. jag som älskar att sova!? Så idag har jag bara varit hemma. Imorgon är det däremot fredag och en pigg maria ska förhoppningsvis vakna till liv på en bättre sida (:  


En förändring

Haha, jag har fått något konstigt ryck och verkligen bestämt mig för att ta tag i mig själv angående vissa saker. Så nu har jag tagit bort dem senaste lite smådeprimerande inläggen, allt för att inte gå tillbaka och minnas. I can do it :D Har inte tänkt så mycket på någonting idag, eller lite kanske.. men det har konstigt nog inte känts lika tungt! Jag gillaré (:

thanks might!


En förstående och riktigt fin vän :) <3

blä

.. för filosofi!

usch

Det räckte för att få mig att sluta orka.
tack&hej!

kvällen/natten

död död död och återigen död, så skulle jag kunna beskriva mig själv just nu, både inombords och till en viss del ytligt också. Det blev en sjukt kall natt igår måste jag ju säga, och inte blev det bättre av att vi missade tåget och fick stå ut med kylan under en ännu längre tid. Mina fötter var seriöst blå och min kropp gick tamejfan inte att tina på hela natten :/ Ja.. ni fattar :P Men vi hade jättemysigt och trevligt hemma hos camilla först, och det får man ju tacka flickorna som var där för såklart :) Festen som vi kom till däremot .. den sööööög. Det var dem mest uffaste personerna jag träffat på, det var skrattretande :) Vi valde, eller ja.. vi kom inte in, haha! Men det var inte något som lockade direkt. Så vi valde att dra oss hemåt igen.

Kvällen slutade med två mindre glada tjejer. Killar är skit.

RSS 2.0