Mästerkockarna

Det är inte likt mig att gilla den här typen av program. Men jag måste erkänna att jag fastnat lite, och allt tack vare Andreas som har mästerkockarna som sitt favvoprogram. Så nu sitter jag här under filten i soffan framför båda burkarna. Min fina är iväg och spelar hockey, men är snart hemma igen. Då blir det en gemensam dusch och mys under täcket. Att befinna sig nära någon man tycker så mycket om får varenda hårstrå på min kropp att resa sig. Med den mannen är jag så jävla lycklig och någon finare känsla än just den, finns fan inte :)



Godmorgon :)

Just nu sitter jag och skalar en mandarin i personalrummet på jobbet. Idag var det Andreas tur att börja en aning tidigare så jag ställde upp och åkte med. Om 25 minuter börjar jag och om 7 timmar slutar jag :) Skönt med tidig dag. Nu ska jag skära lite frukt till barnen och förbereda huvudet på att gå ut i kylan. Kram kram.


Söndag

Imorgon är det uppstigning tidigt som gäller igen. Jobbet kallar halv åtta. Jävla snö som ska göra det jobbigt för en att ta sig ut på vägarna i mörkret. Men annars är jag på ett bra humör. Jag har en mysig helg bakom mig och ser redan fram emot nästa, som även den ser ut att bli en mysig sådan. :) Nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av en, förhoppningsvis, skön sömn. Kram på er!


%#!!!!!!!!!!?

Typ så.


Barn över helgen!

Efter en nio timmars lång planeringsdag kom jag hem till min käraste, två barn och färdiglagad mat. Syster med pojkvän har åkt på en 40 timmars kryssning och därmed inte bara lånat ut huset över helgen utan och deras två gullebarn. Så nu har vi haft fredagsmys och precis nattat den äldsta sötnosen. Nu väntar en kväll i soffan framför film
:)


:)

Förengångskull slutar jag om redan två timmar. :) men först ska här läggas lite pussel och ätas mellanmål innan jag får ta mig hemåt till min fina kärlek som idag är hemma. Snart helg igen :D


Just nu;

Publik till korpenfotboll i kyrkbyn. Snart blir det hem för att njuta av lite middag som idag består av en god sallad. :)


-


Jobbiga söndag

Hejhejhallå! Det blev ingen bra start på denna söndag. Men ibland måste man bråka för att ventilera sig lite. Så jag tog bilen till Linnea där jag fick i mig en tröstglass innan vi begav oss till Täby c för en kort fika innan jag bestämde mig för att åka hem igen. Sen dess har det blivit mycket soffhäng, problemlösning och tv tittande. Andreas drog iväg för någon timma sen för att spela hockey men är nu påväg tillbaka igen, och då med pizza :)


00:19

Jag som kände för att mysa. Men ikväll blev jag ensam. Det började tidigare idag med tioårs kalas hos kusinen som sen skulle ha slutat i ett kyrkogårdsbesök där vi tänkte tänt ljus och hälsat på våra fina änglar, för att sen åka hem o rå om varandra framför en film. Men så blev inte fallet. Istället fick jag order om att släppa av pojkvännen på vägen hem där han valde att hoppa in i en annan bil som skulle köra mot stan. En aning besviken blev jag faktiskt men förvånad är jag inte. Så nu sitter jag här i soffan och gör absolut ingenting. Skit är det på tvn också och inget större fan av mörkret är jag heller. Så nu går jag och lägger mig. Go'natt!

Friday i'm in love

Tack gode gud för att det är fredag idag. Det var knappt så att jag vaknade av väckarklockan imorse. Men jag lyckades ta mig upp och har nu befunnit mig på jobbet i snart fem timmar. Men att det gått från att vara en solig förmiddag till att det vräcker ner snö gör mig inget vidare munter. En nackdel med det här jobbet är att man måste vara ute och leka. Skönt att ha någon timma kvar inne iallafall. Halva barnaskaran sover och resten sitter nu med mig i soffan och lyssnar på Emil :) snart ska jag få gå på rast. Fyra timmar kvar, sen är det helg! Låt det gå fort.


rubrik på detta?

Trött, frusen och hungrig... det är vad jag är. Sugen på något gott är jag också för den delen, men jag har inga pengar. Jävla skit! Nu vill jag bara ha fredag och helg igen. Disk väntar nu på mig innan jag får lov att ta en långdusch. Mat ska också hinna lagas innan det blir allt försent. En magsjuk pojkvän är inte lätt att ta hand om vill jag lova, speciellt inte när han är otrevlig. Då får det vara. Jag längtar redan till sängen. Finns det något bättre än att få sova? Inatt sov jag inte många timmar vilket resulterade i en zoombieliknande maria på jobbet. Men men. Jag hoppas i vilket fall som helst att ni haft en aning gladare dag än vad jag haft. Puss!

sex månader

Dålig uppdatering, jaja jag vet! Än en gång har jag lyckats. Legat sjuk i två dagar nu. Magont, illamående och spya. Underbart! Idag hoppas jag orka med hela dagen. Nu ska det snart duschas o sen blir det tydligen en sväng förbi hammarbacken för att kolla bandy om jag förstått saker och ting rätt. Ikväll var tanken att jag och andreas skulle gå på bio eftersom vi firar sex fina månader tillsammans. Hi :) Men det sköts upp till imorgon. Istället är en spelkväll hemma hos kim och frida inplanerat. Skönt med långhelg och att det bara är lördag idag :) Puss på er.

RSS 2.0