Throwback thursday

















God Jul 🎄

En mysig födelsedag och uppesittarkvĂ€ll Ă€r nu över. Jag har fĂ„tt fina presenter och umgĂ„tts med familj och vĂ€nner. Men nĂ„got bingo fick jag aldrig skrika.... 

Nu Ă€r det julafton, den mysigaste högtiden om du frĂ„gar mig. God jul :) 

I jakten pÄ lycka

SÄdÀrja, nu var det dags att damma av bloggen igen. Ska sanningen fram har jag redan börjat skriva hÀr en gÄng tidigare, fast jag Ängrade mig lika snabbt och raderade allt. Men nu Àr jag tillbaka igen, kanske pÄ bÄde gott och ont. För mÄnga gÄnger nÀr jag tittar tillbaka pÄ vad jag tidigare skrivit kan jag bli ledsen, rÀdd och alldeled kallsvettig. Inte bara av alla minnen som vÀcks till liv utan ocksÄ kÀnslorna. Alla dessa kÀnslor jag egentligen inte vill veta av igen men som jag varit tvungen att ta itu med. Ibland har jag lyckats och ibland inte.
 
För mig har livet alltid varit lite av en jakt efter lyckan och trots jobb, lÀgenhet, bil och pojkvÀn - sÄ Àr det Àn idag en fortsatt jakt efter lycka. 
 
Jag kmr att fortsÀtta skriva om mitt liv, mina kÀnslor och annat mindre intressant. Orkar du inte lÀsa, sÄ gör det inte! För det hÀr gör jag bara för mig och ingen annan. 


 
För bara 23 minuter sen gick jag in pÄ mitt 24e levnadsÄr... men ibland kÀnner jag mig fortfarande som 17...
 
 
 

RSS 2.0