Onsdag

Jaha, så har man nu varit hemma i snart 3 timmar efter det att jag slutat jobba. Hunnit sova har jag också gjort. Idag har jag mest gått runt och såsat känns det som. Varit en rätt trött tjej bland alla livliga och smutsiga barn. Det är fasligt vilken äcklig gård dessa små liv har att röra sig på när det är dags att vara ute. Det är så mycket vatten och lera att det knappt går att komma därifrån ren. Men vad är det man säger, smutsiga barn leka bäst? :) Så när klockan började närma sig 4 ville jag inget hellre än att åka hem och dra täcket över mig efter nästan 4 timmar ute. Jag var frusen. Ledig imorgon, nice. Så om en 45 minuter ungefär ska jag bege mig mot vallentuna c för att invänta bussen till danderyd som därefter ska ta mig till kärrdal, till becca. Jag älskar att åka kommunalt.. eller? Men ikväll får jag stå ut. Sen, efter lite skitsnack med en kär vän så blir jag upphämtad av min kära nickepicke efter att han lirat fotbollsmatch. Vi ska hem till honom och ha det bra. Han kom aldrig till mig igår nämligen. Jag sov när han ringde och då var klockan närmare tolv nångång så då fick jag bli utan sällskap. Men vi tar igen det idag istället ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig klar. Hejsvejs!



Efter mycket snack är resan nu bokad!




Jajjamensan! Den 2 juli checkar jag&baby in på detta mysiga hotell i icmeler, turkiet :)


Just chillin', hanging





Detta är då jag för en sisådär 1 minut sen. Och för er som undrar har dem otroligt fula hörlurarna jag har på huvudet faktiskt hängt med i en herrans massa år, så inget skitsnack om de ljuva små liven tack^ Men äsch då, inte fan bryr jag mig om det, så länge musiken hörs i dem samtidigt som man slipper störa resten av crewet här hemma så är jag nöjd! :D Sitter framför burken och lyssnar på John Mayer. Vilken röst! Det är helt otroligt vilka rysningar den mannen kan ge mig. En annan otrolig människa, jag syftar självklart på min gulleniclas, kommer sen hit efter sin sena träning vid 11 för att gosa ner sig i sängen med mig. OM jag är lycklig :)


Gullegos

  
 


Pics;




















"Jag ska aldrig mer dricka"

Precis så brukar det låta efter en hejdundrans bakisdag där man knappt kunnat röra på sig förrän man snabbt måste springa till toaletten igen och trycka fingrarna i halsen. Precis så tänker jag här och nu. Så jävla oskönt. Var ute i lördags tillsammans med födelsedagsbarnet och en hel del andra. Jävlar var det slank ner grejer. Visst hade jag himla kul, men det var inte bra med så mycket onyttigt i kroppen. Något jag fick ångra igår. Vaknade upp bredvid niclas som bara skrattade åt hur jag var innan vi skulle sova. Ja herregud sicken sjuk människa man kan vara ibland. Tur är väl det att jag har världens bästa pojkvän som kom och hämtade mig i stan. Vet inte hur mycket klockan var när jag vaknade men jag vet att jag hade en fruktansvärd huvudvärk som snabbt övergick i magont. Ja jävlar var jag spydde! Så jag ska fanimej inte dricka på ett bra tag nu alltså. Tro mig... Helt sänkt bestämde jag mig för att släcka ner och stänga av tvn för att sova redan vid 22 vilket jag aldrig brukar göra annars. Men resultatet blev dock inte lika bra. 03.39 var sista gången jag kollade på klockan innan jag lyckades somna.. i 50 minuter... Sen vaknade jag och har i princip sen dess varit vaken då jag skulle iväg och jobba någon timma därefter. Slutade turligt nog redan kl 13, men fyfan va trött jag är!!!!!

Nu är jag hemma med lillkillen lucas. han har precis vaknat. vilken lyckansost han har haft som fått sova lunch i över 2 timmar. Själv är jag supertrött, men kan jag sova när han springer runt? Nej.. Han har jäkligt tur som är såååå söt :)

För idag är det ingen vanlig dag, nej för det är min sockersöta beccas födelsedag!

Som hon längtat att bli lika gammal som mig (; det är nu livet börjar.. eller?
Bilden talar ju för sig själv :D grattis på 20 års dagen gumman!!! <3

Så var det fredag igen...

Idag har det verkligen känts som vår när man traskat utanför husets dörrar. Underbart. Värmen och sommaren närmar sig med stora steg. Jag och niclas hittade igårkväll en bra plats att åka till i sommar också. Jag nämnde ju tidigare att vi skulle ha bokat redan osv osv.. men det har varit mycket snack och liten verkstad på senare tid. Men jag skulle tro att vi bokar resan som vi fastnade för, redan ikväll kanske. Det SKA bli av i helgen ialf! Nuså.. nu börjar det ordna sig. Nu börjar det hända något i allt planerande. Det ska bli sååå skönt. Vi drar i början av Juli. Jag vet jag vet, när det är som varmast här i sverige tänker rätt många. Men det skiter jag i. Utomlands som utomlands. Vad finns det att inte gilla liksooom? ;) Men än så länge går det bara att längta.

Imorgon fyller en mycket mycket god vän till mig 20 långa år, nämligen ingen mindre än beccabus :) gulletjejen! Det ska firas på bolaget först, senare blir det en mysig middag med ett gäng partyglada brudar innan vi laddar upp inför en helkväll på krogen. Det blir nog super ska ni se :) Bjuder på bilder av kvällen någon dag framöver. Ikväll däremot har jag inga speciella planer. Jag hoppas på att få träffa min baby, som tyvärr måste klämma in skoljobb tillsammans med några grabbar. Men jag tror nog att jag kan kirra till mig ett sovsällskap ialf :) Tillsdess blir det en lugn dag. Då jag befinner mig hos pappa nu som själv inte ens bor här förtillfället betyder det att jag strax får sällskap av en annan pojke som bor här nu. Min älskade Lucaaas :)

Don't mess with me

Wohooo! Dessa ynka få minuter jag spenderat härinne med att skriva detta är det längsta jag lyckats hålla mig inne på internet idag. Jävla pissdator. Eller ja, internet dåååå. Så himla frustrerande när man faktiskt MÅSTE ha tillgång till en dator och internet för att få något vettigt gjort i mitt annars så tråkiga liv just nuhuu. 3 minuter, yes yes yes. Frågan är bara om jag lyckas publicera inlägget innan allt slås av igen. Är på ett sämst humör också, just för att jag behövt traggla med det här hela dagen och för att jag bara är det. Bläää. Ska duscha strax och sen gå till sängs. Ledig imorrn återigen, men jobbar på torsdag. Ska bli skönt att pallra mig från denna håla för att faktiskt sysselsätta mig förengångsskull. Jag hoppas jag inte dragit ner på för många mungipor nu. Le och va glá :D


Åh va trött jag blir!!

Mötet avklarat. Jag kommer hem och ska plocka fram boken som man måste ha för att kunna klara sig igenom kursen.. och vad möts jag då av? Jo, ingen bok. Jag har inte boken. Det som tar 1-4 arbetsdagar innan bokjäveln är här om jag nu måste beställa fanskapet. Helvetes skit. 4 inlämningsarbeten ska vara inne på söndag och jag har noll koll. Kan inte ens börja. Känns rätt kul.

Måndag

Idag sov jag inte kvar när niclas åkte till skolan utan jag åkte med en bit för att sen fortsätta hem på egen hand. Nu hinner jag vara hemma någon timma innan jag återigen ska sätta mig och åka kommunalt in till stan för ännu ett kursmöte. Denna gång inför den största kursen såhär långt i mitt pluggande. Stor suck. Inte hemma förrän runt 10 där nångång igen och då blir det nog raka vägen i säng. Brukar vara himlans trött just dessa dagar. Men vi får väl se hur humöret utvecklar sig. Solen skiner ju trots allt, så det kan ju faktiskt vara så att jag är på ett gott humör och inte alls känner för att sova. isåfall lär jag komma in och säga hej igen :) Nu ska jag stoppa något i magen och ta en liten powernap. Haha, jag och mina små sovstunder. Men är det något som jag gillar så är det just att, s o v a. Ha en bra dag! Tjatja.

Thank god it's friday!

Så sant så. Nu känns det iallafall som att det är helg förengångsskull då jag faktiskt jobbat både igår och idag. Två ynka dagar, men det känns att det är fredag. Lövley. Just nu befinner jag mig i sollentuna hos min favviskille, nickepicke. Han är på träning och kommer väl hem mellan 10-11 där nångång och då har han med sig pizza :) den gulleponken! Inte för att jag är så hungrig nu men jag lär nog hinna ändra mig. Inte ätit något annat efter lunchen som serverades på förskolan vid halv ett. Men än går det ingen nöd på mig. Planerna för ikväll är en massa mys såklart, och imorgon ska vi förhoppningsvis ta oss i kragen och åka in till en resebyrå i stan för att boka oss en resa till i sommar. Hoppas hoppas :) Hejsvejs sålänge!

Godnatt på er.




-


I väntan på att få åka

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sen bege mig hem till becca. Mamma han dock före. Så jag får snällt vänta på henne innan jag får något gjort. Senare ikväll åker jag vidare hem till mitt hjärta. Skönt med sovsällskap. Det behöver jag. Jag behöver honom. Men just nu funderar på att ta en macka eller två. Har inte fått i mig något att äta sen jag klev upp.  

Fråga mig inte

Inatt slutade aldrig tårarna att rinna och jag var bara arg på mig själv. Det var länge sen jag hade den här tomma känslan inom mig. Varför? Jag orkar inte... somnade runt halv fem och vaknade redan vid 9. Jag mår skit. 

och nej, det här har ingenting med niclas att göra.


22.16

Idag har jag varit en trött själ. Kände mig som en riktig kines när jag vaknade till liv tidigt imorse. Fick massa hejdå pussar av älskling som skulle vidare till skolan. Det blev plötsligt kallt så jag kurade in mig i täcket så gott jag kunde och somnade om ganska så fort. Skönt. Vaknade igen när klockan stod på 12.52. Det var dags att kliva upp. Men inte hade jag något att göra så jag bänkade mig framför datorn för att ta tag i det sista arbeterna i denna kurs som avslutas på söndag. Ett kvar. Men jag orkar inte nu... Åt inte vidare mkt mat idag så magen kurrar lite smått. Ska ta mig ett par mackor och lägga mig framför tvn innan läggdags. Imorgon har jag inte heller några planer. På torsdag och fredag jobbar jag. Tänkte att jag skulle bjuda på en cpful bild på mig och niclas innan jag säger godnatt. Kortet togs igår kväll samtidigt som vi insåg att vi var för fula för att egentligen ta ett kort. Godnatt.



Utan dig, inget mig.


En måndagkväll

Gokväller. Bänkade mig framför tvn vid 9 för att se spårlöst som jag tycker så mkt om. Men nej, då bjuder dem på något jädrans reprisprogram som jag redan sett. Fy bubblan. Så nu sitter jag här och fördriver tiden samtidigt som jag väntar på att min baby som sitter en bit bort och pluggar ska bli klar. Tänkte att jag nu ska hoppa in i duschen innan det vankas mys och gottissaker :)

Tacoskväll

Helt sluuut. Har nästintill skaffat mig nackspärr och med en hungrig mage känner jag mig lite sådär smått stressad. Skönt. Har pluggat nu och ska strax bli upphämtad för att få skjuts till bilen som jag snällt får låna i helgen. Sen bär det av mot la centrum för inhandling av godsaker med tjejerna. Vi ska äta, TACOS! :D Trots att jag åt det igår är jag stört sugen. Det blir en bra kväll med ett ännu bättre sällskap :)  

Vilket jävla flyt

Det tog inte många sekunder det här inte. Jag fick honom att gå och vila alldeles själv. Han tog sin filt och napp och sträckte så sött upp armarna när jag frågade om han ville sova en stund. Vilken sköning han är :)

Barnvakt

Imorse fick jag vakna upp bredvid världens vackraste igen. Hade saknat min pojk, som jag idag har 7 fantastiska månader tillsammans med <3 Men annars har jag precis fått i mig lite lunch med lillkillen som jag idag passar. Alltså åter igen, kära systersonen :) Jag blir alldeles till mig när jag är med honom. Han är för go, och jag är en väldigt stolt moster. Ska strax lägga honom för lite vila och sen dra filten över mig och försöka blunda lite jag med. Hur det går visar sig ganska snart. Han är nämligen hur pigg som helst för tillfället och springer omkring här hemma som ett yrväder.. puh. 

Just nu;







älskade systerson.


För mycket för mitt lilla huvud just nu

Har suttit uppe med powerpoint i någon timma nu för att försöka få ihop en så bra informationsbroschyr som möjligt om i stort sett vad jag vill... nästan iallafall. Verkligen ingenting jag valt att göra för skojsskull om det nu var någon som kanske trodde det. Nej, utan det är nämligen något som måste göras för att få godkänt i en kurs som jag har. Kan det bli tråkigare? Jag minns att jag älskade att trixa och fixa med powerpoint när jag var yngre. Jag minns att vi tjejer i högstadiet alltid satt på rasterna och gjorde narr av varandra genom olika presentationer. Ja, jäklarns va kul vi hade ;) Men nu däremot är det inte lika roande längre. Jag kommer inte ihåg hur man gör för att få allt att funka. Frågan är ju om jag inte gått och blivit helt dum i huvudet? Jag har kommit så långt som en sida och nu måste jag avsluta för att sova. Idag blir det inget nattfifflande här vid datorn. Ska upp och jobba tidigt imorgon. Får hoppas på att jag inte är alltför trött efter allt lek imorgon, så jag har någon ork kvar till mitt söta, väldigt underbara och rara arbete som väntar på mig här hemma. Wiho. Godnatt på er :)

När allt bara känns sådär himlans bra.

 
 


Så var man tillbaka framför burken

Jajjamensan. Nu kan jag bocka av arbetsintervjun. Allt flöt på trots miljarder med frågor. Tyvärr var jag inte ensam om att ha sökt tjänsten så jag ska inte ha för höga förhoppningar. Får svar redan på fredag och förhoppningsvis ett bra sådant. Återkommer om det. Innan intervjun svängde jag förbi täby c, och fick med mig en finfin klänning därifrån som dessvärre kanske inte gör sig lika rättvis på bild. Men jag bjuder på den ändå. Det blev lite av en förskottspresent sådär, för att det gick så bra på intervjun liksom ;)

 


Arbetsintervju

Morning morning :) Idag är jag på ett mycket bra humör. Solen skiner och pigg som jag är ska jag strax ta mig mot täby där arbetsintervjun ska hållas. Håll tummarna, iallafall ena då det betyder otur med båda ;) Då den inte sätter igång förrän 5 som jag nämnt tidigare så tänkte jag glida in i täby c och ha det bra en stund. Här kan jag inte sitta. Ha en stråålande dag gott folk! Tja tja.

Nattuggla

Trots att jag tycker sova är det bästa som finns så väljer jag att inte göra det på nätterna. eller ja, det blir oftast så att jag ligger och gör ingenting i mörkret men lyckas inte somna för det. Så det leder istället till låånga sovmornar dem dagar det inte står jobb på schemat. Ska på arbetsintervju imorgon. Tur är väl det att den inte börjar förrän 5 så jag slipper se ut som en, jag vet inte vad. Se bara nu, jag är hur pigg som helst och har ingen lust att röra mig från denna burk på någon timma. Har pluggat litegrann men annars har jag bara kollat runt och inte haft ngt vettigt för mig alls. Ska nog fortsätta letandet efter ett bra resmål samt hotell inför sommaren. Lite tid över för drömmarnas land :)

Snodd lista

SENASTE:

Dryck:
 coca-cola

Telefonsamtalet: odens förskola

SMS: niclas pappa :P

Sång du lyssnade på: david guetta feat. kid cudi - memories

Gången du grät: lördags

Ångrat något: hm... i somras

Varit deprimerad: det går lite upp och ner ibland

Varit så trött att du somnat sittandes: jadu? jag minns inte


ÅR 2009 HAR DU:

Lärt känna en ny person: ja, några sköningar har jag allt lärt känna

Fått ditt hjärta krossat: nej

Skrattat så att du har börjat gråta: massvis med gånger :D

Träffat någon som förändrat ditt liv: niclas baby <3

Insett vilka som är dina äkta vänner: jag vet vilka dem är

Fått reda på att någon har pratat om dig: njae, inte direkt så vad jag vet

Pussat någon: Självklart!


BLANDAT:

Hur många barn vill du ha: två, en flicka & en pojke :)

Har du några husdjur: nej, men du får gärna ge mig en hund om du vill?

Vill du ändra ditt namn: inte tänkt på det?

Vad gjorde du under din förra födelsedag: pågrund av min dumma dag att fylla år på, 23 dec, spenderade jag den hemma med nära & kära

Vilken tid vaknade du idag: först 06.30 för att sen somna om till 13.00

Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra? nej
Senaste gången du träffade din pappa
: för drygt en vecka sen

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: jag vill vara ekonomiskt oberoende!!

Vad lyssnar du på just nu: ingenting

Vad gör dig irriterad just nu: jag är icke irriterad för tillfället :)


HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: ja

Tappat glasögon eller linser: japp

Krossat någons hjärta: ja

Har någon krossat ditt hjärta: tyvärr så har det skett, ja

Har du blivit arresterad: nej

Dissat någon: har hänt..

Gillat din tjejkompis (mer än som vän): haha nej

SVARA ÄRLIGT:

Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja det tror jag!

Vad kan du verkligen inte leva utan: familjen, vännerna, niclas & cola :D

Vad är det bästa du vet? att sova är fan det bästa jag vet ;)
Vad/vem skulle du kunna dö för? familjen...


En liten blandning

Utekväll














Gbg













Dålig uppdatering

Ni får ursäkta mig för en dålig uppdatering här i bloggen. Det har blivit lite paus från skrivandet då jag befann mig i göteborg ett par dagar tidigare i veckan och sen för att jag inte haft något speciellt att skriva om. Inte för att jag har det nu men jag tänkte titta in här och säga hej iallafall :) hi. Sitter just nu och pluggar, vilket går ganska segt för tillfället. Har ingen ork. Väntar på att maten ska bli serverad lite tidigare än vanligt då vi har ett fördelsedagsbarn i familjen idag. Så vi säger ett stort grattis till jonas, mammas pojkvän :) Det brukar bli tidig mat då så vi orkar med gästerna och allt det goda efteråt. Jajjamensan, för här ska det ätas tårta och kakor :D Inget bantade här. Inte idag. Niclas kommer hit lite senare också och gör mig sällskap i mörkret vilket kanske inte förvånar många. Jag har nämligen spenderat väldigt mycket tid med honom på senare tid. Men är man fortfarande nykär så är man :)

Lägger in några bilder från göteborg och en mindre lyckad utgång med favorittjejerna om en stund.


Göteborg ett par dagar

Om bara några minuter blir det Göteborg tillsammans med älskling, david och joanna. Kommer hem på onsdag igen. Vi ska bila ner, så önska oss lycka till med tanke på skitvädret (; Hörs om ett par dagar.

RSS 2.0