mysigt

Idag blev det en hel dag i solen.. nästan iallafall :) Jag kom till Jossan lite senare än tänkt men vi tog oss ändå iväg till ängsan och badade lite! Det var en hel del kända ansikten man fick se där, kul (: Vi köpte med oss lite fika och hade det bara mysigt helt enkelt.

Ikväll blir det troligtvis så att jag hookar upp med Sandra och några killar, för att kanske käka pizza och ha det fint vid någon sjö.. Men dessvärre ser vädret inte ut att hålla sig bra, i värsta fall tar vi plats inne hos ngn :) imorgon ska jag jobba, men hoppas att jag hinner åka med tjejerna och ta mig ett dopp först för det ska tydligen bli skiiitvarmt. Yey! 

Pusselipusspuss!

Det gick alldeles för fort

Hej ni :) Klockan var väl runt 3 när planet landade på arlanda flygplats. Vädret var fint, dock lite jobbigt att komma från ett varmt Zakynthos till ett varmt Stockholm även om man vill ha sol här hemma också, men att varje dag få höra att solen skiner som aldrig för..? njae, inte det man vill veta när man betalat en massa för att ta sig från kalla Sverige.. Men jag har i vilket fall som helst haft det helt underbart! På dagarna har vi ätit frukost vid poolen, tagit oss till stranden och ätit mysig lunch på fina resturanger.. Senare fram emot nätterna avtog det mysiga kanske då var och en shotade i sig både det ena och det andra.. "det blev karatefylla.."  Men fruktansvärt kul att se på :D Det var bråk sprit drinkar sex spya hångel bartenders nattbad saltvatten pool sol värme göteborska pommes barer mys och sist men inte minst, fula äckliga britter!! - vilken kombination!

Resan blev lyckad och ingen tvekan om att det blir en ny resa nästa år.. eller kanske redan i vinter? skulle inte banga :) Otur som jag har sumpade jag kameran med alla fina och roliga bilder vi hade tagit näst sista kvällen. Det tråkiga är att vi nämligen av alla dem kameror vi hade med oss tagit flest med min.. fan också! Men som tur är har dem goa killarna vi träffade där nere, Erik Pär och Carl-hugo en hel del bilder att dela med sig av.. åh herregud vilka bilder vill jag lova! Hur många är dem, runt 900 skulle jag tippa på.. om inte mer alltså? Läskigt.

Men nu orkar jag inte tillägga något mer.. efter att bara ha sovit ca 3 timmar inatt har jag därför bestämt mig för att hoppa i säng.. Godnatt <3

nu var det äntligen dags!

Sådärja! Nu ska allt vara packat och klart inför resan :) Det tog sin tid vill jag lova, fick packa om 3 ggr. Första gången trodde jag att allt skulle gå smidigt och fint men nej så fel jag hade, utan istället fick inte det viktigaste plats. Packade därför upp igen och sorterade ut något plagg och så försökte jag igen.. fick allt plats denna gång tror ni? Nej haha. Tillslut orkade jag inte och tog hjälp av mammsen som trodde jag skulle vara borta flera veckor med tanke på min packning. I slutändan fick jag nöja mig med mindre kläder än jag själv hade räknat med, men aja..  och så dyker självklart den där dumma känslan upp när det känns som att man redan glömt något fastän vi inte hunnit iväg ännu, vilket kanske är en typiskt tjejtanke :P Menmen, inte har jag tid att fumla på dem tankarna för ska nu hoppa i säng och sova fyra hela timmar innan Camilla och Sandra anländer 03.45 inatt för att hämta mig.

Ååh vad det här ska bli en resa att minnas :)
sol, bad, värme, drinkar, party och underbart sällskap!


   
- paradise baby!

sista shoppingen inför resan

Godmorgon :)

Nu ska vi tjejer ta oss in till täby c tillsammans för att inhandla det sista :) Vi ska försöka hitta några slags högtalare också så vi kan ha some music på hotell rummet. Hörs senare <3

bara timmar kvar

Kom hem från Göeborg igår, jähätte trötta var vi så det blev raka vägen i säng fastän klockan bara var runt 4. Hur skönt var inte det då tror ni? Efter ett par dagar i tält skulle man kunna dö för en säng :D hahah. Kändes som att vi inte hade sovit många timmar under dem fem nätter vi befann oss där.. eller ja, vi gjorde väl knappt det egentligen eftersom vi hade idioter utanför vårat tält som valde att börja skrika och gapa redan vid 5 på mornarna.. friskt? Men det var bara att acceptera eftersom det trots allt var en camping, vi hade ju inte direkt kunnat räkna med långa sovmornar :) Vi gjorde inte alltför mycket därborta, kollade lite gothia, käkade en jäkla massa korv^^, strosade runt på stan och frööös. Göteborg är verkligen fint (: mysigare än Stockholm på något sätt men så tänker väl kanske dem om vår huvudsstad också skulle jag tippa på. Vädret var inte det bästa vill säga :/ riktigt dåligt, regn varje dag. Sveriges sommar sviiiker. Men men, det behövdes iallafall kommas bort lite från vallentuna och bara ta det lugnt och umgås :) D är en underbar kille trots allt som varit mellan oss på senare tid.
 
Nu är det bara två fjuttiga dagar, eller egentligen bara en dag kvar till GREKLAND :D Inte mycket kvar man hinner att göra. I morgon ska jag ta mig till täby c för att köpa underkläder och annat välbehövligt som hårgrejer och smått&gått :) Sen är det bara att ta sig hem och packa, det blir en tidig kväll då planet går redan vid 6.. Jossan ringde nyss och gav mig lite information.. tänk att vissa tjejer kan vara alltför roliga då dem vill vara på plats redan vid 4 när planet går 06.20 haha :D Vi får välans se hur det där blir nu tillslut. Men knäppt känns det allt, att det nu är dags för resan vi beställde för ett halvår sen :D vi som läängtat såå.. Pusss :) 

en tripp till gbg

När jag satt och åt frukost idag fick jag höra dem säga på radion att blixten hade slagit ner i ett tältläger någonstans och att det hade börjat brinna överallt.. fatta nojig jag blev!? :O Rätt dåligt orolig med tanke på att jag & D åker till Göteborg imorgon och ska sova i tält? :/ jag hade aldrig tidigare tänkt på att det faktiskt kan börja åska & blixtra så nu när jag har börjat tänka mer o mer på det så känns det som att man nästan inte vill åka! En sak är iallafall säkert, och det är att jag inte kommer befinna mig i närheten av tältet om det skulle bli oväder!!

Vi hörs på lördag igen :) Ciao så länge!


kära barndomsvän


underbara älskade sol

Åååh sicket fint väder vi fick oss idag, äntligen! :) 

Har legat ute i solen sen det att jag gick upp, (eller ja.. rättare sagt, sen jag kom hem nu på morgonen :P) Dessvärre kan jag inte ligga ute längre då jag har bränt mig i ansiktet, känns det som iallafall.. Bestämde mig för att inte sola så mycket mer då, för vem vill flagna redan nu? Nej här ska brännan byggas på dag för dag ;) Skulle kunna ligga ute längre & pressa men då måste det göras på mage och det är nog det tråkigaste jag vet; att sola ryggen, inte så konstigt att den är vit^^ Så nu ska jag därför sätta mig i skuggan framför poolen och läsa solo :) Underbart!

nionde juli

Hej :)

Ídag är jag ovanligt nog väldigt positiv och glad :) Varför vet jag egentligen inte? :P Men däremot är jag mindre glad på det här dåliga vädret. Seriöst, sol.. vad är det? och Ingen sommarkänsla har man heller :/ Visst, det är ett plus att solen inte skiner just för tillfället då jag strax ska åka till jobbet ett par timmar.. men imorgon och på fredag får den mer än gärna hälsa på. Jag menar, man vill ju bygga på brännan lite nu innan den efterlängtade resan :) 

Idag har jag annars hunnit med så mycket som; klev upp runt 11, la mig lite ute i solen, duschade och fick skjuts till körskolan där jag tog mig min andra körlektion den här veckan, den första var nämligen i måndags. Det var lite små nervöst och klart det blir sämre då, men nu när det är avklarat känns det ändå helt okej (: ska tillbaka dit i augusti och köra, men nu blir det ett uppehåll när jag åker till gbg och grekland.
 
Nu ska jag vara tråkig och dra filten över mig ett tag fram tillsdess att jag ska jobba för jag är en trötter.

Puss!
 


Söndag

Jaha, och nu var det söndag igen och ännu en vecka på sommarlovet har gått och det sköna med det hela är ju ändå att man slipper den där känslan då man tänker- nej nu är det söndag och skolan väntar imorgon! Det är så härligt med lov :) frågan är nu bara vart det riktiga sommarvädret gömmer sig? :/ det är soligt en dag men dagen därpå är det ju fult igen..why? Nej nu vill vi alla faktiskt ha soool & vääärme som håller i sig! Turligt nog är det inte långt kvar alls tillsdess att vi tjejer tar oss till grekland :D bara 16 dagar.. wohoo! och innan det ska jag ju hinna fördriva tiden i Göteborg under 5 nätter.. vi ska sova i tält.. wish us luck! Jag i ett tält? nej gud så läskigt.. jag hoppas det kmr gå bra :) Finns nämligen inget billigt boende att övernatta på då det är Gothia cup, världens största ungdomstunering i fotboll där.. bara det säger ju en hel del..  

Nu ska jag alldeles strax bege mig till BB återigen för att hälsa på lilla Lucas. Vi åkte dit igår för att hälsa på i hopp om att för första gången få se lite av honom.. men vad får vi höra när vi kommer dit? Jo att vi inte alls kommer att få se honom, troligtvis inte på några dagar framöver heller. Han hade slangar kopplade till honom och lite fel på hjärtat. Smittorisken var stor sa läkarna så det blev ingen Lucas för mig.. bara mamma & pappa, 2 minuter fick dem på sig. Men nu ringde dem idag och sa att dem äntligen fått sin lille pöjk upp till deras avdelning så nu var det fritt fram att ta sig en titt :) Senare får vi se vad som dyker upp, alltid är det något men ännu har jag inga planer. Vi hörs <3

blandade känslor

Idag runt tolv tiden i förmiddags kom den efterlängtade lilla pojken, Lucas :) min syster fick sig en son, tänka sig! :D Vi skulle åka dit för att hälsa på men dessvärre hade hon inte fått komma upp på avdelningen ännu pga av att hon dragit på sig lite feber, Lucas som inte skulle vara sämre han fick sig också lite huvudvärk precis som mamma sin. Vi fick snällt vända och vänta med att hälsa på tills imorgon istället :) han var en bjässe, vägde över 4 kg.. men du gjorde trots det, mig lycklig för en stund.. med andra ord är jag nu; en stolt moster ;)



Jag klarar inte det här, jag gör bara inte det. Hur mycket jag än vill och försöker går det inte min väg, huvudet säger en sak, medans hjärtat vill en annan :'/

den va grym!


RSS 2.0